Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Füst nem az, csak ez színes, ami meg gumi amúgy.

Mert a fegyver skin akármelyik FPSben másabb?
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.07.17. 09:21:20

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

kigyi
Mindig van lejjebb

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

TBTPumpa
Exkluzív füst az előrendelőknek:

Újabb mélységet értünk el... <#levele>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.07.17. 09:14:35

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Prince23
Tudtok mondani olyan zseniális p&c casual kalandjátékot, mint a The Wolf Among Us?
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.07.16. 22:44:29

IMYke2.0.0.0
Akkor a czídísek még nem jutottak el a javításig <#hehe>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
A Level-5 a fenti videóval közölte, hogy a Ni no Kuni II: Revenant Kingdom nem tudja tartani a novemberre belőtt megjelenési dátumot, a játék így átcsúszik a 2018-as év elejére. Egészen pontosan január 19-én jelenik meg PC-re és PS4-re. A csúszás a japán megjelenést is érinti, a szigetországban is ugyanakkor kerül boltokba a játék, mint Európában és Amerikában, tehát a csúszás egységesen érinti az összes régiót.

IMYke2.0.0.0
"Ni No Kuni II: Revenant Kingdom PC" - http://www.cdkeys.com - "Pre-Order - Key will be available on or before 10th November " - 51,69 euro 37,39 euro

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wantonly
Rise of the Tomb Raider lepergett... /37 óra/

Nem maxoltam ki teljesen, néhány gyűjtögetni való, kihívás maradt még. Ezek összeszedését már nem érezném szórakozásnak. Sok ereklye, extra feladat, felfedezés vár ránk minden pályán, azaz van benne tartalom bőven. A játék szórakoztató, Lara továbbra is dögös, a látványra sem lehet panaszunk, bár nem minden pályarész néz ki jól. A játék utolsó harmada viszont igazi látványorgia.

Ugyanakkor sajnos a játék a 2013-as Tomb Raider-hez képest nem sokat változott. Imádtam az előző részt, minden percét, talán csak a a semmitmondó mellékszereplők húzták le, most erősebb sztorit és karaktereket kapunk, tehát még erre sem lehetne panasz, de mégis úgy érzem minta ugyanazt kaptam volna és számomra az előző Tomb Raider jobban tetszett. Talán az újdonság ereje miatt. Jön majd a Shadow of the Tomb Raider és nagyjából ugyanerre számítok, de mégsem tudok haragudni rá.

Összességében ismét egy korrekt Tomb Raider játékot kaptunk.
zorrobomber
Steamworld Dig kivégezve, 7 óra volt. Végre valami aminek látom a végét is 😊

Shep
Hát neked lehet bejön majd, ki tudja, én meguntam a 2. bolygó után.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Érdekes, hogy pont most hozod fel az Andromédát. Épp most próbálom majd ki a 10 órás ingyenes trial keretein belül. Magam is nagyon kíváncsi vagyok hogy fog tetszeni vagy nem tetszeni.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Hát lehet igazad van, az tény, hogy láttam már ide steamről beszúrt véleményezést de én mégis azt érzem hogy az itteniek inkább maguknak hisznek, mintsem random emberek véleményének. Én sem hittem el, hogy olyan pocsék a ME Androméda aztán rájöttem ,hogy de még attól is rosszabb, legalábbis én marhára untam a játékmenetet pár óra után, hiába érdekelt volna az amúgy nem túl erős történet ha élvezhetetlen volt a játék lényegi része.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Mondandód első része szerintem nem állja meg a helyét. Sokan a steames értékelés alapján alkotnak véleményt és igenis adnak a hírekre (amik sok esetben megalapozottak ahogy mondod is).

Mondandód második része teljesen igaz. Minden egyes hibásan korán kiadott játék afelé tolja az embert, hogy 0 day soha nem vásároljon. És a pénztárcának is nyilván az a legegészségesebb.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Hát ilyen hírekre az itteni közönség annyira nem ad, meg a legtöbb ilyen amúgy is hirtelen felindulásból ered. Az persze igaz, hogy többnyire tényleg nem alaptalan, és nem túl szerencsés ez a kiadjuk aztán majd tákoljuk szemlélet, mert ez is csak arra tereli a vásárlóerőt, hogy premierkor semmit, csak pár hónap múlva amikor már kipofozták.

Nem akarom Imy-t befolyásolni. Kiváltképp érdekes lesz a véleménye annak tükrében, hogy milyen híre van a játéknak.

Shep
Szerintem tetszeni fog neki. Az elején fura, hogy végig ugyanazt kell csinálni, de szerintem annyira jó és élvezetes benne a lövöldözés, hogy elviszi az egészet a hátán, meg a story és a helyszínek sem rosszak, szóval ugyan nem egy kiemelkedő alkotás de jól el lehet vele szórakozni. Neked a középszar játékok királyának ugyebár ... 😄DDD
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.07.16. 15:56:02

Kíváncsi vagyok mi lesz róla a véleményed. Örülnék neki, ha megosztanád majd. :-)

Koszi az infot megvettem en is!

TBTPumpa
BundleStars-on 15% kedvezménnyel 34 euró, de akkor is... Lesz abból még Complete kiadás majd.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

grebber
Kezd alakulni ennek az ára is. Nagyon remélem ,hogy 1 éven belül a sokadik 2K Bundle áldozata lesz végre!

Next PC upgrade: 2022

Az előző részhez az Enemy Within is ennyi volt, sőt konzolra 50 dollár/euró (ráadásul külön dobozosan standalone). Ez azzal tűnik ekvivalensnek tartalomra, az pedig egyértelműen kiegészítő volt, és annak is bőven jó (az Enhanced Steam is megadta neki a "Full Expansion" plecsnit, a War of the Chosennek még nyilván nem, hiszen meg se jelent).

A Firaxis játékai szoktak szépen olcsósodni, bundle-be kerülni, ki lehet húzni idővel jó áron is annak, aki ennyiért sokallja.
Prince23
<#eljen>

Én el voltam vele sokáig, és tetszett is. A gyűlőlet hype áldozata lett ez is...
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.07.15. 22:16:24

darkSectorxxx
Gratula, miért ütnénk, mert van, volt 1-2 grafikai bug, pprobléma a játékban? ettől még jó az!
Jó gémelést hozzá, kimaxolásig meg se állj! 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.07.15. 22:14:59

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
Üssetek 😊

http://www.wingamestore.com - Mafia III: Digital Deluxe Edition - 17,95 dollár (ami a mostani, hétvégi árfolyamon) 4788 Ft

"Digital Deluxe Edition:

Includes full game and Season Pass at a discounted price. Season Pass grants access to three major expansions over the course of a year, each introducing unique story lines, characters and gameplay features to the world of New Bordeaux. Plus, get access to exclusive expansion-themed vehicles, weapons and more."

Azaz:
- Mafia III
- Mafia III: Season Pass
- Mafia III: Faster Baby
- Mafia III: Stones Unturned
- Mafia III: Judge, Jury and Executioner Weapon Pack
- amit úgy kell külön hozzáadni a Store-ból, mert Free
- Mafia III: Sign of the Times -- július 25-én jön, a Season Pass részeként.

Ahogy nézem a
- Mafia III: Family Kick Back Pack-ot nem kaptam meg a Deluxe-al... úgy tűnik, hogy preorder bónusz.

IMYke2.0.0.0
This video is unavailable.

IMYke2.0.0.0
Olvastam a tartalmát a STEAM-en, de ettől függetlenül is el vagyok hűlve: 40 EURO egy DLC-ért... "XCOM 2: War of the Chosen"

Fpocok
ww2 zombik

Parasite Eve 2, best game EVER!

Atisz
Persze, én is ez mondanám 😛

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Scooter
37 évesen? Bocs, én 38 vagyok, de semmi ilyen gondom nincs. Viszont mindent felveszek wishlistre így azokat a játékok amik érdekelnek, már ott vannak. Onnan mindent egyszerűbb megtalálni, csak CTRL+F-el rákeresek a nevére és már meg is van.
3Error
Millióegy játék "gagyi" kinézetben, de maga a JÁTÉK-élmény meg totál fullos. <#nyes>

@xido
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2017.07.15. 13:06:02

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Shep
Hát ez a Jotun nekem el sem indul egyik opcióval sem 😞

Voltan
Én felvettem wishlistre. Ahogy öregszem, egyre inkább kedvelem az ilyeneket. Kezd beütni a demencia 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Totti5
<#eljen> egy akció keretében Xbox Xen majd visszatérek rá ( feltéve ha fix 30 frém lesz, nem úgy mint Prón )
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.07.14. 19:50:56

Nem tudom volt-e már, de 10 órán keresztül játszható a Mass Effect Andromed. Egyébként meg 50%-os leárazás van rá (ez gondolom sokakat nem érint tekintve az origines alapárat).

10 órán keresztül viszont lehet demózni a játékot és még EA access kell hozzá.

a műfaj kedvelőinek egy darab nemsokára:

Sundered
zorrobomber
Mer ugye minden a kinézet. Ami amúgy igencsak rendben van stílusilag.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.07.14. 19:16:49

Scooter
GOG-on is ingyenes!
IMYke2.0.0.0
PH-ról lopva az észrevétel:

INGYENES "Jotun: Valhalla Edition"
Free Permanent Copy of Jotun: Valhalla Edition!

grebber
Ez de gagyi , 5-10 éveseknek jó lesz

zorrobomber
Swords of Ditto is a Zelda-like crafted for couch co-op
The Swords of Ditto Steam page
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.07.14. 14:15:58

zorrobomber
Nem mondtam hogy a GTA5 nem tetszik 😊 Tetszik, de a Saboteur-nek a hangulata akkor jobban elkapott. Btw, a San Andreas is valahogy karakteresebb volt, a GTA5 túlságosan biztonsági játékot játszik érzésem szerint. Plusz, nekem a vezetés is visszalépés a 4-hez képest. Változik a világ, én is változok, más élethelyzetben vagyok, időm is jóval kevesebb, és játékból is sokkal több van, amit szívesen tolnék. Meg se tudnám számolni mit szeretnék végigjátszani, de változtak a prioritások sajna. Inkább betolom a Kero Blastert és 10 perc alatt lenyomok egy pályát. GTA5-ben csak a küldetéshez kocsikázni hosszú percekbe tellik. Ami amúgy a Saboteur-re is igaz, de ott még élveztem. Sőt, egy más játékban se élveztem annyira a puszta vezetgetést, mint amikor abban az elején szállítanod kellt a versenyautódat. Zseniális a felvezetés benne, és végig kitart a kraft, tele van jó ötletekkel az a játék. Plusz nácik, ami mindig plusz pont.

Jézus, nem vitted végig a GTA 5-öt, de a Sabouteur tetszett? Van egy ízlésed 😊 Mondjuk nem mondok semmit, nekem meg a Witcher széria nem jött be soha nagy RPG rajongóként.
IMYke2.0.0.0
A "The Saboteur"-t imádtam.
Kétszer játszottam végig - ugye a honosítás készítése miatt is.

zorrobomber
Valószínűleg az árzuhanás miatt keltette fel az én figyelmemet is, amúgy hamarabb fogom újra elővenni a Saboteur-t, mint hogy ezt megvegyem. Apropó, neked az megvolt?

IMYke2.0.0.0
<#vigyor5>

zorrobomber
Jó tudni, igazán még gameplay-t se néztem, annyira hidegen hagy a műfaj. Pontosabban nem is a műfaj, hanem ez a térkép tisztogatós változat belőle. Véletlenül sem mondom hogy szar, de az tuti nem véletlen hogy még GTA5-öt sem toltam végig.

Mondjuk az időhiány fontos tényező az életemben, legutóbbi Humble Monthly-ból a Kero Blaster-t toltam idáig a legtöbbet. Jó cucc, de tényleg <#awink>
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.07.14. 10:52:23

zorrobomber
Volt is már 2K humble, szóval persze, nem is neked linkeltem, ne aggódj. Meg engem se érint, de attól még lehetek szociálisan érzékeny, és megoszthatom.

grebber
Ahogy a capcom se bírta ki úgy a 2K is fogja még Humbleztatni a kacatjait ez meg szépen ott lesz majd...csak annyival árnyaltabban árügyileg ,hogy lesz mellette 6-7 másik game is amiket el tudsz majd adni<#eljen>

Kongy
Azért a játékért ez is egy vagyon, szemrákot kap az ember az effektektől.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Scooter
Lesz ez még 1000 Ft alatt is, amilyen sikeres volt. <#vigyor1>
Akkor talán teszünk vele egy próbát.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2017.07.14. 10:05:53