Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TBTPumpa
Azt már elajándékoztam. 😞

Ezek még szabadok:
Bone - Episode 1 & Episode 2
Hector: Badge of Carnage
Telltale Texas Hold'em
Poker Night at the Inventory
The Walking Dead: Season 1
Tales from the Borderlands
The Walking Dead: Season 2
Game of Thrones: A Telltale Games Series

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Tinman
Minecraftot is csak aktiváltad nem? Ha nem, az jöhetne cserére hozzám, teljesen lenne vele a Telltale gyűjteménye... van most pár "érdekes lehet" cserém.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Ez viszont erősen érdekesnek tűnik, remek ár!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

TBTPumpa
Sam & Max első két évadja és a Batman miatt nekem megérte, csak még azt nem tudom, hogy a többi fölösleggel mit csinálok. 😄

Tinman
Annyi eszük nem volt, hogy azt a nyomorék Frontiert beletegyék (kuponnal is 11.5 euro lenne). Többi gyak. mind megvan, a Májnkráftos mihegés meg 1 dollárért érdekelne kb. Csalódás ez nekem.

wantonly
Nem rossz ez a bundle, de már sok megvan nekem, a Tales from the Borderlands hiányzik még és a Batman The Telltale Series érdekel, de ennek az árát már sokallom.
TBTPumpa
Becsúszott a teljes pakk, rengeteg fölöslegem van, de a Batman még így is megérte. A plusz 6 játékra kíváncsi leszek.

TBTPumpa
Sajnos annak már mindegy. Most várok egy olcsó Batman-re, hátha lesz G2A-n.

MÁS:
Mirror's Edge Catalyst - 5 euro Originen
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.07.18. 20:43:53

genndy
Ha még nem telt le a két hét, és nem játszottál vele sokat, kérj refundot. Illetve két hét után is megpróbálhatod, egyéni elbírálás van, lehet hogy megadják.
Utoljára szerkesztette: genndy, 2017.07.18. 20:31:23

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

FEARka
Nem rossz 😊 Remélem az egyik plusz játék a The Wolf Among Us lesz. Külön kulcsot ad mindegyik játék.

Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók

TBTPumpa
Kiégek...
Ezt a kettőt most vettem meg Steam Summer Sale keretében jóval drágábban... <#idiota>
Game of Thrones

Csak a Batman érdekelne, de akkor várok tovább.

genndy
Humble Telltale Bundle
1$:
Sam & Max: Season 1
Sam & Max: Season 2
Puzzle Agent 1
Puzzle Agent 2
Bone - Episode 1 & Episode 2
Hector: Badge of Carnage
Telltale Texas Hold'em
Poker Night at the Inventory
The Walking Dead - Season 1

BTA:
The Walking Dead: Michonne
The Walking Dead - Season 2
Game of Thrones
The Walking Dead: A New Frontier 50% OFF Humble Store Coupon
More games coming soon!

15$:
Batman - The Telltale Series
Minecraft: Story Mode
Minecraft: Story Mode - Adventure Pass

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Totti5
NFSU egy olyan korszakban jött aki amikor nyilván nem ilyen volt. Előző részben volt város, éjszaka, tunning. Aki ilyet akart megkapta, de kevesen akarták, igazából semmi szükség UG féle NFSre, nem is lesz valszeg jó sokáig még csak hasonló sem ilyan gyér érdeklődés után. ( azt hogy a játék nem volt instant 9-10 pontos és tökéletes egy másik téma ).

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

grebber
Semmi köze nem volt az Undergoundhoz....hírből se.Annyiba hasonlított rá mindkettőben autók voltak. Nem mindenkit érdekelt ez a multis szarparádé.. NFS U soha nem volt ilyen..

Next PC upgrade: 2022

Yayyy, akkor talán a következő BW cím nem lesz akkora foscsi, mint az Andromeda, meg az Inquisition. Bár ME rajongókat ez annyira nem vigasztalja, az Andromeda akkora zakó volt, hogy emlékeim szerint azt nyilatkozták, most jó pár évig nem lesz új ME. Persze valami diplomatikus fedősztorival tálalva, hogy szeretnék jól átgondolni a sorozat jövőjét, blabla.
Prince23
Örülök neki, hogy kapunk is valamit. Hudsont nagyra tartom Flynntől. Bár lehet a Mass Effect miatt érzek így.

TBTPumpa
17 év után a BioWare-től lelép Aaryn Flynn, visszatér Casey Hudson (Mass Effect sorozat atyja).

Totti5
"bázis Underground folytatást szeretett volna"

Előző rész az volt, nem köllött kutyának sem.

grebber
Persze ,hogy jönnek ,mert van sok csicska milliós nagyságrendben akik miatt azt látja az EA de fasza játékot csinált ismét.
Egy Frostbite-os grafikával egy korábbi rész remakje lazán többet hozna, nekik ,de amíg fogyik dolgoznak ott addig ez lesz sajnos. Mondjuk velem nem basznak ki 😊

Prince23
Nem tudom, de én E3 alatt láttam csomó gameplayt az új NFS-ről. De ez minden volt, csak nem Nfs. Rivals + Run fosadéknak tűnt, ez eléggé egyértelmű. És az EA ezt meg merte lépni úgy, hogy a rajongói bázis Underground folytatást szeretett volna....

Erre előjönnek egy ilyennel. megint.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.07.18. 19:06:56

Totti5
Hát nem az EA tolta ide hogy ezen szüttyögjönk... ez csak egy n+1 dolog, ami 10 éve MINDEN játék esetében benne van. Az internet Ó a csodás internet meg felkapta mint mindent. Meg kell ezt is szakérteni, mert 1bites bulvár nélkül nincs géming sem.

Crew 2 lesz még, másról nem tudok árkéd ótókában ami jön és jobb lenne. De ezeket sem tudjuk hogy milyen lesz. Crew-ból lesz béta, NFSből lesz sok órás trial. Mindegyiket meg lehet majd szakértani megjelenés előtt.

Azt hogy a múltban ezer más jelent meg, egy új játék esetén nem releváns, de amúgy semmi gond azzal ha neked ez nem kell. Nem kell ezen kiakadni, se nem ennek az NFSnek emiatt nekiesni...
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.07.18. 18:29:23

zorrobomber
Totál mindegy mert úgyis szar lesz. Vagy ha nem tetszik ez a megfogalmazás, akkor úgy mondom hogy ezer más, jobb játék van témán belül, és kívül is számomra. Régen rossz ha ezzel kerül be a hírekbe egy új játék, és nem azzal, hogy milyen klassz új feature kerül bele.

Totti5
A képen a kék füst elég egyértelmű volt. De ennél nagyobb gond ne történjen soha, hogy ezen félreértés megy ( mint manapság mindenen, és jó felkapni ilyen marhaságot, és ezen csámcsogni... ha nincs ez ember szájába rágva és valami egy kicsit is kétérttelmű már megy a konspiráció a rinya. hihetetlen )

IMYke2.0.0.0
A "Seraph" belőle önmagában is röhögve megéri az árát.
Baromi nehéz játék tud lenni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
G2A Bundle live.... Erősen törőm a fejem mi lehet a huzócím ez is lassan indiegala szintű gagyivá válik sőt már az

Voltan
😄😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

IMYke2.0.0.0
"épp ez a színes gumifüst lenne az, ami rábírja, hogy az OK-ra kattintson 😄😄😄"

A fenébe! Lebuktam.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Voltan
Igen, ez valaha így volt, és így is lenne normális. Sajnos azonban az utóbbi időben a marketing sok helyen akár hangsúlyosabb, mint maga a termék. Ez persze akkor nem baj, ha minőségi cuccról van szó, de sokszor bizony nem ez a helyzet.

Azt viszont sehogyan sem tudom elképzelni, hogy van olyan ember, aki esetleg vacilál ez esetben az előrendelésen, és épp ez a színes gumifüst lenne az, ami rábírja, hogy az OK-ra kattintson 😄😄😄

zorrobomber
Tuti hogy nem százas ami zajlik sok cégnél. Nálunk is azt látom, hogy a fejlesztés és a marketing két különálló egység, minimális interakcióval, ráadásul rohadt nagy büdzséje van utóbbinak is. A vezetés azt látja, hogy nem veszik elegen a terméket, akkor nem azt kéne csinálni, hogy beleöntenek egy zsák pénzt a marketing zsebébe, hanem egyszerűen a terméket kéne jobbá, versenyképesebbé tenni. Az NFS 1 kiemelkedett a tömegből, ahogy az Underground is, azóta milyen innováció volt? Ha a termék jó, akkor a marketing már csak jutalomjáték, home run, stb.

Voltan
Huhh, jól van, megnyugodtam, ez így máris sokkal kevésbé szánalmas. Ó, várj. Nem.

IMYke2.0.0.0
Exkluzív füsteffektet kapnak az új Need for Speed előrendelői?

"A fenti információ tegnap gyorsvonatként száguldott át az világhálón, ugyanis a TechPowerUp híre egy exkluzív effektről írt a címben, ami valóban új szint lenne az előrendelői extrák tekintetében, valójában szó sincs erről. A pontosabb információk érdekében a fejlesztőket is megkérdeztük, és úgy néz ki, hogy egy félreértésről van szó: a játékban a gumiégetés füsteffektje minden verzióban ugyanaz lesz, az előrendelői változatban csupán annyi az extra, hogy ennek a színe lehet platinakék is. Azt még nem igazán tudni, hogy mi okozta a félreértést, mivel a pontos megfogalmazásra az Electronic Arts külön figyelt, és ezt mi is meg tudjuk erősíteni, ugyanis az egyes áruházakban tényleg nem konkrétan exkluzív gumifüstről van szó, hanem ennek a színéről (exclusive platinum blue tire smoke)."

3Error
"Exclusive tire smoke"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Tinman
3.74-et is baromira megér.

Scooter
A Castle of Illusion-t majd akkor, ha megint lesz ennyiért: #291007
wesker24
GMG 2017E318OFF Voucher lasts until 19 July 2017 jó !
TBTPumpa
Sega játékok akcióban - Indiegala

Castle of Illusion csak 3,74 dollár!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.07.17. 22:01:36

TBTPumpa
GMG-n meddig lesz érvényes ez a kupon?
2017E318OFF

Prince23
Pont ma árazták le Steamen. hihetetlen, és még magyarítás is van hozzá...

Scooter
zorrobomber
"auto pack dlc-vel bátran menne a pre-order..." <#levele>

Totti5
Láttuk, egy nagyon szép árkéd autóverseny lesz. Vagy ezen kívül láttunk még valamit? lesz belőle mindenki számára hozzáférhető több órás Trial megjelenés előtt. Ki lehet majd próbálni és még megjelenés előtt a tapasztalatok tudatában pre ordert nyomni avagy nem nyomni. Hülye max az aki látatlanba előre leírja az egészet, de ha meg nem tetszik az NFS, akkor teljesen tök mindegy milyen lesz és mi lesz hozzá. Egy játéknak nem kell mindenkinek tetszenie és mindenki igényeit kielégíteni. A tömegét kell, de ha a tömegben Te nem vagy benne, akkor attól még a fejlesztők nem fognak rosszúl aludni.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.07.17. 17:58:29

Prince23
Épp ezaz, auto pack dlc-vel bátran menne a pre-order... sde nem vagyunk hülyék, láttuk milyen lesz a game, és ezek ellenére, egy ilyen pre order-rel jelentkeznek?

Totti5
Előző genbe is ez volt. Semmi extra nincs ezen. Ha előrendeled, már pedig pénzt adsz előre valamire, tehát Te vagy számukra a legjobb vevő, kapsz egy kis morzsát. Kékre színezett gumi nélkül mindenki meglesz, akinek meg van aktiválja ha akarja. Semmi értéke nincs, csak egy morzsa, hogy pre orderelted, neked ettől egy hagyafasznyit több lesz, kapsz egy n+1 opciót tunningnál. Autó pakk már érdekesebb, de mint előzőleg írtam "Te vagy számukra a legjobb vevő". Akinek meg később kell úgy is meg lehet majd venni valszeg.

Inkább adnának sztori DLC-t? Az még rosszabb... Így legalább nem jár semmi értelmes ha előrendeled. Mivel manapság úgyis az a mantra, hogy semmit se rendeljünk elő így még a kísértés sincs meg legalább. 😊

Why so serious?

Prince23
Nem hittem volna, hogy ilyen degeneráltak a fejlesztők... És sajnos van rá igény... ez a mostani generáció is micsoda már... Ők miattuk kényszerülnek a fejlesztők ilyen marhaságokra...
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.07.17. 16:48:55

Scooter
Aki szeretne egy Moto Racer 4-et az jelentkezzen PÜ-ben. Remélem még jó a kód.
zorrobomber
Life is Strange, Firewatch

Minden, ami Telltale. Game of Thrones, The Walking Dead - Season 1/Season 2/ Michonne/ The New Frontier, Batman. Lehet, hogy még ki is hagytam valamit.
Totti5
Nekem csak az EA Access trial download gomb kell majd.

TBTPumpa
GotY játék lesz és kész. Hol a preorder gomb?