Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
Nem teljesen:
"We're thrilled to announce that our Free Weekend for DOOM on Steam has begun! Play the first two levels of the campaign, plus all of multiplayer and SnapMap game modes."

... az ingyenes demó csak az első pályát tartalmazza, ez meg kettőt 😊
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.07.21. 08:05:10

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

zorrobomber
DOOM free weekend vajon csak a multira vonatkozik?

genndy
<#eljen>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

A legszebb, hogy jelenleg G2A-n 89 forint. Gondolom látták a humble-t aztán ha valaki azt nem követi akkor most veszi náluk és van kis profit mégis... 😊

Why so serious?

Scooter
ÁÁÁ, köszi! Az alapot már megvettem, de ez a Spesöl Edisön! KELL. <#eljen>
IMYke2.0.0.0
"The Shadow Warrior Special Edition includes
- Shadow Warrior,
- the Serious Sam 3 sledgehammer and
- Hotline Miami katana in-game weapons,
- the Shadow Warrior digital art book,
- and the official Shadow Warrior soundtrack."

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Nekem a multiplayer mód nem tetszik - az érzésre 70 fokos field of view-ja és az, hogy az ember fényévekre lemaradva érzi magát a "profikkal" szemben ---- idézőjel azért, mert épp a mai nap láttam olyan júzert, aki 2 és háromtized órányi DOOM 2016 játékidő után sorra nyerte ellenünk (többiek ellen) a különböző játékmódokat...
...nem vagyok az ok nélkül CHEATER!-kiabáló, de na... azé' el kezdett lengeni a sárga zászló nálam... hagytam is a pba a lobbyt.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.07.20. 20:13:18

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wantonly
Amekkora ez a Doom, annyira csalódás volt ez nekem, vagy egyszerűen ez a stílus már nem fekszik. Alig egy óra után töröltem, semmi nem volt a helyén, sem a mozgásunk, sem a kinézet, sem a multi-érzésű játékmenet sem tetszett.
wantonly
A Shadow Warrior megvolt, de a steam megkajálta a kulcsot, úgyhogy gondolom ez extrákat tartalmaz. Kellemes emlékeket idéz fel bennem a játék, igencsak jóféle!
IMYke2.0.0.0
Kár, hogy nekem már megvan 😊

Tinman
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Köszi itt is!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Nehogy valaki benézze... ez az "új" (2013-as) Shadow Warrior, ráadásul abból is a Special Edition!

Brutál deal!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Kedvenc részem volt, mikor az egyesült földi konföderáció színeiben játszva a küldetéseket adó, angolul karattyoló katonanéni sikertelenül próbálta kimondani a magyar Szöllősi tábornok nevét, aztán magában szentségelt, hogy milyen kimondhatatlanok ezek a rohadt magyar nevek. Ilyen apró poénokat várnék egy magyar játéktól 😊
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.07.20. 17:40:05
Dzsini
Sose baj többször felhozni, nem mindenki olvassa mindkét topicot / követi az összes hozzászólást.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

zorrobomber
Elnézést, gondolhattam volna hogy mótvá.

Dzsini
vótmá 😊 - de megérdemel még több említést, a topiclakóknak tananyag 😊

3Error
Tinman ! 😊

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

zorrobomber
Az azért már 2002-es játék, ami ha nem is mai csirke, de azért még tinédzserkorban van. Steam-en is fent van, Mixed értékeléssel (szerk.: jobban megnézve csak azért mert csak a régi állapotában lett felbaszva a steam pócra, semmi widescreen, semmi update) 😊

Nekem valamiért mindig kimaradt, de az eredeti magyar trailer tetszett anno is:

Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.07.20. 17:12:29

Semmi Haegemonia? 😞 Mai napig a kedvenc űrstratégiám.
zorrobomber
Ezt nézd meg: Itt a film a magyar játékfejlesztés hőskoráról!

A clickbait hatású cím ellenére valóban van egy másfél órás film a kattintás után, csak a vimeo-t nem sikerült direktben bemásolnom ide.

"A filmben többek között a következő - részben vagy teljesen magyar - videójátékok és alkotóik szólalnak meg: The Last Ninja, Caesar The Cat, Imperium Galactica, Buffalo Roundup, Terep 2, 1nsane, Newcomer, A kastély, Új Vadnyugat, Bosszú, Scarabeus, Ecco The Dolphin, Eureka!, Theocracy, Traffic, Időrégész, Impossible Mission II, International Karate - és még sok másik."
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.07.20. 17:00:13

Shep
Még pár patch és ráfér majd egy floppy-ra 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
"DOOM" (2016)

- 6.66 Patch előtt:

- 6.66 Patch után:

IMYke2.0.0.0
Időközben megtaláltam a STEAM-en. Köszi.

Dzsini
6.66-os frissítés - megszűnt a Season pass, és minden beépült a főjátékba.

Jött valami patch, illetve ingyenes lett az összes DLC ha jól olvasom, szóval valószínűleg leszedi azokat is.

Why so serious?

TBTPumpa
Tartalmazza az összes Multiplayer DLC-t.

IMYke2.0.0.0
A "DOOM" (2016) mi a csöcsnek akar leszedni 34,7 GB-nyi patchet?

Na ez jó hír. Szombaton megszakértjük.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

zorrobomber
IMYke2.0.0.0
<#eljen>

3Error

SG EJ + whitelist, ha elfelejteném, zaklassatok. <#idiota>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

zorrobomber
Nem, az nekem kifejezetten tetszett (episode 1et próbáltam iOS-en). Inkább az hogy kevesebb a súlya a döntéseknek, behoznak sok ismert karaktert, akinek a sorsát tudod már, így a játékbéli események súlya elveszik kicsit ezáltal.

Prince23
Borderlands és Game of Thrones TTG meg csak jövőre lesz, 2018-van valamikor.

TBTPumpa

Batman 2. évad idén augusztusban indul
The Wolf Among Us 2. évad 2018-ban
The Walking Dead 4. (és egyben utolsó) évad 2018-ban

Prince23
A GoT-ot remélem nem azért szidják, mert nem valamelyik hősnek a bőrébe bújhattunk (legyen az Lannister vagy Jon Snow akár), hanem egy teljesen új(akba)?
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.07.19. 17:29:30

dartonite
En mindet vegigtoltam mar kaloz verzioban, ideje volt behuzni oket.
Nem mind TWD szintu ez teny, de nekem szorakoztato a stilus 😊
Tinman
Berántottam, kíváncsi leszek rá. 1. rész frankó volt, dacára annak, hogy sim. sickness-t okozott nálam, igaz az konzolon volt 30 körüli frémmel :-/

A hezitálóknak annyit, hogy Steam-en ez nincs, gyanítom, hogy nem is lesz. Az ár az eddigi legjobb. Gametime kb. 8-9 óra.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.07.19. 12:35:31

zorrobomber
Én kicsit drágállom 😊 Borderlands-et hiába dícsérik, nem az én világom, a GoT-ot meg pont ellenkezőleg: szidják mint a bokrot. Walking Dead-ből meg doszt elég volt az első évad.

Scooter
Most néztek a kártyás játékaimat steam-en és egy ilyet találtam: Planet Ancyra Chronicles
A kérdés, hogy az istenbe került ez oda? Nektek is van ilyen? Valami játék után kapta az ember? Nem is DLC. Nem értem.
Szerk: ÁÁÁ, megvan. Ingyen megkapja akinek megvan a Solarix.
dartonite
Ez kiraly pakk, koszi.A kozepso pont nekem valo, TT jatekokbol volt nemi elmaradasom 😊
kigyi
Na az remek lenne 😊

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

TBTPumpa
Nekem van belőle egy fölös példányom, szerintem meg tudunk egyezni.

kigyi
Ha valakinek esetleg a GOT nem kell belőle és meg tudunk egyezni akkor átvenném.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

genndy
Egyébként szerintem is ezt értette félre... <#hehe>

wantonly
More in 6 days 23 hours. <#zavart1>
genndy
Plusz 6 játék? Ez az infó honnan?
(jó, Back to the Future 1-5 és Wolf Among Us ami valószínű az éppen 6, de ezt a számot én sehol nem láttam leírva)

Tinman
Sebaj, lesz ez még filléres tétel :-D

Prince23
Border TTG-hez már kész a teljes magyaritás 😄 Ezért tolom én is éppen

Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.07.18. 21:09:17

grebber
Tales from the Borderlands érdekelne de csakis ha valamivel viszonozhatom tonnányi későbbi indiegala game valamelyikével vagy tömkelegével
Ehhez legalább készül magyarítás <#eplus2>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.07.18. 21:08:04

Next PC upgrade: 2022