Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"We're thrilled to announce that our Free Weekend for DOOM on Steam has begun! Play the first two levels of the campaign, plus all of multiplayer and SnapMap game modes."
... az ingyenes demó csak az első pályát tartalmazza, ez meg kettőt 😊
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.07.21. 08:05:10
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Why so serious?
- Shadow Warrior,
- the Serious Sam 3 sledgehammer and
- Hotline Miami katana in-game weapons,
- the Shadow Warrior digital art book,
- and the official Shadow Warrior soundtrack."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
...nem vagyok az ok nélkül CHEATER!-kiabáló, de na... azé' el kezdett lengeni a sárga zászló nálam... hagytam is a pba a lobbyt.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.07.20. 20:13:18
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Brutál deal!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.07.20. 17:40:05
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Nekem valamiért mindig kimaradt, de az eredeti magyar trailer tetszett anno is:
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.07.20. 17:12:29
A clickbait hatású cím ellenére valóban van egy másfél órás film a kattintás után, csak a vimeo-t nem sikerült direktben bemásolnom ide.
"A filmben többek között a következő - részben vagy teljesen magyar - videójátékok és alkotóik szólalnak meg: The Last Ninja, Caesar The Cat, Imperium Galactica, Buffalo Roundup, Terep 2, 1nsane, Newcomer, A kastély, Új Vadnyugat, Bosszú, Scarabeus, Ecco The Dolphin, Eureka!, Theocracy, Traffic, Időrégész, Impossible Mission II, International Karate - és még sok másik."
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.07.20. 17:00:13
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
- 6.66 Patch előtt:
- 6.66 Patch után:

Why so serious?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Batman 2. évad idén augusztusban indul
The Wolf Among Us 2. évad 2018-ban
The Walking Dead 4. (és egyben utolsó) évad 2018-ban
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.07.19. 17:29:30
Nem mind TWD szintu ez teny, de nekem szorakoztato a stilus 😊
A hezitálóknak annyit, hogy Steam-en ez nincs, gyanítom, hogy nem is lesz. Az ár az eddigi legjobb. Gametime kb. 8-9 óra.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.07.19. 12:35:31
A kérdés, hogy az istenbe került ez oda? Nektek is van ilyen? Valami játék után kapta az ember? Nem is DLC. Nem értem.
Szerk: ÁÁÁ, megvan. Ingyen megkapja akinek megvan a Solarix.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
(jó, Back to the Future 1-5 és Wolf Among Us ami valószínű az éppen 6, de ezt a számot én sehol nem láttam leírva)
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.07.18. 21:09:17