Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ment válasz is!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"eszembe juttattad, hogy a 3 éves telóm le kéne cserélnem már"
Azért thx, hogy linkelted, eszembe juttattad, hogy a 3 éves telóm le kéne cserélnem már, meg kéne egy új matrac + ágykeret is, így fogom és eladom az összes From Softos, Dark Souls-os szemetemet. Lehet, hogy először érdekességnek feltolom idehaza, meg nyilván nekem is egyszerűbb lenne itthon megválni az egész pakktól.
Stay tuned, hamarosan linkek, képek!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"The return of vinyl may well be the most unexpected comeback in music history, with current worldwide sales at a 25-year high.
But whether it’s back to stay or not video games haven’t been slow to take advantage of the newly fashionable format, and Dark Souls is the latest to get its soundtrack re-released on LP.
Dark Souls: The Vinyl Trilogy is not messing about either, with nine disks that make up five hours of music. That’s two disks for Dark Souls I, four for Dark Souls II, and three for Dark Souls III."
"Composed by Motoi Sakuraba and Yuka Kitamura, the boxed set will be limited to just 2,000 copies and will be headlining a new online store that Bandai Namco Europe are planning to launch this autumn.
There’s no indication of a price yet, but the going rate for two disks seems to be around £20 – so you’re probably looking at at least £100."
JuhTyúk videó róla
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fogtál egy olyan képet, amin a felirat + küldi + egy enemy "aura" is látható. Ez a játék NAGYON kis részére jellemző, mert valójában nem ennyire zsúfolt.
Így néz ki:

AC-nek meg ugye ez a fő vonzereje, így már nem is annyira zavaró az a pár ikon:

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
//BTW, a különböző "vision"-öket nem feltétlenül nevezném cheat-nek. Inkább könnyítésnek, segítségnek.
Továbbá, teszem azt HUD-on lőszer kijelzés, irány, etc. számomra megint csak nem csít, majd akkor lesz az, ha közel hibátlan játékokat készítenek.
(gyenge példa, de mondjuk épp csekkolom a statom, amit a valóságban tudnék és pont akkor vesz észre egy őr, mert nem tudott megfelelően elbújni a karakter...)
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2017.07.28. 22:20:50
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2017.07.28. 22:05:05
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Másik, ami szinte fel se tűnik senkinek (bár tény hogy lehetne javítani a használhatóságán), a Fallout-ok Pip-Boy-a:

Dead Space TPS és zseniálisan old meg mindent:

Mirror's Edge runner vision szintén kiváló példa:

Far Cry 2 szintén nagy hangsúlyt fektetett az immerzív UI-ra:

Kell még magyarázni? Nyilván ki lehet bírni az Ubi-t is, meg öszvérmegoldásnak jó a kikapcsolás is, de az már nem az eredeti játék lesz... az már szubjektív problémám, hogy én echte középkori hangulatot vártam már az első AC résztől is... ehhez képest kaptunk egy sci-fi keretsztorit, sci-fi-be illő, teljesen hagyományos, a képernyőt telefosó UI-al...

Tudom hogy vesszőparipám, de hát erre lehet nem ugrani, hogy azt mondja valaki, hogy az Ubi tökéletesen oldja meg ezt a problémát? 😊 Vicces... Vagyis hát ha az a vágy hogy kapcsolgatható legyen akkor igen, megcsinálják. De nálam nem ez a vágy...
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.07.28. 20:18:27
Más azért, mint egy Gears of War, lehet fedezékből lövöldözni, de nem az adja a sava-borsát. Jó pár küldetés folyamán a játékidő 1-2%-át töltöttem fedezékben, a végső statisztika is 15% körül lehetett, és én sokallom, javítani kéne rajta lefelé. Majd God Hardon 😊
Érdekes viszont, hogy míg a Bayonetta látványa - meg mindene - bejött a kora ellenére, ezt már kopottasabbnak éreztem, hiába értelemszerűen a legjobb, legszebb verzió - nyilván az Unchartedek és a Max Payne 3 is tehet róla.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.07.28. 19:52:56
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Gyors kérdés: Shadow of Mordorban ha megcsináltam utolsó küldit még mehetek bóklászni? 98.5 vagy mennyin van a végigjátszás de pár achit még meg kéne szerezni (de utolsó missiönt nagyon meg akarom már csinálni)
Ubinál teljesen kikapcsolható minden / teljesen tesreszabható. Övék a legjobb ilyen téren, már jó ideje.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.07.28. 17:44:29
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Az "utazás" akkor is Senua fejébe(n) történik igazán. (lásd a hangokat, a tükör világot stb.)
Ez alapján inkább tűnik harc orientáltnak mint nem. Külön belső tool-t fejlesztettek hozzá, szóval csak nem kettő darab csata lesz. Rendes DS klónnak tűnik ez. Aztán meglátjuk.
A HUD mentességre törekvés nálam nagy-nagy plusz pont. Ubisoft <#levele>#levele> Mondjuk a képernyőt beborító vért annyira nem kedvelem.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.07.28. 16:53:26
"Created in collaboration with neuroscientists and people who experience psychosis, Hellblade: Senua’s Sacrifice will pull you deep into Senua’s mind."
és az a néhány fejlesztői videó, amivel körbelőtték a marketinget, nekem azt sugalmazza, hogy erősebb lesz a hang- és képi hatásokra, dialógusokra építés, semmint a "dárkszósz"-jellegű kaszab.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Szerintem, minimális harccal meghintett spirituális elmeutazás lesz - a skizofrénia "gyönyörűséges" ábrázolása.
Akkor mindenki szerethet 😊)
//Szembe szomszédom istállóját nagyon megrongálta ~1 hónappal ezelőtti nagy vihar. Mivel szereti a baromi nagy melléképületet, alatta tárolja a téli tüzelőjének egy részét, ill. a szalagfűrészét, és még sok mindent, így úgy döntött, hogy helyrehozza a cserépkárt...
...csak hát az alapigazságot mindenkinek a saját bőrén kell megtapasztalnia: ha nekiállsz egy apró építési munkának, akkor készülj a hatalmas költségekre...
Elmesélte, hogy nem csak a tényleges költségekre félretett pénzüket vitte el, de a teljes tartalékukat felemésztette a melléképület.
Közben meg ott a ~10 éves fiú és a ~2 éves kislány...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Amúgy vállalok belső burkolást (laminált,csempe) gipszkartonozást és nyílászárók cseréjét...de agresszív vagyok a játékok miatt. 24/7be ülök gépnél,mégis elbírok 50kg-t.Európa legnagyobb autógyártójának a szállítmányozását intézem csak én összekeverem a fikciót a valósággal. Antiszociális vagyok ezért kiküldetések alkalmával géppisztollyal szórom a tömeget.
Jááááj, a HÁZ szótól máris hideg veríték csapódott ki a bőrömön... az üvegezett gangunkat és a tetőt kellene renoválni, és a puszta gondolatától is rosszul vagyok... a pénztárcám is...
...tüzelőt is meg kellene venni már...
Erre meg géming hobbi, sok ezeré'...
<#zavart2>#zavart2>
Men of War: Assault Squad Game of the Year Edition 2,99€
Men of War: Condemned Heroes 1.59€
Men of War: Collector's Pack 6.39€
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2017.07.28. 11:00:32