Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Malakai
Lol, én arról is lemaradtam, hogy F2P lett.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

MerlinW
Secret World-el senki sem játszik? Ingyenes, jó, régen sokan vágytak rá (Mondjuk régen is 20 pénz volt).

[merlinw.org]

zorrobomber
The Long Dark launch trailer

IMYke2.0.0.0
Ez itt egy tegnapi videó a sztáffról: "Hellblade: Senua's Sacrifice | Senua's Psychosis Teaser | PS4 & PC

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Aranylemezen a Hellblade: Senua's Sacrifice

A Ninja Theory új projektje, a Hellblade: Senua’s Sacrifice nemsokára megjelenik, a fejlesztők bejelentése szerint a játék aranylemezre került. Egyúttal új hivatalos trailer is érkezett, melyben a főhős, Senua utazására vethetünk egy pillantást.

Új trailer

A Hellblade egy pszichothriller lesz, melyben Senua a saját elméje által kreált pokolban találja magát. A valódi fegyverekkel felszerelkezett valódi démonok, melyekkel harcol, mind a gondolatai kiterjesztései, a lány belső háborúját, félelmeit, szorongásait jelenítik meg. A küzdelmek mellett fejtörőkre és az elmebetegségeket körbejáró történetre is számíthatunk – a Ninja Theory még egy pszichiátert is alkalmazott konzultánsként a munka során.

A Hellblade: Senua’s Sacrifice augusztus 8-tól lesz elérhető PC-n és PS4-en. Előbbi változatban is lesz Photo Mode, mely egyre elterjedtebb a PS4-játékokban és segítségével megállíthatjuk a képet, hogy körbemozgassuk a kamerát, filtereket adjunk a látványhoz a tökéletes felvétel kedvéért (hasonlót csinálhatunk az Nvidia Ansel technológiáját támogató játékokban is)."

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Én már gondolkodtam rajta, h lemondom. PS4 vásár óta van előfizetésem. Multizni nem szoktam, a játékok se voltak nagyon kedvemre valók. Azonban múlt hónapban jött a Telltale GoT, most augusztusban a Just Cause 3. Augusztusban jár le vmikor a Plusom. Majd meglátom, h szeptemberben mi jön és, h megéri-e tovább. Az eddig mércém 10 hónap alatt három olyan játék, ami érdekel. Mondjuk az én "hibám" is, mivel többnyire megveszem, ami érdekel. Telltale Borderlands, meg LiS is volt Plusban, de pl. mindkettő megvan PC-n.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.08.01. 01:50:35
Ha multizol megéri (más kérdés, hogy mennyire megalapozottan kérnek ezért pénzt), ha játszol a mellé kölcsönbe osztott játékok, megéri. Ha kocamultis és csak egy-két ingyenes játék érdekel, akkor viszont máris más a leányzó fekvése.

Be is cseszett volna, ha annak a Demon's Souls miatt kellett volna előfizetnem, vagy azért, mert pár órát eltöltöttem a Killzone-okkal Unchartedekkel multiban (persze meglettem volna bármelyik nélkül). Meg ugye próbáltam volna más játékokat is, csak ember nem játszott velük PSN-en, erre is élmény lehet fizetés után rájönni (nyilván lehet előre tájékozódni, de nem tudok olyan statisztikákról, mint Steamen).

Sajnos a mellé adott játékok színvonala erősen lecsökkent, korábban beetetés ment kiváló felhozatallal olcsóbban. Megjegyzem, régen nem is 6k volt a három hónap, hanem 4,5k listaáron, de Sony-boltból vettem rendre 4k-ért is. Most már 7,5k lesz.

Akinek több platformra oszlanak szét a játékai és multizása, annak ez így nem jó. Frankó lenne négy platformra fizetni évi 18-18 ezret. Létezhetne valami konstrukció a kocamultisok számára is. Más annak a helyzete, aki beköltözik a Sony-gépekre, de nem csak ők léteznek.

Kifejezetten a Sonyt kritizálom, a Microsoft ajánlata már amúgy is jobb, ami pár éve fordítva volt. Főleg számomra, aki lemaradást pótolni érkeztem PS3-ra. De aki daynéhány játssza, ami érdekli, annak a játékok kevesebbet érnek.
Atisz
Én is a Walking Dead miatt vettem meg a HB idevágó 1 $-os csomagját (a Hector: Badge of Carnage majd elválik milyen, bár viccesnek tűnik, de legalább annyira idétlen is ahogy elnézem) és steamgiftsen sikerült is megnyernem hozzá a kiegészítőt (400 Days) ugyanazzal a lendülettel 😊

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Az egyik legnyomasztóbb játék, amivel valaha is játszottam és a vége... bár a 2. részben sok mindenre választ kap a játékos, apró szépséghiba, hogy sosem lett belőle PC-s változat.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Totti5
Gold is drágult már pár éve. Meg úgy mindennek megy fel az ára apránként. 18ért is bőven bőven jól jár aki kihasználja. Havi játékok által hamar visszajön a pénz ( persze, kinek mi van meg, mi nincs meg, kinek mi kell onnan ), de a Sony és az MS sem ezt vizsgálja hanem hogy kapsz havonta 40-60 dollár értékben játékot... vissza fogj jönni. Min. 24 címből csak lesz jó pár ami érdekel ( Xbox One-on ez 48 db a visszakompatibilitás miatt ). S akkor ott vannak az előfizetéssel járó plusz akciók, jobb árak. Amikor 4000 helyett 1500ért veszed meg... visszajön, jól is jár aki kihasználja az adott gépen.

Random gyors néztem egyet

Forza Horizon 3 Blizzard Mountain

6 900,00 HUF
2 755,00 HUF áfával with your Xbox Live Gold membership.
4 145,00 HUF megtakarítás • 18 óra és 16 perc van hátra

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.07.31. 17:44:51

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Jim Morrison
látom 😞 valahogy kihúzom a maradék 2 évaddal a negyedikig. de ahogy látom arról még semmi infó 😞

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Anno PS3-ra egyszer vettem 1 éves Goldot amikor akciós volt, mert "vannak ingyenes játékok, dejó" aztán kb egyet ha végigjátszottam közülük. PS4-re még soha, nem is fogok. Multi nem érdekel, single-höz meg nem kell.

Why so serious?

IMYke2.0.0.0
Gyerekek, ez fincsinek tűnik!

Tower of Time

Státusz: Early Access
Ára: 14,99 euro

"Tower of Time is new take on classic RPG - trying to bring something fresh to this genre. It has a rich story and a novel real-time combat - a blend of RPG and RTS - on higher difficulties meant to be challenging. Maintain a complete control over the battlefield or be crushed. Your choices truly matter here."

Magyar szöveges hír róla. - IPON

Videó (59 perc!):

Tinman
Havi 1.5k? Semmi annak, aki PS4-en éldegél.

Nekem a PS4 nem primary platform, így PS3-on és PS4-en sem fizettem soha Plus tagságért. Minek is tenném? Multi nem érdekel, csak akciós áron vásárolok, a "soha nem lesz a tiéd, csak ha van PS+ aktív előfizud" játékok, meg kösz nem érdekelnek.

Goldért se fizettem gyak. soha. Pontosabban ilyen 1 hetes Goldot multi miatt szereztem, meg egyszer úgy emlékszem tradeltem 1 hónapos goldot, hogy a Dark Souls-t ki tudjam ott is maxolni.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.07.31. 17:25:17

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
TWD nekem a kedvenc Telltale sorozatom, csak rohadt lassan jönnek a részek :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Drágább lesz a PlayStation Plus

"A Sony bejelentette, hogy megemeli a PlayStation Plus-előfizetések árát, ezúttal Európában is. A cég minden felhasználónak levelet küldött, melyben tájékoztatja őket a közelgő emelésről. Az új árak augusztus 31-től lépnek életbe.

Jelentős növekedésről van szó, hiszen az Egyesült Királyságban 39,99 fontról 49,99 fontra nő az éves, 14,99 fontról 19,99 fontra a negyedéves és 5,99 fontról 6,99 fontra a havi díj. Ugyanez a cirka 25 százalékos emelés érvényes Európa többi részére is: az éves verzió 49,99 euró helyett 59,99 euróba, a negyedéves 19,99 euró helyett 24,99 euróba, a havi változat pedig 6,99 euró helyett 7,99 euróba fog kerülni."

"Nálunk az éves díj esetén 15 000 Ft helyett 18 000 Ft-ra, a negyedévesnél 6000 Ft helyett 7500 Ft-ra, a havi verziónál pedig 2098 Ft helyett 2400 Ft-ra kell majd számítani."

Jim Morrison
Middle-earth: Shadow of Mordor

Végre nálam is került hála darkSectornak. Röpke 24 óra alatt 100%-os lett, de achik majd fele hiányzik, meg csak a storyn mentem végig, így biztos visszatérek még rá. Játékmenet (még a menü is) frankón meg van csinálva. Nagyon bejött.

The Walking Dead (s01)
Köszönet Tinmannek! Apró hibái ellenére megfogott és biztosan nekiállok a következő évadnak még a nyáron. Nem éresztem mindig úgy, hogy tényleg én irányítom a történetet, meg hamis érzetet keltettek, hogy az én kezemben vannak a dolgok, de a történetmesélés bejött úgy ahogy van. Sajnos cutscenet ha már láttam nem tudtam skippelni... jó 11 óra volt, bevallom vonatos résznél kicsit totojáztam <#vigyor3>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

zorrobomber
Valahogy már az kikészített, hogy messziről lehetett hallani az ellenfeleket, ahogy hörögték hogy fukc you... tudtad hogy jön, de aztán mégis sikerült megijesztenie ahogy kiugrott a sarok mögül. A maga nemében zseniális volt.

Voltan
Az enyém sem igazán. Vicces, mert nagy horror fan vagyok, legyen az film, könyv vagy játék, de a COndemned, aztán a második része is kikészített. Gyűlöltem a rengeteg jumpscare-t benne. A nyomasztó hangulat viszont mindent vitt akkor. Még ma is talán, ha el merném indítani 😄😄😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

zorrobomber
Condemned milyen jó kis játék volt, kár hogy az idegrendszerem nem bírta végig 😊

Atisz
"az már szubjektív problémám, hogy én echte középkori hangulatot vártam már az első AC résztől is... ehhez képest kaptunk egy sci-fi keretsztorit, sci-fi-be illő, teljesen hagyományos, a képernyőt telefosó UI-al..."

Nem annyia szubjektív probléma, nálam is ezért bukott az egész széria. A kereszteslovagos keret abszolút tetszene, de a jelenkori körítés miatt komolytalan.

(a tölténynézegetős megoldás először talán a Condemned-ben szerepelt és tényleg nem rossz, bár a valóságban meg nem mondod pontosan mennyi van a tárban, hacsak nem az utolsó néhány golyóról van szó)

Nézz bele a Sundered-be..reménykedem,hogy hasonló hosszan lehet mókázni 😊
3Error
Nekem sem ártana, bár az enyém már 5-6 éves. (Galaxy S2)

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

3Error
Jogos. Némelyik játékban szvsz kell is, ha pl. a felszedhető tárgyak csak akkor villóznak ha bekapcsolod a visiont. (a rengeteg dekorációs elem/grafikai megoldás/egyéb tárgyak miatt észre sem venné az ember a fontos tárgyakat)
A Batman-t nem játszottam egyébként.

Első ME? Mass Effect? Tyű, abban milyen vision volt? (kétszer játszottam végig, de nem ugrik be... <#zavart2>)

//Oké, a Mirror's Edge-re gondolsz, leesett... <#idiota>
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2017.07.30. 20:54:07

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Attól függ milyen vision. Egy Batmanben annyira a játék része, hogy szükséges használnod, a Mirror's Edge-ben viszont lelövöd vele a poén egy részét, hogy mire kell felkapaszkodni. Mintha egy point 'n' click kalandnál kinézed a végigjátszásból a puzzle egy részét.

De az aigazság, hogy ahogy az első ME-ben én nyúltam hozzá, úgy kalandjátékokban is keresek időnként mankót.
Fpocok
Eddig is arról volt szó, hogy nem lesz DLC hozzá.

Parasite Eve 2, best game EVER!

TBTPumpa
#akkorisRIP legalábbis az Andromeda Singleplayer DLC-knek. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Totti5
A közleményben nem ez áll.

Itt annyiról van szó, hogy egy irodaépületbe költöznek, ebből azért még olyan sok következtetést nem célszerű levonni.
TBTPumpa
EA confirms BioWare Montreal moved to EA Motive

RIP BioWare Montreal
Mondom én, hogy a BioWare napjai meg vannak számlálva! <#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.07.30. 18:17:59

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Aki esetleg követné, ERRE található a Starcraft Remastered launch event.
Gálameccseket fognak játszani, egy csomó régi híres meccset játszanak újra a régi nagyok, ami persze főleg azoknak lehet érdekes, akik követték a Starcraft esport scene-t a WCG-k idején. Tényleg minden nagyágyú itt van, azok is, akik a starcraft 2 scene-ben már nem szerepeltek.

Tízezres tömeg előtt a helyi polgármester lelkesítő beszéde után álló tapsvihar fogadta a régi nagy Starcraft játékosokat, akiknek most már szüleik helyett a gyerekeik szurkolnak elsősorban. Mindenki mesélt egy pár mondatot, hogy mi történt vele azóta és kin akar ma este igazán revanst venni.

Mindezt egy 18 éves játék remake-je alkalmából.
grebber
EA vs Mi van ha kész lesz? = Nem lesz ott az EA pleccsni mint az esetek 90%-ában <#eplus2>

Next PC upgrade: 2022

jarlaxxe
Nekem is már 40h van benne és ez még csak ea.. mi lesz ha kész lesz?

Tinman
<#eljen>

Fpocok
Ez a Dead Cells nagyon jó játék, de most 34 óra után törölnöm kellett, mert csak ezzel játszottam... miközben mással is kéne 😄 Majd később.

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Szívesen.
Az IsThereAnyDeal-ben sem lehet már bízni, mert önkényesen dönti el, mely oldalakat listázza - a GMG-re "megorrolt" a srác, aki az oldalt üzemelteti, a The Witcher 3 körüli kód-mizéria miatt. Nevetséges.

Ohh köszi isthereanydeal-ben kerestem, de nem találtam akciósat! THX

IMYke2.0.0.0
https://www.greenmangaming.com - Life is Strange - Complete Season (Episodes 1-5) - 75% OFF - 4 font (~1365 Ft)

Voucher (SUMMER2017) nem érvényes rá.

Sziasztok! Nincs valakinek eladó Life is Strange? Tegnap játszottam vele, első epizód lement(ingyenes). Kiváncsi vagyok a folytatásra!

IMYke2.0.0.0

Shep
Hát azért textúrák elég igénytelenek benne szinte mindenütt, de az összkép az tényleg pofás még ma is, ráadásul a játék is jó.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Totti5
Pedig csak leggyengébb 900p Xbox One 😊

Most hogy kerestem képeket végigpörgettem a Unity képeket. Elképesztő jól fest több év távlatából is, pedig azóta mi minden jött ki. Amit akkor és ott műveltek mint újgenerációs multiplatform cím az Ubisok az előtt le a kalappal.

Kedvenc HUDom az amikor ha nincs semmi a kép üres, ha van valami pl harc akkor minimal infók pl életerő előjönnek. A másik meg hogy Én bármikor eltudom tündtetni. És ebben is jó az AC, mert egy gomb lenyomásra el lehet üntetni és nem kell beállításokban kutatni. Remélem az új részben is ilyen lesz.

darkSectorxxx
Ja ilyen értelemben nem, jogos. 😄
Rosszul fogalmaztam meg.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.07.29. 13:55:56

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
"Hát ha engedi a játék akkor igen"

Akkor tehát nem mindent...

darkSectorxxx
Hát ha engedi a játék akkor igen, jó a Das3-at csak utólag mikor megtudtam hogy ki lehet szedni.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
"Én mindent így játszom. 😄"

Khm... mindent?

darkSectorxxx
Én mindent így játszom. 😄

Resident Evil (régiek) ezért zseniálisak.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.07.29. 12:41:20

zorrobomber
Szép, nem kicsit <#eljen> Én majd egyszer a Primal-t szeretném kipróbálni minimalista UI-al.

Dzsini
Én szeretem, ha van UI, azon tudom pihentetni a szemem, ha elkezd beütni a motion sickness... (és lassabban, kevésbé jelenik meg, ha vannak stabil pontok a képernyőn)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tinman
Igen... akinek nem ez az első kalandja, az simán kilőheti a GUI-t.