311803
  • zorrobomber
    Szerencsére engem nem érint, de hátha mást igen. Bárcsak a Wolf 2009 jönne vissza egy kis időre, ilyen áron :) Jó volt a hétvégi Pixelcon, ennek örömére megnéztem a Retroahoy-os videókat is a témában (Doom, Quake). Köszönöm az ajánlást!
    Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.11.13. 13:10:58
  • IMYke2.0.0.0
    2017. november 16-tól.
  • zorrobomber
    Állítólag megint el fog tűnni Steam-ről a Deadpool:
    Deadpool - 8,99€

Dishonored 2 - 8.09€
    Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.11.13. 13:09:30
  • grebber
    Session - kipróbálható az új gördeszkás cím
  • zorrobomber
    Úgy látom az alsó pár borda ki lett kapva Barbie style :) (avagy nem, engem ez a kép sem győz meg arról hogy női karakterrel játsszak) Persze ez nem kritika, ettől szép ez a játék, hogy ennyivel is segíti az immerziót, hogy te választod ki a main karit. Negatív példa a témában nekem az új Deus Ex széria, bármeddig nézem azt a fejet, képtelen vagyok megszokni és azonosulni vele.
    Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.11.13. 09:20:39
  • 3Error #295683
    Régen toltam, de miután vége lett és össze-vissza lett szidva, meg kiderült, hogy folytatása sem lesz, befejeztem a multi részét (is). (még az Apex-ben is ott van 3-4 kimaxolt csapatom, meg ládákat is vettem párszor - "így kell pénzt kidobni alapon"... Bár számomra nem volt kidobás... )

Utoljára szerkesztette: 3Error, 2017.11.13. 08:19:40
  • Prince23
    Na, végre egy Andromeda :) Multit is szoktad tolni am?
  • jarlaxxe
    Az év játékánál az AC:O és DoS 2 között nem tudok dönteni az utóbbi rpg kategoriában mindenképp GotY.
    A NieR és a Wolfeinstein NC is nagyon jó volt a Prey meg tipikusan a megnem értett remekmü kategoria.

Csalódás egyértelmüen a ME: Andromeda volt ezzel a résszel valszeg a frencsájzt is kinyirták egy idöre, plusz még a Nioh-t is ide veszem mert nagyobb volt füstje mint ami végül is nyujtott / a fosport még rá tett egy lapáttal erre /
  • MerlinW
    Az lehetne ha 10 évvel korábban jelenik meg:)
  • Fpocok
    Nioh az év játéka. Ennyi.
  • PeeTeR
  • Atisz #295677
    Igen, de hiába a mennyiség, totál érdektelen volt a madáremberekkel, meg a kamu toronnyal, aminél az összes többi rész nagyobb izgalmakat ígért. Kicsit alkotói válságnak tűnt a cucc, gondolom nehéz volt lezárni a 3 nagyszerű könyv után a szériát.
  • grebber
    Ütős felhozatal lesz ez 2020-ban Mondjuk ezeknek a 70%-át bottal se ,de a maradék pár db-ot majd berántom
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.11.12. 21:24:08
  • Dzsini
    Minden évben legalább 10 év játéka van (még több is, hiszen ahány weboldal / újság / youtuber, annyian adhatnak év játéka címet), miért ne lehetne mindegyik az?
  • 3Error #295674
    Én sem... Valahogy nem érdekelt sosem...
  • 3Error #295673

Mondjuk év játéka címre... háát... mondjuk idén nem sok újdonságot kaptunk, a NieR pedig erősen az volt. (3x végigmentem rajta)
    Én (és most erősen az AAA címekre gondolok, mert az Observer, WR of Edith Finch, etc., azért ütöttek) talán ezeket tudnám a listán látni :

Prey
    NieR: Automata
    (számomra) ME: Andromeda
    Horizon: Zero Down
    Resident Evil 7
    Hellblade: Senua's Sacrifice

Amikkel nem foglalkoztam (és nem is fogok - not my style), de biztos, hogy kapnak helyet :
    AC Origins
    Wolfeinstein NC
    PUBG
    Cuphead
    Nioh (ezzel lehet, hogy teszek egy próbát :))
    Forza 7
    COD WW2
    Destiny 2
    MEarth : Shadow of War

Szerintem.
    Utoljára szerkesztette: 3Error, 2017.11.12. 20:58:51
  • Tinman #295672
    De izék vagytok!

- Assassin's Creed - szép graf, 35%-ig oké, utána rémesen repetitív.
    - Assassin's Creed II - Szinte minden hibát javítottak, az 1. részhez képest, de a küllemből egy picit lejjebb adtak.
    - Assassin's Creed: Brotherhood - Elment.
    - Assassin's Creed: Revelations - Elment.
    - Assassin's Creed III - Az eleje elég köhögős, később jobb, de mégis összességében középszerű.
    - Assassin's Creed III: Liberation - Az 1. résszel vetekedik unalmasság tekintetében.
    - Assassin's Creed IV: Black Flag - Az AC, ami alig AC. Totálisan felejthető főszál, remek környezet és gameplay.
    - Assassin's Creed Rogue - Nem sikerült megismételni a BF erényeit, felejthető az egész úgy, ahogy van.
    - Assassin's Creed Unity - Nem volt még hozzá lelki erőm a Rugó után.
    - Assassin's Creed Syndicate - Dettó.
    - Assassin's Creed Chronicles - A China elég fos volt, ebben a műfajban rengeteg jobb van, pl. a perfekt Mark of the Ninja. Az India picit PoP feelingű, ezért jobb, de not a big deal, a Russia-nak van egy korrekt hangulata, de ez is 1 patronos.
    - Assassin's Creed Origins

A 11. alkalomra csak összejött.

Nem ironizálok... évek óta mondogatjuk, hogy mi az amin javítani kellene, elvileg ebben ezek a dolgok javítva vannak. Pezsgő!
  • Rony94
    "Minden elfogultság nélkül, az év játéka lesz"

Khm...azért van ott egy Nier Automata is. :D
  • TBTPumpa
    "az év játéka lesz"

Nagyon remélem, hogy nem, mert az nagy szellemi visszafejlődésről fog tanúbizonyságot tenni a játékosokkal kapcsolatban. Ezzel nem az aktuális AC érdemeit akarom kérdőre vonni, de voltak ennél nagyobb durranások is 2017-ben, véleményem szerint.
    Eközben az új Zelda (99%-os értékelések a játékosok és kritikusok részéről) és a Horizon Zero Dawn (új IP és nem előzmény/folytatás/reboot/remake/hd verzió/DLC/definitív kiadás/lootbox) pedig megy meghunyászkodni a sarokba...
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.11.12. 19:28:55
  • MrAndree
    A francba, még a végén kénytelen leszek beszerezni. AC 4 volt az utolsó AC amit megvettem, de ez most kifejezetten szimpatikusnak tűnt.
  • MerlinW
    Ahogy a címe is utal rá, ez a 0. rész, tehát semmiféle utalás nincs a többi részre (Az AC2 trilógiát és AC3-at leszámítva minden AC önálló játék volt, nem kellett a korábbiak ismerete). Ami van azok csak hangulatelemek (idézetek, zene, stb). Minden elfogultság nélkül, az év játéka lesz, Witcher 3-al vannak párban minőség tekintetében. W3 csak a karakterei és világa miatt maradt trónon:)
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.11.12. 19:07:49
  • Fpocok
    Jól hangzik, én is kacérkodom vele... de nem tudom érteném-e. Sosem játszottam ACval, nem tudom sztorit.
  • MerlinW
    AC:Origins. Főszál nekem 42 óráig tartott (90 quest) és még van vagy 20 questem, illetve sokkal több, mert a térkép harmada(!) nincs felderítve, endgame tartalom. A sztori, karakterek meg az egész... nos kemény AC2 trónfosztás történt itt kéremszépen :)

Nem tudom mit evett Ubi, de remélem sok van még belőle a spájzban:)
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.11.12. 18:46:45
  • Andule
    Titant rongyosra olvastam. :) Kezdo DM koromban kifogyhatatlannak tunt az inspiracio belole :)
  • Tinman #295664
    Hát nem mondom, hogy majdan a térdemre ültetett unokáimnak, az ebből a játékból áradó szeretetből fogok osztogatni, mert ez konkrétan minden eszközzel azon van, hogy a földbe tiporjon. Meg is szoktam én ezt az első rész 80%-tól, de itt elég hamar az arcomba fröccsent a sav.

Azon ritka címek egyike már most, amit imádok és gyűlölök egyszerre. Tényleg vitathatatlanul benne van a KJK könyvek világa és az art is arrafelé húz, ahogy a történetek is. Nem tudom van-e itt nálam nagyobb gyűjtője (30+ ilyen könyvem van és ritkább* kiadások is vannak), de ahogy azok régen magukhoz láncoltak, úgy tesz most velem a HoF 2 is...
    Na most nem is kérdés, hogy végig fogom vinni ezt is, mint az 1. részt, csakazértis. Szóval, ha lesz 3. rész az biztos, hogy rám lehet számítani :-)

*Pl. ez is:

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.11.11. 21:46:55
  • Prince23
    Látom szenvedsz vele nagyon :) De ez végülis jó pontja (is) lehet a játéknak

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Jövőre mondjuk jó lenne ha ismét te tesztelnéd, ha már itt tartunk :D

Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.11.11. 21:31:43
  • Tinman #295662
    HoF2: Ebben a játékban egy szint tökéletes teljesítése (most sikerült), felér egy katarzissal. Annyira felkészülve értem oda, már az elején olyan kártyákkal, direkt célirányosan, közben direkt rámenve az adott rész szemétségeinek negálására, hogy mire a boss-hoz értem volt kb. 35 mp a küzdelem, széttéptem. Rohadtul észnél kell lenni.
  • Prince23
    Sziasztok sg-sek, egy kis közleménnyel jöttem felétek, amit be is rakok most spoilerbe.

[spoiler]Sziasztok videojátékosok, régi hungamer olvasók! Egy kis közlemény: A Facebook support nem engedi átnevezni a jelenlegi facebook oldalunkat, ezért arra kérnünk minden kedves aktív nézőnket és olvasónkat, hogy az alábbi linken kedvelje (Tetszik gomb) a Videogamers végső és egyben hivatalos facebook oldalát. Köszönjük!
    Link: https://www.facebook.com/videogamersonline/

Egyébként a staff közel háromnegyede SG-s, így hát a tesztek ezen vélemények alapján íródtak is :)

Js és ez a hivatalos oldalunk amúgy:
    http://www.videogamers.hu/

A videós híreknél szándékosan nem írunk hír tartalmat.

Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.11.11. 21:29:42
  • zorrobomber
    A Királyok koronájára gondolsz? A tartalmára nem nagyon emlékszem de méretre bőven vaskosabb volt mint a többi kötet, nem? Illetve hát a nehézségre se mondanám hogy sétagalopp volt.
    Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.11.11. 21:26:40
  • Atisz #295659
    A Sorcery szintén kiváló volt, kár hogy agyon lett csapva a borzasztóan érdektelen 4. résszel, ami szerintem megint csak hibás volt (akárcsak a House of Hell). Nekem legalábbis soha nem sikerült csalás nélkül végigvinnem.
  • Atisz #295658
    Pff az egyik legjobb, de tényleg. Remek hangulata volt és bizony már keményen a horror kategóriába tartozott (pl. a leyak falu miatt, ami mondjuk az indonéz mitológiából származik).
  • Tinman #295657
    Szeretjük-szeretjük, de valamiért mégsem ismerek magamon kívül senki mást, aki végigtolta volna. Ez szerintem éppen elég beszédes.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.11.11. 19:09:31
  • MerlinW
    Hand of Fate csalós-nehéz-hosszú-jó játék:) Ezért szeretjük:)
  • 3Error #295655
    Olcsóbb "csalós-nehéz-rövid" gémet készíteni, mint egy jól elkészített hosszú és kihívásokkal telit...
  • jetblack
    Szep napot elvtarsak

Van esetleg valaki akinek van egy felesleges NFS payback kodja ?
    Ha van valaki akkor dobjon egy PM-et pls
  • grebber
    A szamuráj kardját csinálhatnák meg játékban..Az nagyon tetszett anno.
  • Andule
    Forest of doom megvan de meg nem probaltam ki, ellenben a Sorcery egykettőhánégy zsenialisan hozza a hangulatot es valoban a beepitett csalasaival ergo absz nem frusztralo. Ellenben sztem ezek kifejezetten mobilos gammak, pc-t ilyenre vetek bekapcsolni.
  • Atisz #295651
    A Végzet Erdeje?
    Az tényleg nehéz volt, baromi könnyű volt a fejet kihagyni.
  • Atisz #295650
    Korábban így nézett ki, de most nem. Írtam a supportnak.
  • lalakov