Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A Ninja Theory új projektje, a Hellblade: Senua’s Sacrifice nemsokára megjelenik, a fejlesztők bejelentése szerint a játék aranylemezre került. Egyúttal új hivatalos trailer is érkezett, melyben a főhős, Senua utazására vethetünk egy pillantást.
Új trailer
A Hellblade egy pszichothriller lesz, melyben Senua a saját elméje által kreált pokolban találja magát. A valódi fegyverekkel felszerelkezett valódi démonok, melyekkel harcol, mind a gondolatai kiterjesztései, a lány belső háborúját, félelmeit, szorongásait jelenítik meg. A küzdelmek mellett fejtörőkre és az elmebetegségeket körbejáró történetre is számíthatunk – a Ninja Theory még egy pszichiátert is alkalmazott konzultánsként a munka során.
A Hellblade: Senua’s Sacrifice augusztus 8-tól lesz elérhető PC-n és PS4-en. Előbbi változatban is lesz Photo Mode, mely egyre elterjedtebb a PS4-játékokban és segítségével megállíthatjuk a képet, hogy körbemozgassuk a kamerát, filtereket adjunk a látványhoz a tökéletes felvétel kedvéért (hasonlót csinálhatunk az Nvidia Ansel technológiáját támogató játékokban is)."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.08.01. 01:50:35
Be is cseszett volna, ha annak a Demon's Souls miatt kellett volna előfizetnem, vagy azért, mert pár órát eltöltöttem a Killzone-okkal Unchartedekkel multiban (persze meglettem volna bármelyik nélkül). Meg ugye próbáltam volna más játékokat is, csak ember nem játszott velük PSN-en, erre is élmény lehet fizetés után rájönni (nyilván lehet előre tájékozódni, de nem tudok olyan statisztikákról, mint Steamen).
Sajnos a mellé adott játékok színvonala erősen lecsökkent, korábban beetetés ment kiváló felhozatallal olcsóbban. Megjegyzem, régen nem is 6k volt a három hónap, hanem 4,5k listaáron, de Sony-boltból vettem rendre 4k-ért is. Most már 7,5k lesz.
Akinek több platformra oszlanak szét a játékai és multizása, annak ez így nem jó. Frankó lenne négy platformra fizetni évi 18-18 ezret. Létezhetne valami konstrukció a kocamultisok számára is. Más annak a helyzete, aki beköltözik a Sony-gépekre, de nem csak ők léteznek.
Kifejezetten a Sonyt kritizálom, a Microsoft ajánlata már amúgy is jobb, ami pár éve fordítva volt. Főleg számomra, aki lemaradást pótolni érkeztem PS3-ra. De aki daynéhány játssza, ami érdekli, annak a játékok kevesebbet érnek.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Random gyors néztem egyet
Forza Horizon 3 Blizzard Mountain
6 900,00 HUF
2 755,00 HUF áfával with your Xbox Live Gold membership.
4 145,00 HUF megtakarítás • 18 óra és 16 perc van hátra
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.07.31. 17:44:51
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Why so serious?
Tower of Time
Státusz: Early Access
Ára: 14,99 euro
"Tower of Time is new take on classic RPG - trying to bring something fresh to this genre. It has a rich story and a novel real-time combat - a blend of RPG and RTS - on higher difficulties meant to be challenging. Maintain a complete control over the battlefield or be crushed. Your choices truly matter here."
Magyar szöveges hír róla. - IPON
Videó (59 perc!):
Nekem a PS4 nem primary platform, így PS3-on és PS4-en sem fizettem soha Plus tagságért. Minek is tenném? Multi nem érdekel, csak akciós áron vásárolok, a "soha nem lesz a tiéd, csak ha van PS+ aktív előfizud" játékok, meg kösz nem érdekelnek.
Goldért se fizettem gyak. soha. Pontosabban ilyen 1 hetes Goldot multi miatt szereztem, meg egyszer úgy emlékszem tradeltem 1 hónapos goldot, hogy a Dark Souls-t ki tudjam ott is maxolni.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.07.31. 17:25:17
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"A Sony bejelentette, hogy megemeli a PlayStation Plus-előfizetések árát, ezúttal Európában is. A cég minden felhasználónak levelet küldött, melyben tájékoztatja őket a közelgő emelésről. Az új árak augusztus 31-től lépnek életbe.
Jelentős növekedésről van szó, hiszen az Egyesült Királyságban 39,99 fontról 49,99 fontra nő az éves, 14,99 fontról 19,99 fontra a negyedéves és 5,99 fontról 6,99 fontra a havi díj. Ugyanez a cirka 25 százalékos emelés érvényes Európa többi részére is: az éves verzió 49,99 euró helyett 59,99 euróba, a negyedéves 19,99 euró helyett 24,99 euróba, a havi változat pedig 6,99 euró helyett 7,99 euróba fog kerülni."
"Nálunk az éves díj esetén 15 000 Ft helyett 18 000 Ft-ra, a negyedévesnél 6000 Ft helyett 7500 Ft-ra, a havi verziónál pedig 2098 Ft helyett 2400 Ft-ra kell majd számítani."
Végre nálam is került hála darkSectornak. Röpke 24 óra alatt 100%-os lett, de achik majd fele hiányzik, meg csak a storyn mentem végig, így biztos visszatérek még rá. Játékmenet (még a menü is) frankón meg van csinálva. Nagyon bejött.
The Walking Dead (s01)
Köszönet Tinmannek! Apró hibái ellenére megfogott és biztosan nekiállok a következő évadnak még a nyáron. Nem éresztem mindig úgy, hogy tényleg én irányítom a történetet, meg hamis érzetet keltettek, hogy az én kezemben vannak a dolgok, de a történetmesélés bejött úgy ahogy van. Sajnos cutscenet ha már láttam nem tudtam skippelni... jó 11 óra volt, bevallom vonatos résznél kicsit totojáztam <#vigyor3>#vigyor3>
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Nem annyia szubjektív probléma, nálam is ezért bukott az egész széria. A kereszteslovagos keret abszolút tetszene, de a jelenkori körítés miatt komolytalan.
(a tölténynézegetős megoldás először talán a Condemned-ben szerepelt és tényleg nem rossz, bár a valóságban meg nem mondod pontosan mennyi van a tárban, hacsak nem az utolsó néhány golyóról van szó)
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
A Batman-t nem játszottam egyébként.
Első ME? Mass Effect? Tyű, abban milyen vision volt? (kétszer játszottam végig, de nem ugrik be... <#zavart2>#zavart2>)
//Oké, a Mirror's Edge-re gondolsz, leesett... <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2017.07.30. 20:54:07
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
De az aigazság, hogy ahogy az első ME-ben én nyúltam hozzá, úgy kalandjátékokban is keresek időnként mankót.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
RIP BioWare Montreal
Mondom én, hogy a BioWare napjai meg vannak számlálva! <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.07.30. 18:17:59
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Gálameccseket fognak játszani, egy csomó régi híres meccset játszanak újra a régi nagyok, ami persze főleg azoknak lehet érdekes, akik követték a Starcraft esport scene-t a WCG-k idején. Tényleg minden nagyágyú itt van, azok is, akik a starcraft 2 scene-ben már nem szerepeltek.
Tízezres tömeg előtt a helyi polgármester lelkesítő beszéde után álló tapsvihar fogadta a régi nagy Starcraft játékosokat, akiknek most már szüleik helyett a gyerekeik szurkolnak elsősorban. Mindenki mesélt egy pár mondatot, hogy mi történt vele azóta és kin akar ma este igazán revanst venni.
Mindezt egy 18 éves játék remake-je alkalmából.
Next PC upgrade: 2022
Parasite Eve 2, best game EVER!
Az IsThereAnyDeal-ben sem lehet már bízni, mert önkényesen dönti el, mely oldalakat listázza - a GMG-re "megorrolt" a srác, aki az oldalt üzemelteti, a The Witcher 3 körüli kód-mizéria miatt. Nevetséges.
Voucher (SUMMER2017) nem érvényes rá.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Most hogy kerestem képeket végigpörgettem a Unity képeket. Elképesztő jól fest több év távlatából is, pedig azóta mi minden jött ki. Amit akkor és ott műveltek mint újgenerációs multiplatform cím az Ubisok az előtt le a kalappal.
Kedvenc HUDom az amikor ha nincs semmi a kép üres, ha van valami pl harc akkor minimal infók pl életerő előjönnek. A másik meg hogy Én bármikor eltudom tündtetni. És ebben is jó az AC, mert egy gomb lenyomásra el lehet üntetni és nem kell beállításokban kutatni. Remélem az új részben is ilyen lesz.
Rosszul fogalmaztam meg.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.07.29. 13:55:56
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Akkor tehát nem mindent...
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Khm... mindent?
Resident Evil (régiek) ezért zseniálisak.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.07.29. 12:41:20

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.