Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ugyan már. Csak azt a konzolt, amilyenje van. A többit még jobban fogja utálni, mint előtte. 😊
Totti5
Hála Isten, nem szégyen jókat játszani.<#eljen> ( azt hogy min, meg hót mindegy, ez is CPU, GPU, ram összessége ).
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.08.05. 11:28:23

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Fpocok
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2017.08.05. 11:27:20

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Aki konzolt vesz, az szép lassan kezdi nem fikázni a konzolokat...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Az innentől érkező konzolfika már teljesen jogos lesz, mivel tapasztalat is lesz mögötte. Gratula hozzá, jó szórakozást kívánok! Isten hozott körünkben. <#wink>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Vóna bizony. <#nyes>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
<#eljen>
Most már jöhet a világvége 😊
Pocok Peti is konzolos (is) lett... <#rinya>

Tinman
Hát ugye mivel 2001-ben lehúzta a rolót a Bikabéka, ezért eléggé esélytelen már egy folytatás, pedig igény az vóna' rá.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fpocok
Ide is.
PSN: PocokHU

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Megnyugodtam. Köszi.
Tényleg azt hittem, hogy lecsúsztam a DK3-ról... 😊

Tinman
War for the Overworld

...és nem rossz, de véletlenül se DK szint.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

A steam Group Buys csoportban miért van odaírva a Humble Monthly topikokban hogy eu vagy usa régiós? A Humble Monthly külön régiós kulcsokat ad?
IMYke2.0.0.0
Lemaradtam valamiről?! Dungeon Keeper 3?

grebber
Valakiknek egyértelmű ...,de nem számomra. Szerencsére elég hamar meg tudtam tőlük szabadulni.
1 évre elő is fizettem.Ezek a 2 $-os húzócímek elég jóságok. Pláne hogy 2 indiegala csomag és vissza is jött az, ára tehát ingyen vannak. <#eljen>

Next PC upgrade: 2022

zorrobomber
Dungeon Keeper 3, Overcooked (amit sajna megvettem), és Offworld Trading Company mind jóság.

Voltan
Nem hiszem, hogy mellélőttünk, anno, amikor kijött a Wings of Liberty kipróbáltam virágbolban, és ragyogó volt, de úgy voltam vele, hogy ne szórakozzanak már ezzel a trilógia külön mókával, szóval vártam, el is felejtettem. Amikor viszont ingyenes lett a SC1, akkor azt leszedtem, és elfogott az a régi érzés, meg fogom venni a hd verziót is, de szöget ütött a fejembe, hogy nézzünk már rá a kettőre, hogy hátha van fullos csomag 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

3Error
Poén akart lenni...

@ Atisz, azért mert az eladóban sem bíznak és amíg le nem pereg minden gond nélkül, addig visszatartják a tranzakcióikat.

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

grebber
Jézus ,de gyenge cuccokat kapott a Humble Monthly.... Mondjuk a dupla jó cucc mellé nem is vártam mást. Viszont a Killing Floor 2 várható volt a psn ingyenes cucli után <#eljen>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.08.04. 19:52:37

Scooter
Gyenge voltam és behúztam végre! <#nyes> <#vigyor2>
Voltan
Igen, ez már ár-érték arányban bőven rendben van szerintem.

Atisz
Idő mire megjelenik a pénztárcában az összeg, de hogy ez miért tart olykor több hétig, arról fogalmam sincs.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Tinman
G2A eladói szemmel nézve messziről kerülendő, nem vitás.

Scooter
Erősen remeg nekem is a kezem a vásárlás gombon. Nem tudom meddig fogom bírni, de Blizzard játéknál nem igazán érdemes tökölni. Maximum 10 év múlva lesz ez olcsóbb és azért most egész normális ára van.
bakvarnyu
😄

most látom h voltak olyan tételek h pl valamit eladtam 0.3 dollárért, és levont 0,5 eut érte...
Hogy lehet az hogy a g2a-n eladtam kb 4,2 eu értékű játékot, és a walletnél csak 0, 65 eu van összesen? Ráadásul ha jól emlékszem maradt is még valamennyi, mert csak kerek összeget lehet kikérni...
kigyi
Mióta nem? Jobb klikk a start ikonra és ott van egyből.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Megjött a Cold Steel de azért gyorsan bezsákoltam a Vanquish-t. Annyira élveztem az egészet,hogy nedves lett a bugyim,viszont 4 óra az pofátlanul kevés. Meg is bántam és nem is...túl jó de túl rövid. 20 dolcsit nem ér imho.
A staff roll amúgy kegyetlenül ütős volt 😄
3Error
A win10-ben a kikapcsolás sem egyszerű... <#idiota>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Voltan
Köszönöm, a fullscreen mód volt a ludas. Megoldva.

Shep
Hát nem, nem is tudom felrakni ssd-re

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
A 80 se piskóta... <#wow1>

Shep
Kösz.

Gears of War 4 már 113 giga, jól meghízott 80-ról.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.08.03. 15:39:27

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Full egyszerű. Store-> logodra katt-> saját tartalmak.

Shep
Ebben a csodálatos windows 10-ben hol tudom megnézni, hogy mely játékok vannak meg nekem az áruházból? Az ugyebár ok ,hogy én anno megvettem a Gears-t és így emlékszem rá ,hogy az megvan ,de ha teszem azt lenne már, vagy 30 játékom akkor nem biztos, hogy mindet fel tudnám sorolni.

Voltan
Köszi, kipróbálgatom este

Jah...Ott nekem nem volt gond.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

FEARka
Feladatkezelőben a Részletek fülön jobb gomb az sc2 exéjére és az affinitásnál "kapcsold be" a többi processzor magot is. állítólag csak 1-t használ.

Esetleg próbáld meg ablakos módban futtatni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1. Start Battle.net desktop application, go to Starcraft 2 tab and choose Options > Game Settings.
2. Check Additional command line argument and add -Displaymode 0 as an argument for every Starcraft game you wish to run in windowed mode.
3. Save the changes and try running the game again.
4. When game starts, switch back to fullscreen mode and check if the issue persists.

Esetleg még ezeket próbálgasd.
Utoljára szerkesztette: FEARka, 2017.08.03. 11:27:25

Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók

Voltan
Instant Gamingen, teljes trilógia és 25 Eur volt.

Scooter
Hol vetted és mennyiért? Ez ugye a teljes, mind a 3 faj?
Voltan
Igazából mindegy, mert a probléma már az első tutorial pályán is fennáll 😄

Játszható persze így is, de halvány emlékeimben az él, hogy anno a virágbolti verzió ennél jobban futott egy Phenom 965-ön, meg egy Radeon 5850-en, szóval azért ne már :S
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2017.08.03. 10:56:33

Nekem is megvan, de nem jutottam a 3. küldiig még.

Voltan
Megvettem a Starcraft 2 Battle Chest-et - ideje volt már 😄 - és lenne kérdésem azoknak, akik játszanak vele.

A Wings of Liberty kampányt most kezdtem, 3 küldit csináltam meg eddig. Az aláírásomban szereplő konfiggal tolom, és eléggé lagol a cucc, holott gyanúm szerint nem kéne. Ha mozgatom a képernyőt eléggé beszaggat, időnként az egységek mozgása is kissé darabosnak tűnik, mindez a jelenség megvan high-ultra és extreme beállításokon is. Lejjebb nem mentem 😄

Ugyanakkor kipróbáltam egy custom meccset 4 AI-val, és ott sokkal simábbnak tűnt a dolog.

Futott valaki ilyen problémába? Mit lehetne tenni?

3Error
Ajándékozni simán. Eladni is el lehet, de pl. Kinguien-en, G2A-n már nem. Fel kell dobni egy hirdetést a Steam valamelyik adok-veszek csoportjába és ledumálni az illetővel.

grebber
Természetesen el tudod adni vagy elajándékozni..Ezért lehet a fain címeket olcsóra kihozni...<#eljen> Szerintem 1 évre elő is fizetek legközelebb. Ez a 3 havi előfizu immáron 9 hónapja pénzügyileg bejött ,szóval spórolok mégtöbbet az 1 évessel pláne hogy már kettesével dobálják a jóságokat <#eljen>

Humble monthly bundle-ből a nekem nem tetsző játékokkal kezdhetek valamit? Eladni, elajándékozni lehet? Ahogy látom a korábbiakat egy-kettő mindig jó lett volna, de a többi az kuka.
Pont ma akartam rápróbálni, ez alapján mondjuk már nem tűnik annyira ingyenesnek vagy játszhatónak....
genndy
SteamGiftsen változtattak a besorolásokon, úgyhogy mostantól kb. az ideiglenesen ingyenessé tett játékok is giftelhetők, csak nem jár értük contri pont, de ami véglegesen ingyenes lett, az továbbra sem.
forrás
Utoljára szerkesztette: genndy, 2017.08.01. 21:26:03

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

genndy
Humble Gamemaker Rebundle

Illetve bónuszok a Humble Saints Row Bundle BTA-jához:
Sacred Franchise Pack
Secret Files: Tunguska
Lost Horizon
Utoljára szerkesztette: genndy, 2017.08.01. 20:07:02

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
Háááát...

"MOST HELPFUL REVIEWS IN THE PAST DAY
55 of 85 people (65%) found this review helpful 5

Becausegreen
341 products in account
2 reviews

Not Recommended
1,074.9 hrs on record

POSTED: 1 AUGUST

The Secret World (Not to be confused with Secret World Legends) was an amazing game, with excellent writing, a unique class system (or rather the lack thereof) and a completely unique overall experience. In this new version - much of the flavor has been removed (Filth bleeding into the real world in the tutorial, and similar in future sequences)

Instead, the tutorial holds your hand to a condascending degree. In later missions, there are continuity issues due to the reordering / removal of certain missions, entire characters / questlines have been removed.

Gone is the freedom to swap weapons easily (You must pay in-game currency, and the grind involved in making a new weapon useable is tremendous. Even High end elite dungeons / lairs drop almost exclusively green weapons, which you have to rank up to 20, then combine with another fully ranked green to get to blue, and so on... each color quality increasing the cost and total experience required tremendously)

Gone is the primary currency, Pax.

Earning money is limited to "Challanges" which require you complete daily missions, make a certain number of kills, etc.

Virtually everything is paygated in some way, whether it be the need to complete massive grinds in order to get anywhere with your gear. NOTHING in the game drops loot, other then 1-time-only boss drops of random loot bags. Everything is obtained through missions, or gamble boxes.

Inventory space is absolutely strangling - and there are 5 levels of "Sprint" for the first 3, you can pay in-game earned currency. For the last 2, you pay Aurum, the currency-for-cash, $25 for 2 ranks. Inventory upgrade costs beyond 50 inventory / 48 bank slots cost beyond a dollar per slot, which I find to be obscene.

The entire game, I feel like there are ghouls attempting to hump my wallet open. Previously, I was able to lose myself in the lore, I paid my subscription and got my bonuses - The Secret World removed Paygates for subbing, not so in this new version. Secret World Legends still charges you unreasonable prices to do basic tasks. Gear upgrading takes not only (literally hundreds) of other gear pieces, but also 'Anima shards' - which are only obtained by doing missions. In order upgrade your gear, you must "empower" it with other gear, which costs these shards.

Doing dungeons grants gear, but even for subscribers, you need keys to open the boss-dropped boxes (Which even subscribers have a limited amount of) After a few weeks of play, the Anima costs in upgrading gear requires that you do daily missions in order to USE what you get from dungeons, else your inventory strangles you with lack of (expensive) space.

Many players, including myself, are experiencing constant crashes. Would you like to zone to a new area? Crash. Would you like to finish a boss encounter? Sorry, crash. Would you like to use the meet up feature to play with a friend? Sorry, crash.

The cash grab, castrated quests, reduced graphics, terrible animations (which they tried to conceal with new flashy particle effects) make this game a disheartening experience for veterans, and a terrible cash-grab experience for new players - the game is an (expensive) shadow of its former self.

I've been playing since the funcom release in late June, I can't say I reccomend it. Even in the beta, I know of quite a few players that were banned for voicing many of the concerns I've listed here, with no other reason than "Unhelpful feedback" - Normally I would give a developer time to clean up their act, but in this case, one of my favorite games has been effectively ruined.

For those of you who have played in the past - do you recall the Aegis system? If so, they have expanded it to cover the entire gear progression system - RNG, grinds, and frustration galore."