Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
12000 F-ért bevásárolok a STEAM-en mondjuk Winter és Summer Sale-en...
...érted.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Konzolos játékok 60 eurón indítanak mindig. Most Magyar Ps storeban ezt megkapod majdnem ezen ár 2/3-áért ...12 000-ért.

Ez steamen is ennyi lenne alapáron. Csak ugye ki vásárol steamen mikor itt vannak ezek a jó kis szürke oldalak. :-)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

A játék megbukott kvázi. A játékosok összességeben nem szerették az új DoW-ot. Az a 40%-os pozitív értékelés steamen nagyon árulkodó.

Dead Rising 4-nél is így volt. A játék összességében nem volt rossz, de sok régi jó dolgot kivettek belőle. A befejezés meg olyan volt amilyen (közben már dlc-ben korrigálták a dolgot ahogy hallom).

Nagyon jó indikátor, hogy ha egy játék nem jól szerepel akkor a kulcsos oldalakon be is zuhan az ára. Lásd Dow, lásd DR4, vagy akár Cod Infinite War (tavaly novemberi játék...utánad dobják 10 euróért már most...és nem azért mert olyan gyorsan értékelődnek le a játékok....hanem mert bukott).

Azért vannak ellenpéldák is, mint a Dishonored 2. Nem láttam még eddig 15 euróért. Ezt az árat az utóbbi 1-2-3 hétben érte el. Új Styx rész meg most a legolcsóbb tudtommal és ezúttal bizony steamen. 20 eurónál olcsóbban még nem láttam sehol, pedig vadászom az ajánlatokat.
Far Cry Primal-t 15 euró alatt se nagyon láttam még. Pedig az meg már 1,5 éves játék, ergó öreg mint a Mátra.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
"Horizon Zero Dawn februári játék és már féláron megy (az 7-8000 Ft engedmény alsó hangon). "

El se merem képzelni, mennyi lehetett a full ára, ha most látom 50 dollárért...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

A digitális terjesztés nagyon megy szerintem. Tényleg rendszeresek a nagy leárazások. És ez jól is van így.

Minap láttam Far Cry Primal-t PS store-on pontosan annyiért mint amennyit elkérnek egy cdkeys-en érte. Dying Light dettó. Leárazásban 6000-ért.

A Ps-es árazás kezdő ára se durva már tekintve azt, hogy steamen is 60 euró körüli áron mennek a 0 day játékok. A különbség annyi, hogy konzolpiacon nincs olyan szürke kulcspiac mint pc-n.

Hogy mennyi idő kell ahhoz, hogy ilyen árakat elérjünk? Utóbbi 6 hónapban én nagyon sok leárazást láttam...2 hetente van ps store-on valami nagyobb leárazás több játékra. Exlukra és nem exlukra egyaránt. Én azt érzékelem, hogy a tendencia közelít a pc-s piacéhoz. Igaz még nincs ott de nagyon közel van.

Nem sokat. Horizon Zero Dawn februári játék és már féláron megy (az 7-8000 Ft engedmény alsó hangon). Yakuzza 0 márciusi....Féláron megy. Final Fantasy XV-öt megjelenés után rakták 50%-os offra. Ott is beindult a gyors leértékelődés.

Most láttam Injustice 2-t konzolokszervizében 12 000 Ft-ért (kezdő ára 17 000 Ft és májusi a játék). 17 000-ért meg megkapod a deluxe kiadást, ami 24000 Ft-ról indult.

grebber
Ez a cd keys-es 4 hónapos sincs DoW 3 kb 1/3-ad áron azért durva. Mondjuk a Humble Monthlyba is került már bele 3/4-es éves cím.... I love pc<#taps>

Lassan kezdem azt hinni, hogy a pc-s piac nem is a pénzről hanem a jótékonyságról szól<#banplz>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.08.06. 11:04:44

Next PC upgrade: 2022

Tinman
Nagyon szépen csökkennek az AAA címek árai is és így is van ez rendjén.

Mondj egy bármilyen AAA PS4-es címet, melyen legalább 2 éves és be is bizonyítom :-)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.08.06. 10:46:57

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Dehogy vannak. Az árak alapból magasabbról indulnak, ezért egy kicsit mindig is magasab lesz, de ugyan úgy csökkennek mindennek az árai. Sale alatt minden le van árazva, napi heti akciókkal meg tele vannak a piacterek. Semmi nincs "befagyasztva" Ugyan úgy megy a digitális terjlesztés, kb ugyan azok sémák alapján is konzolon mint PCn a steamon.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Zsolti, mit gondolsz miért írtam a 39-est?

Konzolon be vannak fagyasztva a Nagy (és exklu) Címek árai - mert megtehetik.
Ez mellett (nyugodtan utána lehet nézni), a multiplatform címek is drágábbak konzolokon, a PC-s párjukkal szemben... akár a megjelenést követőe 1-2 éven belül is!

Hiszen, PC-n a sok szereplő miatt, valódi árverseny van.

Tinman
AAA címek esetében azért ez nem így van. Már pedig itt azokról van szó, sőt, PS4 exclukról, ami elvileg még értékesebbé teszi őket.

Egyébként PS4-re nem ám csak ezek vannak. Ott van a store-ban a PC-s indei felhozatal nagy része is, azok meg aztán szintén zuhannak hamar a mélybe, pont, mint PC-n.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.08.06. 10:15:05

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Nekem napi rutin felnézni hozzájuk.
S újabban, mióta tudom, hogy mennyire egyszerűen lehet vásárolni: a Wingamestore-tól sem ódzkodom.

IMYke2.0.0.0
Tehát, az alatt a 2 év alatt PC-n már az 50%-ának a 75%-áért vehetted volna.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.08.06. 10:00:40

Tinman
Full árról a 75% vagy magasabb leárazáshoz átlagosan 2 év kellett a megjelenéstől.

TBTPumpa
Ez az oldal nagyon szeretné, hogy ismét pénzt költsek.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

IMYke2.0.0.0
S mindezek olcsóbbodására mennyit is kellett várni konzolokon?
Ha PC-n lettek volna, akkor ott mennyit?

Hagyjuk már...

Tinman
Ninncs baj a konzolokkal sem. PS4: Knack ezerharomé', Order ezeré', Beyond magyar felirattal 2300, Heavy rain dettó, God of War 3 Remaster ezeröté', Infamous First Light ezerháromé'.

Sajnos májusban lemaradtam a 730 Ft-os Uncherted részekről... darabja volt ennyi a Collection-ben. Meg persze még maradtam le pár finomságról májusban, de majd jön Timex karóra warjuh.

grebber
Nincs ott befagyasztva semmi...régi cuccok ott is filléresednek..., azt elfelejted hogy a pc-t senki nem bukással árulja a konzolokon meg bukó van és a game-ek ezt visszahozzák bőven... Ha a pc-s kiadóknak lenne eszük lazán kopizhatnák activisiont...Ha valami jó és kell a népnek magasan kell tartani az árat akkor is veszik lásd köcsög GTA5 pl

IMYke2.0.0.0
Időközben olcsóbb lett:
Dishonored 2 - 15,19 (~4630 Ft)

IMYke2.0.0.0
Még jobban imádhatod a konzolokat: mesterséges érték befagyasztás rulez.

grebber
Imádom a pc-t..elértéktelenedés rulezzzzz!!!

TBTPumpa
Deus Ex Mankind Divided Digital Deluxe Edition - 20.29€

Dishonored 2 - 15.49€

Borderlands: The Pre-sequel - 6.79€

Warhammer 40.000 Dawn of War III - 22.59€

Dishonored 2-n erősen gondolkozom... Be kéne húzni, de valami azt súgja, hamarosan lesz ez még olcsóbb is.
Deus Ex-et már behúztam.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.08.06. 09:15:48

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

3Error
Sem cáfolni, sem megerősíteni nem tudom, nekem is dobozosan van meg, de mivel CE, én azonnal regeltem anno. (a plusz tartalom miatt)
A Cerberus network nem rinyál a főmenüben offline sem, arra emlékszem.

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Nekem is úgy rémlik. Azt nem tudom hogy az alap elindult e Origin nélkül, mert nem próbáltam.
Valszeg a DLC-k miatt, nem? Nekem dobozos van és megy Origin nélkül is. Annyi, h a DLC-k egyszerűbb letöltése miatt beregisztráltam Originre, de teljesen opcionális dolog.
Hát akkor rosszul emlékeztem :-)

Totti5
Pedig de, ebben a genben főleg, 2013 óta.

Pár példa :

Battlefield. Előz genen 30 fps ( se ) volt, most már target 60.
Mirrors Edge előző gene 30 fps volt, most az új rész már 60.
Uncharted multiplayer 3 részen át előző genben 30 frém volt, most az UC4ben 60.
Gears of War sorozat mindig 30 frém volt, a 4 ebben a genben 60 frémes multival rendelkezik.
Összes Halo eleddig 30 frém volt, a Halo 5 60 frémmel jött ki ( single, multi is )

Lehet rosszul emlékszem, de nekem a ME2 miatt lett Origin fiókom. Az első rész viszont tényleg ment simán, "lemezről".
Valszeg nem. A Mass Effect első része 2008-as (legalábbis a PC verzió) és nem kötődik semmilyen fiókhoz. Sőt, a második rész se még, ami 2010-es. Szóval a FIFA-nak se kéne.
totyak
Régi PC-s FIFA-k ugye még nem kötődtek semmilyen acc-hoz, ha valaki megunta, eladhatta és a vevő a kulccsal tudta telepíteni? Konkrétan a 09-re irányul a kérdés. Szerintem elég régi ahho, hogy még nem voltak akkor ilyen szivatások. Köszönöm, ha valaki felvilágosít.

Voltan
Valakinek esetleg nem kell az NBA17? Szívesen lebarterezek valami elfekvőben lévő címmel.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Shep
Az igaz, de összességében megéri előfizetni rá, bár az igaz, hogy abból nem lehet fél eurocent hasznot kihúzni, mint a krumpli nudli haviból 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

zorrobomber
Nyilván úgy értettem én is, hogy van egy cím a Monthly-ban ami jelen pillanatban a legközelebb áll a DK3hoz. 12$-ért pont ilyen címeket várok.

De eddig azért nem ez volt a tendencia. Mondjuk engem nem érint, de másokat igen.

Az sincs ingyen. Ha nincs épp ps plus-od még játszani se tudsz adott játékkal.

Fpocok
regi

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
redi gtk nem elerhetoek 😞

Parasite Eve 2, best game EVER!

Totti5
Fejből amik most jönnek és 60 fps.

COD, FIFA, F1 2017, Battlefront 2, Wolfenstein, Project Cars 2, LawBreakers, Knack 2, Gran Turismo Sport

Tinman
Beyond az elég csodás, de ugye az egy interaktív film. Nioh sem fut rosszul, van 60 frémes opció is. Vannak biztató jelek, de vannak nagyon mélypontok is, melyek csak a megalkuvásról szólnak.

Hehe! Pont ezt akartam írni én is. Közeledik az apokalipszis. <#hehe>
IMYke2.0.0.0
99%-ban mindent elolvasok a topikokban - így igen, emlékszem az írásaidra is.
A mondatom azért állja meg a helyét, mert már tőled sem olvasni olyat, mint az elején.
Sőt, valamelyik nap olyat is írtál, hogy el vagy ájulva az adott címtől és a futásától.

//Ha megfeszítesz, akkor sem tudom pontosan idézni, hogy miről is (melyik címről) volt szó.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.08.05. 12:08:37

Tinman
Hát nem tudom olvastad-e a PS4 Pro vásárlás utáni sirámaimat. Az enyhe kifejezés, hogy nem vagyok tőle lenyűgözve. Ha nem lennének rá csak azon a gépen létező excluk, csak röhögnék a vason.

Én is ismerek olyan embert, aki csak azért vett switchet meg botw-t, hogy úgy szidhassa tovább, de szerintem Pocok nem ilyen. 😊
De amúgy értem, mire gondolsz. Szerintem van a PS4-re 5-10 olyan exkluzív, amiben tuti örömét leli, multiplatformokat pedig nyilván továbbra is PCre vesz olyan konfiggal.

szerk.: boccs Pocok az E/3ért 😊
Utoljára szerkesztette: Pio, 2017.08.05. 11:58:56
Shep
... hanem megvárja míg ingyen adja a ps+ 😄D

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Lehet ez egy új kezdet is. :-)

Az apokalipszis ott fog kezdődni amikor grebber is vesz konzolt és nem tört játékokkal akar majd rajta játszani <#whatever>
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.08.05. 11:54:35

Shep
Azt hiszem zárható a topic. A fő 60fps PC master race lepaktált az Ördöggel. A világ a pusztulás szélén táncolt eddig is de ez volt az utolsó löket ami végleg a mélységbe taszította.

Én azért abban nem leszek biztos, hogy nem fogja kicsit megbánni a ps4-et. Azért ott a 60 fps ritka mint a fehér holló. Engem nem zavar. De pocoknak lehet ez már sok lesz. De majd nyilatkozik ő, ha kipróbálta a dolgokat.

Innentől kezdve nekem azzal sincs bajom ha megteszi. Ha tapasztalat van valami mögött, akkor minden joga van ahhoz, hogy véleménye legyen és lehet az rossz is.

Gratula a loothoz!