Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szerk: mindettől függetlenül egérérzékenység beállítás azért illene bele. Elég alapvető dolog.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.08.08. 18:18:17
• negative mouse acceleration
• can't change FOV
• no mouse sensitivity setting
Az senkit nem érdekel ,hogy kinéz valahogy meg csutkán kottán fut ááá. Ez a fenti 3 nincs hajjon meg mindenki<#falbav>#falbav>
Next PC upgrade: 2022
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.08.08. 18:11:23
- nincs benne mission help rendszer"
Hogyne lenne. Mindent egyfolytában pofáznak a hangok. Jó ötlet amúgy, csak idegesítő lesz elég hamar. Végtelen megy a susmus, a csajjal együtt a játékos is begolyózik 😄
PSN ID.: Beegabor
//Nekem --- aki részben elvi, részben anyagi okokból nem szokott premier áron vásárolni, csak szökő évente --- például per pillanat megért 30 eurót a dolog.
Már települ is a játék.
12,9 GB-nyi anyag leszippantását jelzi a kliens - nyilván, a kicsomagolással éri el a végleges méretét.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.08.08. 17:04:39
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Neked külön kellene imádnod, mert nincs benne:
- HUD (nem is kapcsolható be)
- nincs benne marker semmire!
- nincs benne mission help rendszer
- nincs benne tutorial semmire
- a puzzle-kra neked kell rájönnöd, ahogy a harcra is stb.
- ahogy elhullasz, úgy keríti a testedet hatalmába a végső elmúlás, s amikor már a tested feladja: permadeath
i5 4670K, 8GB RAM, RX480 (8 G😎
Hellblade: Senua's Sacrifice deletes your save file for dying too often (Hellblade spoilers)
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.08.08. 16:29:50
Inkább tolom tovább a ghost recont..
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.08.08. 15:43:12
Érdekes koncepció: So Hellblade: Senua's Sacrifice deletes your savegame if you die too much. How do you feel about games kicking you hard if you aren't good enough?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Hellblade: Senua's Sacrifice deletes your savegames permanently if you die too much. Okay akkor viszlát innentől kezdve nekem instant skip,.
Fos tesztem mire elkészül kezdhetem máris előlről a Volta-val<#eplus2>#eplus2>
67x jobb szintén ezer éves játékok rég 19.99-29.99 körül mozognak...Onnan már izgalmasabb a 75-80% off 😊
Én 4-5 éven belül hozzá se szagolnék szóval dísznek sok indigala lenne.
Eredeti ár botrányos még mindig
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.08.08. 13:09:29
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.08.07. 15:11:26
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Killing Floor 2 - €6.79
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2017.08.06. 19:39:37
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Te: "Milyen kis piacról beszélsz?"
Kiléptem.
Kezd elegem lenni a fórumozásból.
Ps4-es játékárak semmivel nincsenek jobban befagyasztva (digitális disztribnél is vannak leárazások bőven és dobozos verzióknál is van bőven leárazás...hoztunk rá példákat is és ugyanúgy tudsz venni olcsóbban akár 1500-2000 Ft-okért is AAA játékot mint Pc-n), mint a pc-sek. Ennyi a lényeg. Körbeírhatjuk 600x a témát, a tények akkor is ezek maradnak, amit már 3-an (Én, Tinman és Totti) magyarázunk neked, akik vesznek is konzolos játékot. Úgy látszik ennyi neked mégse elég.
Semmilyen piac szeletéről nincs szó. Globálisan sincsenek befagyasztva a konzoljáték árak. Valamiért te ezt mégse akarod elfogadni.
Lentebbi példáimból még az is látszik, hogy van olyan PC-s játék is amit hónapokkal megjelenés után se veszel meg olcsón. Akkor ott is be vannak fagyasztva az árak? Pl. Styx shards of darkness 6 hónapos és mégis csak 6000 Ft feletti áron tudod megvenni. Pc-s piacon se fekete-fehér minden azért (értsd nem minden olcsósodik el 2 hónap alatt a filléres kategóriáig).
Csak tudnám miért olyan nehéz ezeket a dolgokat neked elfogadni, ha 3-an mondjuk ezt akik aktívan használjuk a konzolos terjesztési rendszereket. Komolyan néha nem értelek, hogy miért vitatkozol tényekkel.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Na most ha az indiket is figyelembe vettem volna, akkor őrület mennyi játékot tudtam volna venni konzolra is, de az indiket PC-n tolom.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Az AAA játékok kezdő árai 15-18.000 Ft-ok, aztán hónapok múlva simán kaphat egy 50%-ot.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Why so serious?
Figyi - közgazdásznak tanultál, ha jól emlékszem. Akkor tudod, hogy a Piac kis szelete nem írja le az egészet.
Ne tereljük a témát. Nem arról beszélgettünk, hogy hol tudsz kevesebb pénzből több AAA-t venni. Az nyilván a Pc-s piac (abban teljesen igazad van!!!). Arról volt szó, hogy befagyasztják az árakat szerinted konzolon. Erre fel írtam a példákat, amiből kiderül, hogy távolról sincs így.
És ne vedd támadásnak légyszives, mert nem annak szánom, csak a tévhitek eloszlását szeretném elérni. Ennyi és semmi több.
Pontokat be lehet váltani játékra 😊 (hátha valakinek maradt régről, ahogy elnézem én most egy Grid-et tudnék szerezni.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.08.06. 11:37:43
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Nem is szoktam premier áron vásárolni.
Az elmúlt években kis címeket, és RPG-t rendeltem elő csak.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."