Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
Of Orcs and Men lemaradt, állítólag kellemes kis darab, 13 (fősztori)-20 (completionist) órás játékidővel. És persze én is csak azokat írtam amik megvannak.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.08.10. 17:44:50

Voltan
Köszi a tippeket, nagyrésze már kipipálva, vagy legalábbis megvan. Továbbra is szemezek ezzel a Kingdoms of Amalurral, ennyi pénzt megérne, de kétséges, hogy hajlandó lennék-e beleölni több tucat órát...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Nyugodj meg szépen, nem értem, hogy ha nem érdekelnek az ellenérzéseim, akkor minek kell itt kakaskodni. Elmondhatod még háromszor hogy antropomorfizmus, elsőre is megértettem, csak épp attól még, hogy bármilyen kacifántos kifejezést találnak ki rá, egy (véleményem szerint) abnormális fétis még abnormális fétis marad 😊
Tinman
Hellblade

Fő szál: 7 Hours
Elbóklászva: 8 óra
Kimaxolva 9-10 óra

Fű baz, ez nagyon harmatos... hát nem egy Dark Souls/Witcher 3/Dragon's Dogma azt meg kell hagyni. Olyan 2.5k körül berántom, előbb kizárt.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zorrobomber
Én eléggé le vagyok maradva szóval nem biztos hogy segíteni fogok vele, de:
Fallout New Vegas (nemrégiben lett kivégezve a 3 és a 4 végefelé járok most, ez lesz a cseresznye a tejszínhab tetején)
Dragon's Dogma
Mass Effect 3 (végefelé járok)
Divinity Original Sin (coopban már majdnem végigtoltam megjelenéskor)
The Age of Decadence
South Park (félre lett dobva, kb. felénél járok)
Shadowrun
Deus Ex
Witcher 1-2-3 (az 1 végefelé járok)

IMYke2.0.0.0
"Persze, mindig lehet játszani a szavakkal, a lényeg attól még változatlan."

Felőlem, olyan ellenérzésed lehetnek, amilyeneket csak akarsz - nem érdekel.
De hogy még csak utána sem jársz a dolognak, és úgy haterkedsz, az nem felnőtt emberhez méltó, elhiheted.

//szerk.: ja és még mielőtt beszólós hozzá(m)szólásra nagy lendülettel billentyűzetet ragadnál: írd be a szót a google-ba: anthropomorphism ... és merülj bele a témába... (nem csak a japán kulturában vannak nyomai)
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.08.10. 16:44:39

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Persze, mindig lehet játszani a szavakkal, a lényeg attól még változatlan.
IMYke2.0.0.0
"de nem látens elmebeteg körítéssel."

A szó, ami nem jut eszedbe (esetleg nem ismersz): antropomorfizmus*

A cica (és más állatfajta) füles karakterek 99%-ban antropomorfizálások* - vagy állatokat, vagy (állat)istenségeket jelenítenek meg, vagy földönkívüli-, más világbeli, emberszerű fajt.
Legtöbbször meg egyszerűen ezek a karakterek csak cukifaktorok az adott szórakoztató termékben.

//* Ja és sikerült még nekem is rosszul írnom...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.08.10. 16:28:54

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Minden tiszteletem az övék, ettől függetlenül engem a cicafüleknél elvesztenek. Szívesen foglalkozom komoly témákkal, de nem látens elmebeteg körítéssel.
Voltan
Melyikre gondolsz? Mert venném 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

A Ni No Kuni-t nem ismerem de sokkal több cicafüles japán játék foglalkozik morális,gazdasági,társadalmi,politikai problémával mint a realisztikusan kivitelezett cuccok. Lehet ez is a 22-es csapdája 😛

Más : Régóta szemezgetek a Darkest Dungeonnal. Ez most crawler vagy rendes story is van hozzá?
IMYke2.0.0.0
Nekem 2 rúna maradt ki eddig...
Annyit tudok, hogy egy új játék esetén csak a hiányzókat fogjuk majd látni.

Jaja! Nagy menőség. Nekem most a legnagyobb bánatom, h kihagytam egy sztori rúnát és nem tudok visszamenni... Én voltam a hülye, mert tök egyértelműnek kellett volna lennie, h ha átmegyek azon a bizonyos ajtón, akkor vége a pályának. Állítólag van vmi secret ending, ha mindet megtalálom... Szal most az lesz, h ha a végére érek (kb 80%-nál járok), akkor majd jön a következő végigjátszás rögtön. 😊 Azt írják a neten, h habár nincs New Game+, ha új játékot kezdesz, miután egyszer végigvitted, akkor az előző játékban megtalált rúnás sztorikat már nem kell újból megkeresni.
IMYke2.0.0.0
Velem mondjuk nem szúrt ki:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A "Hellblade: Senua's Sacrifice" meg egyszerűen zseniális!

//Gondolom, azt már kitapasztaltad, hogy
A Focusszal mikre vagy képes a harcban...

Az épületben - tudod melyikben - haltam a legtöbbet! Harcban már egyáltalán nem tudtak megölni. Auto nehézség. Fix "Hard" mellett biztos nem lenne ennyire őszinte a mosolyom 😊

zorrobomber
Nem is néz ki olyan rosszul ez a Fictorum, berakom már ide is, ha már grebber baszta értékelni (az OFF-ban). Nyilván nem full árasan érdekel, de megy wishlist-re. Ma jelent meg.

Fictorum is an action RPG featuring destructible environments, a procedural node-based world map, and dynamic magic shaping.(=Magicka 3D-ben, nyilván minusz a humor+procedurálisan generált pályák)

Release trailer:

Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.08.09. 16:47:36

Ez a Steam trollkodik velem. Megkaptam a 4 kártyát a Hellblade-hez. Mind a 4x ugyanazt. 😄
Shep
Ja, tosztam rányomni a tovább-ra 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

None taken.
Szerk: Az első rész PS3 exkluzív volt és egy remek JRPG, egy kicsit Pokémonos fílinggel.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.08.09. 13:50:09
Jézus... No offense, de én ezektől a japán cicafüles karakterektől agyhúgykövet kapok...
Hoppá! Ni No Kuni II Steam oldal. Mondjuk eddig is tudni lehetett, h jön PC-re. <#email>
Scooter
Pedig ott volt az alján. Ami FEARka is bemásolt. <#eljen>
FEARka
Sine Mora EX Features:
16:9 Aspect ratio (instead of 16:10 which is still an option)
Full English Voice Overs (Original Hungarian ones are still available as an option)
Local co-op for up to 2 players in Story mode
3 New versus modes: Race, Tanks, Dodgeball
New challenge levels
Improved Rendering
Native 4k at 60 FPS

Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók

Shep
Hát eddig én is eljutottam, de nem látom, hogy ez most miért jobb, mint az alap.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Scooter
Shep
Miben több, mint az alap?

Scooter
Akinek megvan a Sine Mora az ingyen megkapta steam-re a Sine Mora EX-et. Nagyszerű! <#vigyor2>
grebber
Fingom sincs..megnéztem milyen szar jön már megint pc-re...első sec után kilőttem.. <#levele>

Next PC upgrade: 2022

zorrobomber
<#gonosz3>

Scooter
Ebben mi 1080p? Nem mindegy, hogy 320x240? <#vigyor1>
Fpocok
Nosztalgia

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ainz
Annyi év után új játék a Valvetól!!!!!

HAHAHAHAHAHAHA
Ápdét: Két bossharc, pár új ellenség és harci megoldás után aszondom, h nem fapados a harc azért annyira. Ja és puzzle-ökből is voltak már másfajták is szerencsére. Egy dolog zavar: A maximális haladási sebesség a kocogás. Többnyire sétálok, ami az alap haladás és nem is rohanok sehova, de amikor kihagyok egy összegyűjthető cuccot és megindulok visszafelé a pályán, h megkeressem és csak "vánszorogni" lehet, akkor az kicsit kiakasztó.
Seth
De hisz én csak azt írtam, hogy van segítség a játékban, ha nem is a hagyományos. Melyik részéről sikerült azt a következtetést levonni, hogy én mást vártam a játéktól? Csak ezt nem értem , és szerintem Te valaki más hozzászólásával kevered

A hangokról, igen, ellentmondásos néha, de kb annyira hogy:
"Nézz fel, a hegyre! - Miért nem néz fel?" - naná ,hogy odanézel
"Ugorj le - Ne, ne ugorj le " - tuti, hogy leugrasz (naná, mikor csak arra vezet az út 😄

PSN ID.: Beegabor

IMYke2.0.0.0
"A választ viszont soha nem fogom megtudni, oh well..."

Nos, feltételezem, a "szívtad" témára gondolsz.
Nem szívtam sehonnan - feltételeztem, hogy nem olvastál/néztél a játékkal kapcsolatban semmit.

S most továbbgondolom: ha mégis, akkor meglepő módon mást vártál, mint amit a STEAM-es fülszövegben is sugalltak.
Ez az "utazás" valóban a tudathasadásos elme körül zajlik, harccal és (saját vélemény!) jól megírt történettel.

Megemlíteném, hogy a hangok sokáig hallgatnak is. Tényleg sokáig. Amikor pedig szólnak, akkor néha ellentmondásosan, néha meg egyöntetűen - talán épp úgy, ahogy az emberek szoktak bizonyos szituációkban reagálni.

Nekem 3 órányi játék után nagyon tetszik a játék. Alig várom, hogy holnap folytathassam.

Pony Islandet mindenkinek ajánlom, aki egy 2D-s akció/platformer/puzzle/mindfuckra vágyik. Egyik legötletesebb játék, amivel játszottam.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.08.08. 20:07:41
genndy

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

3Error
<#eljen>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Kongy
Köszönjük Emese.
Fikázódás helyett megyek vissza játszani.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

grebber
"Remélem itt nem ez lesz" .....

Walk for 5 minutes
Focus on something to get a narration of lore
Walk for another 5 minutes
Get to a puzzle shrine that shows a shape you need to find in the environment
Spend 15 minutes wondering around finding said shape
Repeat
Repeat
Combat section that requires the dexterity of a worm
Return back to walking section and repeat over and over and over and over again

.... DE <#eplus2>

Mondjuk mellette szól ,hogy sok ilyen nem lehet a 6 órában <#idiota>

Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.08.08. 19:33:46

Next PC upgrade: 2022

Kongy
Na toltam én is egy óra Senua's Sacrifice-t. Ez a játék FANTASZTIKUS.
Nagyon úgy tűnik Ninja Theory-ék nem tudnak hibázni, az eddigi játékaikat is zabáltam, és most ezt is. Pedig teljesen más stílus. Ami nálam elviszi az egészet a hátán, az a leírhatatlanul baljós atmoszféra. Ott van a gombóc a torkomban folyamatosan, amikor játszok, amit csak fokoznak a hangok a főszereplő fejében, amik néha segítenek, néha gúnyolódnak, valamint a tudat, amit az elején elültet a fejedben, hogy ha sokszor hibázol, egyszer vége mindennek. Zseniális.

Helyenként hangulatában nekem valamiért az Alan Wake-et idézi. Hasonló témájú, és baljós hangulatú volt az is, csak hamar ellaposodott a repetitív játékmenet. Remélem itt nem ez lesz.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2017.08.08. 19:31:29

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Seth
Rendben, elnézést kérek.Valószínű kicsit túlreagáltam.
A választ viszont soha nem fogom megtudni, oh well...

IMYke2.0.0.0
Utoljára szólok - nem kell ide az efféle hangnem.
A korábbi mondatom semmit sem tartalmazott, amire muszáj volt útszéli késdobáló stílusban reagálnod. A második riposztod meg aztán végképp téged minősít.
Ha nem bírod elviselni, akkor menj máshová rontani a levegőt!

Totti5
Nagyon nagyon vaddisznó lesz!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Seth
Kérdeztem valamit, arra válaszolj, ha tudsz vagy akarsz. Az idevaló stílust Te mutattad meg ezzel a mindent tudó kijelentéseddel, én csak aszerint kérdeztem PONT PONT PONT

IMYke2.0.0.0
Ezt a stílust itt sürgősen felejtsd el!

Seth
Ezt honnan szívtad?

IMYke2.0.0.0
Csak 69 perc - két halál, de mégis imádom azt, amit kaptam eddig a játéktól.
Engem az sem érdekel, ha végig ilyen lesz a játék.
Az a feszültség, amit eddig adott bőven elviszi a hátán.

Szabályosan borsódzott a hátam az elejétől. Csak az első harc után tudtam lazítani kicsit, annyira felpumpált a játék.

No HUD. No subtitles. No markers. No help.
Imádom.