Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.08.10. 17:44:50
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Fő szál: 7 Hours
Elbóklászva: 8 óra
Kimaxolva 9-10 óra
Fű baz, ez nagyon harmatos... hát nem egy Dark Souls/Witcher 3/Dragon's Dogma azt meg kell hagyni. Olyan 2.5k körül berántom, előbb kizárt.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Fallout New Vegas (nemrégiben lett kivégezve a 3 és a 4 végefelé járok most, ez lesz a cseresznye a tejszínhab tetején)
Dragon's Dogma
Mass Effect 3 (végefelé járok)
Divinity Original Sin (coopban már majdnem végigtoltam megjelenéskor)
The Age of Decadence
South Park (félre lett dobva, kb. felénél járok)
Shadowrun
Deus Ex
Witcher 1-2-3 (az 1 végefelé járok)
Felőlem, olyan ellenérzésed lehetnek, amilyeneket csak akarsz - nem érdekel.
De hogy még csak utána sem jársz a dolognak, és úgy haterkedsz, az nem felnőtt emberhez méltó, elhiheted.
//szerk.: ja és még mielőtt beszólós hozzá(m)szólásra nagy lendülettel billentyűzetet ragadnál: írd be a szót a google-ba: anthropomorphism ... és merülj bele a témába... (nem csak a japán kulturában vannak nyomai)
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.08.10. 16:44:39
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A szó, ami nem jut eszedbe (esetleg nem ismersz): antropomorfizmus*
A cica (és más állatfajta) füles karakterek 99%-ban antropomorfizálások* - vagy állatokat, vagy (állat)istenségeket jelenítenek meg, vagy földönkívüli-, más világbeli, emberszerű fajt.
Legtöbbször meg egyszerűen ezek a karakterek csak cukifaktorok az adott szórakoztató termékben.
//* Ja és sikerült még nekem is rosszul írnom...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.08.10. 16:28:54
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Más : Régóta szemezgetek a Darkest Dungeonnal. Ez most crawler vagy rendes story is van hozzá?
Annyit tudok, hogy egy új játék esetén csak a hiányzókat fogjuk majd látni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A "Hellblade: Senua's Sacrifice" meg egyszerűen zseniális!
//Gondolom, azt már kitapasztaltad, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az épületben - tudod melyikben - haltam a legtöbbet! Harcban már egyáltalán nem tudtak megölni. Auto nehézség. Fix "Hard" mellett biztos nem lenne ennyire őszinte a mosolyom 😊
Fictorum is an action RPG featuring destructible environments, a procedural node-based world map, and dynamic magic shaping.(=Magicka 3D-ben, nyilván minusz a humor+procedurálisan generált pályák)
Release trailer:
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.08.09. 16:47:36
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Szerk: Az első rész PS3 exkluzív volt és egy remek JRPG, egy kicsit Pokémonos fílinggel.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.08.09. 13:50:09
16:9 Aspect ratio (instead of 16:10 which is still an option)
Full English Voice Overs (Original Hungarian ones are still available as an option)
Local co-op for up to 2 players in Story mode
3 New versus modes: Race, Tanks, Dodgeball
New challenge levels
Improved Rendering
Native 4k at 60 FPS
Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Next PC upgrade: 2022
A hangokról, igen, ellentmondásos néha, de kb annyira hogy:
"Nézz fel, a hegyre! - Miért nem néz fel?" - naná ,hogy odanézel
"Ugorj le - Ne, ne ugorj le " - tuti, hogy leugrasz (naná, mikor csak arra vezet az út 😄
PSN ID.: Beegabor
Nos, feltételezem, a "szívtad" témára gondolsz.
Nem szívtam sehonnan - feltételeztem, hogy nem olvastál/néztél a játékkal kapcsolatban semmit.
S most továbbgondolom: ha mégis, akkor meglepő módon mást vártál, mint amit a STEAM-es fülszövegben is sugalltak.
Ez az "utazás" valóban a tudathasadásos elme körül zajlik, harccal és (saját vélemény!) jól megírt történettel.
Megemlíteném, hogy a hangok sokáig hallgatnak is. Tényleg sokáig. Amikor pedig szólnak, akkor néha ellentmondásosan, néha meg egyöntetűen - talán épp úgy, ahogy az emberek szoktak bizonyos szituációkban reagálni.
Nekem 3 órányi játék után nagyon tetszik a játék. Alig várom, hogy holnap folytathassam.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.08.08. 20:07:41
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Fikázódás helyett megyek vissza játszani.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Walk for 5 minutes
Focus on something to get a narration of lore
Walk for another 5 minutes
Get to a puzzle shrine that shows a shape you need to find in the environment
Spend 15 minutes wondering around finding said shape
Repeat
Repeat
Combat section that requires the dexterity of a worm
Return back to walking section and repeat over and over and over and over again
.... DE <#eplus2>#eplus2>
Mondjuk mellette szól ,hogy sok ilyen nem lehet a 6 órában <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.08.08. 19:33:46
Nagyon úgy tűnik Ninja Theory-ék nem tudnak hibázni, az eddigi játékaikat is zabáltam, és most ezt is. Pedig teljesen más stílus. Ami nálam elviszi az egészet a hátán, az a leírhatatlanul baljós atmoszféra. Ott van a gombóc a torkomban folyamatosan, amikor játszok, amit csak fokoznak a hangok a főszereplő fejében, amik néha segítenek, néha gúnyolódnak, valamint a tudat, amit az elején elültet a fejedben, hogy ha sokszor hibázol, egyszer vége mindennek. Zseniális.
Helyenként hangulatában nekem valamiért az Alan Wake-et idézi. Hasonló témájú, és baljós hangulatú volt az is, csak hamar ellaposodott a repetitív játékmenet. Remélem itt nem ez lesz.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2017.08.08. 19:31:29
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
A választ viszont soha nem fogom megtudni, oh well...
A korábbi mondatom semmit sem tartalmazott, amire muszáj volt útszéli késdobáló stílusban reagálnod. A második riposztod meg aztán végképp téged minősít.
Ha nem bírod elviselni, akkor menj máshová rontani a levegőt!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Engem az sem érdekel, ha végig ilyen lesz a játék.
Az a feszültség, amit eddig adott bőven elviszi a hátán.
Szabályosan borsódzott a hátam az elejétől. Csak az első harc után tudtam lazítani kicsit, annyira felpumpált a játék.
No HUD. No subtitles. No markers. No help.
Imádom.