Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Brutális "Final Fantasy"-sorozat leárazás... JA, NEM...

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.08.11. 09:45:18

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
Szvsz azt nem tudják egyesek megemészteni, hogy van aki kiválogatja és csak azzal játszik ami már előzetesen is nagyon érdekelte ( hisz millió, trillió infót össze lehet szedni mindenről manapság ), így valszeg a végeredménnyel sem lesz gondja, élvezni fogja, urambocsá imádni minden pillanatát. Aki meg játszik gyenge játékokkal az meg legyen az Ő gondja, én ilyet pl nem teszek, mert ami nem érdekel, azzal egyszerűen nem játszok és egy fillért sem kap tőlem senki, akár 3 dollár, akár bundli, akár ingyen van... 10ből 8 játékot biztos nagyon élvezni fogok amit megveszek, 1-2vel lehet felsülök, de ez mindig benne van. Alapjában véve pozitív a tapasztalatom, és ez amúgy nagyon sokaknak nem tetszik valamiért, mert csak azon játékokhoz kommentelek ( pl g365 ) amivel játszottam és tetszik, ebből egy rétegnek az jön le hogy lefizetett AC, Ubisoft, MS bérenc és állandóan mindenhol legalja mocsok mód jönnek és ugatnak.

Internet én így szeretlek...
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.08.11. 09:45:15

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Cate Archerrel szívesebben nyomulnék (játékban), mint Rayne-nel. <#nyes>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

jarlaxxe
Bloodrayne 1-2...nekem nagyon bejött, kár, hogy totál hazavágták a frencsájzt, én el tudnék még viselni egy pár részt.

Nekem a kedvenc nöi föhösöm Cate Archer, sajnos öt se nagyon látjuk mostanság.

IMYke2.0.0.0
Súgok: tedd félre a fejedben a játékidő / Ft mértékegységet!

A Hellblade-ben pont azt fogod a legkevésbé nézni, hogy meddig tart... olyan brutálisan kemény anyag, hogy eszedben sem lesz ránézni a játékidődre ...
Ha megvan hozzá az angolod, akkor --- szerintem!!! --- az első fél óra alatt leteszed a hajad az asztalra, annyira jól indít a játék, és utána TUDNI AKAROD, hogy mi lesz a vége.

A rúnák (Shepnek) keresése ráadásul nem időigényes --- 99%-ban az orrod előtt vannak --- és benne vannak a narratívában, hiszen Shenuának szólnak a történetek.

IMYke2.0.0.0
"Egyébként iminek szinte minden játék 10/10 amiben csaj a föhös..."

Ha csak ezen múlna, akkor a BloodRayne-ek is azok lennének ... például...
Nem. Nem ilyen egyszerűen működik a dolog nálam.

Formás popó és a kis/nagy mell nem elég a sikerhez nálam - viszont, SOKKAL szívesebben nézem a képernyőmön a másik nem küzdelmeit, és győzöm le egy alapvetően sérülékenyebb alapkarakterrel a gonosz lényeket / embereket, mint egy tesztoszteront izzadó izomaggyal.

darkSectorxxx
Nem jó látni ha veszekedtek egymással, mindenkire értem, ezzel viszont maximálisan egyetértek. Origins többekközt ezért off nekem. MGS5 is ezért volt off, hiába vettem meg stb, stb. Dark Souls sorozat tálán az egyetlen ami képes volt a stílusával, nehézségével feledtetni, illetve a titkos gyűjthető dolgok is érdekesek voltak, nem olyan, hogy fuss el érte 4 méterre és nyomj egy x-et, hogy felvedd. 😊

De ez szubjektív.

Hellblade-et majd 1.5 hét múlva fogom kipróbálni.
Mit várok tőle¿
Ryse szerű játék, számomra For Honor szerű, de csak szerű harcstílussal.
Nekem így amit eddig hallottam, láttam ez jön le.
Felületes megítélés alapján.
A többit meg ha majd végigvittem.

Lehet ez egyfajta kiégés kezdete, de télleg én is inkább játszom egy 10 órás intenzív kalanddal, mintsem 40-50 óra időhúzós önismétlődős valamivel.

Csak halkan a háttérből ennyit. Amúgy az a baj mindenkinek egy kicsit igaza van meg nem is, minden nézőpont kérdése, meg izlés.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
"Nagyon könnyen osztogatod a 10/10-et, persze megteheted a saját véleményed, szíved joga."

Köszönöm, hogy megengeded.

Még szép, hogy a szívem joga - hiszen a SAJÁT élményeimről van szó, a SAJÁT véleményemről van szó, és nem majmolom le a szakemberi véleményeket a széles netről és írok róla konformista véleményt.
Szarok rá, ha a 10/10 soknak tűnik a kontextusban!
Itt és most (és még mindig a hatása alatt vagyok a játéknak) nekem ennyit ér a cím. Se többet, se kevesebbet.

Totti5
Fejezd már be ezt a színvonalon aluli baszogatást.

Neked ahhoz semmi közöd hogy én mivel játszok. Majd azt én eldöntöm. Ha nekem valami nem tetszik akkor azzal nem játszok. Hogy mi a színvonalas meg majd én eldöntöm és nem pedig te vagy más. Annak nagyon örülök hogy neked ez most a non plusz ultra, élvezd, hisz azért van.

Mérhetetlenül szánalmas legalja amit művelsz. Hihetetlen hogy vannak mindig egyének bárhol bármilyen fórumon akik agyilag képtelenek felfogni, hogy mindenki más. Mindenkinek más tetszik, más tetszhet, más az érdeklődési köre, más játékokkal játszik, más filmeket néz, másoknak szurkol, más autómárkát kedvel. Neked attól nem lesz jobb, hogy engem baszogatsz ilyen legalja módon, engem meg ez nagyon idegesít, meg szerintem mást is.

Kérlek hogy a jövőben ezeket a megnyilvánulásokat hanyagold.

Kongy
Logikus 😄 Van végre egy eszméletlen király játék a sok szemét tucat szar között, totti meg bottal sem piszkálja meg 😄DDDDD

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Úgymond indie játékként készült. Relatív alacsony büdzséből, kis csapattal és kiadó nélkül, kizárólag digitális megjelenésben. Kb. ennyi. Jah, h meg mondatni, h rövid. 7-10 óra játékostól függően. Ennyi a "turpisság". 😊
Ne hájpoljál már ennyire baszki, mert a végén megveszem, annyira felkeltette az érdeklődésemet, csak Tinman-hez hasonlóan nekem is a játékidejével van bajom. Van benne újrajátszhatóság?

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

GOG-on visszakapod a 30 dollár feletti felárat a walletbe, tehát ha tervezel valaha ott még 3,84 dollárt költeni, és nem most azonnal van szükséged erre az összegre, akkor ott végül is 30 dollárra jön ki.

Szerintem nagyon sok játéknak árt a beléjük pakolt áltartalom vagy a túlzott elnyújtás. Szeretem a méretileg is tartalmas játékokat, de ez egy tömény sztorimesélős darabnak tűnik, melyben arányaiban kevesebb a harc, mint a Ninja Theory korábbi munkáiban. A saját mezőnyében kell nézni.

Nekem rövid játékként mindig a Full Throttle jut eszembe. A Call of Juarez a How Long to Beat szerint alig rövidebb, mint az Uncharted. Nme mintha az hosszú játék lenne, de azt nem szokás standard alattiként emlegetni. Akciójátékok között az inkább a Max Payne 2 és a Vanquish, a két legnagyobb TPS-élményem.
ránéztem a Hellbladre mi az oka hogy nem lehúzós az ára? Van itt valami turpisság?

Voltan
Akkor minek PS4-re?
PC-n megy full 60 FPS-sel gyengébb gépen is, kontrollerrel meg ugyanaz az élmény, mintha konzolon tolnád

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Fpocok
ja.. nem azert mondtam. megvan nekem pcn. utalom

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ebben a hónapban meg még Uncharted Lost Legacy, Yakuza Kiwami, Life is Strange Before the Storm (utóbbi minőségével kapcsolatban még vannak kétségeim).
Totti5
Fontosabb, mert Ő itt van velünk, nekünk mondja. Jóska amerikánusba meg azt csinál amit akar. Amúgy teljesen mindegy milyen pont, ez egy hót felesleges dolog. Imi leírta hogy neki az élmény az maximálisan átjött, élvezte minden pillanatát. Ennyi, ezért készült a játék, a fejlesztők örülnek, Imi örül, mindenki boldog. Hogy 10? tíz? 2 szám, három betű. Hót mindegy.

TBTPumpa
Akkor a Horizon Zero Dawn-t egyenesen imádná (Aloy miatt).
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.08.10. 22:36:46

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

jarlaxxe
A senua tipikusan az a játék ami tíz perc után vagy imádsz vagy utálsz de nem leszel közömbös és már ez is valami.

Egyébként iminek szinte minden játék 10/10 amiben csaj a föhös...<#vigyor3>
Utoljára szerkesztette: jarlaxxe, 2017.08.10. 22:30:56

Tinman
Imi vélemény pontosan annyira fontos, mint Jóska véleménye.

Sok véleményből pedig kihozható egy, az igazsághoz nagyon közeli eredmény... ami persze nem jelent tökéletes játékot, mert olyan mostanában max a Zelda volt.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Heavenly után valóban elfér. Mostanában úgyis a told előre a kart style a menő.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
A ővét, ha neki ez 10es akkor az annyi. Neki. Hogy Jóska az IGNnél 8at adott rá amereikánusban, szerintem Imi 10eséhez semmi köze nincs.

Tinman
Egyetértünk.

Azért akadnak ma is olyan címek, melyek min. 30-40 órában gondolkodnak és néha nem is rossz egy jól megkreált világban elveszni. Nekem az a bajom a rövid játékokkal, hogy mire lenyúlna a lelkemig már vége van. Túl rövid ideig hat a szer.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.08.10. 22:25:21

Tinman
De hát az ő hozzászólása? Akkor kinek az élményét tükrözi? Imi! Kinek az élményéről írtál? Nem a tiédről?

Az igazság általában félúton van... nem jók a túlzások, de az üres közhelyek sem, még akkor sem, ha Scully s+ vót'.

Totti5
A sok openworld mellett elfér pár ilyen is...
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.08.10. 22:23:13

Shep
ó de én mai játékokról beszélek, nem klasszikusokról 😊 DS 1 jó volt, aztán rájöttek ,hogy a csúcsról csak lefele lehet menni 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Totti5
Az értékelés az nem Imi élményét tükrözi. Igazság pedig max odaát van és nem egy pontszámban.

Részemről bottal sem piszkálom meg.

Tinman
A Conan "hard" teljesítésemre büszkébb vagyok, mint a Dark Souls kimaxolásokra... mondjuk a DeS platina is jó emlék. Szinte belevésődnek a textúrák, sarkok, mob helyek, taktikák az elmédbe. Jobb is, hogy vége van. Örülök, hogy mostanában From játék közelébe se jártam.

Tinman
Nagyon könnyen osztogatod a 10/10-et, persze megteheted a saját véleményed, szíved joga.

Elhiszem, hogy jó játék, de az értékeléseket elnézve az igazság valahol 8-8.5/10 körül van, ami szintén remek eredmény.

Tinman
TBS-ek, vagy a Baldur's Gate-féle játékok azért erősen nem ez a kategóriák gametime szempontjából.

De ahogy már írtam ott a Souls...az is kaszab, az is nyomaszt (persze nem annyira, mint a Hellblade) és sikerült nem lineárisra és kellően hosszúra elkészíteni úgy, hogy azért a Dark Souls 1-re kevesen akadnak akik azt mondják, hogy egy kalap szar volt.

Shep
Öcsém ez a pecsét keresgélés a Hellbalde-ben borzasztó idegesítő, ha ez nem lenne, vagy nem így, egy jó játék lenne, így meg az idegbaj kerülget.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.08.10. 22:15:24

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
Igen, megőrüté' :-D

Dragon's Dogma egészen biztos nem szebb és jobb a 1080 GTX-en ami a gépedben van? :-D

Tinman
Errefelé euro van és az cirka 1.400 Ft plusz. :-/

Lineáris, de nem kéne annak lennie... lehetett volna a DaS is lineáris, de nem volt az. Lehet kaszab címet kevésbé lineárisra megalkotni. Nekem nagyon szerény ez a gametime...

Soha nem felejtem el anno a Call of Juarez-t elkezdtem szombat reggel és estére lepergett és délutánra lepergett a credits, pedig közben kis lazulás és kaja is volt. Jó volt, de ha full áron vettem volna, megöltem volna magam.

jarlaxxe
Mivel ennyire bejött neked nem fogok itt nekiállni fikázni én két órát bírtam föleg a narrativa idegesitett de a harc is fapadosnak tünt, mondjuk én a való életben se bírom elviselni az örülteket / volt egy skizofrén szomszédom tudnék mesélni milyen egy éjszakán át hallgatni valakinek az örült motyogását /

IMYke2.0.0.0
Imádom a történeteket.
Ez a játék pedig 90%-ban csak arról szól. És nem sétaszimulátor.
A harc pedig zseniális. S ha "Auto"-n hagyod, akkor megtalálja a hozzád illő nehézséget. Nekem meglehetősen sokáig a Hardot. Aztán (az elején) elhullottam párszor, és visszavette Normalra. Így is játszottam végig.
Tudom, hogy vannak itt és közöttünk olyan játékosok, akiknek a Dark Soulsok végigjátszása csukott szemmel is menne --- Tinman Zsoltira nézek elsőként 😊 ---, de nekem például számos harcnál majdnem kiesett a kontroller a kezemből, mert annyira ráizzadt a tenyerem.

A pszichózis bemutatása --- hiszek a kis filmben nyilatkozóknak is --- számomra nagyon erős élmény volt. Azok a képi és hang hatások, azok az eszközök, amikkel a fejlesztők élni tudtak a motor és a médium segítségével: zseniális!

Mindazok a dolgok, amik más játékokban az "á, ilyet már láttam X játékban", meg az "á, már megint ez az a megoldás"-szerű legyintések itt oka vesztettek - annyira adják magukat a dolgok, hogy elképesztő.

De mondom: ne higgyetek nekem!
Játsszátok végig - és ne melóként!

jarlaxxe
Örülök, hogy neked bejött nekem nem volt cérnám ehhez az örülethez.

IMYke2.0.0.0
A Főmenüből elindítható kisfilm --- ahogy a játék is figyelmeztet --- a játék végigjátszása után ajánlott. De utána nagyon. Érzésre olyan 30 perces lehetett.

Hellblade: Shenua's Sacrifice - mindent beleértve (grafika, hangok (!), sztori, a mentális dolgok megjelenítése, a fordulatok, és a linearitás melletti élmény): 10/10

Teljesen mindegy, hogy mikor veszed meg - premier áron, vagy bundliban, és hogy mennyire vagy oda a Ft/óra mutatókért = végig kell játszani. Ne higgy senkinek! Ne higgy a videóknak! Csak a szemednek, a fülednek, és az agyadnak higgy - meg annak a lúdbőrt okozó élménynek, heves szívdobogásoknak, és a kezet izzasztó harcoknak, amiket kapsz vele.
Erősen ajánlom minden nagy mókusnak a játékot!

zorrobomber
+1

IMYke2.0.0.0
11.4 órát ír a STEAM (web) és 11 órát a kliens --- s mivel volt vagy 3 ALT + TAB-om, legyen, hogy azt a ~20-25 percet nagylelkűen leveszem , és épp pereg a Credits, ezért is írok ide, a legutóbbi kitekintéskor látott írásodra válaszolva: kimaxoláshoz 9-10 óra?... meglepő eredmény.

Nekem a 11 óra alatt így sikerült (nem spoiler - csak a kép miatt) --- 3 rúnát hagytam el a sztori hevében.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

//Most nézem: a Credits megáll, ha ALT+TAB-ozol...
//A maxoláshoz tehát nekem lesz egy 2. játékom is.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.08.10. 20:55:01

Shep
Hát tudod én manapság már nem akarok sok tíz órát játszani egy játékkal, mert mostanában a hosszú játék azt jelenti ,hogy óriási nagy terület teledobálva 3-4 fajta mellék küldetéssel, van egy hosszabb fő szál de a játékidő nagy 80%-át azt teszi ki ,hogy A-ból B-be utazol, vagy éppen az újraéledő ellenfelek miatt hosszú valami. Van persze kivétel is, mint pl. a W3 ahol ugyan szintén sokat kell kutyagolni de ott legalább élvezetes volt.

Majd az új AC is ilyen lesz, végtelen nagy terület, 12 órás fő szál, meg soha véget nem érő madártoll gyűjtögetés.

TBTPumpa
Cuphead is következő hónap
Forza Motorsport 7 is következő hónap
Guild Wars 2 Path of Fire Expansion is következő hónap
Destiny 2 PS4 is következő hónap

<#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Fpocok
Dragon Dogma ps4 remaster (figyelitek mit csinalok? 😊)
Fallout4 goty kov honap.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Totti5
Ennyit mondtak a fejlesztők is pontosan illetve 30 dollár és nem 60.

Persze hogy nem az, ez egy lineáris játék.

Heavenly Sword sem volt anno hosszabb.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.08.10. 19:26:50

zorrobomber
Ok, nem pont olyan mint a KotOr-ban, de nagyon hasonló: nem áll az idő, csak nagyon lassan halad, és közben bekattintgatod sorban a skill-eket. A Game of Thrones RPG-ben is ugyanez van.

Of Orcs And Men - Battle Gameplay HD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Emlékeim szerinte a harc totál ugyanolyan, mint az általam felsorolt játékokban. Mondjuk rég volt amikor utoljára játszottam vele.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

zorrobomber
Csak ez az egy van meg ezek, közül, tisztában vagyok vele, hogy B kategória, de egy olyan IRL barátom ajánlotta, akivel kísértetiesen hasonló az ízlésünk. A harc KotOR-ból koppintott, így az is fix hogy bejövős.

Of orcs and Men kb a Technomancer, Mars Warlogs, Bound By Flame vonalon mozog. Ha ezekből bármelyik tetszett akkor jól fogsz szórakozni. Ha nem akkor kerülendő.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Szerintem téged is beszippantana. jó cucc.