Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
"Stalkeren és a Tarkovon is érződik az orosz fejlesztők jellegzetes esszenciája" Melyik része ,hogy bugos szar mint a stalker összes?

Next PC upgrade: 2022

Hangulatában stalker és ez kétségtelen tény.

Stalkeren és a Tarkovon is érződik az orosz fejlesztők jellegzetes esszenciája, ami ennél a shooter játéknál kifejezetten egyedi varázst ad az élményhez. Amúgy a leghardcoreabb FPS amivel valaha játszottam. A multis része meg minden csak nem fos.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
Sosem értettem a Stalker összevestést. A STALKER soha életében nem akart multis ótvar fos lenni amilyen a tarkov fos..
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.08.11. 21:20:43

A Hellblade-et mégse vettem meg, helyette behúztam az Escape From Tarkov-ot kemény 47 euróért, ami azért durva mert még csak egy Early Access játék és EA gammát még sose vettem. De az EFT különleges program, mert stílusban/hangulatban ez áll talán a legközelebb a STALKER játékokhoz (igaz, jövőre jön a Metro Exodus is). A STALKER az egyik kedvenc játékom, úgyhogy beadtam a derekam és behúztam a Tarkov-ot. 😊

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Totti5
Félreértetted. Amivel én játszok az számomra nem szar, nem gyenge, nem ótvar. Csak erre utaltam, nem pedig akárminek a minőségére. Iletve de én nem vásárolok össze mindent, nem veszek bundliban játékokat, és nem tologatok semmit csak azárt mert ad kártyát vagy bányát vagy mit tudom is én. Kényszerből. Megválogatom mivel játszok, amit kiválasztok és arra érdemes az minden bizonnyal számomora minimum jó lesz. Hogy másnak meg mi az engem nem érdekel.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.08.11. 20:23:06

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Szállj is ki...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Teljes őrület. Kiszálltam.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
"U.e. neked is tudom javasolni"

Nem kell javasolnod - többször kapjuk tőled és mástól ezt, mint tőlem.
Másrészt meg: én lettem számon kérve a véleményemért... nemde?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
U.e. neked is tudom javasolni, mert semmi bántót nem írtam...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Nagyon jó, csak rövid.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.08.11. 19:49:57

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Scooter
<#eljen> Akkor nem véletlen a steam értékelés.
Nem olyan jó, mint a 2. rész, de szódával elmegy. A Marine rész közel sincs olyan félelmetes, mint a 2-ben. Főleg azért, mert az alienek elég buták.
grebber
Az egyik legjobb Alien game!Erősen ajánlott.

Scooter
Vélemény róla, akinek megvan és játszott vele?
Shep
Mindenki játszik azzal is, mert attól ,hogy valami szar a játékos még élvezheti 😊
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.08.11. 19:20:36

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Nem kell asszisztálni - értsd amit írok. Nem kérek többet. Te is elvárod, hogy értsék a sokszor nyersen leírt véleményed, fogadd a másokét is...

Tinman
Igen, sok játéknak árt, de sok játéknak meg pont azért, hogy túl rövidek. Ha nagyon jó egy játék hangulata, akkor jó érzés abban elmerülni hosszú időre és a Hellblade éppen egy olyan játék kicsit, mint a DaS, csak előbbiben a sztori a lényeg, utóbbiban meg a core gameplay... pedig valahol középen lenne a jó egyensúly.

Tinman
Már immúnis vagyok ezekre... tele van trágyával a steam, eggyel több vagy kevesebb mindegy. Ez a "játék" is filléres bundliként végzi jó eséllyel már idén.

Tinman
Humbly előfizetőknek 10%-al olcsóbb és úgy már vannak nagyon jó dealek.

Pl. X/X2 HD gyakorlatilag 1700 Ft/játék, hiszen 2 címről van szó és term. a 10. rész teljesen megállja a helyét egyedül, az X-2 nélkül is, mely amúgy szerintem az egyik leggyengébb FF, míg az X az egyik legerősebb.

III, VII és VIII rész is vicc áron van. Bár utóbbi kettő már megvan, a III-at berántom.

Tinman
"Aki meg játszik gyenge játékokkal "

Nyugi te is játszol olyanokkal, csak nem látod/nem akarod látni :-)

Tinman
Az utóbbi időben nem tudom mi történt veled, de remélem változni fog. Most vagy szándékosan érted félre a jóindulatú eszmecserét, vagy nem tudom, de ehhez nekem nincs kedvem asszisztálni.

Tinman
Nem fontosabb. Mindenki egyenlő. Imi is azt csinál amit akar. Ha mindegy milyen pont, akkor minek pontozzátok? ;-)

Értem, hogy élvezte, de, nyilván nem hibátlan, főleg, hogy sokan emelik ki a repetitív puzzle megoldásokat és tennivalókat. Ezért mondom, hogy nagyon fontos az egyes vélemények összegzése, majd abból levonni a konzekvenciát.

Ezen nyilván a patch sem segít:

"It's frustrating to play such an engrossing narrative and see grating issues pop up like camera problems (where it zooms in far too much or focuses on a wall) and enemy repetition -- both aesthetically and mechanically. Spamming light attacks and occasionally tapping dodge for heavily telegraphed blows is all you need, with the slight adjustment for throwing in a strong hit to stun enemies when you're overwhelmed."

Tinman
Na igen... szvsz csípni fogom, majd 1.5 év múlva.

IMYke2.0.0.0
Nem tudom mennyire számít, de: nálam nincs PlaysTV és más egyéb sallang telepítve a driver csomagból, ami megfoghatná a gépet.

Oki. Akinél gáz van: -USEALLAVAILABLECORES -sm4 -d3d10 -malloc=system
Visszajött a fix 60. Ideiglenes megoldásnak megteszi.
Azt írják, h egy parancssor beírása a Steamen a launch optionsben, segít. Mingyá kiderül. 😊
Hm... Furcsa.
i5 4670K
8GB RAM
RX 480 (8G😎
Unagyaz a driver és ugyanúgy Windows 7 64 bit.

Na mindegy. Akkor várok patchre. Lehet, h nem mindenkinél jön elő. Ez van. Várunk. ¯\_(ツ)_/¯

Spoilerbe, h hol akad.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A tengerparti részen, miután lezuhanunk a hídról. Aztán a trialoknál jó. Majd a sötét helyen, ahol futni kell a beasttől, ott megint akad, mint állat és most lenne vele a bossharc.

Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.08.11. 17:43:17
IMYke2.0.0.0
Végig is játszottam a játékot... ~11,4 óra + a kisfilm

Nem volt sem szaggatásom, sem fagyásom, sem FPS esésem. Very High-ra fellőve minden.

IMYke2.0.0.0
Nálam:
- 0, zéró bug --- egyedül a kamera miatt lehet néhány textúra mögé látni (minden játékban akad ilyen)
- beton stabil FPS.

Gép:
Ház: Fractal Design Core 3500
Táp: Zalman ZM600-GS II - 600 W
Alaplap: Gigabyte GA-Z97P-D3
CPU: Intel Core i5-4690 (4 mag, 3500 MHz, turbo: 3900 MHz, 6 MB cache, dobozos - 4. generációs i5)
CPU hűtő: Scythe Ashura
RAM: Corsair 16 GB Vengeance DDR3 RAM (1600 MHz, CL10 KIT - CMZ16GX3M2A1600C10)
HDD: Seagate Barracuda 1 TB (SATA3, 7200 RPM, 64 MB - ST1000DM003) (+ 500 GB WD)
VGA: ASUS R9 390 DirectCU II (8 GB GDDR5) (sajátom)
Hangkártya: alaplapi
Monitor: BenQ G2010 WA LCD (20.1", 1680*1050 - 60 Hz, 5 ms)

Crimson ReLive Edition 17.7.2:

Nem hiszem. A Steam fórumokon csak olyanok panaszkodnak, akiknek AMD kártyája van. Majd kiderül, h Imi mit ír, de nekem nagyon gyanús, h Geforce van neki. 😊
FEARka
Tudtommal Iminek is AMD van és ő nem panaszkodott. Nem lehet, hogy más miatt van?

Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók

Itt a lehetőség fikázni az AMD-t. Figyelmeztetek mindenkit, akinek AMD kártyája van, h egyelőre még várjon a Hellblade megvásárlásával. Van a játékban egy rész, ahonnan kezdve gyök kettő az FPS. Grafikai beállítástól függetlenül az. Ráadásul a kis, szűk folyosókon is. Azt írják az okosok a Steam fórumokon, h a játék vmi bug miatt azokon a pályákon nem használja ki teljesen az AMD kártyákat. Eddig elevickéltem relatív kis FPS-sel is ezeken a részeken, mivel pont nem volt harc, de egy, h az élményből csúnyán levesz, a másik meg, h jelenleg odaértem egy bosshoz és hát így "pöppet" nem fun. A fejlesztők közül egyik írt a Steam fórumokon, h már dolgoznak a probléma megoldásán. Szóval addig szüneteltetem a játékot.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.08.11. 16:39:30
IMYke2.0.0.0
Akkor nálad nagyon fontos szempont a Ft/óra mutató.
Nincs ezzel gond - különbözőek vagyunk.

grebber
Örülök hogy fórumtag lehetek annyi game-et tesztek a nem érdekel soha ne mutassa a steam mert kinyirok mindenkit game-t linkeltek , köszi <#eljen>

zorrobomber
Meg van amikor nem az a lényeg, mert újat tud mutatni a műfajon belül, pl. VVVVV. Ebben a stílusban nekem a South Park jutott eszembe ami szintén vicces.

Voltan
Nem tudom, szerintem van a csak simán gagyi kategória, és van a "direkt gagyi", amiben a háttérben viszont igényes munka van. A videók alapján ez inkább az utóbbi kategóriába tartozik, és inkább a poén faktort erősíti, mintsem a készítők igénytelenségét jelzi, de meglátjuk még 😊

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

zorrobomber
Huh, erre Tinman ugrani fog, baltával 😊 Még nálam is kevés talán ez a pálcikaember dizájn...

Hasonló kinézetű a Hidden Folks, azt előbb fogom behúzni (bár teljesen más műfaj).
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.08.11. 12:08:51

Voltan
LOL 😊

Wishlistre került 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Scooter
Nekem azért nem mindegy, hogy 10E-ért veszek egy játékot, főleg ami 10-11 óra alatt kitolható. Legyen akármilyen jó. Max. Bár lehet, hogy ennyi idő alatt is kompenzál valamit az a "játékélmény." Viszont akkor is drága ennyi időért. Nekem pl. a Mad Max volt az élmény, a maga 154 órás végigjátszásával és még mindig majd vissza kell majd mennem, mert nem szeretem meg pár teljesítményt.
Pl. a most vett Starcraft 2 Battle Chest-et nem bánom 25.86€-ért. Ez minden fillérjét megérte. Ebbe aztán bele lehet ölni több 100 órát. Fasza kis RTS.
Persze mindenképpen jár az <#eljen>, ha te élvezted! Attól még biztos, hogy jó játék, ha ilyen pozitív az értékelése!
jarlaxxe
Azért a Blizzard játékok is jól tartják az árukat.

IMYke2.0.0.0
Egyszer még az Activision is dobhat ki egy Call of Duty bundle-t...
...más kérdés, hogy ez mikor történik meg... lehet, hogy a mi életünkben nem...
...az meg szinte biztos, hogy az összes CoD nem lesz benne.

//Ja, grebber Peti és én is a "bundle" alatt a BundleStars / HumbleBundle és más bundli oldalakt értjük --- nem a STEAM-en (is) kapható gyűjtőcsomagokat...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.08.11. 10:39:23

grebber
Ha már tisztázni akarod küggyed oda csillaggal, hogy kivéve a fáking cod cuccok 😞

30$-os alapára az a 12$-os havi humbletól nincs messze...1 évre elő vagyok fizetve szóval 1 éve van hogy oda bekerüljön...Ha ps4-en gyorsan visszatermeli a szét van rá esély nem is kevés.

Az még a következő napokban fog kiderülni, hogy a world of mouth mire lesz elég Steamen. Egyébként GOG-on is stabilan első helyen áll az eladási toplistán, de nyilván Steamen megy jobban.
IMYke2.0.0.0
"Szerintem ez is hamar a filléres kategóriában lesz, ezzel a 7-10 óra játékidővel"

Tisztázzuk már végre, egyszer és mindenkorra: minden játék lesz egyszer annyira olcsó, hogy még grebber is megszerezze...
...azaz:
- bundle része
- ingyenes (ajándék)

grebber
Eladásokra kíváncsi lennék 3 napja kint és nem halottam még hogy legalább valami 500ezres határt átlépett volna...A steam a maga 60 ezrével eddig lóhugy mert a noname senkiházi örlis fos címek több példányba fogynak pre zsé alpha állapotba is... Majd a PS4 megmenti őket

Maga a Ninja Theory használja az "AAA indie" titulust a játékra. Az pedig tény, hogy független fejlesztés.

Tehát éppen azt akarták ezzel hangsúlyozni, hogy az indie (=independent) nem csak garázsprojekteket jelenthet. És igen, éppen ezért is tudják olcsóbban adni, tehát abszolút van relevanciája is itt. De látom, erre magad is kilyukadtál végül.
Totti5
AAA játék. Semmiféle indie nincs ebben. Fejlesztők probálkoztak, hogy AAA színvonalom, és technikai háttérrel csinálnak játékot olyan költségvetéssel ami nem száll el és adatják 30 dollárért a 60 helyett.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Scooter
Szerintem ez is hamar a filléres kategóriában lesz, ezzel a 7-10 óra játékidővel.