Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Stalkeren és a Tarkovon is érződik az orosz fejlesztők jellegzetes esszenciája, ami ennél a shooter játéknál kifejezetten egyedi varázst ad az élményhez. Amúgy a leghardcoreabb FPS amivel valaha játszottam. A multis része meg minden csak nem fos.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.08.11. 21:20:43
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.08.11. 20:23:06
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nem kell javasolnod - többször kapjuk tőled és mástól ezt, mint tőlem.
Másrészt meg: én lettem számon kérve a véleményemért... nemde?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.08.11. 19:49:57
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.08.11. 19:20:36
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Pl. X/X2 HD gyakorlatilag 1700 Ft/játék, hiszen 2 címről van szó és term. a 10. rész teljesen megállja a helyét egyedül, az X-2 nélkül is, mely amúgy szerintem az egyik leggyengébb FF, míg az X az egyik legerősebb.
III, VII és VIII rész is vicc áron van. Bár utóbbi kettő már megvan, a III-at berántom.
Nyugi te is játszol olyanokkal, csak nem látod/nem akarod látni :-)
Értem, hogy élvezte, de, nyilván nem hibátlan, főleg, hogy sokan emelik ki a repetitív puzzle megoldásokat és tennivalókat. Ezért mondom, hogy nagyon fontos az egyes vélemények összegzése, majd abból levonni a konzekvenciát.
Ezen nyilván a patch sem segít:
"It's frustrating to play such an engrossing narrative and see grating issues pop up like camera problems (where it zooms in far too much or focuses on a wall) and enemy repetition -- both aesthetically and mechanically. Spamming light attacks and occasionally tapping dodge for heavily telegraphed blows is all you need, with the slight adjustment for throwing in a strong hit to stun enemies when you're overwhelmed."
Visszajött a fix 60. Ideiglenes megoldásnak megteszi.
i5 4670K
8GB RAM
RX 480 (8G😎
Unagyaz a driver és ugyanúgy Windows 7 64 bit.
Na mindegy. Akkor várok patchre. Lehet, h nem mindenkinél jön elő. Ez van. Várunk. ¯\_(ツ)_/¯
Spoilerbe, h hol akad.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.08.11. 17:43:17
Nem volt sem szaggatásom, sem fagyásom, sem FPS esésem. Very High-ra fellőve minden.
- 0, zéró bug --- egyedül a kamera miatt lehet néhány textúra mögé látni (minden játékban akad ilyen)
- beton stabil FPS.
Gép:
Táp: Zalman ZM600-GS II - 600 W
Alaplap: Gigabyte GA-Z97P-D3
CPU: Intel Core i5-4690 (4 mag, 3500 MHz, turbo: 3900 MHz, 6 MB cache, dobozos - 4. generációs i5)
CPU hűtő: Scythe Ashura
RAM: Corsair 16 GB Vengeance DDR3 RAM (1600 MHz, CL10 KIT - CMZ16GX3M2A1600C10)
HDD: Seagate Barracuda 1 TB (SATA3, 7200 RPM, 64 MB - ST1000DM003) (+ 500 GB WD)
VGA: ASUS R9 390 DirectCU II (8 GB GDDR5) (sajátom)
Hangkártya: alaplapi
Monitor: BenQ G2010 WA LCD (20.1", 1680*1050 - 60 Hz, 5 ms)
Crimson ReLive Edition 17.7.2:

Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.08.11. 16:39:30
Nincs ezzel gond - különbözőek vagyunk.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Hasonló kinézetű a Hidden Folks, azt előbb fogom behúzni (bár teljesen más műfaj).
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.08.11. 12:08:51
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Pl. a most vett Starcraft 2 Battle Chest-et nem bánom 25.86€-ért. Ez minden fillérjét megérte. Ebbe aztán bele lehet ölni több 100 órát. Fasza kis RTS.
Persze mindenképpen jár az <#eljen>#eljen>, ha te élvezted! Attól még biztos, hogy jó játék, ha ilyen pozitív az értékelése!
...más kérdés, hogy ez mikor történik meg... lehet, hogy a mi életünkben nem...
...az meg szinte biztos, hogy az összes CoD nem lesz benne.
//Ja, grebber Peti és én is a "bundle" alatt a BundleStars / HumbleBundle és más bundli oldalakt értjük --- nem a STEAM-en (is) kapható gyűjtőcsomagokat...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.08.11. 10:39:23
30$-os alapára az a 12$-os havi humbletól nincs messze...1 évre elő vagyok fizetve szóval 1 éve van hogy oda bekerüljön...Ha ps4-en gyorsan visszatermeli a szét van rá esély nem is kevés.
Tisztázzuk már végre, egyszer és mindenkorra: minden játék lesz egyszer annyira olcsó, hogy még grebber is megszerezze...
...azaz:
- bundle része
- ingyenes (ajándék)
Tehát éppen azt akarták ezzel hangsúlyozni, hogy az indie (=independent) nem csak garázsprojekteket jelenthet. És igen, éppen ezért is tudják olcsóbban adni, tehát abszolút van relevanciája is itt. De látom, erre magad is kilyukadtál végül.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10