Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
<#ravasz1>#ravasz1>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2017.08.12. 23:51:34
Parasite Eve 2, best game EVER!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.08.12. 16:43:09
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
[merlinw.org]
Az első (és az esetleges második) végigjátszás után biztosan lesznek akik egyetértenek majd velem.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
[merlinw.org]
//Voltan: <#eljen>#eljen>
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Az első képen nézd a tükröm:

A második képen nézd ugyanazt:

A kettő közötti időben az történt, hogy:
- kivédtem egy támadását (ilyenkor nagy fényesség, belassul a játék és látod, hogy tökéletesen hárítottad a támadást)
- és még egy pár ütést kapott tőlem
Szóval, amilyen dárkszószosan kell harcolni - a kamerával fókuszálsz egy ellenfélre és tartsd is rajta a kamerát.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.08.12. 13:12:06
[merlinw.org]
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Én most fix Hardon játszom, hogy meglegyen a max és csak MOST tapasztalom, azt hogy: többet kell beleütni az ellenfelekbe (nem nem sokkal, mint az első alkalommal) és hogy többen spawnolnak.
A harc nem nehéz, elhiheted.
Figyelj a Focus-odra --- a jobb oldaladon lifegő tükör hátulja, aranyszínű... ha jól mozogsz és védekezel, kombózol, akkor fehéren izzó Focus-mintát kapsz, amit felhasználhatsz harc közben
//Többiek miatt szerkesztve...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.08.12. 13:02:13
Mi a fenéért van, hogy minden ellenfél kibír vagy 50 ütést, a kamera kiakasztóan szar tud lenni a harcban, az ellenfélre fókuszálás borzalmas, a pajzsos ellenfelek miatt meg kis híján kibasztam a monitoromat az ablakon. Mocsok idegesítő. Pedig amúgy a mechanika nem lenne rossz, de ez így számomra borzalmas. MI A FRANCÉRT KELL NYOLCVANSZOR MEGÜTNI EGY MOCSKOT, HOGY VÉGRE MEGDÖGÖLJÖN?????
Most igazabol arra varok h a Call of Chernobyl modot rendesen osszehegesszek a Misery 2.0-val. ha jol lattam nincsenek mar olyan messze.
Btw ez a vakvilagba repul a golyo abszolut nincs meg, soha nem olvastam ilyen bugrol. (Ettol meg lehet persze)
Az alap SoC a leggyengebb mai szemmel mert agyonscriptelt es meglatszik rajta a siettetet befejezes ... (de tortenetben a legerosebb imho) es ez nyilvan kihat az engine-re is, ergo a Lost Alpha ezert is ennyire lassu szules (+ a felkesz cucc ertelmetlen megszelloztetese okos betatesterek altal is odavagott nekik)
Eléggé távol állónak érzem ahhoz a Soulsokat, hogy azokat vegyem alapul, és nem is hiszem, hogy egyetlen helyes arány létezik. Ez nemcsak a játékos ízlésétől, de konkrét játéktól is függ.
Én is jellemzően hosszabb távra szeretek day1 vásárolni, tehát ezt elfogadom, csak a Hellblade modelljét is, ha hozza a játék, amit kell. Mostanság ugye remasterelt kalandjátékokat, illetve Bayonettát (na jó, ez annyira nem is volt nyúlfarknyi) vagy Vanquisht vettem rendeltem elő, de ezek a koruk miatt olcsóbban voltak (15-20 euró) a teljesen új Hellblade-hez képest, ami ebben az összevetésben sen tűnik drágának.
Next PC upgrade: 2022
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.08.12. 10:18:05
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
De nem értem még mindig...így évek után sem. Mire gondolsz ,mit vársz ,mire számítasz ,hogy én ki nevében írom a dolgokat amiket írok???
Ajnározhatod NEKEM a Tarkovot számomra fos.Az engem meg hol érdekeljen ,hogy neked meg xy-nak teszik?
Szóval ahogyan itt egyesek a mennyekig ajnároznak játékokat, nekem ugyanúgy jogom van fosozni ami nem tetszik,ennyi.
Ide írom megint már látom nem tiszta: ÉN a saját magam nevében írok...
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.08.12. 09:38:52
A Tarkov-ról meg egyelőre annyit hogy még csak béta fázisú és jelenleg csak lootolni lehet benne (már ha a többi játékos nem lő le téged, mert akkor az egész lootnak lőttek). De későbbre a fejlesztők ígértek egy ilyen MMO vonulatot is, ahol lesznek majd küldik, feladatok. Remélhetőleg offline is lehet majd tolni ezeket. Offline mód van már a játékban ahogy ratgab is írta lentebb, de ilyenkor a loot nem marad meg. Majd később még írhatok a játékról ha gondolod, de az az igazság hogy még nagyon kezdő vagyok benne és még egyetlen lootot sem sikerül kivinnem.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
HumbleBundle - 2K Sale - Build Your Onw 2K Bundle - 5 játékkal 85% OFF - 19,49 euro (1 euro = 309,08 Ft)
Így pedig ennyire jött ki az áruk:
* Sid Meier's Civilization: Beyond Earth - 6,00 euro
* Sid Meier's Civilization: Beyond Earth - Rising Tide DLC- 4,50 euro
//Szerk.: idén márciusban.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.08.12. 08:23:27
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Megint bebizonyítottad, hogy a hangulat fogalmáról fingod sincs. Egy multinak ugyanúgy lehet hangulata, mint egy single playernek.
Multi és multi közt is hatalmas különbség van. Egyébként Tarkov is tolható offline multi nélkül és a botok bizony elég kemények benne. Mondom, hogy fingod nincs miről beszélsz. Mellesleg zongorázni lehet a különbséget a Tarkov és a Stalkerek között előbbi javára. Olyan szintű mélység van a Tarkovban, amit más FPS-ben én még nem láttam (fullra felszerelheted a fegyvereket az utolsó alkatrészig...akár teljesen fura konstrukciók is kialakíthatók, mint pl egy shotgunon egy scope, nem csak tárakkal dolgozik a játék, hanem lőszerrel is....Ergó ha kifogy a lőszered hiába van tárad nem tudsz lőni, ráadásul a tárba rendesen be kell tölteni a lőszert manuálisan, nem automatikusan történik, nincs mentés, tehát ha meghalsz egy küldetés során a bevitt cuccaid valószínűleg bent is maradnak örökre). Na de minek is magyarázok neked úgyse érdekel.
Aztán még említhetném a testrészenkénti sérülési modellt, az elvérzés lehetőségét, a sokkot, a lábsérülésnél a bicegést és ezek orvosi eszközökkel történő kezelését, de minek is hisz a Tarkov multis fos.
Dead Island: Hát ez simán csak preferenica kérdése semmi más. Biztos vagyok benne, hogy volt aki egyedül is jól szórakozott a Dead Islanddel. Az baj veled grebber, hogy azt hiszed ami neked tetszik csak az a kizárólag jó. Amivel egyébként nincs baj, csak ezek után elkezdesz minden mást fosozni. Szűklátókörűséged és az érdektelenséged mások iránt határtalan.
Civilization: Beyond Earth – The Collection - $14.99
Sid Meier's Civilization: Beyond Earth - Rising Tide - $14.99
Megneztem hirtelenjeben ket gameplay videot de ez meg nem adott atfogo kepet szal jol jonne info elsokezbol
amúgy ha vki tud vmi legális forrást ahonnan beszerezhető lenne a cucc digitálisan az kérem ne tartsa magába! 😊
Épp ezért volt nekem akkora csalódás az általad preferáltban a preda mert egy lomha, dög lassú, alig ugráló izé lett az AvP2höz képest.
Az egyesről nem tudok sokat nyilatkozni mert azt csak a 2es után ismertem meg és úgy már nem kapott el annak a hangulata. (amúgy asszem csak vmi sokadik patch-ben lett rendes mentés benne, addig a nehézségtől fügött h hány darab volt egy pályára)
Amúgy meg amire én gondoltam: STALKER-ben a tűzharcok abból álltak hogy fedezékbe mentél, lőttél és közben próbáltál taktikázni, pl átrohanni egy másik fedezékbe. Ha megölted az ellenfelet, mentél oda hozzá rögtön lootolni. Ez a folyamat FULLRA UGYANAZ az EFT-ben is, csak igen, ez multis és jóval realisztikusabb minden téren (grafika/hangok/sérülés).
Megértem ha rossz gammának tartod a STALKER szériát (valóban nem tökéletes közel sem), de számomra olyan hangulattal bír amit én más játékban még soha nem éreztem. EFT-ben még ha csak a harmadát kapom meg ami a STALKER-ben volt, én már annak rohadtul tudok örülni, mert ezek a szegény ukránok annyira rossz helyzetben voltak anno hogy a STALKER második részét törölték a francba. Ez felért nálam egy szíven döféssel és talán a Tarkov segít betölteni az űrt.
A másik megoldás amit korábban is mondtam, az a következő Metro játék, de mire az megjelenik megőszülök.
Ennyi.....ez a két játék van most, ami számomra mindennél fontosabb (videójátékokon belül) és az az igazság hogy nem lehetek válogatós, örülnöm kell annak ami van.
Amúgy meg ellenérv: A STALKER széria nem rossz, komolyan adnod kéne neki egy esélyt, az egész a beleélésen múlik. Ha meg az alapjáték tényleg nem jön be, szó szerint több száz modifikáció vár rád és még a mai napig készülnek hozzá modok, mert ennyire kitartó közösség.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
A második résszel haveromnál játszottunk LAN-ban. Nekem nagyon nem jött be, sokkal gagyibb volt mint az első rész, ráadásul az alien még rém idétlenül is nézett ki.
Szerk: Lesz belőle még egy végigjátszásom, mivel 2 rúna és így egy acsi, de ami még fontosabb, h a secret ending kimaradt. 😊
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.08.11. 22:47:50
Mondjuk ennyiert sztem megeri.
Dead Island egyedül hót unalom....már már fájó vele játszani...neten emberekkel atombruál jó....100%-ig ugyanaz mégis totál más...
Első mondat értelmetlen: Akkor tanulj meg olvasni <#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.08.11. 22:32:08
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.08.11. 22:25:49
Hangulat nem egyenlő bug. De látom megint értetlenkedsz ahogy szoktál.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.08.11. 22:13:26