Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Sok szó esett itt már a Hellbalde-ről, de folytassuk még egy kicsit 😊 Szerintem a játék legjobb része pont a harc, a pecsét "gyűjtögetés" és a mászkálás roppant unalmas és fárasztó is. A történettel egy bajom van ,hogy nem igazán tudom így követni ,hogy a játék alatt egy narráció adja elő, így csak az elkapott foszlányokból próbálok építkezni. Sosem szerettem az olyan játékokat, mint pl. GTA is, ahol a játék közben pofáznak, mert vagy játszom ,vagy a feliratot olvasom, egyszerre ez nekem nem megy, hallás után meg nem mindent értek meg.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Most akkor PS4-ed van, vagy XBone-od?
<#ravasz1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
whoa
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2017.08.12. 23:51:34

Parasite Eve 2, best game EVER!

Dzsini
Előfordul, majd máskor meg veszel több, mint 30€ kedvezménnyel valamit, és egálban vagy 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

MerlinW
J, de akkor a francért adtam ki 30€-t már megint 😄

[merlinw.org]

Dzsini
Ilyenkor lehet keresni egy olyan végigjátszást, ami részletekbe menő (értsd: nem nyomja el az átvezetőket, stb.), és nem kommentált 😊
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.08.12. 16:43:09

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

MerlinW
"psycho témán és a grafikán kívül" Tehát a sztori pont hogy tetszik. A probléma, hogy más nem😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Nem akarok az ég világon senkit sem befolyásolni, de elhiheted/titek: a sztori sokkal emberközelibb, mint elsőre hinnétek - sőt, alapvetően a "pszichó" szál sem elriasztó tényező.
Az első (és az esetleges második) végigjátszás után biztosan lesznek akik egyetértenek majd velem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Respect. Én a psycho témán és a grafikán kívül semmi örömöt nem leltem eddig a játékban. 90 perc, 1 boss legyűrése után nem vagyok biztos benne, hogy folytatni akarom a játékot. No mindegy ez van.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Végül meg is lett a második végigjátszás --- Hard harc mellett --- és azt kell mondjam: nem is volt baj, hogy másodszor is (~6,5 óra alatt) megéltem a sztorit: sok mindent letisztázott.

//Voltan: <#eljen>

Voltan
Köszi, kicsit változtattam a taktikámon - már ha az eddigi ész nélküli bal klikket annak lehet nevezni - most már igyekszem kombinálni a támadásokat, és változatosabban harcolni, ezt is díjazza a játék úgy tűnik, és most már sokkal jobb. Surt le is ment elsőre.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

IMYke2.0.0.0
Vége felé járok --- nem nagyon spoiler, de csak TE nézd meg, ha a többiek még nem látták a játékot, és érdekli őket (te már tudod, hogy milyen ellenfelek vannak) ---, egy nagyon durva helyszínen. A képeket harc közben lőttem (MOST vagyok ott, csak mivel megfeküdtem, kinéztem és látom, hogy még mindig zaljik a beszélgetés):

Az első képen nézd a tükröm:

A második képen nézd ugyanazt:

A kettő közötti időben az történt, hogy:
- elugrottam a támadásai elől
- kivédtem egy támadását (ilyenkor nagy fényesség, belassul a játék és látod, hogy tökéletesen hárítottad a támadást)
- és még egy pár ütést kapott tőlem

Szóval, amilyen dárkszószosan kell harcolni - a kamerával fókuszálsz egy ellenfélre és tartsd is rajta a kamerát.
A hangok meg figyelmeztetnek, ha valaki mögötted van és figyelned kell...

wesker24
Ahogy Imi is mondta azért tart neked olyan sokáig az ellenfelek kinyirása mert valamit rosszul csinálsz, amint lehetőséged van rá használd a Focus-t és amikor a Focus aktív akkor masszív sebzést tudsz bevinni az ellenfélnek, figyeld mindig mikor töltődik fel a Focusod és használd ennyi, és az ellenfelek is hamarabb megdöglenek, ha meg pont a legjobban időzítesz és parry-zel akkor a Counter attack van úgy hogy egyből kinyírja.
Voltan
Ahogy Imi írta alább, valamit alighanem elb*szok, mert láttam videókat, amiken 3-4 vágástól már fekszik a paraszt. Nálam Easy és Auto között nem látok sok különbséget. Igaz, nem nagyon kombózgatok, hárítok, gurulok, és ütöm, ahol érem, de nem sok rendszer van a taktikámban, ez igaz. Lehet, hogy ez a baj.

wantonly
Én az egyik gameplay trailerben láttam ezt, hogy hússzor meg kell vágni az ellenfelet mire hajlandó lefeküdni, már nézni is frusztráló volt. Ezt egyik játékban sem szeretem, mert ha valakit megvágnak egy karddal, akkor nem gyógyul ki belőle két pislantás alatt, minimum véreznie kellene vagy elbúcsúznia egy végtagtól. Ezek ellenben 20 vágás után is vígan harcolnak tovább.
MerlinW
Nyugodtan tedd easy-re, a harc ebben a játékban csak töltelék. A játék egy mozi, kicsit több, mint walking szimulátor, de kb az. Annyira meg nem fun a harcrendszer, hogy kínozzuk magunkat. Nem vesztesz semmit.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.08.12. 13:12:06

[merlinw.org]

Tinman
Olvastam én is ezekről, nem véletlenül kétkedtem...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Ne sértődj meg: valamit rosszul csinálsz.

A beállításokban nézd meg, hogy a "Combat Difficulty" mire van belőve. Ha "Auto"-ra, akkor lődd be magadnak - mondjuk Easy-re, vagy Normalra.
Én most fix Hardon játszom, hogy meglegyen a max és csak MOST tapasztalom, azt hogy: többet kell beleütni az ellenfelekbe (nem nem sokkal, mint az első alkalommal) és hogy többen spawnolnak.
A harc nem nehéz, elhiheted.

Figyelj a Focus-odra --- a jobb oldaladon lifegő tükör hátulja, aranyszínű... ha jól mozogsz és védekezel, kombózol, akkor fehéren izzó Focus-mintát kapsz, amit felhasználhatsz harc közben és ezzel könnyebb lesz az egész. Igaz, a Fucosod nem végtelen...

//Többiek miatt szerkesztve...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.08.12. 13:02:13

Voltan
Megvettem én is a Hellblade-et, a grafika, a hangulat, a történet, az egész parádés LENNE, ha nem lenne ennyire szar a harc.
Mi a fenéért van, hogy minden ellenfél kibír vagy 50 ütést, a kamera kiakasztóan szar tud lenni a harcban, az ellenfélre fókuszálás borzalmas, a pajzsos ellenfelek miatt meg kis híján kibasztam a monitoromat az ablakon. Mocsok idegesítő. Pedig amúgy a mechanika nem lenne rossz, de ez így számomra borzalmas. MI A FRANCÉRT KELL NYOLCVANSZOR MEGÜTNI EGY MOCSKOT, HOGY VÉGRE MEGDÖGÖLJÖN?????

Misery - been there, done that 😊
Most igazabol arra varok h a Call of Chernobyl modot rendesen osszehegesszek a Misery 2.0-val. ha jol lattam nincsenek mar olyan messze.

Btw ez a vakvilagba repul a golyo abszolut nincs meg, soha nem olvastam ilyen bugrol. (Ettol meg lehet persze)
Az alap SoC a leggyengebb mai szemmel mert agyonscriptelt es meglatszik rajta a siettetet befejezes ... (de tortenetben a legerosebb imho) es ez nyilvan kihat az engine-re is, ergo a Lost Alpha ezert is ennyire lassu szules (+ a felkesz cucc ertelmetlen megszelloztetese okos betatesterek altal is odavagott nekik)
Nem ismerem a Hellblade-et, így nem tudom megmondani, hogy mi lenne benne a helyes arány. Én a Ninja Theory eddigi munkása alapján látatlanban nem bánom, ha kevésbé halmozzák a harcot, és ennek ellenére sem hírlik a szokottnál sokkal rövidebbnek a féláras játék. Ez így korrekt.

Eléggé távol állónak érzem ahhoz a Soulsokat, hogy azokat vegyem alapul, és nem is hiszem, hogy egyetlen helyes arány létezik. Ez nemcsak a játékos ízlésétől, de konkrét játéktól is függ.

Én is jellemzően hosszabb távra szeretek day1 vásárolni, tehát ezt elfogadom, csak a Hellblade modelljét is, ha hozza a játék, amit kell. Mostanság ugye remasterelt kalandjátékokat, illetve Bayonettát (na jó, ez annyira nem is volt nyúlfarknyi) vagy Vanquisht vettem rendeltem elő, de ezek a koruk miatt olcsóbban voltak (15-20 euró) a teljesen új Hellblade-hez képest, ami ebben az összevetésben sen tűnik drágának.
A Shadow of Chernobyl 2007-ben jelent meg, nem sokkal a BioShock, a Crysis vagy az Uncharted előtt. Nem volt akkor az csúnya még, a sok csúszás ellenére sem, ráadásul szinte sandbox volt. Akkoriban a The Darkness, a Condemned, a Prey vagy éppen a Gears of War jelentette a grafikai színvonalat.
grebber
A Stalker maga nem volt rossz ,mert a csernobilos feeling meg a történet elment még ,de mindenkiben az maradt meg, hogy elavult ,csúnya, bugos.Itt van ez a Lost alpha mod. Ezen kegyetlenül látni hogy szarból nem lehet várat építeni ezer év készülget ,de kb egyre több bug lesz benne jön egy frissités és mindig marad sok hiba jönnek újak...Ez egy elhalt engine-re épült már akkor is. Nyílván lehet vele játszani nem azt mondom ,hogy nem én is végigvittem mindegyik részt ,de valljuk be 234x jobb lehetett volna... A4 Games kezébe a letisztult A4 Engine-el aztarohadt <#nyes>

Next PC upgrade: 2022

Shep
Grebbernek igaza van az alap Stalker egy szar, de ha ráteszed a nevére már nem emlékszem modot, na akkor jó lesz, mert végre nem a vakvilágba repül a golyó, hanem arra amerre a fegyver csöve mutat. Nem is értem az olyan játékokat ahol a golyók össze-vissza repkednek. Ha a kéz mozgását akarja imitálni akkor rázza a fegyvert, ne pedig a golyót szórja össze vissza, nem légpuska ez ahol a piaci 500 db-os skulós dobozban nincs két egyforma lőszer és mindegyik máshogy repül.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.08.12. 10:18:05

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Na igen, ott nagyon a helyén volt minden, azt kellene megcsinálni mai grafikával, nagyot szólna még most is.

grebber
"Az baj veled grebber, hogy azt hiszed ami neked tetszik csak az a kizárólag jó. Amivel egyébként nincs baj, csak ezek után elkezdesz minden mást fosozni"
De nem értem még mindig...így évek után sem. Mire gondolsz ,mit vársz ,mire számítasz ,hogy én ki nevében írom a dolgokat amiket írok???
Ajnározhatod NEKEM a Tarkovot számomra fos.Az engem meg hol érdekeljen ,hogy neked meg xy-nak teszik?

Szóval ahogyan itt egyesek a mennyekig ajnároznak játékokat, nekem ugyanúgy jogom van fosozni ami nem tetszik,ennyi.

Ide írom megint már látom nem tiszta: ÉN a saját magam nevében írok...

Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.08.12. 09:38:52

Nem elég nehéz? Na akkor bátran ajánlom neked a Misery modot. 😊 Videó

A Tarkov-ról meg egyelőre annyit hogy még csak béta fázisú és jelenleg csak lootolni lehet benne (már ha a többi játékos nem lő le téged, mert akkor az egész lootnak lőttek). De későbbre a fejlesztők ígértek egy ilyen MMO vonulatot is, ahol lesznek majd küldik, feladatok. Remélhetőleg offline is lehet majd tolni ezeket. Offline mód van már a játékban ahogy ratgab is írta lentebb, de ilyenkor a loot nem marad meg. Majd később még írhatok a játékról ha gondolod, de az az igazság hogy még nagyon kezdő vagyok benne és még egyetlen lootot sem sikerül kivinnem.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Bocs. Még mindig hülyeségallergiám van. Nehezen bírom, hogy ne reagáljak időnként az őrültségeire.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Valaki = 100% Ratgab <#banplz>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Hát igen...

HumbleBundle - 2K Sale - Build Your Onw 2K Bundle - 5 játékkal 85% OFF - 19,49 euro (1 euro = 309,08 Ft)
Így pedig ennyire jött ki az áruk:
* Sid Meier's Civilization: Beyond Earth - 6,00 euro
* Sid Meier's Civilization: Beyond Earth - Rising Tide DLC- 4,50 euro

//Szerk.: idén márciusban.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.08.12. 08:23:27

Hagyjad. Egy orbitális nagy troll. Mindig is az is marad. Azért jár ide, hogy valaki meghallgassa a baromságait.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én tudok olvasni csak te nem tudsz írni. (olvasd már el mit írtál az isten szerelmére!) Első mondat továbbra is értelmetlen. Nincs benne sem alany sem állítmány (nyilván tudunk grebberül, de még így se egyértelmű, hogy mit akartál írni), de ha te mondod hogy értelmes...<#whatever>

Megint bebizonyítottad, hogy a hangulat fogalmáról fingod sincs. Egy multinak ugyanúgy lehet hangulata, mint egy single playernek.
Multi és multi közt is hatalmas különbség van. Egyébként Tarkov is tolható offline multi nélkül és a botok bizony elég kemények benne. Mondom, hogy fingod nincs miről beszélsz. Mellesleg zongorázni lehet a különbséget a Tarkov és a Stalkerek között előbbi javára. Olyan szintű mélység van a Tarkovban, amit más FPS-ben én még nem láttam (fullra felszerelheted a fegyvereket az utolsó alkatrészig...akár teljesen fura konstrukciók is kialakíthatók, mint pl egy shotgunon egy scope, nem csak tárakkal dolgozik a játék, hanem lőszerrel is....Ergó ha kifogy a lőszered hiába van tárad nem tudsz lőni, ráadásul a tárba rendesen be kell tölteni a lőszert manuálisan, nem automatikusan történik, nincs mentés, tehát ha meghalsz egy küldetés során a bevitt cuccaid valószínűleg bent is maradnak örökre). Na de minek is magyarázok neked úgyse érdekel.

Aztán még említhetném a testrészenkénti sérülési modellt, az elvérzés lehetőségét, a sokkot, a lábsérülésnél a bicegést és ezek orvosi eszközökkel történő kezelését, de minek is hisz a Tarkov multis fos.

Dead Island: Hát ez simán csak preferenica kérdése semmi más. Biztos vagyok benne, hogy volt aki egyedül is jól szórakozott a Dead Islanddel. Az baj veled grebber, hogy azt hiszed ami neked tetszik csak az a kizárólag jó. Amivel egyébként nincs baj, csak ezek után elkezdesz minden mást fosozni. Szűklátókörűséged és az érdektelenséged mások iránt határtalan.

zorrobomber
IMYke2.0.0.0
<#eljen>

EfT-rol irhatnal majd kicsit h milyen mert felcsigaztal. (Nekem kedvenc fps-em a CoP mai napig es valszeg ez mar nem fog valtozni sem. Egyeduli problemam vele h nem eleg nehez 😊 de amugy szamomra tokeletes)
Megneztem hirtelenjeben ket gameplay videot de ez meg nem adott atfogo kepet szal jol jonne info elsokezbol
a kettest végigtoltam asszem 2-3szor, de bevallom a preda és alien részekre alig emlékszem (a preda talán jobban megvan) de a marine az egész szépen menne még mindig. anno poénból szórakoztunk azzal h ki jut el a legtovább a legnehezebb diff-en ahol nem volt mentés. (mindig a Hive-ból menekülésnél fingottunk ki 😊 )

amúgy ha vki tud vmi legális forrást ahonnan beszerezhető lenne a cucc digitálisan az kérem ne tartsa magába! 😊
Ezen már legutóbb is vitatkoztunk és akkor is az lett a vége h nagyon nem értünk egyet szal fölösleges ebbe megint belemenni. Én spec tudom h nekem nem csak az idő szépíti meg a dolgokat, tényleg imádtam a 2esben a marine kampányt (is) annak ellenére h igencsak sablonokból építkezett. (és mint írtam a 3 sztorival lett egész a történet) A játékmódok közül jópár még egyedinek is számíthatott a maga korában, igencsak kár h nem lett annyira felfedezve az a játék. A multit nagyon sokáig nyüstöltük anno netes haverokkal, külön pontozással és alien morph-al így aztán egy tdm-ben valóban ugyanannyi esélyed volt győzni minden karakterosztállyal és fajjal.
Épp ezért volt nekem akkora csalódás az általad preferáltban a preda mert egy lomha, dög lassú, alig ugráló izé lett az AvP2höz képest.

Az egyesről nem tudok sokat nyilatkozni mert azt csak a 2es után ismertem meg és úgy már nem kapott el annak a hangulata. (amúgy asszem csak vmi sokadik patch-ben lett rendes mentés benne, addig a nehézségtől fügött h hány darab volt egy pályára)
Én a predatorral emlékszem egy olyan pályára, ahol valami ventilátort vagy mit kellett lezárni, különben végtelen alien jött. Egy hosszabb folyosón kellett menni, aminek a végén egy T elágazás volt, onnan jöttek az alienek. Emlékszem, egyszer másfél órán át álltam a folyosó elején, mert alig volt életem, de nagyon tölteni sem tudtam, mert folyton lesebeztek. A disc-et dobáltam folyton, de néha nem jött vissza és ugye a visszahivása energiába került. A marine-al meg igazából az arcmászók voltak neccesek, mert nem volt egyszerű eltalálni őket. Mondjuk az sem volt egészséges, ha darabokra lőtted az alient, mert ahogy fél kézzel próbált feléd mászni, a másik karjának a csonkjából meg spriccelt a sav 😄 És a hatást csak fokozta, hogy a mozgás detektor tényleg minden mozgást bejelzett, még az ajtókat is.
Shep
Az első rész volt máig az egyetlen olyan játék (Commandos nem számít 😊) amit a legnehezebb fokozaton végigjátszottam Director's cut néven futott. Na ott a marine-al egy őrült adrenalinbomba volt a játék, folyamatos rohanás, nem lehetett megállni, mert akkor vége volt, utol értek a dögök, de hát így adta igazán.

Ez se lesz (remélhetőleg) csak multis game, HA hihetünk a fejlesztőknek, lesznek külön küldik is.

Amúgy meg amire én gondoltam: STALKER-ben a tűzharcok abból álltak hogy fedezékbe mentél, lőttél és közben próbáltál taktikázni, pl átrohanni egy másik fedezékbe. Ha megölted az ellenfelet, mentél oda hozzá rögtön lootolni. Ez a folyamat FULLRA UGYANAZ az EFT-ben is, csak igen, ez multis és jóval realisztikusabb minden téren (grafika/hangok/sérülés).

Megértem ha rossz gammának tartod a STALKER szériát (valóban nem tökéletes közel sem), de számomra olyan hangulattal bír amit én más játékban még soha nem éreztem. EFT-ben még ha csak a harmadát kapom meg ami a STALKER-ben volt, én már annak rohadtul tudok örülni, mert ezek a szegény ukránok annyira rossz helyzetben voltak anno hogy a STALKER második részét törölték a francba. Ez felért nálam egy szíven döféssel és talán a Tarkov segít betölteni az űrt.

A másik megoldás amit korábban is mondtam, az a következő Metro játék, de mire az megjelenik megőszülök.

Ennyi.....ez a két játék van most, ami számomra mindennél fontosabb (videójátékokon belül) és az az igazság hogy nem lehetek válogatós, örülnöm kell annak ami van.

Amúgy meg ellenérv: A STALKER széria nem rossz, komolyan adnod kéne neki egy esélyt, az egész a beleélésen múlik. Ha meg az alapjáték tényleg nem jön be, szó szerint több száz modifikáció vár rád és még a mai napig készülnek hozzá modok, mert ennyire kitartó közösség.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Ha ez tényleg az első rész, nekem anno még tört változat volt belőle. Ott mind a három karaktert lehetett vinni már az elejétől. Amit nem is bánok, mert az Alien valami rettenet volt. A poén az, hogy a legkeményebb ellenfél a mezei civil volt. Megütötted, leejtette a molotovot és rögtön leégett az életed 80%-a. Aztán meg mindenkinek elsőre lecsapta a fejét az Alien, igy még gyógyitani sem tudtam. A predatorral sikerült végigvinni, a marine-al valahol elakadtam, már nem rémlik hol. Az alientől meg agyvérzést kaptam. Még rémlik valami az 576-os cikkből, amit a játékról irtak, ott is eléggé lehúzták a banánfejűt.
A második résszel haveromnál játszottunk LAN-ban. Nekem nagyon nem jött be, sokkal gagyibb volt mint az első rész, ráadásul az alien még rém idétlenül is nézett ki.
Végére értem én is a Hellblade-nek. 11 óra volt a fél órás dokumentumfilmmel együtt. Zseniális cucc. A film megnézése után jön csak rá az ember, h mennyi háttérmunka volt ezzel és milyen zseniálisan (és pontosan) érinti azokat a témákat, amiket érint. Játékmenetileg is sok egyedi és érdekes megoldást használ, grafikailag, dizájnban, színészi játékban bármelyik teljes AAA árú játék megirigyelhetné.

Szerk: Lesz belőle még egy végigjátszásom, mivel 2 rúna és így egy acsi, de ami még fontosabb, h a secret ending kimaradt. 😊
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.08.11. 22:47:50
grebber
Sokan ezt mondják....az idő itt 1000000000% hogy szépít.. Első Alien game ez volt ami most akciós ,amit letoltam. Akkor is mondták a 2 jobb. Ok beszereztem...Vér gagyi ,de brutálisan minden tekintetben (grafikát nem mondom ,mert ezer éves nem számít)

Hangulatilag a marine nem rossz, de sztem is kicsit elmarad az AvP2-tol (igaz ott ugye plane az volt a kiraly h a 3 faj egyuttesen adta ki kerekre a sztorit). Marine utan asszem a preda jon de ott az iranyitas szvsz olyan borzalmasan szar az elobb emlitetthez hasonlitva h nem tudtam tovabbvinni mert elment az eletkedvem is.
Mondjuk ennyiert sztem megeri.
grebber
Közel sem értetlenkedem ....egy single és egy multiplayer game hiába full ugyanaz kurva más a hangulat... mivel multit több játékos befolyásol....
Dead Island egyedül hót unalom....már már fájó vele játszani...neten emberekkel atombruál jó....100%-ig ugyanaz mégis totál más...

Első mondat értelmetlen: Akkor tanulj meg olvasni <#eljen>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.08.11. 22:32:08

Érvelésed újra fenomenális....Nem, mégse...<#levele> Első mondat értelmetlen. A második meg akkora porhintés, mint a ház. Hangulat nem egyenlő single player. A hangulat az a hangult. Értelmező kéziszótárban nézd meg mit jelent, ha nem tudod mi az.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.08.11. 22:25:49

Nyilván fingod sincs az egészről mert nem játszottad. Én meg igen.

Hangulat nem egyenlő bug. De látom megint értetlenkedsz ahogy szoktál.

grebber
Mutlis fosnak nem tudom valóban mert nem érdekel. A stalker nem only multis így nem lehet single player hangulata a tarkov fosnak<#taps>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.08.11. 22:13:26

Ezek szerint a Fallout is orosz? 😮
Voltan
Nem, a hangulata. De ezt neked kár magyarázni, mert nem tudod, mi az 😛