Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tehasut
Oké és ha az illetõ egyszerre adja ki a saját BL 1-2 koherens fordítását? Na jó, erre nem kell válaszolnod, ez már trollkodás volt. <#nevetes1>
genndy
"németbõl ki tudja pótolni a szövegeket"
Ez a karakterek beszólásait jelenti?

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
Haver - 1280*720 - Minden Low.
Gép: AMD X4 BE, 4 GB DDR3, HD6850, 22".

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Mondom, aki elõttem 4 millió karakteres játékot kiad, az elõtt kalapot emelek 😊
A saját munkám már majdnem finish-ben van - dehogy hagynám abba. Ugyanúgy kiadnám, mintha egyedül fordítottam volna le az adott játékot.
A játékosok meg eldöntik szépen, hogy maradnak az 1. részbõl áthozott, koherens fordítási, fogalmazási stílus mellett, vagy kockáztatnak, és az újat szerzik be.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Van olyan ismerõsöm, aki 800x600-ba tolja a Cod2-öt, mindent levéve a minimumra, Ci7+SSD+8GB+150k-s VGA.

Miért? Mert több száz FPS-el eléggé elõnybe van.

Pay2win. Hányás.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tehasut
Vágólap!
Tehasut
Sosem értettem a csalókat. Miért jó az nekik? Még ha valami pénznyereményért hajtanának, de csak azért, hogy több frag-je/pontja/annyakínja legyen, azt számomra homály.
IMYke2.0.0.0
Litáníát írtam, és erre dupla posztod lett 😊

Tinman
<#vomit>
<#finom>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Sir Quno Jedi
Ez kétélû probléma, mert ha a kedvenc játékodban folyamatosan csalnak a többiek, vagy te is elkezdesz csalni, vagy nem fogsz tudni játszani vele, mert feltörlik veled a padlót és nem leszel hasznára senkinek. Ilyenkor vagy abbahagod a játékot, aminek nem sok értelme van, mert másik játékra áttérve ugyanezt fogod tapasztalni, vagy beállsz a sorba, veszel ilyen egeret, betöltöd a makrót a megfelelõ fegyóhoz és csalsz te is.

Lábbalhajtós rollerrel nem lehet nyerni a motoros rollerek versenyén.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tehasut
És attól függetlenül te még befejeznéd és kiadnád a sajátod?
zorrobomber
Majd azért óvatosan, az RO távolról sem piff-puff 😊 Én, mint bevallottan noob és amatõr beálltam mostanában a 3-4 kill/óra "teljesítményre", és nem hiszem hogy sokat fogok fejlõdni már. Persze próbálok foglalni is, ami itt elsõsorban számít, tehát pontban szoktam azért elõrébb lenni, de általában véve siralmas a mérleg 😊 Ennek ellenére a hangulat elviszi a hátán az egészet nálam.

Sir Quno Jedi
Ez nem bf3 függõ, összes multis fps-hez vannak makro scriptek ezekhez az egerekhez és ugyanígy lehet mindben csalni.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tinman
Addig respect, amíg valaki nem cheatel... onnantól, hogy ilyen-olyan kiskapu szóba kerül, ökölbe szorul a kezem és belevágnék az arcába.

Tinman
Azt bírom különben, hogy a sok barom egyszerre u.a. a játékot fordítja (kvázi egymás ellenében és nem összedolgozva)közben meg baxott nagy klasszikusok hevernek parlagon. Azért ez elég vicc.

IMYke2.0.0.0
Vannak, akiknek napi programjuk a BF3.
Haverom például, eszméletlenül non-ortodox módon beállított irányítás mellett, úgy nyomja a játékot, és olyan rutinnal, hogy - kérek mindenkit, ne tekintse beképzeltségnek! - a Quake 2 és 3-as idõszakomat juttatta eszembe 😊
Õ most Clan Base meccseket nyomat a klánjával.

IMYke2.0.0.0
Haverom gépén játszottam a BF3-al.
Ide, a könyvtárba majd tervezem feltenni kipróbálásra a Red Orchestrát, mert bizonyos idõszakonként azért hiányzik az online piff-puff-mérgelõdés 😊

Tinman
Csodálatos foshalom lehet... olvasni rossz volt.

Blöááá.

zorrobomber
Rakd fel a Red Orchestra 2-t!

IMYke2.0.0.0
Hiszed vagy sem: aki németbõl ki tudja pótolni a szövegeket, és lefordít ennyi karaktermennyiségû állományt elõttem és azt nálam többször tesztelve, végigjátszva kiadja, az a szememben csodaember lenne.

IMYke2.0.0.0
Ha nagyon elgyengülnék, és lenne pár kifejezetten nem megspórolt, hanem felesleges forintom, akkor sem venném meg a Battlefield 3-at: tegnap megint játszottam haverom accountjával 2 teljes meccset - a "konténeres" pálya - és meg kell mondjam, nem hiányzik már nekem ez.
Még tapasztalatlan szemmel is észrevettem 2 makró-júzert, akik pofátlanul kevés lövéssel, 50+ méterrõl lekaptak egy mini csúzlival.
Haverom bólintott, mert õ is tudja, hogy ilyen távolságból, azzal, a patch-ek miatt már a kezdetinél sokkal nagyobb szórással, és kisebb sebzéssel bíró fegyverrel 2-3 golyó segítségével nem lehet embert ölni... csak ha a makrózással minden lövedék egy pontba talál, távolságtól függetlenül.

Garantálom, hogy minden "okosabb" BF3-as vett magának makró-képes egeret (A4Tech X7) és azzal nyomja.

Sir Quno Jedi
ezé nem kell kéretlenül fordítgatni minden szirszarfisfost!

zorrobomber
Hát, ha EA, akkor én inkább mondjuk egy SimGolf HD-t kérnék tõlük(ha lenne)... ééés ki is vettem a kezem a bilibõl 😄

Tehasut
Azért szerintem te is kétpofára kajálnád a kefét, ha valaki a tiéd elõtt pár héttel kijönne egy Borderlads 2 fordítással. <#nevetes1>
Carlos
én az nfs-el voltam igy.

Þór vígi þessi rúnar

Sir Quno Jedi
én a dead space 3 miatt vettem csak a simcityt

IMYke2.0.0.0
A tombraiders.hu-s Zsolt persze be is sértõdött.

zorrobomber
Nagy kínszenvedések közepette választottam ki a Battlefield 3-at a Simcity-hez járó ingyenjátékok közül, egyszer kipróbáltam, többet soha nem fogok hozzányúlni. Csak foglalja a pixeleket a monitoromon. Pedig van azért jó EA játék, de nem sikerült egyet sem berakni a választási lehetõségek közé...

grebber
Akkor úgy néz ki hogy a vad ps3-azás közé be kell sûrítenem egy 4. végigjátszást is!

Next PC upgrade: 2022

Tehasut
Wow, elkészült a TR magyarítása. Ez gyors volt.
Tehasut
Látom, sok itt az EA rajongó.<#vigyor2>
IMYke2.0.0.0
Ingyen jöhetnének. Pénzért nem kellenek.

Carlos
100 ft alatt kéne, felette már nem.

Þór vígi þessi rúnar

Tehasut
1 forintért én simán megvenném. De talán még 10-ért is. 11-nél viszont már erõsen gondolkodóba esnék. <#nevetes1>
Tinman
+1

zorrobomber
1 Ft-ot nem adnék érte 😊

n000rbi
Ment pm.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Tehasut
Pénteken lesz olyan akció az Originen, hogy "Medal of Honor + Battlefield 3 + Need for Speed Hot for $10."
kill3r21
Várom...😄
Tinman
Legtöbb helyen a support egy rossz vicc... kb. anyámat is odaültethetném a helyükre.

Tegnap a T support értetlenkedett -segítettem egy ügyfélnek-, mert nehezen akarták belátni, hogy a hiba vagy a központjukba vagy a panelba lévõ szekrénybe van. Végül csak belátták, de elõtte elhajtottak az ügyfelet, hogy tuti a gépével van a gond.

Ma meg Ebay support ajánlotta, hogy vegyem fel velük a kapcsolatot azon a linken keresztül, amin keresztül felvettem velük a kapcsolatot. Loopback rulz.
Mindezt egy élõ lélegzõ, ember írta, nem automata, névvel, mindennel ahogy kell.

Fákin' morons.

Rapid81
Természetesen, akkor már a "sima" SG.hu csoport fogja megkapni.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Még mindig van, amire senki sem jelentkezett. MA ESTE 6-IG tessék jelentkezni, különben kénytelen leszek visszarakni! <#idiota>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Nekem bármi bajom volt, minimum 1 hétbe tellett lerendezni.

Jani21
Fontosabb kérdéskörökben gyorsabbak, mint ilyen alacsony prioritású csacskaságoknál 😄

Rapid81
Április elsején nyitottam egy tikitet a Steam szápportnál, hogy nem tudok ajánlást írni a Bio Inf-hez és most jött a reakció, hogy tudnak róla, folyamatban van. <#idiota>

Lehet fel kéne venniük pár embert a szápportra, hogy ne kelljen ennyit várni. 😊

Tinman
A legkézenfekvõbbet érdekes senki nem említette ^^

King's Bounty: Warriors of the North

wantonly
Remélem ez még nem spoiler, aki nem szeretné ne olvassa. 😊

A nyugis szituációkban szerintem ez azért van, mert jelentõs szerepe van a játékban a hazugságnak/igazságnak és azért is jár az idõ, hogy ne gondolkozhass percekig, hogy mit is hazudtál vagy mondtál korábban errõl, hanem reflexbõl dönts. Én például már az elején hazugságspirálba keveredtem és egy idõ után már nem tudtam mit is válaszoljak hirtelen a kérdésekre, kinek mit hazudtam vagy mondtam igazat, de épp ez volt benne a szép. Ez sokkal életszerûbb szerintem, minta kérdeznek valamit, lemegyek egy sörért, bekapok egy szenyót közben kigondolom mit válaszoljak, hogy a lehetõ legjobban jöjjek ki az adott szituációból. Persze egy valóságos párbeszédet nem lehet visszaadni egy játékban. Amúgy, ha megfigyelted miközben fogy az idõ a szereplõk közben tovább beszélnek hozzád, vitatkoznak, türelmetlenkednek, nem áll le az idõ.
wantonly
A sorozatból csak az elsõ évadot láttam, de abba is hagytam, mert nem jött be. Ez alapján nem sok hasonlóságot véltem felfedezni, ez egy teljesen más történet. A vége felé volt egy szituáció amit a filmben is láttam, de ezen kívül semmi sem emlékeztetett rá.
Tinman
Valójában játéknak elég közepes... de a sztori, karakterek kidolgozása, zenék, hangok, szinkron az közel tökéletes, így az összhatás brutálisan jó.

Az ok, hogy nyakadon 2 zombi és gyorsan kell döntened, de egyszerû kérdésekre, mikor nem kell sietni, nem értem miért 5-7 mp-ed van. Nem életszerû.

Tõlem megkérdezik, hogy milyen csokit szeretek, honnan jöttem, mit akarok, biztos elhümmögök rajta, etc.

fery02
Nem szívesen állnék most át csak emiatt egy másik programra, mikor ezt ilyen szépen belaktam, megszoktam. Ráadásul ezt a Keepast sokan ajánlják is.
Elég fontos platform már az Android meg iOS is, hátha egyszer ebbõl is lesz majd mobilos verzió.

Viszont míg PC-n egyelõre elviselem a jelszó másolgatást, mobilon már ez körülményesebb lehet (nem próbáltam még).

Egyelõre néhány gyakrabban használt, kevésbé fontos oldal (többnyire fórumok) adatait jegyeztetem meg csak telóval.
Aztán ha egyszer ellopnák vagy elveszne a teló, akkor hát így jártam.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!