Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fery02
Szóval te csak ezeket tárolod keepass-ban.
Eszerint akkor megjegyeztetsz böngészõvel minden bejelentkezési adatot mindenhol?

Nem csodálkozásból meglepetten kérdem, puszta érdeklõdés. Egyelõre meg vagyok a kézi módszerrel...amit aztán végül is lehet megunok majd egyszer. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Attila8805
Én lastpass-t használok!
Nagyon jó és van mobilra is.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Az Antichamber-re eddig azt tudom mondani másfél óra játszás után, hogy elvont. De jó értelemben elvont. 😄
The Protector
Picit erõsebb lenne a laptopom akkor azonnal nyomatnám én is.
A sorozathoz mennyi köze van amúgy?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

wantonly
No, Walking Dead kipörgetve... Eszméletlen jó a játék, nálam legalább 9.5/10.

Nagyon nagy hatással volt rám érzelmileg és játékélményben, régen élveztem már ennyire játékot.

A "fogyó idõvel" kapcsolatban. Az elején még engem is zavart, mert ahhoz vagyok szokva, hogy mindig a legjobb lehetõséget akarom kiválasztani egy adott párbeszédben vagy szituációban itt viszont pont az lenne a lényeg, hogy ne gondolkozz, hanem dönts úgy, ahogy az adott helyzetben valójában döntenél. Ha tényleg beugrana egy zombi az ablakon, akkor sem gondolkodhatnál 5 percig, hogy mit tegyél, hanem csinálnád ami azonnal eszedbe jut, ezt próbálja visszaadni a játék. Jó, a négy válaszlehetõség legtöbbször elég behatárolt, de szerintem nagyon jó ez így is. A nyugis szituációkban meg lehet agyalni amennyit akarsz.

Második végigjátszás szerintem nálam is lesz majd.
Egyébként azt hiszem a Settlersekben is vannak vikingek, talán a IV-ben, valamint a II remake-jéhez adtak ki még valami vikinges cuccot.

Az Age of Mythologyról pedig annyit, hogy emlékeim szerint nem is különálló kampányok vannak benne, hiszen a görög hõsünket visszük tovább, tehát még úgysem lehet késõbbi kampányt választani, mint a StarCraftban. Ettõl persze még ajánlott a játék.
Nem nekem kell. Egy barátom, aki nem jár sg-re, viking lázban ég. Total War-t halálra játszotta, Saga-t is anno, a battle for asgard nem tetszik neki. 😊
Ezzel kizártál szinte mindent. Fõleg azzal a kitétellel, hogy jó legyen 😊 Az Age of Mythologyban a három közül az egyik fél északi mitológiás, de az õ a kampányuk éppen hamradik a sorban, a görög és az egyiptomi van elõbb. (Az AoE II-ben is voltak vikingek, de még csak saját kampányuk sem volt.)

Kaszaboldának pedig - ha mégis ilyesmire vetemednél - ott a Rune. Elvileg a Box-exkluzív Too Human és szóba jöhet, SQJ és a Totti el tudja mondnai, hogy miért jó, Tinman pedig, hogy kerüld messzire, amíg nem késõ.

Gondolom, Lost Vikingset vagy Heimdallt ne emlegessek 😊
Jah és nem Total War. 😄
Tud valaki ajánlani jó vikinges játékot, lehetõleg stratégiát, ami nem a Saga vagy a Battle for Asgard?
Azért vettem meg ilyen bátran, mert azt hittem, hogy nincs annyi pénz a kártyámon is úgy voltam vele, majd kiírja, nincs elég zsém, én fújok egyet és hagyom a francba. Erre, hopp, írja, hogy tölthetem 😄
Rapid81
Én még ellenállok.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Na bazz! Antichamber-t megvéve elment a pénz a kártyámról. Bocsi, pedig szívesen megvettem volna 😞
Gyenge vagyok és megvettem 50%-os leárazásban az Antichamber-t.
Totti5
No igen, remélhetõleg olyan kontár banda fogja csinálni a következõt akik összehoznak egy Undercover szintet... nem is értem hogy lehet nem igényt tartani a Criterion minõségre. Õk még nem hibáztak, bár ezek szerint kellett volna, mert ha minõséget tolnak a vájuba akkor az sem jó. Remélhetõleg, csak ezt az évet hagyják ki és nextgenre csinálnak majd NFSt.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Maak
We're taking a break from Weekly Sales.

But don't worry, we've got some really amazing things coming up that we're excited to share with you soon! <#shakehead>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Botond
Ma megfogalmaztam a 20-as doktrinát! Amíg nincs 20 giga hely a vinyón (legyen az Xbox, PC vagy iPad), addig nincs új játék vásárlás! Asszem ez komoly spórolást fog hozni az életembe az elkövetkezõ három hétben. Mert kb addigra fogom megszegni, úgy tippelem! 😄
Meglevõ játékok dlc-i kivételek!
genndy
Na elcsábultam (legalábbis egy hsz erejéig): ha megveszi valaki DLGamerrõl, vagy Nuveemrõl a Skyrim Dragonborn DLC-t ajándékba nekem, azt megköszönöm és átutalással kifizetem (nem ismerem ezeket az oldalakat, tehát nem tudom hogy lehet-e ilyet). Csak emiatt viszont nem akarok regelni még egy helyre, meg Paypalom sincs.
PM pls! 😊

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Tehasut
Én az elõbb vettem meg és aktiváltam be. Minden OK.
LOL. Meg akartam venni a Mass Effect elsõ részéhez a Pinnacle Station dlc-t. Folyamatosan hibát írt ki, ezért kapcsolatba léptem a support-tal és ingyen rárakták az accountomra.
zorrobomber
Igen, tudom, de addig nem merem figyelmeztetés nélkül ajánlani amíg én meg nem veszem, márpedig... 😊
gif
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Tehasut
Én mondjuk simán megjegyeztetem a böngészõvel a jelszavakat.
genndy
Ha régiózáras lenne, nem is látnád, meg se tudnád venni.
Lásd GMG-s Skyrim+DLC-i. Na AZ régiózáras. Rákeresel, nem dobja ki.

Tuti, hogy nem az. Ha az lenne, akkor azt írná, hogy "not avaliable in your region". Ez 100%, írta már ezt nekem játéknál ezen az oldalon.
zorrobomber
Dead Island GOTY - €5

GMG20-GGN5D-FC3NA kóddal €4
Kérdés hogy vajon régiózáras -e.

Fpocok
Akkor azzal kevertem.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Olyan is lesz, de az DC-s.
Fpocok
Most nem tudom miért, de tökre azt hittem, hogy ez egy moba játék lesz. Közben meg ilyen diablós 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Rapid81
IndieGala weekly. Nem másolják a humlibumlit, ááá, dehogy... <#idiota>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

MerlinW
Én csak a munkához tartozó dolgokat tárolom, többnyire szerver jelszavakat (root, ssh, ftp, adminok, stb)

[merlinw.org]

fery02
Mint ahogy én is.

Fél vasárnapom azzal ment most el, hogy mindenhol, ahol a regisztrációm van új jelszavakat adtam meg, amik legnagyobb részét már Keepass-al generáltattam.
A generáltak 20 karakteresek, minimum 120 bitesek és minden oldalnak megvan most már a saját jelszava (eddig megmondom õszintén voltak olyan jelszavaim, ami több oldalhoz is tartozott, ráadásul nagyon egyszerû jelszavak).

Szépen be is lett csoportosítva minden, pl külön csoportban a leggyakrabban használt oldalak adatai, így ezeket gyorsan meg is találom.

Aztán ha használnom kell õket például a GOG-on, elég csak a Login szekcióra rámennem/ Kepassban GOG sorában duplakatt a csillagozott jelszóra, majd Ctrl+v és gyönyörûen be is vagyok lépve.
Egész kényelmes így használni tényleg...

...csak lehet tényleg felesleges sok helyen. Például Steam-en, mikor is ott van a Steam Guard.
Na meg Gmail-el is akár meg lehet nyugodtan jegyeztetni az adatokat, mikor pl telefonról állandóan be vagyok lépve. 😊

Durván halott amúgy már most a multija, pedig kipróbáltam volna.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tehasut
Én használom, minden jelszómat abban tárolom.
Harmadikat és negyediket rögtön ki is zárhatjuk szerintem, mivel azokat (már ha lesznek - mondjuk ME 4 tuti lesz) a Bioware fogja fejleszteni 😄
TBTPumpa
Lol. A Criterion egy ideig NEM készít új NFS játékot.
A tavalyi Most Wanted után meg is értem õket...

Valami teljesen más játékon/címen dolgoznak most a fiúk-lányok, ami nem autóversenyzõs játék lesz. (maybe Battlefield 5, Sims 4, Dragon Age 4, Mass Effect 4, Fifa 2180, Mirror's Edge 2)

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

kill3r21
Ami én láttam azon a ruha van megcsinálva hogy rávan rajzolva a csöcs, nagyon gáz....😄
kill3r21
Abszolút jó 5letnek tartom, mégha csak gondolatok és sok közöm nincs is hozzá 😊
Rapid81
Azonnal linket! <#idiota>

ennyit a vérkonzolosságról 😄

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

TBTPumpa
Nude DLC-ért fizetni? U mad?
Van már Nude patch ehhez a részhez is. Kizárólag kukacmatyiknak! <#idiota>

fery02
OFF
Érdekelne, hogy akik használják a keepass progit otthoni környezetben, pontosan milyen mélyen használjátok?

Úgy értem, hogy én jelenleg mindenhova(!) onnan küldöm be a jelszavakat.

Böngészõvel jelenleg semmim sincs megjegyeztetve, hogy semmi se tárolódjon gépen, amit esetleg el tudna valaki lopni hálón keresztül.
Még Steam-be is innen küldöm be az adatokat bejelentkezéskor.

Lehet kicsit paranodoid az egész, csak érdekel, hogy mit szóltok hozzá. 😊
Lehet nem kell ennyire túl aggódni a dolgot...végül is megszokható, kényelmes program ez.

genndy
Nem sikerült bezárni a bold-ot <#zavart1>

ffxi
Binikisér hajlandó vagyok fizetni 😄

Fákjúal!

Rapid81
Majd a nude dlc-t megveszem. 😊

genndy
AKCIÓ!
Skyrim és DLC-i DLGamer-en és GamesRocket-en -50% akcióban!

TBTPumpa
Új ruha DLC-k érkeznek a Tomb Raider-hez.
Ezeket elnézve kijelenthetem, hogy egyenlõre biztonságban van a pénztárcám.

RatBaG
egy pillanatra elgondolkodtam, hogy a gears of warban melyik karaktert hívják aphrodithének...

Per Aspera Ad Inferi.

Tinman
Nem én loptam :-)

Sõt aki eladta az sem mondta, hogy lopta.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Kb. én is így látom, de mint mondtam õk valakinek a valakijei.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.