Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
Utolsó mondatom is olvasd el 😊 Amikor fontolgattam akkor még nem volt HD verzió belõlük, és pénzem is kevesebb volt. Most már egyértelmûen PS3/Xbox a célpont. PS3 felé hajlik talán most a mérleg, de ha ott leszek hogy minden körülmény adott, úgyis összeírom majd a szempontokat és úgy döntök.

DarkSector
Viszont nem éri meg a 15-20 ezres ps2-õt egy ps3-al összenézni, mert ez a HD cucc annak jó aki máskülönben már van neki ps3 vagy más miatt tervez venni.
De csak ilyen shadow miatt nem.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tinman
Sotc ott van PS3-on, HD-ben, 1080p natívba... õrültség lenne a framedropos PS2-es verzát preferálni.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Hát azért a PS2 feleannyi mint egy box. 😄
Azért mert pc párti vagy nem árulás ezeket kipróbálni.
Én inkább vennék/szereznék használt ps2-õt ha ilyenekkel akarsz és mellé egy olcsóbb xboxot.
Használt PS2-nél olyat amihez hdd-pendrive-dvd-rõl tudsz futtatni másolt játékokat..

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Carlos
Ezt iminek találtam:

(Lokalizáció fail (Blaster simulator - PC / EVM UIG))

Þór vígi þessi rúnar

zorrobomber
PS2-t fontolgattam, de most már azért annyival nem olcsóbb mint egy 360 pl.

Persze gondolom nem komoly a hsz, hiszen RDR nem annyira van xbox classic-ra 😊 De most komolyan, szerintetek érdemes csak azért kihagyni egy only pc-snek mondjuk egy Shadow of the Colossus-t, csak azért mert "elavult" a hardver? És most tekintsünk el attól hogy van PS3-ra HD verza.

DarkSector
Engem nem basznak át, nem vásárlok ilyeneket. 😄

DarkSector
Hát igen RDR nagyon állat lett, nekem is tetszett, független hogy távol áll tõleg a stílus. 😄
Akkor vegyél xbox classic-ot ha jó az elévült is, mert az olcsóbb. 😄

Totti5
Akkor már világos miért volt ingyen. Beetetés.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

zorrobomber
Nem, nem várok.

Lemaradt hogy vagy X360. Igazából szinte csak Red Dead miatt. Minden hónapban megveszem a Gamestart, de csak nem jön az a fránya PC-s bejelentés 😄

Szóval Red Dead meg letolni kötelezõ exkluzívakat plusz pár koop cím miatt jó lesz az késõbb is(Fight Night pl.) haverokkal. 1-2 éve volt albérlõtárssal marha jól elvoltunk Xbox klasszikkal is, szóval nem akadály ilyen szempontból az elévülés. Egy jó koop Golden Axe-ot szerintem bárki bármikor nyomna haverokkal 😊

Tinman
Ezt azért érdemes megnézni... nesze nektek DLC, meg epizodikusság... mi lenne HA a kettõ undormány EGYBE lenne? Nincs ilyen? DE VAN!

The Tyranny of King Washington is an episodic single-player downloadable content addition for Assassin's Creed III, which is composed of three parts named:

- The Infamy,
- The Betrayal,
- The Redemption

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Nem akarsz várni next-re? 😛

zorrobomber
Jogos, persze, csak egy apró (igaz) megjegyzés volt. Btw, nagyon fontolgatom egy PS3 megvételét most már.

DarkSector
ja akkor úgy értem. 😊

Tinman
XBOX360-on ingyen volt AC3 két alkalommal is. Sajna a Season Pass nem, viszont nem elég, hogy az alapjáték free volt, még a The Tyranny of King Washington The Infamy DLC-t is ingyen osztogatták egy FB lájkért.

Az elsõ része meg sajna elvitathatatlanul is hulladék.

Nekem nem érne ennyit ez a pakk. Ac2 GOTY kimaxolva, 1. rész örökre elfelejtve, Rev + Br 1x végigtolásra jók voltak, a 3. részrõl meg írtam fent.

Totti5
Ha akartam volna, akkor sem lett volna meg, mert 0day vettem Freedom Editiont.

DarkSector
Ja értem akkor valóban megéri.
De az ingyen ac3 is megvan? 😄

Totti5
Extrák a DLCkben vannak.

Miért is nem rohantam Mass Effect trilógiáért? mert nincs benne DLC, úgy pedig nem ér semmit.

Ennek a pakknak az a lényege, hogy összes DLC, ráadásul AC3 és a season pass is. Minden benne van és nagyon jó áron. Így kellene eljárania más kiadóknak is.

DarkSector
Mocskos digitálisat amit nem tudsz továbbadni.
Nincsen szép tok-vonó.

Van elõnye is meg hátránya is.

DarkSector
Ráadásul konzolos változat. 😄

zorrobomber
"Pedig csak 2 ezerrel mentem az átlag alá..."

Kemény hogy PC-n ennyiért már AAA játékot veszek 😊

DarkSector
Gratula.

De nem akarok képmutató lenni, mivel nekem annyira nem érdekes ez a pack (ezért nem fogom agyon dícsérgetni azért 😛 ), semmi extrát nem tartalmaz, ezért magamnak nem kéne, de ha te értékeled az elég.

én olyan packokkra szoktam kiadni több lóvét inkább amiben valami kézzelfogható cucc van, most nem a színes füzetekre értem.
Persze ha eladtál egy másik játékot más a tészta de zsebbõl 20k-t kifizetni ez szerintem sok.
Inkább egy sima 1 játékot szoborral.

Totti5
Még mielõtt -fav...

576ba 19990!, az már önmagában is megéri, ha valaki ráizgult, de sikerült eladnom az AC3mamat, igaz nem igen akaródzott elihinni hogy ez tényleg hibátlan, tényleg magyar, tényleg nem átverés. Pedig csak 2 ezerrel mentem az átlag alá... na így már nagyon megérte. Lényegében az AC3 és a season pass már önmagában annyit ér mint maga a pakk... a többi content már vaskos ráadás.

Nem rég megvettem a BF3-at. Egyre jobban úgy érzem, hogy megbántam a dolgot. Anno sokat játszottam Cod 4-et és nem voltam világelsõ, de nagyon jól ment. BF3-ban meg akkora láma vagyok, olyan szar statjaim vannak folyamatosan, néha úgy felhúz, hogy napokig nem játszom 😄. Nem tudom, hogy a makrok miatt-e, vagy mert a többi játékos vérprofi, vagy jobban ismerik a pályákat, mint én, de rég éreztem magam ennyire bénának játékban 😄
Tinman
Troll.

ffxi
<#banplz><#worship>

Fákjúal!

IMYke2.0.0.0
A közös felháborodásra való tekintettel, további játékvásárlás-képek beszúrásárára kötelezlek 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
A 3 játék együtt 10 dollár? Az sirály.

zorrobomber
meg kár hogy jön még 3482 fostalicska rész 😊

Klemice
kár hogy a 3 egy talicska fos lett, ellenkezõ esetben érdekelne egy ilyen PC-s verzió

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Carlos
Imy... az ilyen offot én szankcionálnám!

Þór vígi þessi rúnar

kill3r21
ez elég durca 😄
zorrobomber
tûnj innen az off-al

Totti5
sorryoff

Zomil
"Multiplaja costum PCn"

Ehhez nem sok köze van, szimplán csak az elavult quake motort használja az összes cod, ahol hatalmas különbség van fix 30-60-120-325 fpsek között.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
Hát igen a Pay 2 Win mindenhová szépen lassan beeszi magát. Ilyen-olyan formában.
A cheaterekkel, a "leleményes" MOD- és makró használókkal kapcsolatban meg azonos véleménnyel vagyok a nagy többséggel: falhoz és ban for (from) life.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sir Quno Jedi
az a vicces, hogy nekem van planetside2 kuponom (vga-mhoz kaptam) és így én is beválthatnám és szénné tápolhatnám magam, de inkább szenvedek az alap fejlõdésemmel 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Ááááh, planetside-ban is lövöm a kiscsávót, komótosan megfordul, kényelmesen céloz (ekkor már lassan táraznom kell, mert belement az egész tár), majd egyetlen lövésbõl padlóra küld egy sorozatvetõs fegyóból, amivel murvára nem lehet célozni amúgy így nagyhirtelen.

Evvan, ott akinek jobb gearje, meg skilljei vannak, az számunkra halhatatlan szinte (ugye õk többnyire IRL pízé megvettek mindent). DE csapatban egyet-egyet le tudunk szedni! 😄DD

Ezé jók a páncélosok pl. mert azokkal egy kezdõ kites is tud remekelni, ha csapatot támogat.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

genndy
Értem, köszi.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
Hidd el - alapvetõen halvérû(nek is tart a környezetem) vagyok.
De, amikor már én anyázok, mert olyan helyzetben, olyan reakció idõvel, és olyan távolságból lõnek le, annyira gagyi fegyverrel, hogy azon külsõ szemlélõ csak egészségesen nevetni képes, akkor már a hajamat is tépném.

Youtube - Battlefield 3 macro - és érteni fogod.

Totti5
Multiplaja costum PCn... mindig is ez volt. COD1be bizonyos fps érték alatt nem tudtál olyan helyekre felugrálni, amire amúgy nem lehetne. Sose peccselték.

grebber
Én anno a megjelenés elsõ 3 hetében multiztam a BF3-al és leszartam a k/d arányt.A hangulat az ami megfogott benne azt meg hogy csaló öl meg vagy nem mellékes számomra!

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Quake 2-ben volt olyan játékostársam, aki módosított csomagot is használt, amiben a karakterek skinjei egyformán FEHÉREK voltak.
Ebbõl adódóan, számára, a szervereken minden ellenfél fehér volt = bárhol kiszúrta azokat.

Szabi
én nem statra megyek, egy 1/30as statnak is tudok örülni ha átvágtam a torkát annak a szerencsétlen csaló baromnak.. 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Zomil
Jo hát a hülyeségnek is van határa 😄
(illetve talán pont forditva, hogy nincs)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
Nem.

Mindenkitõl elnézést, akit nem érdekel.

A Borderlands 2-t is Unreal Engine 3 motor hajtja. A szövegállományai többnyire *.int fájlokban vannak angolul .
Viszont, a fejlesztõk (eddigi "karrierem" során kitapasztaltam már), az UE-motorok esetében, az utólagos tartalmak berakásakor, patch-ek, contentek esetében, egyszerûen nem teszik szerkeszthetõvé a feliratok, üzenetek, küldetések nagyon nagy százalékát, mert azok közvetlenül az *.upk fájlokban jobban kezelhetõk.
Így, a Bordelrands 1 és a Borderlands 2 esetében is, más nyelvû lokalizációs fájlokból kellett kipótolni azokat.
Esetünkben ez a német, mert lévén az angol is a germán nyelvcsalád része, sok hasonlósággal, és mert annak szórendje nagyon hasonlít a magyarhoz, könnyebb a Google Translate-et és a MobiMouse-t bevetni az esetében.

Tehát, egy példa:

A Borderlands 2 alapjáték esetében, az *.int fájlok (angol) száma: 43 darab
A német nyelvi fájloké: 293 darab.
S ez az arány minden DLC-re is hasonló.

Tinman
Ez nem esport. Ez rejszolás az atomvillanásba.

Tinman
You don't say meme, csak lusta vagyok megkeresni, meg Imi se értékelné.

Saját szervert bérelnek és megy a faxméregetés, hogy kinek van komolyabb gépe, hogy 800x600-ba tolják azt a rakat szart.

Tehasut
Nekem cimborám mesélte, aki a 90-es évek végefelé valami Quake versenyre kinézett, hogy sokan 3D gyorsítás, ergo bilinear filtering nélkül, pixelesen nyomták, mert úgy jobban kiszúrható az ellenfél. Boáááá.
Zomil
csak szolok, hogy pont emiatt a szerverek 90%-án le van korlátozva a max. fps 😊