Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jarlaxxe
Felölem...

Laza
Ha nem jött le a sztoriból, akkor mondom, hogy nem ebben az értelemben kívántak szerencsét, hanem irónikusan, célozva arra, hogy az emberkének sikerült olyan szalmát választania, amire nagy valószínûséggel nincs nagy kereslet (na meg szükség sem feltétlen) kis hazánkban.

Nem akarok belemenni a politikába, de Én támogattam azt az ötletet az államtól, hogy csak azokat a képzéseket támogassa, amire tényleg szükség van, a többi 'hobbi' szakmát meg mindenki fizesse ki magának ... tekintsen rá befektetésként ... ne az adóból tanuljanak teljesen felesleges, hobbi tanulmányokat.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Sir Quno Jedi
de giftnek sem engedi???

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tehasut
Köcsög GMG! Megvenném az akciós Dead Islandet 4 példányban, hogy cimborákkal nyomathassuk, de nem enged többet venni belõle. Micsoda hülye üzletpolitika.
Maak

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

IMYke2.0.0.0
Shepnek igaza van.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
<#eljen>

És a linket is köszönöm 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Szabi
a kérdés jó, viszont én is köszönök lépcsõházakban :'DD

"Nulla tenaci invia est via"

jarlaxxe
Hát ilyen szakmákból lehet egy tucat is nem hiszem, hogy sokra mész velük.

Tinman
Ezt illemnek hívják.

Ha közgazdászként/ácsként/pékként, etc. nem találsz munkát éppen, és meséled valakinek, az is sok szerencsét fog kívánni ahhoz, hogy mielõbb találj munkát.

Ezek ilyen emberi dolgok. Fura, tudom.

Én pl. azt nem értem, hogy totál idegen helyen a lépcsõházban miért köszönnek? Ha 200 méterrel odébb találkozok ugyan azzal a holt idegen emberrel, akkor miért nem köszön?
Kicsi a hely? Akkor a lépcsõház kisboltjába miért nem köszön? A lépcsõházba miért?

Fukin' humans -.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tehasut
Elsõre a politológus helyett patológust olvastam.<#vigyor2>
Laza
Politológus .... egyszer egy reggeli rádiómûsorban egy nõ volt a betelefonáló ... kérdezték mit csinál, mondja otthon van a fiával, aki éppen munkát keres, friss diplomásként (fél éve) ... kérdezik mi a végzettsége a gyerkõcnek ... mondja a nõ: politológus ... válasz: sok szerencsét 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Lehet csúszás, US-bõl is a standard posta 30 napos átfutással jön. Mondjuk eddig nekem Hong-Kongból kb egy hét volt a leggyorsabb érkezés, átlagban 2 hét. Még anno tonnaszám vettem DS-hez a Acekardokat (ingyen postával), jó áron lehetett eladni 😊

Szabi
volt hogy szombaton rendeltem majd pénteken csöngetett a postás 😊

"Nulla tenaci invia est via"

IMYke2.0.0.0
Középfokú földmérõ - szociálpolitikus - politológus és
- a fél évesnél hosszabb tanfolyamok: AUTOCAD és mûszaki rajzoló, szociális gondozó.
- a fél év közeli tanfolyamok: amerikai újságíró, EU-pályázatíró.

tutituti
hmm.tegnap este valami zavar lehetett az erõben.Nem jelenítette meg.

De akkor nem szóltam és köszi az infót!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

grebber
Életem elsõ Ebay pénzvisszakérése sanszos hogy meglesz mert nem hiszem el hogy 35 nap alatt nem ér ide a csomag. Hong Kongból 4 rendelt cuccom 12-16 nap (nem munkanap hanem összesen)
Itt meg nemsokára a 30 munkanap is lejár holott 7-18 at írtak a postázásnál.

Next PC upgrade: 2022

Laza
Hát ha régiózáras volt az elsõ rész, sanszos, hogy a második is az lesz. Inkább válassz valami ROW játékot 😊

Egyébként nálunk hh nem érhetõ el? Én látom a Steamen.

tutituti
Lenne egy olyan kérdésem, hogy nyertem egy giveaway-en egy,általam kiválasztott steames játékot.
Na most én a Dead Island Riptide-ra gondoltam mivel elõrendelhetõ.De nálunk nem érhetõ el,gondolom régiózár miatt.
A felajánló viszont amcsi.Ha elküldi giftben akkor se fog menni nálam?

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

n000rbi
A 10%-os kód "elkelt" 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

n000rbi
Van egy zavvi mystery discount kódom (ma éjfélig érvényes) és egy 10%-os is, szintén zavvi (május 31-ig él)

Akit érdekel, pü.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Rapid81
Összefutott pár cigánnyal, akik valószínûleg galambnak nézhették és rálõttek, majd mikor kiderült, hogy tévedtek, szóltak az állatorvos fiának, hogy "berepült az ablakon és eltört a szárnya"...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tehasut
Szegény. Mi történt vele?
Zomil
Amugy az AC vs DaS vitán kivül volt más valamiröl szo? Mert már megint teliirtatok 3 oldalt 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Elnézést a floodért, de hátha valakit érdekel egy 75%-os (4,99 USD) The Book of Unwritten Tales-akció (GoG). Magyar idõ szerint holnap 10:59-ig él.
Zomil
Oblivion(Feledés) megnézve moziban. Nagyon kellemes film, teli csavarokkal, Tom Cruise nagyon jol játszik benne, végig nagyon élveztem, egyedül kicsit talán a legeslegvége volt olyan amerikai cukormázas, de nekem azzal sem volt nagyon gondom 😄
8/10

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Tényleg vicc ez a TopWare bundle, képesek voltak második bónusznak World War 3: Black Gold-féle messzirõl bûzlõ akármit berakni. Tudom, hogy volt már bundle-ben az Enclave (nem GoG-os vagy Steames), ahogy a Two Worlds is, de ez a csomag túlnyomórészt a Augiász istállójának kiganajozása.
Alább volt szó sok mindenrõl, például Jagged Alliance-rõl és Kickstarter. Nos, a jövõ héten egymásra találnak, Jagged Alliance: Flashback néven indul majd a projekt. Interjú itt. Az új Space Hulk fejlesztõi készítenék a játékot - hát jó lenne elõbb látni valami kész, komoly, nagygépes játékot tõlük.

Mindenesetre a JA: BiA pont azért nem tetszett, mert valós idejû, de ettõl még lehetett volna jó, csak sajnos az átültetése a rendszernek real-time-ba nagyon rosszul mûködött. Csak a demó alapján mondom, de a forrásaim megerõsítették, hogy azok a hibák léteznek a teljesben is. Azóta nem tudom, hogy hány patch jött.
Ácsi! Alább még ezt írtad:

Ha meg semmilyen formában nem támogatod a DLC-t vegyél alapjátékot, vagy várd meg a Goty-t,<...>

Én úgy gondolom, hogy ezen logika mentén elfogadható az epizodikusságot kritizálóktól is, ha egyben, az összes megjelenése után vették meg az évadot. Kár ezen lovagolni. Elnézést, hogy felmelegítettem a témát - illetve remélem, hogy nem tettem így -, csak annyi hozzászóláson keresztül ment, hogy ezt muszáj volt hozzáfûznöm.

Amúgy pedig minden különösebb nyelvtannáculás nélkül megjegyezném, hogy nem epizódikus, hanem epizodikus. Ez nem feltétlen neked szól, sokan írták rosszul, csak ha már ilyen sokat használjuk ebben a topikban, és sok honosító is van jelen, akkor talán e játékiparhoz is hozzátartozó szó helyesírására is oda lehet figyelni jobban a jövõben. Nem nagy, de könnyen elkövethetõ hiba (én meg gépelni tudok tisztességesen), tényleg senki ne vegye kioktatásnak!
Speciel a SotC esetében nem csupán grafikai a különbség, hanem erõsen játszhatósági is. Ugye PS2-n erõsen szaggat, PC-n emulátorral vagy PS3-on a HD pedig nem. Nagyon nem mindegy!

Ezzel persze nem azt vitatom, hogy egy klasszikusért nem lehet megjárni akár bizonyos szintû bugyrokat is, de arra jobb odafigyelni, hogy vállalhatóbb formában élvezhesse az ember.
Rapid81

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Valaki meg tudja mondani, hogy miért kaptam 50% kupont a Duke Nukem 3D-hez? Egyszer csak feltûnt az inventory-mban.

DarkSector
Basszus, azt hittem kíméled a környzeted. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rapid81
Metánnal megy. 3 hete csak babot eszek, hogy legyen mivel hajtani.

Rapid81
Az én fogyasztásom, vagyis a kocsié, amit hajtok, a legalacsonyabb a csapatban. Ha már ezt csinálom, akkor próbálom minimalizálni a kárt. 😊

DarkSector
Mivel töltöd a mecsboxot? 😄
napelemes vagy aksis? 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
Akkor adtál a környezetnek😄

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Az. Elsõ kettõ alapján... nyilván így lett beosztva.

Tinman
<#ijedt><#worship>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ennek örülök. Elsõ Kickstarter támogatásom 😊
Rapid81
3 hetes az új autó és ma fordult a 4k km. 😊

Rapid81

Rapid81
Most kutya helyett kivételesen madarat mentettünk, aztán visszajövök és 97 új üzenet, bakker. Mi van ingyen?

A vörös vércse már jó helyen, szárnya bekötözve, gondoskodó kezek között van. 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Most ez AC? Csak mert akkor nem értem. Elvileg a 3. rész még ki sem jött.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Rendben a te dolgod. De akkor se normális állapot 2013-ban a rabszolgaság...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
Meghát jártattam a pofám a kisméretû logoval kapcsolatban.
Még ha nem is tudom mire megy el a 960ft-om 1 év alatt, de max isznak egyet az egészsgemre. 😄

Az egészség minden pénzt megér. 😄

ffxi
Jogos<#worship>

Fákjúal!

DarkSector
Elsõ az sg, nem venném a szívemre ha megszûnne. 😊
Akkor hová járnánk egymást megviccelni?

Meg honnan értesülnénk a jó kis akciókról amire már senkinek nincs pénze? 😊

Shep
Ja és, hogy kérdésedre is válaszoljak, tartalékból, kölcsön kéregetésbõl, ügyeskedésbõl. És igen nem sajnálni kell, hanem megérteni a helyzetét, ez az ami a te álom kategóriád 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Totti5
3 DLC egyben = 6 óra.

Jutubon a szisztematikus végigjátszások 1,5óra/DLC, nyilván ez túl megy a 2 órán átlagos végigszátszás során.

Persze ezek csak irányszámok, lehet több is vagy éppenséggel kevesebb, de arányaiban erre kell számítani.