Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ffxi
Megint van VIP-es logód? 😛

Fákjúal!

Shep
Jól van akkor, biztos igazad van de hogy nem sok megértés és empátia szorult beléd az biztos, nyilván ennek is oka van de ettõl még igaz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Majd a végén elárulod, hogy mennyire fájt. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tinman
Ok, csak ne fájjon!

A proktológus is mindig ilyen kedves, aztán mindig sírás a vége!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Hát igen dejó lenne. 😄
Azt mondod 10x-esét?
Van 100 ezrem, beléd fektetem. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tinman
Akik akár csak egy picit is segítettek rajtam bármiben, azok a 10x-sét kapnák vissza, de idegennek nem adnék, akirõl semmit nem tudok.

Elosztogatnék azért itt is pár millát ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Mert ex-kollégám több papírossal, 2x annyi gyakorlattal megpróbálta és belebukott.

3 munkahelye is volt már az elmúlt 2-3 évben és még nálunk keresett a legjobban a késések ellenére is.

Egyik helyen a ~20 éves IT gyakorlattal, diplomával rendelkezõ úriembert 95k nettóért alkalmazták, saját gépkocsi használattal egybekötve, saját magának kellett támogatás nélkül megtankolnia.

Cirka 40-45k meg is maradt neki a végén és csinálta! Azt mondta legalább a TB-je rendben van, meg a nyugdíjra is megy a pénz. Persze náluk a párja annyit keres, mint én 3 hónapban ^^

DarkSector
Amúgy lehet hülye vagyok de mindig arra vágytam hogy nyerjek a lottón vagy legyen havi fél milla fizum és az utcán vagy fórumokon vagy bárhol tudjak osztogatni pénzt, vagy valakinek venni ezt azt aki szegény vagy nemtudom.

Az utcán a csöveseknek vennék piát, ha már csöves és inni akar had igyon, most hiába mondjuk hogy á nem adok pénzt mert cigit meg piát, vesz de nincs más öröme szegénynek.
Szóval én mindigis erre vágytam, persze azután hogy legalább 1x elutaztam japánba és bejártam egy nagyobb részét.
Ezekután jöhet az autó-ház.

Tinman
Azt lehet! :-D

DarkSector
20k? Én 40k-ért megvenném. 😄
Persze elõtte kiugrok németbe dolgozni hogy legyen pénzem. 😄

De a 40k-t nem euróba kapnád. 😄

Tinman
Természetesen nem okosított... azt sem tudom, hogy kell okosítani, vagy mi az és hogy mûködik konzolok esetében.

Csak eredeti játék futott rajta, ahogy X-en is.

Az a kollekció viszont valószínû az ebay-re menne majd. Mert mennyiért vinnéd el? Nem kevés darab és Black Phantom meg a Deluxe kiadás elég ritka gyerekek, meg persze a többi is Limited. Szóval biztos nem 20k-ért adnám el az egészt pakkot, még akkor sem ha rákényszerülnék, mert egyszerûen nem érné meg annyiért eladni.

" Na most azt is én törlesztem, mióta visszaköltöztem, plusz egyéb kiadások, meg segíteni kell õket... végül is csak felneveltek"

Pláne nem értem miért tûröd el az állandó hitegetést és késést.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Botond
Ezeket tudom, most csak simán le vén szaroztalak. 😊
DarkSector
Bocs , de nekem azt tanították hogy más nehéz helyzetét kell kihasználni, és abból nyerészkedni, ez a kormány egyik alapszabálya. 😄

Tinman
Olvastam :-)

Verda vásárlásunk látszólag nem volt bölcs, de továbbgondolva a lehetõ legbölcsebb volt.

Ha lehúzzuk a rolót, biztos külföldre mennénk melózni, a költözést meg elég bajos lenne busszal, vonattal megoldani, meg hazajárni szülõkhöz sem ártana. Megbízható autó kellett. Ez bejött. Olcsón... szerintem nagyon olcsón vettük, sokan el sem hitték az árát az állapotához mérve.

Botond
Mekkora egy kullancs vagy te! 😄
DarkSector
Akkor jó. 😊
Eredeti a ps3-ad vagy fut warez is?

Igényt tartanék a Demon's Soule és Dark Souls kollekciódra is. 😊

Tinman
Jól látod.

Szerencsére van NDS-em is, ha mindent el is adok azt megtartom, arra van ezernyi remek játék :-)

Botond
Jó, mondjuk a te korodban (nepper válaszában a megfejtés) én sem ugrálnék! 😄
Tinman
Tavaly fél évig apám fekvõbeteg volt... na most anyám képtelen lett volna ellátni itt bármit is. Nem ilyen egyszerû.

jarlaxxe
Ha nem kap fizetést miböl eteti a gyerekeit és fizeti a számlát? mindig van választásod.
Ráadásul nekem a barátnöm is dolgozik igy én elképzelni se tudok ilyen szitut.
Faterom 39 évesen ment el külföldre dolgozni mert itthon nem kapott állást nem rinyált, nem sajnáltatta magát, lépet, mert nem akarta, hogy éhen dögöljünk, ilyen egyszerü a helyzet. Csak a beteg embereket kell sajnálni az egészséges erös embereket nem kell.

Tinman
Ez a kupon kérdés sok esetben nem így volt ám.

Valóban kivették a kuponokat, de aki ezt megtette az magát a VGA-t is alacsonyabb áron adta! Egészen véletlenül a cégünk is kapcsolatba van azokkal a nagykerekkel, akik benne voltak az akciókba. Tudjuk mi a dörgés.

Nagyon sokan vannak, akiket a vas érdekelt és nem a mellé adott kupon.

Én is így vettem nemrég az új procimat! Se doboz, se matrica, se papírok, se semmi, csak egy írásbeli megegyezés, meg kölcsönösen magas megbízhatóság... viszont spóroltam ezzel majdnem 20k-t!!!

Shep
Francba 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
10001Ft-al rádlicitálok. 😄

Shep
Ja, 10e-ért én is vennék egyet 😄

Botond
Én az asszonnyal és két gyerekkel költöztem többször is 60-130 kilométereket, mert a meló lehetõség úgy kívánta. Jó is mozogni néha, megszabulunk az évek alatt felhalmozott vackoktól.
DarkSector
Nemtudom reménykedtem egy olcsó ps3-ban. 😄
Talán. 😊

Shep
Most cserélt gépet, szerinted? 😄

Botond
A pénz Gyõrbõl is odaér Zalába. Egészség az más.
DarkSector
Lehet olyan helyzetbe kerülsz majd hogy el kell adnod a cuccaidat? :S

Shep
Igen, egyrõl beszélünk. 😊

Totti5
Ezek mind egyedi esetek.

Azt hogy mások kárára ki lettek lopkodva a kuponok a hardwerbõl az egy dolog. Én is vettem volna, ha PCn érdekelnének ezek a játékokt, de attól még egyedi eset, és vannak fenntartásaim miatta.

Hogy ingyen volt a ferdeszemûeknél az AC3 szintén egyedi eset. A hardkór fórumlakók tudtak róla, van akiknek sikerült berántani.

Az elsõ DLC pedig beetetés miatt ingyenes. Itt némi keserû szájízt vélek feldezeni, mert lecsapatok rá két kézzel, ott volt a birtoklás, a megnyugvás hogy ezért sem kellett fizetni, erre most hogy valszeg majd kell a másik 2 DLCért kissé túl van reagálva a dolog. Ha ezek a DLCk tartalmasak akkor okés, ha nem akkor csalódott leszek.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
Egyedül könnyebb, meg ha nincs "röghöz kötve" még könnyebb.

Se kutyám, se macskám nem lenne, már rég dobbantottam volna.

Shep
Van egy csomó feltétel, nem annyira egyszerû azért a dolog, bár tény, hogy papíron jól hangzik, mint sok minden más is amit a Vezér és bandája kitalált.

Tinman
Sci-fi ez nekem. Komolyan.

Tinman
Sajnos van.

Szülõk. Bevállaltak anno mikor nem laktam itt pár évig egy durva svájci frank alapú hitelt lakás upgrade-re. Na most azt is én törlesztem, mióta visszaköltöztem, plusz egyéb kiadások, meg segíteni kell õket... végül is csak felneveltek.

Shep
Igen, csak sajnos nem mindenki teheti meg, hogy pattog, mert lehet várja otthon 3 gyerek, fizeti a csekkeket és ha nem tûr és éri be a kevesebbel akkor lehet, hogy semmije nem marad. Nem csak 1 variáció létezik. Na de mindegy, úgyis hiábavaló volt ezt is ide leírnom.

Botond
Napszámosok voltak, azt mindennap a sor végen ki kell fizetni. Egyszer elõfordult, hogy megcsúsztam 3 nappal. Azóta is ég a pofám.
Tinman
Utóbbi.

Botond
Most van ilyen kormányprogram, hogy elköltözöl odébb 100 km-el dolgozni, akkor fizetnek vmi pénzt. Felpakoltok, elmentek Gyõrbe, Kecskemétre, akárhová multihoz dolgozni nettó 100-150-ért fejenként és minden hónap tizedikén ott a pénz... Már nem jobbágyok vagyunk, nincs röghöz kötés.
Tinman
"3 nap múlva lesz fizu"

Ilyen létezik? Vagy meghaltam és álmodok?

10.-e helyett 13.-a... ahh... ez nem lehet valóság.

10.-e helyett nekem 30.-a körül szerencsés esetben nagy része megvan, de volt már párszor, hogy hetek, sõt tavaly hónapok mentek erre pluszba.

jarlaxxe
Ha leszólás az hogy nem sajnálom azokat akik hagyják, hogy kihasználják öket és még utána rinyálnak is ahelyet, hogy változtatnának a helyzeten akkor igen leszólom öket.

Shep
És ezért leszólsz másokat, akiknek nem is ismered a hátterét. Hát csak gratulálni tudok.

Botond
Mi az hogy ki kell fizetni? Az önrészt, ami a cascon van, nem? Vagy azt is a te kontódra rizikózza?
Tinman
Újságíró + mûszaki IT-s + vegyész.

De igazad van... mindig is érdekelt az autószerelés.

A közigazgatásban az a szerencse, hogy ott azért ritkán van ilyen (közalkalmazottakat ne keverjük ide, mert az megint más). Fizetni szoktak (már ha nincs elkóvájogva ugye az ember munkaügyi papírjai), csak ugye nem sokat. Bértábla erõsen korlátozza. Az a durva, hogy a 2 nyelvvizsgám miatt többet keresek, mint a kollégáim nagy része, akik 10+ éve dolgoznak ugyanitt. Múltkor kiderült többet keresek, mint az aki betanított. Nem tudom hogy tudnak megélni családdal a háttérben 70-90000 Ft-okból (1-2 gyerek átlag+ hitel mindnél).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

jarlaxxe
Miért mert nem vagyok elveszett ember és nem esek kétségbe ha váltanom kell munkahelyet?
Ha én nem kapok fizetést már veszem is a kalapom engem ne használjon ki senki.

Tinman
Szerencsés vagy!

Nekem a méteres hóba is be kell mennem és ha bármi baja lesz a céges verdának azt ki kell fizetnem az utolsó fillérig. Jah és 2x50km/nap + meló km-ek, ami lehet 15km-tõl egészen 150km-ig pluszba/nap.

Néha kegyetlenül gyûlölöm... ezért sem játszok autós játékokkal. Teher minden egyes km.

Rapid elõtt meg le a kalappal, mert tudtommal még többet vezet, aztán bírja az autós szüttyögést még a gép elõtt is ^^

Shep
De ezt mondom, mindenki dolgozna, nem napi 10-15 órákat csak napi párat, mindenkinek jutna munka mindenki részt venne, mindenkinek jutna minden, csak mivel az ember alapvetõen önzõ ez sosem lesz kivitelezhetõ, így csak álmodozhatok róla tovább 😊

Botond
Nagyon jó gazdasági szakember. Indított egy céget, amibe nem rakott pénzt, mert a ti munkabér elmaradásotokból finanszírozzátok úgyis, és ha megszorul akkor simán növeli a keretet. Mellette persze a ti munkatokat adja el. Szerintem ez zseniális üzleti modell. Ez a rabszolgatartás modern verziója. Nekem is voltak alkalmazottaim régen, én is szorultam meg, én is mondtam égõ pofával, hogy csak 3 nap múlva lesz fizu, de amíg nem rendeztem addig nem mentem nyaralni/moziba/vettem magamnak/csajomnak ezt-azt, stb. Gondolom számodra az is természetes, hogy elõ adja a nagy halált, hogy most nincs zs, és nem állhat a cég egy napra se, majd másnap repül a bahamákra 3 hétre a csajával...
Szóval szerintem igenis is képzett pénzügyileg.