Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
meg a motorosok, meg az old school BMW-sek is köszönnek egymásnak: De pl a motorosok robogósnak nem köszönnek 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

IMYke2.0.0.0
Én átadhatom Neked - viszont, akkor kellene nekem egy STEAM-id hozzá 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tikal
Szerintem azért köszönnek az emberek a lépcsõházban, mert azt feltételezik hogy te is ott laksz... a szomszédnak meg lehessen már köszönni, nem? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

IMYke2.0.0.0
CDGalaxisnál kapható / rendelhetõ "Splinter Cell Blacklist" kiadások, elõrebecsült árakkal, hosszú kép, a három kiadással és tartalmakka a spoiler mögött:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81
Én középsuliban egy középfokú programozó szakmát kaptam, szóval nemtom te mirõl beszélsz. 😊 A gimnázium nem ad szakmát, csak egy érettségit.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

RatBaG
ezen tegnap felröhögtem:
"Custom Dark Souls controller:"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Per Aspera Ad Inferi.

Fpocok
Valaki megmagyarázná, hogy amikor végre megy le a forint, elkezd pofázni, és hopp... 4 forintot romlott pár óra alatt. Dögöljön meg az ilyen.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Laza
Szerintem nem ... ad egy érettségit max egy 'szakiránnyal', de leginkább az alaptárgyak ismeretével ... de hogy 'szakmát' adna az erõs túlzás.
Amirõl Te beszélsz inkább a szakmunkás volt 😊

Legalábbis Én a mûszaki szakközépbõl indulok ki, ahonnan Én 1001 felé mehettem volna, és így utólag (bár mûszaki pályán maradtam), szakmailag semmit sem alapozott meg konkrétan a mûszaki pályámból ... legalábbis az amit ott 'szakmaként' tanultam (ált Gépszerelõ és karbantartó ... még a neve is gáz) 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Maak

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Laza
Nem 😊

Sok alkotásom volt, ebbõl kettõ nagyon emlékezetes. Egyik korai egy szemétteleprõl bugázott nõi 'tacskó' váz (nem ezzel a hülye kormánnyal, BMX-eset raktam rá), aminek nem volt középen merevítõje, így valamiért összecsuklott ... én szétfeszítettem, fa seprû nyéllel szereltem, és csináltam belõle egy cangát. Fazsa volt, de mivel nem sikerült full visszafeszíteni, így kanyarodás közben nem lehetett tekerni különben leért a pedál a földre ... párszor buktam miatta 😊
Másik canga egy igazi mûremek volt, min 5 féle bringából volt összerakva egyedi festéssel, mikor a rendõrök egyszer az erzsébeti felüljárón megláttak vele, mellém soroltak és letekert ablak mellett röhögtek rajtam 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Rapid81
Nem azt mondtam, hogy utána nem változtathat, viszont középsuliban te kapsz egy szakmát, aztán onnan már másik suli, tanfolyam, hogy mást tanulj. A középsuli azért egészen jól behatárolja az ember papírját, amit ugye utána szerezhet másikat, de az mind idõ és pénz.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tinman
Elvileg csak kapok... DNF-et pre-order vettem. Ha én nem kapok, akkor senki :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Laza
Régen szar világban élnénk ha mindenkinek azt kellene csinálnia egész életében mint amirõl 14-18 éves kora között tanult ... lehet ezért is tartunk itt 😊
Pl érettségi után olyan OKJ-re mész, amire csak akarsz ... sõt, fõiskolára is, csak át kell menned a felvételin. Csak akarás kérdése 😊

1001 embert ismerek, akik egészen más dolgot csinálnak most, mint amit a középiskolában tanult ... pl egyik volt osztálytársam, mûszaki szakközépbe jártunk + technikum, aztán 2 éves Gazd Info OKJ, utána Õ végül könyvelõ lett, most is az, közben a Dunaújvárosi fõiskolán végzett ... köze nincs ahhoz amit a középikolában tanult 😊

Tehasut
Wow, azt nagyon megköszönném.
Tinman
"hogy innen onnan összeszedett alkatrészekbõl raktam össze magamnak 😊"

Hmmm...de Mordorhoz nincs közöd ugye?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Bárcsak kapnék és neked adom.

Sajnos még nem kaptam.

Tehasut
Király, akkor én ezt fel fogom használni, ha kapok.
Laza
Hidd el, az én gyerekkorom és családi hátterem is nagyon-nagyon távol állt a jómódúságtól. Bringám is csak úgy volt gyerekkoromban, hogy innen onnan összeszedett alkatrészekbõl raktam össze magamnak 😊
Ennek is köszönhetõen mindig is azért iparkodtam, hogy ezzel ellentétes jövõm legyen (és a gyerekemnek). Amióta dolgozom Én támogatom a családom 😊

"S ki dönti el, mi a piacképes? Te, OrbVik, Merkel?... ne vicceljünk kérem szépen! (tudjuk jól, hogy német bérencek vagyunk, az EU-ban mind)"

A piac? Vannak olyan szakmák, amire magam is megmondom hogy nincs kereslet, nem kell ide a Viki 😊

Még egyszer mondom, senki sem vájkált a Te meg más múltjában, biztosan mindenkinek megvan a keresztje. A jövõrõl volt szó.

Tinman
Nekem ez azért sántít, mert 34 évem alatt egyszer sem jártam ezekbe a lépcsõházakba és az ott lakók (akik nyilván ismerik egymást legalább látásból) mégis köszönnek. Rengetegszer fordult már elõ ilyen. Bezzeg az utcán az a 180 centi szõke bombázó nem köszön rám a lépcsõházban viszont igen... bitch -.-

Rapid81
"Nem 14 éves korodban kell eldönteni, hanem a középiskola alatt a fõiskola elõtt."

Hogy mi? Hogyan döntöd el középiskola alatt, hogy mi akarsz lenni, mikor a középsuli már szakosít?

IMYke2.0.0.0
Kliensben nézzétek, ne weben!
Nekem a webes felületen nincs a "raktárban", ellenben, a kliens alatt ott van - a kép is onnan származik.

A kupon felhasználhatósága:

Rapid81
Nem szoktam nézni a Steamet magyarul, csak mikor nagy ritkán böngészõben nyomulok, mert nékem csupán ott jelenik meg magyarul. 😊

Rapid81
Így van. 😄 Amúgy nem. Egy lépcsõházban feltételezi az ember, hogy akivel szembe találkozik, az ott lakik, szomszéd, így köszön. Szerintem. 😊

Tehasut
És ezzel a Duke Nukem 3D: Megaton Edition vehetõ meg féláron?
Zomil
Már kb. 2hete bennt van 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Rapid81
Ez most komoly??? Banyek, megint bekerültek a honosításba a javításaim!!! <#ijedt>

IMYke2.0.0.0
"Nem 14 éves korodban kell eldönteni, hanem a középiskola alatt a fõiskola elõtt."

De, már 14 éves korod elõtt döntened kellett, ha eleve nem jómódú közegben nõttél fel és bármikor válthattál iskolát, szakmát.
Én szakközépiskolába és nem gimnáziumba jártam.

"Arról beszéltem, hogy az állam csak a piacképes szakmákat támogassa, a többi hobbi szakmát meg fizesse ki-ki maga. "

S ki dönti el, mi a piacképes? Te, OrbVik, Merkel?... ne vicceljünk kérem szépen! (tudjuk jól, hogy német bérencek vagyunk, az EU-ban mind)

Nézz a médiára: a mai egyetemisták sírnak, mert az Állam azt szeretné, ha legalább annyi ideig itthon maradnának a seggükön, mint amennyi ideig az Állam pumpálja beléjük a pénzt. S elõtte is, és garantálom, ezután is, ment és menni fog a rinyálás.

Nekünk meg kuss volt a nevünk középiskolában és egyetem alatt is .
Én már egyetem elõtt önellátó kellett legyek, és a felsõoktatási tanulmányaim mellett is hú-de-szar munkákat is bevállaltam, mert a szegény családi háttér nem tudott és nem is akart támogatni, én meg nem akartam és nem is akarok naplopó lenni.

Tinman
"Azért mert a kaki steam"

+1

Laza
+1 Csak ennyirõl van szó 😊

Zomil
Azért mert a kaki steam nem egyszerre frissiti a lokalizácios fájlokat 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Tinman
Én remélem nem kapok!

Walking Dead 90%-os kupont osztogatnának...

Tinman
Kezdem kapiskálni... tehát meredek emelkedõn köszönnek egymásnak az emberek... lásd lépcsõház, túra útvonalak.

Amúgy teljesen mindegy hol vagyok. Az idegen, az mindenhol idegen. 7 milliárd ember él a Földön, én már csak annak örülök, hogy nem lépcsõházak, meg túraútvonalak vannak mindenhol, mert akkor mindenki köszöngetne a másiknak. Ez rengeteg energiába kerülne, további erdõk kivágására lenne szükség és nyilván törzsi háborúk is kitörnének.

wantonly
Én nem kaptam. 😛

Amúgy a steam menüben mióta "raktár" a tárgytároló? A többi helyen maradt csak a menüben változott meg a neve nálam.
bon
Én még nem kaptam.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Tehasut
Én nem kaptam. :-(
Rapid81
Ha túrázol például hegyekben (fõként ott), akkor mindenki köszönni fog, mindegy, hogy fiatal, öreg, akárki, mindenki köszönni fog, mert az egy teljesen más világ. Teljesen más mentalitást igényel az ilyen természetjárás és akik ezt "ûzik", azok másképp állnak az emberekhez is. Valószínû, hogy az utcán nem fog rád köszönni, de ha összefuttok a piros háromszögön, akkor bizony fog. Ez ilyen. Nem mindegy, hogy hol vagy.

Laza
Nem 14 éves korodban kell eldönteni, hanem a középiskola alatt a fõiskola elõtt. Ráadásul a Te idõdben azt tanultál amit csak akartál, mint ahogy Én is. Így Mi még korlátozva sem voltunk. Én sem a szülõk pénzén tanultam, 16 éves korom óta önfentartó vagyok, azóta dolgozom folyamatosan.
A középisloka+technikum után elvégeztem egy 2 éves felsõfokú OKJ-t amivel fõállásba álltam, és a diplomát már levelezõként, saját zsebbõl csináltam.

És senki sem mondta, hogy Te dönts el Mi a jó szakma. Arról beszéltem, hogy az állam csak a piacképes szakmákat támogassa, a többi hobbi szakmát meg fizesse ki-ki maga. A pénz sem lehet akadály, mert még jutányos 2%-os diákhitelt is fel lehet venni tandíj kifizetésére. Az Én idõmben még ilyen sem volt ... magam még részben 10%-os diákhitellel fizettem a korai tanulmányaim ... amit azóta egyben visszafizettem, különben sosem szabadulok tõle.

Tehát az egésznek semmi köze nincs a múlthoz ... a jövõrõl szól.

A múltról meg annyit, hogy már akkor is gáz volt, hogy nincs 'szakmaválasztási tanácsadás' az általános iskola végén. Bár Én már akkor is tudtam, hogy mûszakira megyek, mivel egész gyerekkoromban 'szereltem' ... a Puskás Tivadarba akartam menni, de sajna nem vettek fel, kemény volt a követelmény ... második helyre meg úgy választottam, hogy random felcsaptam a könyvet 😊

Tanulni meg mindig lehet 😊 Én autodidakta kitanultam már 1-2 dolgot, többek között pl programozást, amit ha napi szinten nyomnék munkaszerûen 1-2 hónapig, bármikor munkába állhatnék vele 😊
Öcsém is évekig nem csinált semmit, mert nem talált (nem is keresett) munkát, derogált neki 60eFt-ért a mekibe dolgozni, így Én fizettem az albiját, mindenét ... közben meg egész nap a neten lógott ... baszogattam is, hogy ha már nem csinál semmit, akkor miért nem 'tanul' valamit ... mondjuk angolt, vagy bármit ... ma már a neten erre 1001 lehetõség van.
Szerencsére azóta már van munkája.

IMYke2.0.0.0
Én is kaptam, s szerintem, minden STEAM-felhasználó 😊
A miértjét nem ismerem, de marketing szaga van 😊

Sir Quno Jedi
avagy hiába vagy hetero prosti egy homokos világban... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

jarlaxxe
Itt nem a hozzád hasonló beteg emberekrõl van szó velük lehet együtt érezni és sajnálni öket hanem azokról akik egészségesek és nem dolgoznak öket nem kell sajnálni, szvsz.
Három éve nekem se volt munkám három szakmámból egybe se tudtam elhelyezkedni sajnálhattam volna magamat naphosszat de inkább vettem egy expreszt és megnéztem miböl van nagy kereslet. Akkor éppen vagyonörböl volt. Kitanultam és egy évig csináltam rohadt mocsok munka remélem többet nem kell csinálnom de ha mégis ugy alakul megint csinálni fogom.

Az meg tény, hogy vannak szakmák/iskolák amikrõl mindenki tudja, hogy piac képtelenek ha valaki ezekböl választ az viselje a következményeket is.

Laza
Érdekli, de a társadalom/termelés szempontjából teljesen felesleges, ergó a hobbijának/érdeklõdési körének megfelelõ tanulmányt folytat az emberek pénzén ... ráadásul ált ezt maga is tudja, mikor már elkezdi.

Persze mindenki azt tanul amit akar, de ha olyat választ akkor áldozzon is rá.
A legnagyobb baj az, mikor egy ilyen végzettségû ember cselleng, mert sehova sem kell, viszont a második szakmáért, amiért már tényleg fizetni kell (legyen az bármi), nem áldoz. Így egy semmire sem kellõ szakmával szenved.

Én a lányomnak is azt fogom mondani, tõlem azt tanul amit csak akar, ha kell fizetem is ... de legyen egy olyan szakmája mellette, amivel bármikor munkába tud állni.

IMYke2.0.0.0
Mi, vidéki paraszt generációnk, akik nem nagyon tehették meg, hogy a Szülõk pénzén egyszerre több iskolát lezdjenek meg brahiból: 14 éves korod elõtt kellett döntened, hogy mi akarsz lenni az Életben.

Mikor én álltam a döntés elõtt, épp rendszerváltás volt, és elõre jelezték, hogy jön a kárpótlás. Jó rajzoló voltam (vagyok?), és eleve építõmérnök akartam lenni . Annak sikertelensége miatt, maradt a 2. helyen megjelölt földmérõ.
1993 januárjában lezárult a kárpótlás. 1993 júniusában érettségiztem, és felvételiztem a Székesfehérvárra, hogy majd katonai térképész leszek.
De, ez már hosszúra nyúlt.

A lényeg: egy tini még nem tudja/tudta, mi a jövedelmezõ - az én szüleim nem olyan szakmában dolgoztak, aminek volt jövõje.
Elsõ generációs "változtató" vagyok a családban. És elsõ generációs diplomás is.

A diploma ugyanez. Olyan szakmát kerestem, ami érdekel, ami nem fizikai, és amibõl meg lehet(ne) élni. A szociálpolitika olyan széleskörû képzést adott, amivel el is lehetett volna helyezkedni (és nekem sikerült is egy "nyugdíjas állásba" kerülnöm), csak... EÜ-helyzet, ugye leálltak a veséim.

Szóval, nekem ne papoljon senki a "jó szakmát kell választani" maszlaggal, mert fel megy bennem a pumpa!
Nem csak a választáson múlik, hanem a Sorson, az Életen is - sõt, azon múlik csak igazán!

Tehasut
Ha lenne GMG accuk, akkor nem kéne nekem vennem nekik. De se accuk, se PayPaljuk. Így jártak. Majd ha legközelebb máshol lesz akciós, akkor megveszem ott.
Laza
Hopp, ez a #113771 -re ment ... oda egy egészen mást írtam, hova lett? 😊

Jani21
Hívd meg õket a "refer a friend" opcióval (ha lehetõségük van online vásárolni) és az elsõ vásárlásuk után (talán ha 2 eurónál több) te is kapsz 2 GMG-n elkölteni való eurót és õk is.

IMYke2.0.0.0
"Alulteljesített a Gears of War: Judgment és a God of War: Ascension

A Cowen & Company elemzõi elõzetesen a játékeladások meglódulását várták márciusra, fõként az erõs felhozatal miatt, melynek gerincét a címben szereplõ két játék képezte. Ezzel szemben azonban mindkét exkluzív cím jelentõsen alulteljesítette a várakozásokat márciusban: a Gears of War: Judgmentbõl 425 ezer példány ment el, míg egy évvel korábban a Gears of War 3-bõl egy hónap alatt 2 milliót passzoltak el. A God of War: Ascension 360 ezer példányban talált gazdára, míg a God of War 3 ehhez képest 1,1 milliót hozott össze 2010 márciusában.

A helyzet jelenleg nem túl vidám a konzolok számára: az NPD elõzetes jelentése szerint a hardvereladások 21%-kal csökkennek tavalyhoz képest, míg a szoftverekbõl 17%-kal kevesebb fogy idén. Ezzel párhuzamosan azonban a PC 66%-kal erõsödik, fõként a SimCity és a Starcraft II: Heart of the Swarm erõs eladásainak köszönhetõen."

Laza
Ez minden lecsengõ generáció végén így van, nem kell messzemenõ következtetéseket levonni .. értelemszerûen az emberek már várják az új gépeket.

A PC-s eladások meg hiába növekednek, még a gyengülõ konzolos eladások is sokszorosan verik. 1-1 játéknál van PC-s eladási fellángolás, mint most is két játék esetében (meg pl tavaly a D3-nál), de ez csak idõszakos 😊

Sir Quno Jedi
meglehet ott én sem próbáltam ilyesmit

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tinman
Term. lejött, de irónia nélkül is gyakran használják ezt a kifejezést.

Azért az fel kellene merüljön benned, hogy lehet, hogy érdekli a téma és azért tanulta, nem hobbiból.
Fõnököm lánya imád szobrászkodni, azt tanulja és tudja, hogy semmi nem fog vele menni... vagy talán mégis, ha elég jó lesz benne.

Tehasut
GMG-n nem is lehet giftet venni.