Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pedig egy digital download szolgáltatást nagyon tudok ajánlani: a PlayStation Plust <#ravasz1>

Igen, tudom, day 1 nagyobb játékot, elvétve érdemes digitálisan vásárolni szinten egy platformon sem, ha az anyagiakat nézzük. Az letöltõs árakat éppen a retail kereskedõk érdeke tartja magasan, de mivel a kiadók is ritkán keresik az árcsökkentés útjait, ez túlságosan aligha zavarja õket.
Tinman
Fizetsz multis elõnyökért. Pay2win.

Dark Souls-ba juss pénzért elõnyökért a multiba...

Brotherhood-al anno multiztam, amíg kínkeservvel nem uncolkoltam több mindent, néha azt sem tudtam mitõl halok meg. Minél több, mindent unlockoltam annál könnyebb volt a dolgom, fõleg az új játékosok ellen, akiknek még semmi nem volt unlockolva.

Ez volt a bajom a Bio 2 multival is. Ott ugye lvl up után oldottál fel különféle dolgokat, a LVL50 ellen nem azért nem volt esélyed mert béna vagy, hanem alig tudtad sebezni, õ viszont one-hitelt.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ehhez tegyük hozzá azt is, hogy nem magyarisztáni fizetési színvonalhoz mérik az árazást. Ergó baromira nem vagyunk piaca ezeknek a termékeknek. Így érthetõ, hogy hazai fizetéshez ez bizony drága. Külföldihez meg bakfitty.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Hidden Secrets az elõrendelõi bónuszokat tartalmazza. Felejtõs cucc.

Pay2win: Tényleg csúnya dolog, csak pont AC-ben még akkor sem biztos, hogy nyersz, ha mindent felold, mert oda rendesen kell taktika (értsd szemtõl szemben akkor se tudsz kinyírni senkit, ha minden skilled megvan, mert minden kijátszható, lehet 1x, 2x sikerül, de aztán rájönnek, hogy miket használsz).

AC multi nem COD, hogy ha megvan az über cucc, akkor az mindent visz. Koránt sem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Plusz fõként PC-sként, kelet-európaiként még konzervatívabb, dobozpártibb (bár ez már egyre inkább csak volt) a közönségük. Nekik fontos az orosz piac, róluk sok bõrt DLC-kkel nem lehet lehúzni, hiszen eleve olcsók náluk a játékok. (És dobozosak, bár az a CE alatti kategória szokott lenni, elvileg vannak/voltak pár éve CD-tokos puritán kiadások is.) Emellett õk a "konzervatizvizmus", a DRM-mentesség apostolai, hiszen övék a GoG, de ott is volt múltkor DLC-s kérdõív. Mellesleg nem zártak ki fizetõs tartalmakat a Witcher 3-hoz, de az akkor állítólag olyan is lesz.

Na meg a Witcher 1 beetetés is volt, a piacra betörés volt a cél, nálunk is alapítottak leányvállalatot, csináltak szinkront, de ez közvetlenül nem igazán érte meg.

Mindezzel nem az érdemeiket kívánom kisebbíteni.
zorrobomber
Gratulálok hogy egy esetbõl általánosítasz, ez mindig nagy "mûveltségrõl" ad tanúbizonyságot...

arty
németeknél picit gyakoribb az ellenõrzés 😊

Forza.

IMYke2.0.0.0
<#nyes><#nevetes1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
A Crytek gépein voltak 'pirated' szoftverek. A lengyelek sosem keveredtek ilyesmibe.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

bon
Fejlesztõk a saját zsebüket figyelik és nem a fogyasztókét.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

arty
witcher korrekt, de: kisebb csapat, lengyel fizetések, rpg. (és talán még kisebb management, kisebb promóció, lehet h nem épp legál szoftverek a fejlesztõk gépein, stb stb)

Forza.

Tinman
Pontosan!

A DLC-k áráról nem is beszélve.

Ok. Legyen indulóban az alapjáték 12k, de a sztori DLC-k ne legyenek ilyen drágák. Tényleg ha az ember külön veszi, még TÖBB is, mint az alapjáték, de tartalomban és játékórában jóval kevesebb.

Not fair.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Hol lehet jelentkezni a Spiral Cats-be? Nem szoktam Starcraftozni, de még elkezdhetem. 😄
Tinman
Nem írtam, de term. ez is eszembe jutott. Nevetséges a jelenlegi dd.

Pont, hogy JÓVAL olcsóbbnak kellene lennie már indulóban, mint a dobozos, ehelyett szinte mindig pont fordítva van.

Totti5
Dobozos játékok mindig csökkenõ tendenciát mutatnak, meg tudod venni jobb áron azt a játékot ami fél 1 éve jelent meg.

Digitálisan évekig ott porosodik 15 ezerért.

Elfogadhatatlan.

Digitálisnak az lenne a lényege hogy aranytálcán nyújtsák nekem, és rotáljam a BUY gombot és szipkázza le a pénzem a kártyámról. De nem. 6 év után képesek voltak egy nagyobb volumenü GOD akcióra, ahol a játékok 5% le volt árazva. Az tényleg nagyon jó vásár volt szó se róla, de kevés.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
Az a baj, mindig a fax rossz oldalán vagyunk.

Világos, hogy minden drágább lett, de a fizu -már ha éppen van- az nagyon nem követi az inflációt.

Így nekünk magyarföldieknek, a lassan 20 évvel ezelõtti dobozos Little Big Adventure 9990 Ft-ért is qrva sok volt, ma meg csak szimplán sok.

Részben kereskedelembe is melózok, de évek óta azt tapasztalom, hogy csak az maradhat fent, aki kis árréssel dolgozik és elad belõle 10.000 db-ot, sem mint az, aki nagy árréssel elad 100 db-ot.

A gaming is csak egy business ugye... leginkább csak a pénzrõl szól. ÉS sajnos ezt a DLC sikerparódiát azoknak köszönhetjük, akik elõször fizettek lópáncélért. Miattuk van most az ami.

Vesszõparipám a Wither I. példája. Gyönyörû dobozos, jól felszerelt kiadvány Day1 8000 Ft-ért! És siker... minõségi gameplay, döbbenetesen hosszan tartó tartalmas szórakozás, majd késõbb INGYENES Enchanted Edition bõvítmény.

Ha így is lehet, akkor nincs szükség 10-felé szabdalt AC3-akra, aranyáron!

n000rbi
Könnyebb egy kiragadott részletbõl félreérteni az egészet 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

arty
Mondtad már és néha kételkedek benne (amikor párezerért veszek ezt-azt itt-ott), de sajnos nagyon sokszor meg azt gondolom, hogy nagyonis igazad van (15+5ezres AC3 lájvon).

Forza.

arty
Még1x: olvasd el a cikket 😊 Semmiféle pécéfika nincs benne, egyszerûen a mostani pécés felépítés nem tesz lehetõvé csomó dologot, amit az új konzolok szervezése igen (közös, gyors ram a cpu és a gpu számára).

Forza.

Totti5
19ért meg veszel Anthology amiben minden benne van.

Mondtam már hogy a világ legnagyobb legális átbaszása a digitális vásárlás?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

arty
😞

az irány szörnyû, de azt azért látni kell, hogy a játékárak nemigazán emelkedtek az elmult 10 évben, általánosan!
miközben minden más inflálódott... s mivel az alapárat nem merik/tudják emelni (cod-on kívül), így máshogy ment végbe az "áremelés": dlc-k, féljáték az alapáron, unlock pakkok.

nem tudom jobb lenne-e, ha az asscreed 20ezren nyitna ... (szemben a mostani 15+5-ön)

Forza.

Rapid81
Mert nem érdekelnek a konzolok? Szimplán csak megütötte a szememet az ismételt és totálisan indokolatlan PC fikázás...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

arty
miért nem olvasod el inkább a cikket?

Forza.

IMYke2.0.0.0
Hát, ha 1 perc 30-tól irritál a "ferdeszemû", akkor baj van 😊

IMYke2.0.0.0
Megérte kivárnom.
Most már csak arra kell várnom, hogy a kezdõ 10-12.000 Ft-os ár lejjebb menjen. 😊

Tinman
Én meg éppen stresszelem magam AC 3 DLC-kkel... nézegetem Lájvon.

Takaros 800 (~1800 FT) pontok, egyik DLC EP3 még ki sem jött. Ilyenbõl van ugye 3 db. 5400 Ft értékben.

Aztán van itt nekünk olyan, hogy The Battle Hardened pakk ez is 1800 Ft-ba kerül multi élménybe visz pár karit, meg mappot.

Aztán van 900 Ft-ért Hidden Secrets pakk, ami 2.78 MEGABÁJT!. Nekem ez eléggé bûzlik, a nevébe is benne van persze, hogy mirõl szól a történet, de élek a gyanúperrel, hogy ez ilyen FELOLDÓ "kód", mert te már rendelkezel ezzel a tartalommal az alapjáték révén, csak 14.999 Ft-ért (Live-on ennyi most AC3!, dobozosan fele) nincs jogod ezzel játszani, további beruházás szükséges.

Season pass 2400 pont (~5.000 Ft)

De ettõl totálisan beokádtam további 2500 Ft-ért:

Gameplay pakk. 1.87 MB!!!!

Azonnal FELOLDJA(!) az összes multi elemet, FIGYELMEN KÍVÜL HAGYVA A JELENLEGI SZINTED! Gy.k.: Pay2win!

Eltaláltátok, rémesen baxa a csõröm ez az irány! Ez egy OKÁDÉK!

Egyértelmû a terelés a Season Pass irányába. Még akkor is, ha Story only az ami érdekel a játékból. Aki Live-on teljesen digitálisan veszi az majdnem 20k-t hagy ott a VALÓBAN teljes játékért.

n000rbi
Jól van na, ma bal lábbal keltem. 😊

Tinman
Nyilván komolyan gondoltam :-D

Grebber mesternek mondd...

n000rbi
Forgasd ki.

Mindegy is, csak elég szánalom, hogy az "Eredeti játékaink" topikban egyáltalán felmerül ilyen téma.

Tinman
A fizetõs FTP akkor menõ? :-D

n000rbi
A "vásárolok" a kulcsszó. Warez nem attól lesz valami, hogy nem dobozos.

Tinman
Tulajdonképpen az vagyok... gyakran digitális disztrib. útján vásárolok, az majdnem warez.

n000rbi
Meg is lepõdtem elõször, hogy mióta vagy Te warezpárti.

Tinman
Jah, hogy úgy... <#szomoru2>

n000rbi
Elvétve van, de ugye sokan eleve hdd-re "veszik" 😛

Tinman
Van HDD install PS3-on? Mióta? Hogy kell?

n000rbi
"A ps3-asokat darálom a méretük miatt 😄"

Néhány játékot installálj fel csak a BD-lemezekrõl és nem lesz a hellyel gondod. <#ravasz1>

Eddig a percig reménykedtem, hogy jön még DLC... Kár, hogy nem!

Hányszor megkaptam már én is ezt...

Rapid81
Szóval nem fogunk tudni innentõl fogva böngészni, zenét hallgatni, videót nézni, zenét írni/szerkeszteni, programozni a PC-n, akár mindezt egyszerre, ahogy eddig lehetett, csak mert jön a PS4? Lepaktáltak az MS-szel, hogy szüntesse be a multitaskingot PC-n, míg újdonság lesz a PS? <#idiota> Barmok...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

DarkSector
Hát igen ha fordítva lenne az elég ciki volna. 😊

"Sajnos ezek a funkciók a kezdõcímekben nem lesznek kihasználva, de itt rejlik a PlayStation 4-be épített APU igazi ereje, mivel az IGP rendkívül hatékonyan képes megoldani bármilyen általános számítási feladatot anélkül, hogy az akadályozná a grafikával kapcsolatos feldolgozást. Ez a rendszer olyan dolgokra lesz majd képes, amit PC-n évekig nem lehet majd megvalósítani."

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

jarlaxxe
A graf kevés lesz, hogy sikeres legyen.

Fpocok
Szerintem annál jobban néz ki.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Zomil
Oh akkor még jo játék is lehet, bár erösen egy dio3 klonnak tünt nekem 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

azok akik a king arthurt

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

lehet majd feltudod upgradelni (ha steames)

Zomil
Miért kik csinálják?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

nah pont az a játék amit felesleges magyarítani

grebber
Lemagyarítod nekem az X3 Reunin játékot megveszem neked!

Next PC upgrade: 2022