Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
Next PC upgrade: 2022
A Fallout New Vegas viszont más tészta, fél májamat odaadnám egy magyarításért, mert még úgy is beletörik néha a bicskám, hogy felsõfokúm van és naponta olvasok angolul a munkám miatt...
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
A magyarítások portalról az Assassins Creed 2 magyarítása kapcsán:
"Jelentem, hogy a mai nap végére értem a szövegek nyersfordításának. Ez azt jelenti, hogy már csak lektorálni/javítani kell meg egy-két apróságot pótolni. Még nem tudom, pontosan mikor, de remélhetõleg egy-két héten belül kész lesz a magyarítás. "
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Küldtem emailt.
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Parasite Eve 2, best game EVER!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Aki otthon kockul az legalább szem elõtt van, én mindig ezt mondom 😄
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Dögölj meg! - ennyit ordított a pofámba a
belvárosban a buzi audis, mert szerinte neki
volt elsõbbsége. Persze az én autóm eleje
romhalmaz, az övén meg 2 karcolás, és
hogyan bizonyítsam be, hogy nekem van igazam?
Leordított és otthagyott, így megy ez manapság.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Tolom délelõtt az Uncharted 3-at jön be nagymamám leül az ágyra és nézi. Megjegyzéseket tesz hogy milyen szépek a helyszínek.Kérdezget hogy kik lövik egymást.Mondtam hogy a csíraarcúakat én lövöm ,mert meg akarják szerezni a hatalmat biztosító ereklyét.
Azt amikor lefut a credtis mondom vége! Erre azt mondja : Most ne haragudjak meg csak kérdezi, de nekem ez az életcélom hogy éjjel nappal ilyenekkel játsszak<#banplz>#banplz>
Þór vígi þessi rúnar
Kár hogy nem tudod felvenni, megnéznék pár saját videót :d
Persze mostanában az idõm nem igazán engedi, hétvégén a bioshock-nak megadtam azért a kegyelem döfést.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
5.5TB nyi HDD-m van és állandóan a hely hiánnyal küzdök!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Meg nem a Judittal, hanem mikor a haverja jön érdeklõdni. 😄
Ez a menetrend Killzone 2->3 Resistance Fall of Man-> Resistance 3
Ezek után meg Heavy Rain és a God of War széria! Levezetésnek meg a végén a maradékok GT5, MotorStormok, Infamusok (bár ez nagyon nem nyûgözött le)
A végére hagyom a legjobbat MGS 4!
Mindezek után kiásom a porhalmaz alól az xboxom és azon is folytatom a takarítást mert ott közel 70 game várat magára!