Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Do not lend..." :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
100marad neki havonta....és sokan két munkahelyen is nyomják, jól teleszedik magukat.... 200k-ból meg egy ember nem hiszem el hogy nincs meg kint....akármilyen árak is vannak...
Így igaz.
Azt néztem egyébként, hogy most 15.000 Ft jelenleg az 1 év.
Nekem(!!!!!) ez annyit jelent, hogy elõreláthatólag kapok 40% olyan játékot amit már letoltam, 30% olyat ami nem érdekel, ellenben soha nem lesz enyém még az sem amelyik érdekel.
Ellenben megveszem a dobozos verzát, vagy éppen egy PSN akcióban a digitálist és amíg csak létezik PSN akkor és annyiszor indítom el, ahányszor csak akarom. A dobozosból meg amit megvettem és nem akarom megtartani némi bukta mellett eladom.
Ebbõl a 15.000 Ft-ból, ha a megveszem/letolom/eladom sémát követem 1 évben lazán 20 játék megfordul a kezem között OLYANOK AMIK TÉNYLEG ÉRDEKELNEK!
"A legjobb az lenne, ha többféle elõfizetési konstrukció lenne (+auto-update ingyen és jobb színvonalon mindenkinek!), például ahhoz hasonló is, amiket javasolsz. "
Így van!
Kérdésem lenne: Ha MOST elõfizetek (nem, de mondjuk), akkor visszamenõleg is jogosult vagyok a PSN+ -os "ingyen" játékokra vagy csak az ELSÕ elõfizetéstõl?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Forza.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Forza.
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Itthon ezt max akkor teszed meg ha havonta 300k-t keresel, pároddal fejenként 😄
Autót se lízingelnék... kizárt.
Ott részletre a magunkfajta nem vesz kocsit, mert nincs értelme.
Iszonyat megkímélt, keveset futott, de sajnos jobb kormányos verdák mennek elképesztõ jó árakon. És szó szerint: 2 havi fizuból veszel magadnak egy teljesen életképes verdát! Tizedannyi bürokráciával.
Nem mondom, hogy ne lehetne még kedvezõbb a psn+, de hogy a világ egyik legjobb rendszere, az tuti! (nem birtoklásmániásoknak, játékosoknak).
Forza.
A legjobb az lenne, ha többféle elõfizetési konstrukció lenne (+auto-update ingyen és jobb színvonalon mindenkinek!), például ahhoz hasonló is, amiket javasolsz. Most jön a nextgen, biztos lesznek újdonságuk az ügyben. Na meg ugye ez a cloud gaming. Meglátjuk. (Nekem Magyarországról elérthetõ, magas játszhatóságú retróhegyek kellenek!)
A Vitát amúgy nem bánom, majd pár év múlva szerzek egyet olcsón, és gyakorlatilag pár hónap alatt bármely releváns játékkal játszhatok rajta, mert mind meglesz az elõfizetés miatt. (Mondanám, hogy a Plus beetetés a Vitára, csak nem látom, hogy egy átlagosnál türelmesebb elõfizetõ milyen játékért fizetne rajta, ha minden ingyen van.) De ha nem is, csak a PS3-as játékok miatt megérte.
Megjegyzem, ha a GoG-hoz képest vagy a dobozoshoz képest nem is, de a Steamhez és fajtársaihoz képest nagy elõny, hogy több accon, sõt 2 gépen is használhatók a Plusos játékok (PS3-on, Vitán ugye nem, PS4-en - megint csak meglátjuk).
Live!
2 db. engem NAGYON is érdeklõ játék akciós árából maradtam ki, mert MS különbséget tesz Goldos és Goldos között.
A különféle játékok mellé kapott pár hetes GOLD az nem olyan, mint a másik Gold, amiért fizetsz! Így bár ingyen multi lehetõség van, de kihagynak az akciókból, rád nem érvényesek a csökkentett GOLD only árak.
Ezt itthon is megtehette volna, de valahogy itt ez derogált (volna?) spórolni 😊
Forza.
Grebber pl. ilyen... ledarál, letud.
Más életszemlélet, más megbecsültség, más tempó, más életszínvonal.
Havernõk sem akarnak már "hazagyünni".
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Örökké csak nem lesz elõfizetõ sem...
A lánykák eléggé finnyásak, és ugyanakkor de, amit csak lehet, kipróbálnak. Az õ véleményükre, leírásaikra alapozva írom: bizony, a félkész ételeken kívül minden drágább, mint nálunk.
Közösbe dobva a pénzt persze nem.
Jelenleg én 2 lábon állok. Dobozos + digit kombó, arra nagyon érdemesekbõl dobozos prefered.
Nem linkelek már képeket, de havonta 2-4 dobozos beugrik még mindig, fõleg konzolra.
Viszont, ha SQJ netem lenne, akkor azt hiszem feladnám én is... de 15 megabittel, ami valójában 8-9? Na azzal nekem ez még nem megy. Mondom: Egy MP3 elhatározás reggel megtörténik, abból másnak lesz gaming és ez soooooo saaaad :-(
Havernõim kinn élnek 3+ éve. Három magyar lánykáról tudok, akik biztosan együtt laknak, de, szerintem, lakik/laknak még velük.
Õk is negyed-fél évente hazajönnek, hogy legyen "értelme" a megtakarításnak. Különben meg szart sem ér a gürizésük.
Egyikük rendkívüli módon ért a fényképek komponálásához, tervben van egy valóban profi gép vásárlása, a kütyükkel = igazi horror árban vannak, brit fontban is.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Forza.
Nem veszít el semmit. Elég, ha beteszi letöltési listába (le se kell tölteni) és bármikor leszedheti késõbb õket.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Használd egészséggel!
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Nem nagyon veszek én már dobozost csak nagyon indokolt esetben és sajnos vagyok olyan kényelmes, hogy nekem az másnap itt is legyen. Nem vagyok hajlandó napokat várni, hogy vajon ideér-e Albionból a cucc. Sõt a legjobb, ha azonnal itt van (digit).
Igen, teljesen digit függõ lettem... Ez van.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Akkor buli Anglia, ha pl. 4-en béreltek egy kecót, meg nem ott akarod elkölteni a pénzt majd, hanem itthon.
Köszönöm szépen a lehetõséget egy ilyen remek kis játékkal való szórakozásra!
PS+ tetszene még ezzel a bérleti rendszerrel is, de a #114078-as módosítással.
Meg ha jól tudom te is elveszted a Vita-s játékokat, mert nincs Vita-d. Kéne egy PS+ only PS3 extra PS3 only tartalommal), egy PS+ Vita only tartalommal és egy kombinált PS+ drágábban a kettõ összesítésével.
Csak azok járnak jól, akik saját lakásban élnek = már eleve angol polgárok, vagy idõközben azzá lett bevándorlók.
S akkor arról nem is beszéltünk, hogy az étkezés, ruházat stb. 1,5-es szorzóval drágább, mint nálunk (ahol szintúgy minden 1,5x drágább, mint amennyit valóban érnek a cipellõk, ruházatok és az étel stb.).
Xy játék kint indulóban ~8500 Ft + jobb esetben free posta.
Idehaza ugyan az ~12.500 Ft + p.k.
Miközben kint a többszörösét keresi John.
VICC!
Bárki ismerõs,aki kint volt eléggé alul kezdték (mosogatás) és így is gyönyörûen tudtak megtakarítani ebbõl az "alacsony" fizetésbõl is.
De ezt természetesen te is tudod, csak megint szívatsz...<#papakacsint>#papakacsint>
Ez tudod, hogy lenne fair?
Így!
PSN+ 12 hónapos elõfizetés. Az elõfizetés 365 napot jelent, 8760 órát. Az elõfizetés használatához ONLINE kapcsolat szükséges, ellenkezõ esetben a kért tartalom nem játszható/nem indítható el!
Amennyiben Ön kedves ügyfelünk nem tud leülni kedvenc konzolja elé például 1 héten keresztül, úgy abban az esetben Ön nem veszít 1 hét bérleti jogot, hiszen NEM használta szolgáltatásunk, továbbra is rendelkezik a teljes elõfizetés idõtartamával.
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy elõfizetése ÓRA alapú, így minden megkezdett óra számít. Tehát ha Ön 1.5 órát játszik, akkor rendszerünk 2 órát von le elõfizetett óráinak számából. Megértését köszönjük!
Ezt így kell bmeg FAIR, EMBERI módon intézni és nem átbaszni azt akit át lehet ;-)
Számtalan játék van amit majd a kölykömmel együtt újra le akarok tolni, meg akarom neki mutatni... majd újra elõfizessek? Lófaxt.
Mellette szól még a full install hiánya <#falbav>#falbav>, mivel az a többi releváns platformmal szemben nem létezik, a PSN pedig ritkán olcsó, így egy efféle digitális szolgáltatás még inkább felértékelõdik.
Elkezdenek lazán sétálgatni tömegen kívül úgy meg könnyû célpontok.
Ami segít AC-ban a nyerésben az a Smoke bomb és a Poison. A többi csak árnyalatnyi elõny (többnyire bármit lehet ellensúlyozni ha felülrõl nyírod ki a delikvenst.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Wait... ;-)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ellenben mégis árulják ezeket a kis elõnyöket is... így ha pénzes vagy 0 óra játékkal már elõnybe kerülsz hozzám képest (szintén 0 órával), aki nem vette meg. Ez pedig így INDULÁSKOR nem a skillekrõl szól, hanem a kinek van több pénze felállásról.
PS3-on úgy néz ki, hogy ami az amerikaiknak 9,99 dollár, az a magyaroknak 3035 Ft. A friss megjelenések általában 20k körül vannak, de az AC3 Gold (season pass van benne? nem is tudom, hogy mit takar) 30k fölött volt.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Fizess és soha nem lesz tiéd a tartalom!
Újra szeretnél vele játszani? Fizess újra!
Megvetted a játékot korábban? Szar ügy.
Lejárt az elõfizu... nincs láb, nincs csoki.
De egyrészt nem kell megvenni, ha nem tetszik, másrészt meg írtam már, hogy pont AC multira ez nem is igaz. Nem nyersz feltétlen az össze skillel. Úgy is meg tudnak alázni! Az a játék pont nem a skillekrõl szól (türelemrõl, megfigyelésrõl, idõzítésrõl). Egy casual pay2win-es full skilles játékost egy tapasztaltabb AC multi veterán simán szarrá ver.