Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
LEhúzás

Tehasut
Nekem a hármas rész CE-je csalódás volt. Messze nem olyan izgalmas a tartalma, mint a ME2 CE. Az "így készült" videót kapásból kihagyták belõle, mert az külön lehet MEGVENNI az Originen, "The Final Hours of Mass Effect 3" néven. Szép húzás.
Tinman
Döbbenet ^^

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Mint ma manapság mindenkinek idehaza :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
A 3. rész CE-rõl - emlékeim szerint - nem tettek fel saját képet.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Drukkolok, hogy sikerrel járj - kell az a pénz. 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Így már világos :-)

D.u. feldobom pár helyre, aztán ha elviszik, viszik, ha nem, akkor majd picit árat csökkentek. Ráérek.

A 3. rész CE-rõl ide tényleg senki nem tett be képet anno???

IMYke2.0.0.0
😊))
A világ dobozos Mass Effect 2 Collector's Edition-einek egyik boldog (?) tulajdonosa vagyok. Sõt, az enyém is érintetlen .
A 3. rész - közel-sem-olyan-gazdag-mint-a-korábbiak - Collector's Editionje érdekelne, ha lesz rá 'gubám' 😊

zorrobomber
Tinman
Jaaa, hogy akár együtt is érdekelne? :-)

Úgy neked: 15k.

Ötöslottó esetén medencetakarítást vállalok!

IMYke2.0.0.0
A 2-3 CE együttes ára - többiek: ne rökönyödjenek meg! - szerintem, baráti.
Fõképp, hogy garantáltan hibátlanok, sérülésmentesek, és regisztrálatlanok, és persze, szinte már beszerezhetetlenek.

Az árajánlat kecsegtetõ 😊 Ha a Steamgifts-es mákom mellé a hétvégi ötös lottó is hoz a konyhára, mindenképp jelentkezem 😊

Panzeradler
Köszi szépen, meg is vettem.<#wave>
Tinman
A 2. CE-vel egybe próbálom meg majd elsõ körbe hirdetni.

Azzal együtt 17k-ra gondoltam.

Külön 9k körül teszem majd fel. Neked 7k.

Tinman
Igen!

IMYke2.0.0.0
Pusztán kíváncsiságból, a 3. rész CE-tõl mennyiért válnál meg?

IMYke2.0.0.0
A legszebb, hogy csak azokra jelentkezem, amik érdekelnek 😊

IMYke2.0.0.0
Hú, de pofátlanul szerencsés vagyok, gyerekek!
Steamgifts - Hero Academy - 1919 jelentkezõbõl, a lezárás elõtt 1 órával jelentkeztem. 😊

Panzeradler
Kupont a kártya adatok megadása után lehet beírni?
zorrobomber
Bocs, a tripla hsz-ért is, megvan.

zorrobomber
Nem vettem meg, köszi! 😊

Él egyébként még az akció? Ha igen, hol?

zorrobomber
Érzi azért az ember amikor bûzlik valami...

Spore steam akció:

US: $4.99
EU: €7.49 » $9.77 (+95.79%)

Tinman
Berántottam, érintetlen CE-t meg eladom.

2. részt is hamarosan beaktiválom, érintetlen CE-t ott is eladom.

Maak

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

zorrobomber
passz, gamefly mass effect 3 oldalán van ez kiírva 😊 gondolom itt igen, segít, ha így kiírják.

IMYke2.0.0.0
Ha nem kizárólagosan lemezes formátumban vágynék rá, akkor már venném is.
De, az Origin rendszert ismerve, inkább maradok a lemezrõl telepítéses módszernél.

davidka003
Ha nem tudja olvasni a lemezt akkor a try again segített már valaha is?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tinman
EA... and no more question :-D

IMYke2.0.0.0
Úgy hallottam, hogy lassan végére is ér, a tesztelés után pedig kiadja publikus kipróbálásra. 😊

IMYke2.0.0.0
Én is úgy tudom 😊

zorrobomber
hol vagyunk 1995ben?

"If you experience a "disc read error" message during installation, please click "Try Again" in the error dialogue. This should bypass the error and continue installation. If the problem still persists, please visit help.ea.com."

arty
magyarországon is kapsz, akár házat is 1 milláért ... magyarországon is van, aki kiemelten jól keres ... ergo magyarországon is lehet 2 év alatt lakást venni 😊

angliában sem véletlenül bérli az átlag a lakást ...

Forza.

Tinman
Mass Effectre rájár a rúd.

Gamefly-on a havi szokásos GFDAPR20UK kóddal 3 kemény font (~1.025 HUF) a HARMADIK RÉSZ! Origin acc nem árt hozzá.

Click yer lefty mice button here mate!

Tinman
Világos! Thx a válaszokat!

Igen, ez fontos, ráadásul világosabb válasz is. A letöltési listába be kell tenni a játékokat, hogy purchased státuszba kerüljön. (Letölteni nem muszáj, és amúgy böngészõbõl is megoldható.)
n000rbi
Amikor újra elõfizetek, a korábbi 1 éves idõtartam alatti játékok újra elérhetõk, ha jól tudom. Jól tudom?

Amennyiben letöltési listába raktad õket, igen. Az ezt megelõzõ kérdésre meg Totti válaszotl.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Azokat nem kapod meg, amíg csak addig voltak elérhetõk ingyen Pluson, amíg neked nem volt elõfizetésed. A korábbiakat, amelyekre régen elõfizettél, viszont természetesen eléred újból, ha azóta ki is kerültek az ingyenes kínálatból.
Totti5
Nem mert nem tetted be a letöltési listába.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Solid Snake
<#law>
Tehasut
Kár, hogy valami noname, kezdõ fordító csinálja. <#eplus2>
Délre tõletek.
Tinman
Van még hülye kérdésem :-/

Ha elõfizetek 1 évre, majd utána 3 hónapig nem, majd újra 1 évre, akkor a közbe esetlegesen "megjelenteket" nem kapom meg ugye?

Amikor újra elõfizetek, a korábbi 1 éves idõtartam alatti játékok újra elérhetõk, ha jól tudom. Jól tudom?

Solid Snake
Ráadásul készül hozzá magyarítás is <#hehe>
Dj Tommy
Hol laksz Te?

Ratgab:
Oh, akkor elnézést, a Steam félrevezetett. <#vigyor>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Jah! Most olvasom, hogy az én régiómban. Csókoltatom õket.
Azért írtam, hogy Oops, sorry!, mert azt dobja ki nekem. Nem jó a link (csak nálam? o.O)

"Hoppá, sajnáljuk!
Hiba történt a kérésed feldolgozása közben:

Ez a tétel a te régiódban jelenleg nem elérhetõ."
IMYke2.0.0.0
A "The Cave" rendkívül jó játék - ajánlom mindenki figyelmébe!
Amint jó áron vehetõ lesz, magamat is meglepem vele STEAM-en. Ínség ide, vagy oda 😊

Tinman
"Tower defense is a subgenre of real-time strategy video games."

<#banplz>

Ez nem stratégia, hanem tower defense. Én játszottam vele, nem rossz.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Kérdésem lenne: Ha MOST elõfizetek (nem, de mondjuk), akkor visszamenõleg is jogosult vagyok a PSN+ -os "ingyen" játékokra vagy csak az ELSÕ elõfizetéstõl?

Utóbbi. Ordenáré hülyeség lenne az elõbbi a Sonytól, akármennyire is jól járnánk így.

Egyébként a 15k ugye magyaron ennyi (Cloudnál amúgy 13k), ami drágább a többinél, de szoktak rá akciók lenni. Én még eddig csak 3 hónaposért fizettem, legutóbb 3k-t. (Az áprilisi csomagból a The Cave-nek négyszer értem a végére, az Okamiba pedig 32 órát tettem eddig.)
Dj Tommy
Én se ismerem, de én nem játszok stratégiával, ezért gondoltam, hogy a csoport tagjainak ajánlom fel. <#kacsint>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX