Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Csak egy oldal a téméval kapcsolatban.
Annak idején sok port kavart, hogy nem lehet vallásos neveket (köztük a Christian is!) adni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81
Ha jól rémlik, akkor Imi arra utalt, hogy nem lehet semmilyen vallásra utaló dolog az ember neve. Például Krisztián sem (Christian)...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Fpocok
Mire gondolsz?

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Hoppá - ez nekem is új infó.
//Bár, ez még mindig jobb, mint a Blizzard-féle névüldözés a Diablo 3 esetében 😊))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81
Olvasgatom a BL2 tegnapi javításának leírását, aztán ilyet találok:

"Players are now able to type a "c" in their player name without causing the "load a character" overlay to appear while starting a New Game."

<#idiota>

Betojás. Eddig nem lehetett "C" az ember nevében. XD

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Vehettem volna egeret ócsóér', basszameg...

Sziasztok, megvettem a dragon age originst de hiába jelentkezek be játékon belül,nincs letölthetõ tartalom,a profile-t se küldi el, a bw oldalán pedig regisztráltam, meg amit adtak dlc kódot hozzá azt is regiztem de nem tudom letölteni,játékon belül nincs ott hogy letölthetõ tartalom ha meg külön az official dlc-re megyek ott meg 1200 pont vagy mennyi.Beállításokba be van állítva hogy küldje el a profile-t..stb de semmi,mintha offline lennék.

zorrobomber
És nem melegszik, nem fagy le, nem izé.. Mondom próbáltam, és sose lesz ugyanaz. Jó jó, el lehet vele lenni, egy darabig poén hogy szarás közben tudsz Oblivionozni 😄 de egy idõ után inkább kellemetlenségekbe botlasz, mint pl. én, amikor Modern Warfare-ezés közben beleborítottam 1 liter vizet az Asus laptopomba úgy hogy észre se vettem csak fél perccel utána.

Én se tudnék laptopon normálisan játszani. Azokat az embereket (kollégák, ismerõsök között van ilyen) meg végképp nem tudom megérteni, akik úgyse cipelgetik sehova a gépüket, de mégis laptopot vesznek játszáshoz, amikor azon a pénzen egy sokkal erõsebb gépet tudnának, amin kényelmes is játszani.
Zomil
omg...és ilyenröl lemaradtam :'(
egy könnycseppet elmorzsolok érte 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

zorrobomber
Én el tudom képzelni, de szerintem is botorság. Kipróbáltam ezt az utat is, nem jött be. Inkább csak arra akartam rávilágítani hogy ez azért nagy üzlet is lehetett volna, mondjuk azóta már észrevettem hogy Shipping US és Canada only figyel az értékesebb cuccok mellett.

grebber
Megszokás kérdése minden!
Anno én is miket fikáztam a kontrollereket hogy azzal fps-t ne nevettessetek! És tessék mostanában a pc-n nem is játszok!Pedig ott is vár többszáz game!

Next PC upgrade: 2022

Tehasut
Durva, legszívesebben az egész TT pakkot megvenném.
IMYke2.0.0.0
Laptopon játszani, számomra elképzelhetetlen. Még úgy is, ha lehet USB-es billenytûzetet, egeret, sõt nagyobb monitort is csatlakoztatni hozzá (akkor már inkább a fejleszthetõ asztali PC).

zorrobomber
56ezer forintot nekem is megért volna egy Razer Blade 😊

Zomil
fuck...ezt jo lett volna tudni 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Fpocok
-90% a razer termékekre
Baszod, és nekem nem szólt senki?

grebber
1.5-2 dolcsiért veszem is majd a Group Buys steam csoportnak köszönhetõen!!!

Next PC upgrade: 2022

Carlos
csak az én accommal mûködik. 😊

Þór vígi þessi rúnar

kill3r21
nah 2 óra múlva kiderül nyerem-e a játékod 50% az esélyem, Carlos help....xD
Rapid81

Ja és a Tales kaphatna egy 85-90%-os akciót a Steamen.

Olvassák a topikot, csak a Steames részt nem értették jól 😊

Telltale játékok 85%-os kedvezménnyel (GoG)

A Back to the Future a legújabb, szóval Jurassic Parkra vagy Walking Deadre vágyók hiába kattintanak.
kill3r21
Lehetséges, de tesem érted az én véleményem, hogy egy átlag magyar munkás hogy rak el havi 150k-t.....szerintem sehogy 😄
IMYke2.0.0.0
Felejtõs darabnak tûnik. Számomra.

Fpocok

arty
csak érzékeltetni próbáltam, hogy mennyire nem mindegy h mik a "vettt házat két év alatt" sztori részletei 😊
persze nagyon jól hangzik, csak épp enyhe csúsztatás.

(amugy a 150ezer x 24hó = 3.6misi még mindig, de angliában az 5 milla lakásra nekem még mindig nem áll össze... az kb még az itthoni 1 millásnál is eldugottabb helyen lehet 😊 )

Forza.

kill3r21
Egyébként a kispénzüeknek télleg ez a legjobb alternativa, venni egy romot olcsón, és szépen lassan ahogy van pénzed felújítgatod....
Tikal
óó, én nem is akarlak, azzal tuti bibi van 😊 Volt egy házam 6misiért, majdnem összedõlt, de a telek sokat ért 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

kill3r21
Akkor Grat neki, mákja volt.... 😊
kill3r21
Aha...
Abban akkor sem döntötök meg felfogás ügyileg, hogy az 1misis házzal valami bibi van, vagy rossz környék, vagy nagyon felújításra szorul, de valami oka van hogy olcsó...
Gyõrbe is van lakás 3misiért....
A Kossuth utcában...😄
Rapid81
Ki kellett meszelni, amúgy semmi baja nem volt. Víz, villany volt bent, kályhát vitt. Van 4 óvoda, 3 általános suli, 1 középsuli (készül a második nyitni) és 1 szakmunkásképzõ. Munka is akad, de a közelben mindenképpen. Cigányok meg mégis hol nincsenek már ebben az országban?

Tikal
szerintem meg nem mindegy hol a ház, lakás vagy éppen telek nyaraló, meg ugye kinek mik az igényei...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
külföld 😄 most angliáról beszélünk, az a külföld?

Rapid81
Pár éve, mikor még aszfaltozóként dolgoztam, Nógrádban aszfaltoztunk egy kis hegyi faluban. Na kérlek szépen, ott 1 Ft-ért kaptál telket, csak költözz oda. Megtermelni meg tudja az ember, ami kell, aztán a többi meg nem számít.

Tikal
nem tudom olvastad e amit írtam 😊 írtam is hogy nem teljesen összehasonlítható, de ott is van alapszámla...

kill3r21
ÉS fogadok nem költött rá egy petákot se mi? 😄
Simán lakható, van suli van ovoda, van munka, nincsenek szinesfémtolvajok, tehát minden fasza mi? 😄
Carlos
Mi párommal 12 milliót spóroltunk össze melóval (nem okosítva, ügyeskedve, hanem szépen tisztán). És elég is lett a kecó felére. 😊

Þór vígi þessi rúnar

zorrobomber
Sõt, nagyvárosban is kapsz ennyiért lakást 😄

Rapid81
Ne keverd a fogyasztás utáni számlázást például a tévé elõfizetéssel. Elõbbiek mérhetõek, utóbbi nem, hacsak nem szereltetsz kamerát a TV-dbe és akkor látják, hogy mikor ülsz elõtte...

Telefonnál is, ha nem hívsz senkit, akkor a rendelkezésre állásért fizetsz, ami egy adott összeg, és arra jön a használat utáni díj...

kill3r21
érdemes rákeresni neten, "házat 1 millióért"
Borsodba van a legtöbb, vajon miért? 😄

Legtöbb helyen, se suli, se ovoda, se munka, azért olcsó 😄
Vagy a másik véglet hogy minden van, csak épp amit irtam, majdnem összedõl 😄
Rapid81
Bátyám 600k-ért vett egy szoba-konyhás parasztházat pár éve... Szerintem te laksz szar helyen.

Zomil
Jo hát nálunk a nyaralonk nagyon szép ház volt hatalmas kerttel, felujitva ment el olyan 6misi körül...Pedig egy Szolnok melletti kis faulban volt...el nem tudom képzelni 1millioért milyen házat adnak. Max. valami lelakott izét, amire legalább 5m-et költesz, hogy rendberakd.

kill3r21
nem, külföldön
Tikal
a lakást itthon vette, nem?

Zomil
Ea ugy konkrétan bekaphatja... 😊

kill3r21
1milláért házat...kacc kacc kacc, inkáb romot, amire 5 misit kell költened hgogy ház legyen belõle....soxor nem értem hogy ti hol éltek? vagy csak mifelénk szar a helyzet?
Mi most fogunk a párommal megpályázni egy pályázati lakást 5évre, rezsivel, és a lakástakarékosságival havi 80ba bennelesz. Abból lesz 5 év múlva 2,5 millánk, ami sztem max kezdésnek elég, de nem házvételre....azért megnézném mit adnak 1misiért....uncsitesómék vályogházat vettek 1,2 ezerért, már költöttek rá 4,5 misit és mozd kezd lakhatóvá vállni...szal nemtom hol éltek ti...
Közben megkérdeztem haverom , havi átlag 150ezret tett el, 5misiért vette a 1,5 szobás garzont, dolgozott mint ökör, de van lakása....
Tehát itthon az én 5éves megtakaritásommal is csak a felét tudnám megvenni a 1.5 szobás garzonnak 😄
Tikal
300e az nem sok kinn... ennek több mint a fele kaja meg lakbér, aztán még vannak egyéb költségeid is, a barátod nyilván nem ennyit keres, hanem jóval többet...

Tikal
ez tényleg sántit...😊

Tehasut
A GSO-n Marvel Heroes béta kulcsokat osztogatnak.
Itt van az enyém, ha valaki lusta lenne regelni hozzájuk.
AP19-NKR5-UVJ9-DAMK
Tikal
óóó, na ez szép lenne, de hol látsz te ilyet? 😊 A telefonszámlám, akkor is vonják ha nem beszéltem egy mukkot sem, még a legkisebb csomagnál is, netflix elõfizetés szintén, kutyát nem érdekli mennyi filmet néztél meg a hónapban, spotify, deezer szintén, közmûveket nem sorolom, mert ott nyilván a nagyobb rész a fogyasztásból áll, de pl a UPC sem kérdezi meg mennyi barátok köztrõl maradtál le, mert nem értél rá 😊

szóval szép amit mondasz, de ez nem parkolóóra 😊 ha neked nem jön be a szolgáltatás akkor nem fizetsz elõ, de nekem simán megfelel, három hónap alatt csak van annyi idõm hogy letoljak egy két címet...