Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Így gyakorlatilag addig a pontig full grind volt. Többször visszamentem ugyanarra a területre farmolni. De azt a játékot nagyon imádtam.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Izé... csak nem egy JÓ játék :-D
Persze a random encounterek, azért egy idő után kiidegelik az embert, de hát ez ilyen. Ha nem grindelsz, a komolyabb ellenfelek a földbe döngölnek.
Letölt - betölt - nyomtat 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Amilyen impulzív, s viszonylag kevés szabadidős gémerke vagyok, lehet, hogy skippelem az FF-témát egy időre.
Ezek a játékok --- érzésre --- nem öregszenek azért olyan rosszul. 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Dzsinivel értek egyet. Mindegy mit veszel, rengeteg játékidőt kapsz, de együtt több részt tényleg nem érdemes, mert egyetlen részben annyi content lesz, hogy a következőre kifáradsz az garantált.
- FF X/X2 - X baromi jó, egyik legjobb FF ever, de csak azért, hogy az X-2 meg egy üres klón, egy recycled baromság legyen.
- FF XIII - Okés.
- FF XIII-2 - Okés.
- FF XIII: Lightning Returns - Okés, de mire ide eljutsz kiégsz, mint Britniszpírsz 21 évesen.
- Type 0 HD - picit tesco gazdaságos FF, de ez is jó
Ha még egyet sem toltál soha, akkor kezd a csúcson: FF VII. Viszlát 500 óra múlva :-D
Kulcsos oldalon 25 euróért már megkapod a Goty kiadást.
Season pass mennyi kulcsos oldalon? 20 euró (steamen alapára 50 euró és most leárazva is 30).
Alapjáték kulcsos ára 11 euró, steamen most leárazva 20.
Megint ki van megszopatva? Aki megvette az alapjátékot annó megjelenés környékén vagy utána ennél drágábban. Ha teljes áron vesz játékot akar pengesse ki majdnem egy goty árát ahhoz, hogy goty-ja legyen. Nem értem én ezt az árazást. Miért kell a 0 day vásárlót ilyesmivel büntetni. Nem az lenne a normális, hogy ilyenkor a szezonbérletet hozzáigazítják a Goty árához (példa 20 euró az alapjáték, 30 a goty....10-ért adjuk oda az alapjáték és a goty között különbséget képező szezonbérletet, ha már volt olyan hülye a játékos, hogy sokkal korábban valószínűleg sokkal drágábban megvette a játékot?
Én meg ezt nem értem és valószínű nem is fogom.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.08.22. 20:20:28
$1 része must buy!
Dead Age
DreadOut + Manga + OST DLC
DreadOut: Keepers of The Dark
Lakeview Cabin Collection
BTA - Vótmá', Freddy "sok" meg ájdontker.
Layers of Fear: Masterpiece Edition
Alien: Isolation™
Five Nights at Freddy's: Sister Location
$10 - multi only cucc, skip
Dead by Daylight
Pont a F4 SP esetében volt az, hogy "vegyétek parasztok most olcsó és drágább lesz" és tényleg meglépték, tényleg emelték az SP árát. Gyökerek.
Pedig ha értelmes áron adták volna a komplett(!) pakkot Day1 veszem, így meg csak legyintek rájuk. (Meg tojok...)
User reviews:
RECENT: Mostly Negative (38 reviews)
OVERALL: Mixed (3,229 reviews)
Tényleg örülök, hogy nem új a dolog. Így nem érzek olyasmit, hogy nekem ez most azonnal, de gyorsan 😊
Belenéztem a japán srác live-jába, és tetszett a Dragon Quest. Az egyértelmű, hogy a játék nagyon nem az én európai fejemnek van kitalálva - nagyon-nagyon rá kellene állnom ahhoz, hogy értsem <és most nem a feliratokra, hisz --- gondolom --- angolul is tud a játék>és most nem a feliratokra, hisz --- gondolom --- angolul is tud a játék>, hogy mit és miért kell épp.
Az összkép, ez a kicsit rajzos, kicsit mesés, de vér komoly egyveleg fincsi.
//Érzed, hogy mennyire terelem magam a Final Fantasy irányba? 😊))
Ez egy pénzorientált világ így engem csak ez érdekel..MS csak tarccsssa meg a Storeját meg a tonnányi árakat remélem egyre több embert buknak emiatt.Szóval részemről mehet
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.08.22. 20:07:12
Next PC upgrade: 2022
Az érzés amikor IRL 1 napod elment az alapanyag farmolásra, bementél a "laborba", kotyvasztottál, majd elszúródott a folyamat (ami amúgy szintén sok idő volt)... fúúúú.
Viszont best crafting rendszer ever! Már ami a 2. részében volt... az odacsapott.
Saját játékát annyiért adja az MS és ott ahol jónak látja. Ez az MS store ellenszenv kb a régi szar a Steam eszmecserét idézi, amit cirka 6-7 éve folytattunk le ugyanebben a topikban.
Ismétlem neked megint csak azzal van bajod, hogy nem dobálják utánad 30 ft-ért a játékiakat. Remélem nem is fogják sose. Nem normális, hogy saját játékait elértéktelenítik a fejlesztők és a kiadók. Nekünk hörcsögöknek jó, de amúgy totálisan ellentmond a józan észnek (és ne gyere nekem a bundle teóriáddal, mert kapásból megfejelek valamit a közelemben).
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Na igen akadt pár ezer felajánlás amire egy horogra akadt 😄
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Hol lázlttunk olyat hogy 1 éve kint egy game jön a folytatása és máíg ugyanaz az az ára az elődnek...
Ebből nekem az jön le ,hogy a MS egy napról napra élő rohadt csöves cég
Next PC upgrade: 2022
Ha ezt nem akarod kivarni akkor evvan mint irtad, horror SP normal alaparral.
DE
Egy Fallout 4 is 50-100-150 órás játék. Iszonyat tartalmas és hosszú volt day 1 is.
Ha nagyon bizsereg valaki egy ilyen játék miatt akkor nincs olyan hogy nem éri meg... venni kell és játszani. Ha tud várni és nem sűrgős akkor meg várjon.
Semmi gond nincs azzal ha valaki vár, ha valakinek nem fekszik, de ez legyen magánügy véleményem szerint. Fallout 4 azért élt meg ennyi plusz kontentet azért jött egy ilyen kiadás, mert sokan megvették és játszották ahogy ki lett adva, mögötte volt / van a közönség. Enékül nem megy, lásd Mass Effect, ami akkorát bukott hogy lehúztak minden rolót, semmi tartalom, semmi support, és a fejlesztők is már mást csinálnak és Mass Effect sem lesz jó darabig ( ha egyátalán lesz még valaha ), nem hogy GOTY kiadás...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Why so serious?
Válassz egyet, mindegy melyiket. Örülj annak, játssz azzal. A többi ráér.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.08.22. 18:14:54
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Szóval, akkor azokat is kéne... és akkor már az előttük lévőket, meg az utánuk lévőket is... 😊))
Tudom, hogy több ezer (!) órákról beszélgetünk most.
De hát milyen lett már ez a nem kicsit kövér Hörcsög... 😞
Nagyon kéne nekem is ehhez erő... de fórumozás és játék mellett ez a másik elfoglaltságom, a hírek, videók nézegetése előtt vagy után... 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Most úgy érzem, hogy kedvem volna FF-zni.
Holnaptól meg lehet, hogy valami kis indie játék rabol el az életemből 80 órát... nem tudom.
Úgy látom, hogy a GMG 50% + 15% voucher egy eddig sosem látott lehetőséget ad a Fehér Forrásból való FF vásárlásra, és egy kis japó RPG-zsre.
Persze, a régebbi 2D-sek is izgatnak, de 13 játékra már nincs zsír a bőröm alatt 😊
Én átszoktam arra, hogy csak akkor nézek árakat-akciókat, ha tudom, hogy azonnal neki tudok (akarok) kezdeni.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.08.22. 18:05:53
KÉRDÉS:
Nagy öngól lenne, ha csak ezeket venném meg magamnak?
* FF X/X2
* FF XIII
* FF XIII-2
* FF XIII: Lightning Returns
és esetleg a Type 0 HD...
- lesznek sztori DLC-k
- és lesz egy 'GOTY' (vagy más névvel ellátott gyűjteményes kiadás).
Tudom: támogassuk a fejlesztőket meg etc., de aki pénzből él, és hobbizik, annak azért nem mindegy hányszor akarják megnyúzni...
//Szerk.: Ja és jöhet a kérdés, hogy de hát Imi, miért savanyú a szőlő?
Kérem szépen: egy alapjáték tulajdonos vagyok, egy (az alapjáték árának fényében) horror árú Season Pass árnyékában.
S biztos, hogy vagyunk még így páran itt is...
Ki tudnám fizetni azt a 2x,xx eurót a SP-ért? Ki.
Akkor miért nem? Mert rühellem, hogy a Season Pass 3x (!!!!) többe kerülne nekem, mint a STEAM-es akcióban vásárolt alapjáték...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.08.22. 18:01:46
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.08.22. 17:52:17
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.08.22. 15:50:10
Aranyos fejlesztőcsajszi, feszes bőrnaciban elmondja, miért is érdemes megvenni a Cuphead-et:
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."