Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Ez nem úgy volt ,hogy PC-re is jön?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

TBTPumpa
Február:

CollecTORZ Edition:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.08.23. 11:37:34

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Claudia Black. <#szeret>
zorrobomber
Ingyen Shadow Warrior (2013) Steam
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.08.23. 10:29:53

zorrobomber
PC-re van egy rakás... már csak a nagy számok törvénye alapján is 😊

Tinman
Day1 rendeltem elő 4 helyről, ebből 3 hely nem jött be, a 4. magyar, 2x áron. Azért sanszos, hogy utóbbi helyről is majd kapom, hogy bocsi, de nem jött be. Emberkísérlet -.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Jó exluzív van csak nagyon kevés minden gépre. Nagyon rossz irány ha csak azért jó egy gép, egy platform mert pár játékra rá van aggatva az ex logó.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

zorrobomber
Oké de ha nincsenek jó exkluzívok, akkor megette az egészet a fene. Egyben, a csomagnak kell rendben lenni, és még mindig nem stimmel a kirakós minden darabja.

Totti5
Mindegy mit csinálnak az rossz és nem jó.

Amikor kijött az Xbox One és tolták az exeket az első években ( több volt rá mint a PS4re ), akkor sem kellett annyira. Indok : gyenge a gép, szar a gép, nem jó a játék. Ryse hiszti/fika, Forza 5 fika, Dead Risign 3 fika, Sunset Overdrive érdektelenség, Killer Insitct is csak addig kellett amíg nem jelent meg stb stb stb..

Amikor a PS4re is elkezdtek jönni a címek, megint bele lett rúgva az Xbe, hogy erősebb a PS4 hw, több rá a cím.

Azóta is ezt fújja mindenki.

Ami MS cím meg jön az le van szarozva, legyen akármi is. Talán a Forza Horizon 3 az amit nem igen tudtak.

Mit reagáljon erre az MS? ha játékkal jönnek az nem kell, gépet nem ad el. Állandóan azon van a vergődés hogy egyes játékok 900p és nem FHD, PS4en szebbek.

Reagáltak : kiadnak egy nagyon erős, fejlett HW-t. ami előreláthetőleg mindent tartalmaz ami miatt szokott menni a sírás. Kis méret, beépített táp, előreláthatólag a technológiát nézve halk hűtés, 4K BD lejátszó, erős HW jó ár/érték arány.

Itt a gép amire mindenki vágyott, lehet rajta erőből játszani a fejlesztőknek nem kell spórolni. Mindezek mellett szép csendben olyan szolgáltatásokat épített ki az MS ami konzol fronton a legolcsóbban a legtöbb játékot kínálja, annak aki szeret játszani. ( Game Pass, EA Access, Games with Gold, visszafele kompatibilitás ).

Totti5
Több szállítmány lesz, ha előrendelted akkor meg fogod kapni. NES-él is mindenki megkapta.

De ha csak véleményt írsz a meggyőzés szándéka nélkül, akkor miért írod azt ratgabnek, hogy nem tetszett eléggé NEKI a Witcher 3, azért nem fejezte be, vagy nekem, hogy az 5 és fél év játék tervgazdálkodás volt, illetve, hogy

"A szabadidőről még annyit, hogy fentebb pont azt írtam, hogy ha egy játékot otthagysz egy másikért és az "első" játékidejét, a másikba ölöd akkor az továbbra is gamitime, csak egy JOBB játékkal."

Azt elfogadom, hogy nálad ez azt jelentené, hogy kevésbé jött be a játék, de nálam nem feltétlen. Annyi banális változó dönt róla nálam az évszaktól, a beviteli eszköztől kezdve, hogy éppen mit folytatok, hogy az hihetetlen.

Tehát arról alakítasz ki véleményt, hogy más mit érez játék közben, és ez csak úgy az orra alá dörgölöd a meggyőzés szándéka nélkül? Komolyan kérdézem, hogy mi a tézised, mert azt én sme vitatom, hogy nálad másként működik.

Egyébkétn egyszer már fordítva lejátszódott ez a beszélgetés,m azért is hoztam fel az újrajátszásokat: nálam elképzelhetetlen, hogy egy jó RPG-t ne akarjak újrajátszani. Ehhez képest ugye megrökönyödtem, amikor te a BG-ről, a Gothicról vagy a Tormentről is kijelentetted, hogy kedvenc, de soha többé. Nálam ezzel a jó RPG definíciójából ki is esnének. Mert úgy jó RPG-nek van szavatossága, és ingerel más karakterek, felállások kipróbálására. Ugyanígy egy Total War sem pálya csak egy néppel, egyféleképp. Számomra nem a stáblista a szent cél, hogy azt elérve vége a játéknak, annak hiányában pedig nem is létezett.

- Super Mario 64 - Nagyon sokáig elvittem, de félbehagytam. Miért? Mert nem jó játék. Igen. Leírtam. A SM64 nem jó játék! A SMB, a New SMB 1 és 2 viszont JÓ játékok. A SM64 ellaposodik, unalmassá válik, talán pont a "forradalmi" 3D nézet okán. Anno azért tapsolt neki a szakma, mert mesterien megoldotta a 2D->3D váltást, de ettől belbecs egy idő után harmatos.

A játék korszakalkotó, egész egyszerűen elképesztő mennyi mindenet tudott akkor, a legtöbb platformer azóta is a töredékéig jut. És mégis úgy vagyok vele, mint te.
Tinman
A hsz amire válaszoltál így indult részemről:

"A véleményünk ezen a téren eltér. Szerintem"

Innentől fogva képtelen vagyok értelmezni azt a kérdést, hogy meg akarlak-e győzni bármiről is vagy sem. Sok célom van az életben, ez semmiképpen nincs köztük. Azt viszont fenntartom továbbra is, hogy az igazán jó játék definíciója nem az, hogy félbehagyJUK a felénél...

Ha visszatérsz és letolod az valamennyire érthető, de ha egy másik játékért hagytad ott, amit aztán közben végig is toltál, akkor bizony az a másik játék jobb volt. Az 5 éves Sztálinista W8 projekt meg betonkemény... az már munka, egy tervgazdálkodás eredménye :-D

Minden játéknál nagyon is releváns a hossz, mert nem mindegy, hogy 500 órás vagy 5. Nyilván az utóbbival könnyebben tervezhető az a szabadidő, amiről írsz.

A szabadidőről még annyit, hogy fentebb pont azt írtam, hogy ha egy játékot otthagysz egy másikért és az "első" játékidejét, a másikba ölöd akkor az továbbra is gamitime, csak egy JOBB játékkal. Nem arról beszélek, amikor a játék helyett kimész kereket cserélni, vagy betonozni.

"És most végigjátszottam a 3-at, és jobban élveztem, mint az AC-t szinte új korában."

Nem véletlenül. A GTA bármelyik része jobb, mint az AC 1. Egyszerűen nagyobb benne a fun factor, még az unalmas autókázással együtt is. A GTA 4-nek minimum 3x kezdtem neki, végül a 4. lett a teljes végigvitel. Nem jó játék. El lehet vele szórakozni, de nem addiktív, gyakran nem szórakoztató, gyakran leül az egész... nem mondom, hogy némely esetben nem éreztem munkának, de már "csakazértis" alapon le akartam tolni. Utána az 5. jobb élmény volt, kivéve a Trevoros értelmetlen, agyatlan 14 éves zsebhokizó kisfiúknak való részeket. Persze vannak akik szerint ez poén, de hát ugye van aki jóízűen nevet egy fingós viccen is, nem ehet mindenki ezüst villával Dosztojevszkijt.

"Ettől jobban szeretem a Jak & Daxternél?"

Oké, de ez már a szavatosság/újrajátszhatóság kérdése. Attól, hogy egy játék szavatossága NULLA, attól még lehet baromi jó címe, ami elől felállni sem akarsz, míg nem láttad a végét.

- Demon's Souls - Alapvetően ez egy rossz játék, de úgy, hogy közben baromi jó. Ez túlságosan egyéni tűrőképesség kérdése. Mert mint szórakoztató produkció nagyjából egyenlő a duplanullával, de mint kihívás... az már más kérdés. Megértem, aki félbehagyja.
- Dark Souls - Dettó, bár itt már barátibb kicsit a légkör, igaz nem sokkal.
- Super Mario 64 - Nagyon sokáig elvittem, de félbehagytam. Miért? Mert nem jó játék. Igen. Leírtam. A SM64 nem jó játék! A SMB, a New SMB 1 és 2 viszont JÓ játékok. A SM64 ellaposodik, unalmassá válik, talán pont a "forradalmi" 3D nézet okán. Anno azért tapsolt neki a szakma, mert mesterien megoldotta a 2D->3D váltást, de ettől belbecs egy idő után harmatos.
- Shadow Complex - Erre viszont rá lehet függni. Kifejezetten emlékszem, hogy másra rá sem akartam nézni, amíg ezt toltam. Még a challenge módok is lementek.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Dzsini
Vedd úgy, hogy a 0HP harcképtelent jelent, nem halottat. Ugyanúgy ugrálni fog mindenhova az összes karakter, de pofozkodni nem hajlandó, amíg fel nem gyógyítod (ahogy írják Phoenix Down, Life varázslat, mentéspontnál Tent).

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Voltan
Én pedig a nem túl távoli jövőben veszek egy PS4pro-t is, és az ottani ragyogó exklu címeket szépen élvezem 1080p-ben, Egyelőre semmi 4k megjelenítőt nem tervezek az elkövetkező 2-3 évben.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

grebber
Ez egyértelmű...Én is amit leírtam kb 5-6+ év múlva lesz csak 4K-ra váltásom (főleg, hogy én nvidiát akarok és a G-Sync miatt 200 alá kb soha nem fog értelmes ips lemenni 😞 )
De engem sem zavar még..szerencsére megint áll a grafika egy helyben és ez a 980Ti lazán elég lesz FHD maxra 30 fps el jó 3-4 évig lazán..aztán csak jön majd ott végre valami graf ugrás...Bár szerintem ezt az ugrást majd ps5 / xbox tökömtudja minél látunk majd....

Next PC upgrade: 2022

darkSectorxxx

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Voltan
Igen, de ez így működik. Csak gyorsul, ami nekünk nem probléma, mert szépen elvagyunk még a jelenlegi cuccal, 1080p-ben szépen. Aztán, amikor ez már kevés lesz, akkor átváltunk a 4k cuccokra, amik már akkor olcsóbbak lesznek.

Engem soha nem zavart, hogy egy apró lépéssel le vagyok maradva az aktuális tech szinthez képest. Kényelmes, és olcsó. Olcsóbb.
2013-ban még 1024*768 moncsim volt 😄 Ott van ma is az asztal alatt. Backup 😊
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2017.08.22. 23:53:57

grebber
Ez a 4K is be fog majd állni a hétköznapokba mint ezer éve tette a full HD..Sajnos ez most egy lasabb folyamat lesz mert mégis csak 4K és azért valamit igényesebedtek a népek is akik nem elégednek meg 30-40 ezres TN panel fosokkal..Nos ilyen szintre a 4K IPS kb a soha napján fog lekerülni 😞 Részemről 100K-n még hajlandó lennék kiadni érte (ez is már 2x ára lenne mint a mostani full hd-s fostalicskám)
Nem semmi ,hogy ott fogunk tartani ,hogy már 4K max 60 fps képes VGA olcsóbb lesz mint a 4K ips monitor mikorra odaérünk hogy kb mindenki 4K-ba csapatja a gaminget

Next PC upgrade: 2022

darkSectorxxx
4k nekem sem kell. Sőtt még ha lenen rá fél millám, mert kb ennyibe fájna egy normális 4k, azt is sajnálnám, majd mikor olcsó lesz. Én single játékokban még a 60fps-t sem értem mint probléma...pláne azokban amik iszonyat stabilan futnak....

VR Resident Evil 7 azt ennyi....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.08.22. 23:34:37

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Voltan
Ja, OK. A 4k az annyira kívül van az én radaromon, hogy köszönőviszonyban sincs az általam élt valósággal 😄
Magyarul, leszarom. A 1080p tökéletes számomra, nem is értem per pillanat a 4k problémát.

Na a VR, az érdekelne, nagyon, de az is a jövő zenéje számomra. Meg ahogy nézem a játékipar számára is.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2017.08.22. 23:28:49

darkSectorxxx
Multi címeknél 4k-s tv-nél olcsó a Scorpio, de ja ha nincs mellé egy ps akkor valszeg hiányozna.....

Ismerek olyanokat is, akiket egyik exclusive sem érdekel pl, annak olcsón lehet 4k-s gép.
De amúgy neces nagyon.
Én úgy tudom elképzelni, hogy azok szerzik be elsősorban, akiknek van már egy ps4 legalább ami 50 fing-hugy, vagy olyan pc-s, aki a haverjaival tólná xlive-on csak eddig a technikai paraméterek tartották vissza.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.08.22. 23:19:50

Voltan

Ebből nekem az jön le ,hogy a MS egy napról napra élő rohadt csöves cég

:

És a helyzet az, hogy ebben valszeg igazad van. Amit ezzel a "skorpióval" művelnek eléggé címeres elcseszés. Semmi exkluzív cím, csak egy izmos hardver, ami akár még jó is lehetne, és akár még ez a politika be is válhatna, ha ügyesek, de sajnos az elmúlt pár év alapján már látjuk, hogy nagyon nem őket igazolja az idő. Sem a piac.

Sajnos nekem minden eddig megnézett és elolvasott dologból az jön le, hogy az MS feladta ezt az egészet. Ha veszek konzolt - és hamarosan fogok, akkor az a PS4 Pro lesz, nincs itt semmi kérdés, vagy kétely. Kár...

darkSectorxxx
Szebb mint az eredeti. 😄

Seth
Ha nem lenne elég a géped hozzá, lesz alternatíva <#idiota>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

PSN ID.: Beegabor

darkSectorxxx
Igen PC-re, akkora fos lett.

kigyi
Ööö dereng valami 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Fpocok
HOPPA! FF15 PCRE?

Remélem senki nem emlékszik anno mit igértem.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Én azokat állítottam párhuzamot, hogy TBalint lépten-nyomon Lara-, Kerrigan- és Tracer-hátsókat linkelt korábban, a felhozott Blizzard pedig addig tolja a témát, hogy visszasírom a Bravo magazint.

A beszólásom nyilván elsősorban a Blizzard felé irányult, ha nyilván nem is "osztom" a fétiseket sem. Nem mintha bajom lenne a női karakterekkel, és mondjuk a Bayonetta már annyira betegen csinálta, hogy önmaga paródiája volt a jó értelemben.
Seth
Phoenix Down item, vagy save pontoknál Tent

PSN ID.: Beegabor

IMYke2.0.0.0
//Final Fantasy 7 OFF --- ígérem, nem fogok többet kérdezni a témában, csak ezt:
Cloud i2k kimúlt egy csatában, még a reaktorból kifelé tartva... mégis őt irányítom a 2 fős csapatot reprezentálva. Harcban meg ő ugye csak fekszik.
Kérdés: nem tudom Cloud i2k-t feltámasztani? (vagy ez JRPG-hagyomány gyalázó kérdés volt?) 😊
Esetleg marad a save file visszatöltés?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
//A partvonalról: rólam már mindenki tudja, hogy jobban szeretek NŐI (fő)szereplőkkel játékokat legyőzni. Én nem tekintem ezt fétisnek. Esztétikai és elégedettségi élményt nyújt a rossz fiúk --- társadalmilag és az emberi történelem által beállított - "leggyengébb" nemmel való kiirtása. Számomra.
S valljuk meg: poligon/pixel csajok ide vagy oda, nem egy ilyen hősnő bámulása több (tucat) órán át mégis csak kellemesebb (lehet) egy straight pasinak...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
DAY1 rendeltem meg a SNES Minit. UK ismerőst 4 helyre ugrasztottam Pre-orderben elfogyott, jött sorban az üzenet. Idehaza is előrendeltem. Esély, hogy kapok rá? Parányi.

Barmok. Állatok. A gamer univerzum legtrógerebbje a Nintendo. Pedig honnan indultak...

"Nintendo meg szánalmas"

Helyben vagyunk. A fél világ 80 dodóért kapja, ha hozzájut, nálunk 2x80. Biztos ami bi... birka.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.08.22. 21:55:55

Hol írtam, hogy baj a Creative Assembly?

Nem tudtam, hogy miért emelted ki. Azt hittem, hogy azért, mert "nem ér".

Nincsen poligoncsajfétisem (nem is ismersz, anélkül pedig, hogy tudod megmondani a másikról, hogy milyen?)

Téged nem ismerlek, a hozzászólásaidat igen. Nem hittem, hogy így magadra veszed, azt hittem, hogy egy tudatosan, eljátszott/felvállalt szerep volt itt a mondhatni állandósult játékcsajos képözön és ömlengés, és erre való utalásnak tekinted a kommentemet is. Mert klub ide, klub oda, ennyi talán még monoklival gépelve is belefér rosszindulat nélkül.
Én elfogadom, hogy ez rád igaz, nem kívánlak meggyőzni az ellenezőjéről. De te miért akarsz arról meggyőzni, hogy rám pontosan ugyanaz áll, mint rád? Nem úgy fogyasztom a játékokat, mint te.

Én tipikusan belekapok sok mindenbe, és a hosszabb játékok jellemzően fél évekig is eltartanak, miközben megy más is mellettük. Nálam a 30 órás Deus Ex is eltartott fél évig, a Witcher még tovább, a Wizardry 8 pedig több mint 5 és fél évig (újrakezdésről szó sincs). Nálam egyszerűen belefér, hogy egy játék hosszú, és nem gyorsan végigfutandó valami. Tartós szórakozás, amihez mindig jól esik visszatérni egy hosszabb időszakon át.

Azért tartottak ezek ennyi ideig, mert nem éreztem késztetést folytatni őket? A fenéket! Egyszerűen csak másképp alakult a szabadidőm. És főleg a Wiz 8-nál volt az, amire már céloztam: amikor rájöttem, hogy fél napokat beleölök érdemi haladás nélkül, akármennyire is élveztem, és lekötött, inkább megvontam magamtól. Ez nálam nem a tipikus, hanem a főszabály. Mai napig tervezek partykat hozzá, és nagy kedvem lenne újrajátszani. Csak egyrészt teljes 6-7-8-as menet van tervben (átvihető a mentett állás,a döntések, a felszerelés egy része), másrészt az időigényessége miatt nem lehet csak úgy beleugrani. (Bár teljesen vakon ugrottam bele 350 Ft-ért, mondván megnézem, mit tud.) Ettől persze még hiba a sok grind és az elnyújtott harcok, de sosem unalomból vagy belefáradásból hanyagoltam (lehet, hogy meglett volna az is, de nem jutottam el addig soha). A Football Managereket is csipáztam régen, de rájöttem, hogy az összetettségük miatt túl időigényesek, emiatt az egész műfajt kukáztam. Ez sok mindenen múlt, de nem a késztetés hiányán, az biztos.

A Hotline Miaminál pedig irreleváns a hossz. Vagy ha számít, éppen azért érdekes, hogy egy pár órás játékot eldobtam hónapokra indulatból, annak ellenére, hogy egy fagyással volt a problémám, nem a játékkal magával. És ebbe nálam bele szoktak "halni" játékok, de neki szerencséje volt, mert újra előkerült, és egy ültő helyemben be is fejeztem. Ennyin múlott. Sajnos vagy nem sajnos, de nálam ez sem szokatlan.

A GTA 3 és az Outcast azért érdekes, mert azokat a moddolhatóság (kontrollerhet) és 1.1-es semiremaster (kontrollertámogatás) vetette elő velem sokadjára. És sok év után így mentek le szinte "húzóra". Ennyit számíthat ez is. Amúgy az első NEM RPG sandbox, ami lecsúszott nekem, az az Assassin"s Creed volt, amiért finoman szólva nem rajongtam. Éppen azzal érdemelte ezt ki, hogy nem szerettem eléggé, és gyorsan feladtam a gyűjtögetést. A GTA-kat meg bírtam, és hagytam magam felaprózni, ami befejezetlen etapokat szült. 2017-ig. És most végigjátszottam a 3-at, és jobban élveztem, mint az AC-t szinte új korában. Tavalyig mondhattad volna, hogy nem is tetszett igazán a játék, mert nem játszottam végig, bezzeg az AC! Ilyen Borderlandsekről ne is beszéljünk, melyek a kooperatív miatt végigmennek, mert arra jók, de azon kívül ha fizetnének se.

Az is változó, hogy az újrajátszás mekkora rajongást jelent. A Ratchet & Clankeket szinte azonnal újrajátszom. Egy kivétellel (Gladiator/ Deadlocked, most amúgy a Tools of Destruction újrázása megy, ha PS3 elé sikerül vetődni) a stáblista lepörgése után már ment a második menet! Ettől jobban szeretem a Jak & Daxternél? Nem, csak az egyikben van a kompletista énemet motiváló challenge mode, a másikban nincs. Az ugyanakkor már nem véletlen, hogy az Alpha Protocolnak tüstént újra nekiugrottam, a Mass Effecnek meg nem (az előbbi a rövid főszálra koncentrál, az utóbbi meg a béna mellékküldetésekkel kiszipolyozza magunkfajtát).

Van összefüggés a végigjátszás és a kedvelés között. Ha valami nagyon nem jön be, eldobom. Ha valami kedvenc, motivál. De messze nem írható le ennyivel az egész, és egy játék nem csak a stáblistáig jutással adhat élményt. Manapság egyébként sokkal inkább jellemző, hogy végigjátszom egy játékot. Akár egy közepesebbet is, régen meg egy kedvencet is félbehagytam, mert tudatosabban tervezek.

Vannak játékok, melyek tényleg azért (is) maradtak abba, vagy mentek le lassabban, mert annyira nem jöttek be: Demon's Souls, Dark Souls, Super Mario 64, Shadow Complex. Másokat azért zabálok be, mert le sem tudom tenni: Ratchet & Clank, Bayonetta, Vanquish, Max Payne, XCOM, Grim Fandango, Thimbleweed Park. De nem mindig ilyen egyszerű a képlet. Legalábbis nem mindenkinél.
Totti5
Limitált. Most is elmondták a barmok. Ha ezt valaki nem érti meg és nem képes elfogadni hogy ez nem egy konzol felfuttatása akkor lehet arra is illik ez, de ilyen csúnyát nem akarok mondani. S márt most szégyenlem ahogy ezt leírtam,de talán így volt nyomatékos..

Mindenki akit érdekelt vehetett NESt, amúgy érdekes volt amint bejelentették hogy nem lesz több, jött a hüledezés hogy pedig most akarta volna megvenni majd 2 hónap múlva. Basszus, ha egy ilyen cucc nem kell day 1 akkor sosem kellett volna...

Snest lemondtam, én egy petákot nem adok a forgalmazónak aki átvág az árcédulával hogy a Ferrarira meglegyen a pénze. Az ilyen remélem megkapja a büntetését és egyszer visszanyal a fagyi s majd az útszélen fog koldulni 10 év múlva ( Nintendo meg szánalmas hogy ezt hagyta és nem vették el tőle az összes jogok a forgalmazásra ).
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.08.22. 21:43:08

Azért annyira fanatikus én se vagyok, hogy tartalmasnak nevezzem. Maradjunk annyiban, hogy majd meglátjuk. Ha Battlefield 1 minőségű lesz akkor én fogom a földbe tiporni elsőnek megígérem (0 day vétel lesz....nagyon sokat várok tőle!).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nincs az első részben.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Igen. Igazad van teljes mértékben. Ellenben ha azon az egy részen átlendülsz utána már nem kell farmolni, mert lehet normálisan is haladni.

IMYke2.0.0.0
A 2. részben állítólag tartalmas SP lesz...

Nincs.
Tinman
Van a SW Battlefrontban single kampány?

Tinman
"A 2016-ban újraélesztett NES-ből (NES Classic Mini) közel 200.000 darabot adtak el egy hónap alatt, ami azért elképesztő, mert a vadonatúj Wii U konzolból fél év alatt tudott nagyjából ugyanennyit eladni a Nintendo."

Nem. Az az elképesztő, hogy 200k darab elment, lett volna igény még vagy 400k-ra, de a Nintendo kiszállt az egészből. Egy szó van erre: Barmok.

Amúgy megint ismétli a történelem önmagát ezekkel a kreténekkel. Amcsiknál a Best Buy az egyik a nagyok közül az ilyen webes értékesítések kapcsán is. Feltolták a cuccot, percek alatt elfogyott. Kb. pont úgy, mint bárhol a világon.

Borítékolom, hogy megint százezreknek(!) nem fog jutni gép és megint idő előtt lehúzza a redőnyt ez az elmebeteg banda.

Pont azzal játszom. 😊 Remek játék, de sajnos a grindelés elengedhetetlen benne. Azt pedig nem szeretem, lustaságnak tartom, ha egy fejlesztő azzal hosszabbítja meg a játékát, hogy farmolásra kényszerít, mert különben esélyed sincs. A játékhoz nem ad hozzá semmit, hogy 47szer ölöm le ugyanazt a mobot az XPért. Legalábbis számomra.

Why so serious?

IMYke2.0.0.0
Köszi srácok 😊

Most már csak ütemezni kellene az életemen 😊

Dzsini
Jó szórakozást hozzájuk <#eljen>

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Ejnye Imy.... :-D

Tinman
Túlzás nélkül: Most vettél 7-800 órányi játékidőt. Grat :-D

IMYke2.0.0.0
Ha húgom nem lakna ~250 km-nyire (ótóka), akkor ő tuti bevállalná: porcelánfestő 15+ éve.

//Zsolti: rúgjatok már herén - mennyit költekezem már, te jó ég 😊

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.08.22. 20:51:00

Az Alien: Isolation nemrég volt a havi Bundliban.
Atisz
Azt hiszem nyugodtan kijelenthető, hogy az egyik legjobb HB deal eddig: nagy értékű, jó(nak mondható) horrorjátékok (talán a Freddy kivételével) tényleg jó áron.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.