Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gratula!
Rapid81
Baszkiiiii!!!!! Áááá! Ezer köszönet és hála! Tyűűűűű! Aztarézfánfütyülőjét! KÖSZÖNÖM!

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Shep
Köszi, ez jó hír.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Tudomásom szerint: igen.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Uplayen ha valami le van akciózva tudom rá használni a 100 pontért vehető 20%-os kupont?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wantonly
Köszönjük szépen! Először reflexből jelentkeztem, aztán visszavontam, én (is) meghagyom másnak a lehetőséget, mert magyarítás nélkül nem játszanék vele, az meg nem készül el olyan gyorsan.
IMYke2.0.0.0
<#eljen>
Nagyon helyes - ne is tegyék 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Itt nem szokás matricákat ragasztgatni szerencsére. 😊 Eddig egy játékon se láttam még.
Totti5
Fake, nincs ráragasztva a tokra hazai forgalmazó matricája. <#nyes>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tomb Raider, izé... Uncharted Lost Legacy

Tinman
"videokazetta-lejátszóra emlékeztető" -írta a szerző.

Teljesen igaza van.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Aha, szóval ha látok egy téglát is, hisz téglatest forma akkor VHS. Értem én.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.08.27. 10:37:01

Tinman
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
"videokazetta-lejátszó"

Debliség még mindig csúcson járatva megy, maga a cikkíró sem értheti miről ír, de még mindig jól hagnzik ilyet rábökni, gondolja Ő. Nem. Egy letisztult nagyon jó konzol forma, melynek a kialakítása a modern és határozott élű, falú formájának köszönhetően a leghalkabb konzol lett hisz ennek köszönhetően a hűtése is kiváló.

Xbox One S és az X is hót ugyan ez a formavilág, 1-2 dizájn aprósággal és kicsit kisebb mérettel.

grebber
Tinman
Pedig csak ennyi kell a tuti recepthez:

4k@120FPS - 149.000 HUF

Totti5
"Lapértesülések szerint kiszállna a VR-bizniszből a HTC, a tajvani gyártó több forgatókönyvet is lehetségesnek tart ennek megvalósítására. Lehetséges, hogy külön cégként fut tovább a Vive, de az eladás sem kizárt."

Nem volt hosszú életű.

<#worship>
Scooter
Köszi! <#eljen> <#taps> <#eljen> Köszi!
wesker24
Köszi szépen ! <#worship>
Befejeztem a Trail of Cold Steel-t! Laza 156 óra játékidő ment bele,gyengébb volt mint a "TitS" de még így is remekül szórakoztam. A Prológus után várom a második részt.
Falcom <#worship>
Utoljára szerkesztette: nxs, 2017.08.26. 21:48:38
TBTPumpa
Nem baj, akkor is jelentkezz! Nem veszítesz vele semmit. Sok sikert!

Genndy-nek köszönet a felajánlásért! <#worship>
A leendő győztesnek pedig jó szórakozást a játékhoz!

Én megvárom a saját példányomat, ha már a GMG levonta a pénzt. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

IMYke2.0.0.0
948 játék / 36%-os teljesítési (de leginkább kipróbálási) ráta.
Brutálisan nagy backlog.

genndy
Miért is nem? Nyilván szeretnél vele játszani, és esetleg még ingyen is megteheted. Azért dobtam föl.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
<#eljen>

Nem leszek mohó. 😊
De azért köszi a szép felajánlást! <#worship>

genndy
Na akkor nyerje meg szépen valaki, remélem lesz olyan jó mint az első rész volt:

Deluxe Edition, csak azt nem tudtam kiválasztani. GMG kulcs, akkor tudom küldeni amikor nekem is küldik. SG-EJ + whitelistem. Vasárnap este 8-ig, nincs contri. Sok szerencsét!

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
Nem tudom, hogy megnézted-e, de a GMG-s ár a STEAM-es árral szemben (alap + deluxe upgrade) pont 40%-al csökkentett!
Durva!
Meg kellene venni.

IMYke2.0.0.0
"Square Enix: “We Won’t Make Final Fantasy XV-2”"

"Square Enix has announced that they will be taking the “Persona 4” route with Final Fantasy XV, stating that they will continue producing short story-based installments as opposed to making a full-blown sequel (or a new entry into the franchise); which will no doubt be good news for the handful of individuals who still believe that the action game is an insult to the franchise.
Final Fantasy XV’s director, Hajime Tabata, claimed at Gamescom that spending large amounts of time working on a sequel will cause fans to lose interest during the wait (like the low attention-span millennials of today):

“If you do that full sequel model of expanding on an IP or a series, it’s good in certain ways. The negative of that is there’s a very large open period where you’re not releasing anything. In that period, you get people to move away, and their attachment to the franchise dissipates a little bit.”
“What we’re trying to do with that is to depict that missing 10 years of history right at the end of the story. If we had tried to do that as a traditional, full-scale sequel, that would have been very difficult, but it works really well in that continued relationship with fans.”

Naturally many are hoping that the game doesn’t end up becoming like Persona 4 in that various spin-offs and DLC will end up consuming the franchise for the next 8+ years – Final Fantasy XV is available now for PS4 and Xbox One."

IMYke2.0.0.0
Értem én, hogy az ilyesmi MENŐ a STEAM-en, de akkor is idegesít:

"Recommended
21.0 hrs last two weeks / 4,605.9 hrs on record
Posted: 26 Aug @ 12:10pm

gg"

Akkor inkább kussolna...

Most már esély is van rá. Megvan az engine és a történet is

"Everything that happens, happens for a reason"

grebber
Nem kicsit lenne raj ,ha valami csapat megcsinálná modként 😊

Nem mellesleg GS-on fent van magyarul is... 😊
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.08.26. 11:37:23

Next PC upgrade: 2022

Dzsini
Nem csak én, unokaöcsi is 😊

Az Armageddon óta a legjobb Worms lett, mindent tud, amit az, és csak pozitív dolog került bele.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Fpocok
Lehet te vagy az egyetlen aki elore megvette a jatekot 😊 Regen mennyit csapattam Armageddonnal... istenem. Pcn, dreamcasten.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tinman
Ez számomra értelmezhetetlen.

Egy dev szabadon eldöntheti, hogy kinek ad kulcsot és kinek nem. Ha press, akkor van már egy tartalmas weboldala, rohadt egyszerű kizárni a szarházik nagy részét. Youtube playernek meg minek kulcsot adni? Ez valami vicc. Oldja meg a YT-tól kapott pénzéből.

#hüJe dev vol sok

Dzsini
Jaja, preorderek, ilyesmik megjelenés napján szoktak jönni kulcs-ügyileg (nekem a Worms WMD is úgy jött, igaz én kaptam egy értesítő levelet, hogy ne parázzak, aznap küldik) - a preloadról lemaradtam, de az azért nem 50 giga 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

TBTPumpa
<#eljen>

IMYke2.0.0.0
Release Date: 31 Aug, 2017

Szerintem, a napján megkapod.

TBTPumpa
Kíváncsi vagyok, mikor küldik a kulcsot:

GMG azt írta rendeléskor, hogy azonnal megkapom a kulcsot (meg is lepődtem Pre-Order esetén), viszont azóta sem érkezett meg.

InstantGaming-en 4300 forint a Standard változat, a Deluxe változat 4800 forintba került (GMG-ről vásárolva).
Talán 500 Ft különbséget megér a +1 epizód és a ruha DLC-k. <#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.08.26. 10:16:02

grebber
10 nappal később jelent meg "putri" indie azt lassan szétveri a Hellblade eladási számait steamen <#banplz>

Nem mellesleg torrenten se kártyák se achik hát hogy játszon így az ember<#mf1>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.08.26. 10:06:45

Next PC upgrade: 2022

Dzsini
Igen, ez a célja. Nem az első hasonló lépés az elmúlt ~10 évben.

Esküszöm egy ilyen lépés miatt megérdemelnék, hogy megvegyük a játékukat.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Anthem: Nem várok sokat. Destiny lesz kb szerintem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

3Error
Akkor ide is spammelem <#vigyor1> :
"Nálam instant buy akármelyik aminek Mass Effect a neve. Nem is értem a nyavalygást, én is 0-day vettem, mégis imádtam/imádom. Oké, én picit elfogult vagyok, mert a kedvenc játékaim között van, dobogón az ME univerzum. <#vigyor5>
Piszkos nagy összegektől esne el az EA/BioWare, ha nem folytatnák. Várom az Anthem-et, vajon ott mi lesz...

Utoljára szerkesztette: 3Error, 2017.08.25. 17:26:06

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

IMYke2.0.0.0
Nincs elveszve a Mass Effect-sorozat

"A BioWare hivatalosan is bejelentette, hogy nem érkezik több frissítés a Mass Effect Andromeda egyjátékos módjához, és bár az eddigi nyilatkozatok alapján úgy tűnik, hogy a sorozat innentől kezdve egyfajta mostohagyerek lesz, talán mégsem ez a helyzet.

Erről az Electronic Arts alelnöke, Patrick Soderlund beszélt. Mondókáját azzal kezdte, hogy szerinte eleve kicsit túlzóak voltak a kritikák az Andromédával szemben: "Általában nem szoktam ilyeneket mondani, de most úgy érzem, hogy a játék kicsit több kritikát kapott, mint amit megérdemelt. Szerintem ugyanis egy nagyon jó játék. Igen, el kell ismernünk, hogy bizonyos területeken teljesíthettünk volna jobban, de ha az egészet nézzük, akkor a játék mai állapotában már kifejezetten olyan, hogy megéri megvenni."

Ezt követően tért rá a sorozat jövőjére. Soderlund maga is látja azokat a kommenteket, melyek szerint biztos, hogy ezek után az Electronic Arts nem finanszíroz több Mass Effectet, de szerinte erre egyáltalán nincs okuk. "Nem látom, hogy mi akadályozna meg minket abban, hogy visszatérjünk a Mass Effecthez. Ez egy remek univerzum, a sorozatot sokan szeretik, nagy rajongói bázisa van, és sokat köszönhet neki az Electronic Arts és a BioWare."

Soderlund a végére hozzá tette, hogy ugyanakkor ha visszatérnek a sorozathoz, annak "relevánsnak" kell lennie, és egy "friss, új, érdekes helyre kell elvinnie" a játékosokat. Szóval az Andromeda vonal jó eséllyel mégiscsak ennyi volt."

//Közben:
https://www.cdkeys.com: - Mass Effect Andromeda PC + DLC - 26,99 euro
EA Origin: - Mass Effect Andromeda PC - 19,99 euro

TBTPumpa
Dzsoni tesztelget, épp adatokra van szükség tőled. <#idiota>

MarkBlade
eljen