Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Voltan
Mi az a rakétás bácsi?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Durva 5 postot írtál a GoT miatt így inkább nem vitatkozom 😊 (Én a Cave játékait szoktam így védeni)
Sorozatok terén nagyon nem értünk egyet az már biztos,de játékok kapcsán azért remélem még kikérhetem a véleményed.
Örök "nagy csöcs-kis csöcs" probléma.
FEARka
Imi: Szerintem is nézd végig. Én valahol a 3. évad megjelenésekor kapcsolódtam be, és 2-3 nap alatt bedaráltam az első két évadot annyira megfogott. Nem volt még olyan film/sorozat, ahol ennyire utáltam volna egy karaktert.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Joffreyt

Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók

Tinman
Miért mire hivatkozzak, a Gaygamer-re? <#wilting>

Semmi köze az Izaurához, ez egy fantasy mesét regél el, az meg mainly egyetlen ember nyomorát.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Nyugodtan darabokra tépheted majd a sorozatot, semmi gond, ha majd azt mondod, hogy neked nem jön be. Előfordulhat. Csak arra kérlek/kérünk, hogy nézd végig. Nem lesz annyira rettenetes, hogy belealudj, lesz benne történés dögivel. És ha végignézed és azt mondod, hogy ez egy fosvót', akkor az úgy tök rendben lesz :-)

Viszont azt nem tartom jó ötletnek, hogy pl. a páromhoz hasonlóan kizárd az életedből: "Sárkányos fantasy? Na kösz nem."
- De...
- Nem.
- Ok -.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Így utólag megnézve nyilván az 1. évad is frankó, de te más szemmel látod, hiszen olvastad a könyvet. Aki nem olvasta, az az első pár rész alapján hirtelen zavarban van a sok név és a sok ház kapcsán, bele kell szokni.

Tinman
Párommal az a gond, hogy az egész keleti kultúrától borsódzik a háta. A római és görög kultúrát kedveli, de a -mondjuk ki- "sárgákat" nagyon nem. Nem rasszista, egyszerűen a stílus amit a zömük képvisel, az taszítja. Van ilyen... én kb. u.e. érzem a "rakétás bácsi" kapcsán.

Tinman
Szeretem a ciciket, kár tagadni. De ebben a filmben hót nem érdekel. Egyszerűen frankó a lore és a sztori és elég keményen bánik a szerző a szereplőkkel ahhoz, hogy ne legyen átlagos, nem mellesleg olyan jellemfejlődések, átalakulások, néha eltorzulások vannak, hogy öröm nézni.

De ez mind nem érdekes. Az érdekes, hogy amikor 1 teljes évadot szándékosan bevárok, majd leülök úgy, hogy na jó... akkor max 2 rész, mert holnap meló és hajnal 3-kor még fent vagyok, az úgy qrvára beszédes!

Lehet darabokra tépni ezért, meg azért, de odaszegez a képernyő elő brutális módon. És ez kell, hogy legyen egy film/sorozat lényege alapvetően, hogy úgy szórakoztasson, hogy fel sem akarsz előle állni. A GoT ezt úgy tudja, mint azt hiszem soha még egyetlen egy sorozat sem, pedig nekem nagy kedvencem a Dr. House is, ami egy szellemileg azért magasabb liga.

jarlaxxe
Mérvadó?ne viccelj, tele van a net az ilyen fazonokkal akik ugy osztják az észt, hogy gözük sincs az adott témáról de legalább jól beszóltak és itt ez a lényeg.

Pedig jó lenne megtanulni,mer orbitális hülyeség beletörődni,hogy majd lesz egy virtuális szerver valahol.
Szar focis példa : Elrúgod a labdát és az gól,vagy kiment. Ha van kapu és vonal a pálya szélén akkor sima ügy,viszont ha nincsen akkor majd a bíró eldönti és kitalálja hova is mehetett a labda.
Na hol jobb focizni?
A harmadik mondatoddal nullára csökkentetted az első kettő mérvadósságát.
Fpocok
Túl van hypeolva a sorozat. A fiatal imádják a sok cici és vér miatt. Én egy percet nem láttam belőle és nem is fogok.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Szörnyű ezt így látni leírva. Megnéztem 2 évadot és egy dolog jött át (pedig én fantasyt vártam) nagyanyám is ilyet nézett csak akkor még az volt a címe,hogy Izaura. Ízig vérig szappanopera. IMDB-re hivatkozni egy sorozatnál meg...khmm,abban a percben ahogy kihúzzák a szőnyeget alóla lesz 7,mert "fúúújjj" ha egy színész elmegy máshova és kiírják a karakterét megint "fúúújjj".
True Detective első évad esetleg a zseniális The Wire,vannak jó sorozatok...lehet csak nem voltam elég türelmes.

IMDB : The Godfather 9,2/10 A félelem bére (1953) 8,2/10. Valljuk be a GoT a cipőfűzőjüket se köthetné be,dehát az ájemdibí megaszonta!
IMYke2.0.0.0
6 percet néztem meg belőle...
<#finom>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wantonly
Szerintem pont az első évad a legjobb! Akkor még követték a könyvet, volt idő felvezetni a karakterek fejlődését, most meg sietség van és káosz.

A színészek végig zseniálisak. Ez jó. De az utolsó két évadnál valami nem stimmel...

Amúgy jó is, hogy szóba került, meg is nézem a záró részt. 😊
IMYke2.0.0.0
Roppantul csábító ajánlat --- nem kell szipkázni semmit, csak hátradőlni 😊 --- rágom még.
Emellett, animéből nem is tudnék hirtelen mit ajánlani. Sejtelmeim szerint, nehéz lenne mindkettőtök számára akár csak 10 percig érdekeset feldobni 😊

//Bár, azt kell mondjam, hogy a "Clannad" mindenestől ütne Klau asszonynál 😊
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.08.28. 21:58:16

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
A jó hír az, hogy a pilot már megvan... otthon megnézem.
Full angol.

Tinman
Csak egy szavadba kerül. Komolyan.

Van fiók 2.5"-os 1TB-os HDD-m. Arra rá is fér kényelmesen az 1080p 7 évad. Egy évad kb. 50GB, magyar szinkronos, de a szinkron JÓ. Komolyan! Esküszöm neked, nagyon rendben van! Vagy ha neked az angol kell, az sem gond...

Postán bubisban, védett tokban seperc alatt ott van, vissza meg visszaküldheted pár jófajta animevel :-D

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.08.28. 21:55:54

IMYke2.0.0.0
Rá lehetne - de már sehol sem vagyok tag, ahonnan
le tudnám szipkázni
az egészet. Ahol csak néztem ott
az első évadokat nem seedelik
.

Persze, nem panaszkodom, mert közel 300 sorozat vár még anime témában a gépen 😊

//Szerk.: Dél-koreai (régebbi, de jó) sorozatra úgy se tudnálak rábeszélni --- legfeljebb Klaudiát ---, más, nagyobb volumenű sorozatot pedig mostanság nem néztem.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.08.28. 21:54:12

Tinman
Hogy lehetne téged rábírni/kikönyörögni/lefizetni, hogy végignézd a Trónok Harcát? Gyakorlatilag 7 olyan évad állhat előtted, ha ráveszed magad, melynek nem ismeretéért sokan hívnák Agent K-t, hogy belevakuzzon a szemükbe.

A sorozat 9.9/10-en áll az IMDB-n. Soha nem találkoztam még olyan kocZkával, aki ne csípné. Képtelen vagyok felfogni, hogy miért nem szánod rá magad. Igen... az első évad kicsit kusza, néhol vontatott is, de az kellett ahhoz, hogy teljesen képbe kerülj a lore-al.

Vagy tradeljünk! Mondj egy számodra kiváló sorozatot és én megnézem, cserébe te meg végignézed a GoT-ot? Na? :-D
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.08.28. 21:46:18

IMYke2.0.0.0
Semmit nem jelent, hogy vékonyabb és 50+ éves, gyerekes anyuka.
Ugyanúgy a pénz miatt löki magából a folytatásokat. Meg: a hírnév kötelez.

A Trónok harcáról semmit sem tudok. De ha a faszi 70 éves, akkor nem sok reményt fűznék bármihez, ami a folytatásokat illeti...

IMYke2.0.0.0
"Ennek kb semmi értelme."

Jó veled beszélgetni. Vagyis nem... Cső!

Fpocok
Ennek kb semmi értelme.

Ja, csak Rowling nem 70 éves és 140 kiló... 😊

Why so serious?

IMYke2.0.0.0
Fogja... mikor kezd fogyni a pénze...
Rolling is így tett...

wantonly
Én nem filmet, sorozatot, újabb játékot szeretnék. Túl sok bőr van már lehúzva erről. Hanem, hogy végre folytassa az Öreg a könyveket...
A vegyes érzések a legmegfelelőbb kifejezés, amit ezzel a dologgal kapcsolatban érzek.
IMYke2.0.0.0
Könnyen olvasható - rövid

//Kiegészítem, magyarul:

- P2P --- a te géped a szerver (ha te indítasz játékot), és hozzád lépnek fel

- Dedikált --- a szerver fut egy szerver központban, 7/24 (és az ezzel járó jó/rossz háttér szolgáltatásokkal), amire bárki felléphet.
A Quake 1-2-3-as időszakban 99%-ban ilyenek voltak. Ez mellett lehetett már bérelni is szervereket, és műthettél magadnak egyet otthonra is.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.08.28. 18:44:28

Dzsini
Szerintem utoljára az első Quake idején foglalkoztam olyasmivel, hogy szerverek. Játszani jöttem, megnyomom a play gombot, meghívom azt, akivel játszani szeretnék, és játszunk. Gőzöm sincs, hogy ki mit dedikál, és hogy kinél fut a szerver 😊 Nem is érdekel, nem is fontos.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.08.28. 18:27:44

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

IMYke2.0.0.0
"Hogy lehet lobby alapon random személyekkel is? Az egy lehetőség, még nem használtam ki."

"online coopban / multiban" - (ezt írtam). Természetesen lobbys rész elsősorban a dedikált szerver nélküli multiplayerre jellemző.

Dzsini
Én pl. csak olyanokkal online coopozok, akiket ismerek, viszont így nem kell órákat utaznunk és szerezni egy couchot, hogy a közös játékra lehetőségünk legyen.
Hogy lehet lobby alapon random személyekkel is? Az egy lehetőség, még nem használtam ki.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

IMYke2.0.0.0
A magyarázat rohadt egyszerű:
- couch coopban ISMEREM, akivel játszani akarok (és helyzetéből adódóan a leszervezés már megtörtént) (továbbá személyesebb, viccesebb, izgalmasabb)
- online coopban / multiban nem feltétlenül ismerem (sőt, inkább nem) az(oka)t, akikkel egy lobbyba kerülök (különösen akkor, ha --- ahogy manapság már divat ez --- nincs is dedikált szerver a témára).

Fpocok
Miert? a couch coop az ugyanaz mint az online coop, csak korlatozottabb... ha mar ugy tervezik, hogy and obben leget tolni, miert nem onlinecoop?

Scooter
Men of War: Assault Squad 2 Complete 1498 Ft-ért! Azért egy kicsit gondolkodóba estem.
kigyi
Gratula! 😊

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Voltan
Ezzel kicsit én is így vagyok, feltéve ha erőltetik.
A Cupheadben nem lesz kötelező, ugye?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

IMYke2.0.0.0
A káucs koop még az, amit el tudok(né) viselni.

Az online coop/multi beleerőltetése egy jó ötlet mögé: na ez zavar marhára.

Dehogy kell mindennek. A játékok 95%-a, amit játszok, azokat magam tolom. Az a gond, h ebben lesz co-op, mégpedig couch co-op, de online nem.
Fpocok
De hat van benne coop... csak ezek szerint nem online.

IMYke2.0.0.0
Tudom-kapjam-be-meg-különben-is-de:

Miért kellene minden (jó) játéknak (ígérkezőnek) szosülnek lennie?
Szerintem, néha pont a szosül öli meg ezeket.

A legnagyobb bajom, h nincs benne online co-op. Mé?
TBTPumpa
Lesz Easy mód is, Windows Storeban 6900 Ft lesz - gondolom Steam-en is hasonló áron lesz.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Scooter
Mondjuk most láttam ezt a 9 perces Gamescom videót. Szóval elég hardcore platformer lesz. Jó nehéz, ahogy látom.
Nekem is ez a gondom vele. A kinézet, animációk zseniálisak, de kérdéses, h a játékmenet milyen lesz. A videók eddig nem nagyon győztek meg.
zorrobomber
Kicsit elhúzódott a fejlesztése, a gameplay-el voltak gondok. Tipikusan előbb lehetett meg a kinézet (ami tényleg zseniális), és ahhoz pofoztak hozzá valami játékot. Én azért megvárom az első review-kat, mielőtt hármat előrendelnék <#nevetes1>

Scooter
Cuphead. Ez zseniális lesz! A ’40-es és ’50-es évek rajzfilmjeit idézi. <#eljen>
3Error
<#taps>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Rapid81
Azt a pár napot már kibírom. 😄 Steamen találsz meg szerintem leghamarabb. Még egyszer köszönöm! Úgyis jön a tél. Megint visszaülök a gép elé. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

genndy
Gratula, tényleg te nyerted <#wink> Most jönne az, hogy "az ajándékot elküldtem", de sajnos nem jön, mert még én se kaptam meg. Lehet hogy csak a megjelenés napján lesz. Esetleg annyit írj meg, hogy neked mi a legjobb (be tudom írni a kulcsot utólag is SGiftsre, elküldhetem Steamen, emailben, vagy itt az SG-n pü-ben, ...)

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.