Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sorozatok terén nagyon nem értünk egyet az már biztos,de játékok kapcsán azért remélem még kikérhetem a véleményed.
Örök "nagy csöcs-kis csöcs" probléma.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók
Semmi köze az Izaurához, ez egy fantasy mesét regél el, az meg mainly egyetlen ember nyomorát.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Viszont azt nem tartom jó ötletnek, hogy pl. a páromhoz hasonlóan kizárd az életedből: "Sárkányos fantasy? Na kösz nem."
- De...
- Nem.
- Ok -.-
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
De ez mind nem érdekes. Az érdekes, hogy amikor 1 teljes évadot szándékosan bevárok, majd leülök úgy, hogy na jó... akkor max 2 rész, mert holnap meló és hajnal 3-kor még fent vagyok, az úgy qrvára beszédes!
Lehet darabokra tépni ezért, meg azért, de odaszegez a képernyő elő brutális módon. És ez kell, hogy legyen egy film/sorozat lényege alapvetően, hogy úgy szórakoztasson, hogy fel sem akarsz előle állni. A GoT ezt úgy tudja, mint azt hiszem soha még egyetlen egy sorozat sem, pedig nekem nagy kedvencem a Dr. House is, ami egy szellemileg azért magasabb liga.
Szar focis példa : Elrúgod a labdát és az gól,vagy kiment. Ha van kapu és vonal a pálya szélén akkor sima ügy,viszont ha nincsen akkor majd a bíró eldönti és kitalálja hova is mehetett a labda.
Na hol jobb focizni?
Parasite Eve 2, best game EVER!
True Detective első évad esetleg a zseniális The Wire,vannak jó sorozatok...lehet csak nem voltam elég türelmes.
IMDB : The Godfather 9,2/10 A félelem bére (1953) 8,2/10. Valljuk be a GoT a cipőfűzőjüket se köthetné be,dehát az ájemdibí megaszonta!
<#finom>#finom>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A színészek végig zseniálisak. Ez jó. De az utolsó két évadnál valami nem stimmel...
Amúgy jó is, hogy szóba került, meg is nézem a záró részt. 😊
Emellett, animéből nem is tudnék hirtelen mit ajánlani. Sejtelmeim szerint, nehéz lenne mindkettőtök számára akár csak 10 percig érdekeset feldobni 😊
//Bár, azt kell mondjam, hogy a "Clannad" mindenestől ütne Klau asszonynál 😊
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.08.28. 21:58:16
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Full angol.
Van fiók 2.5"-os 1TB-os HDD-m. Arra rá is fér kényelmesen az 1080p 7 évad. Egy évad kb. 50GB, magyar szinkronos, de a szinkron JÓ. Komolyan! Esküszöm neked, nagyon rendben van! Vagy ha neked az angol kell, az sem gond...
Postán bubisban, védett tokban seperc alatt ott van, vissza meg visszaküldheted pár jófajta animevel :-D
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.08.28. 21:55:54
Persze, nem panaszkodom, mert közel 300 sorozat vár még anime témában a gépen 😊
//Szerk.: Dél-koreai (régebbi, de jó) sorozatra úgy se tudnálak rábeszélni --- legfeljebb Klaudiát ---, más, nagyobb volumenű sorozatot pedig mostanság nem néztem.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.08.28. 21:54:12
A sorozat 9.9/10-en áll az IMDB-n. Soha nem találkoztam még olyan kocZkával, aki ne csípné. Képtelen vagyok felfogni, hogy miért nem szánod rá magad. Igen... az első évad kicsit kusza, néhol vontatott is, de az kellett ahhoz, hogy teljesen képbe kerülj a lore-al.
Vagy tradeljünk! Mondj egy számodra kiváló sorozatot és én megnézem, cserébe te meg végignézed a GoT-ot? Na? :-D
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.08.28. 21:46:18
Ugyanúgy a pénz miatt löki magából a folytatásokat. Meg: a hírnév kötelez.
A Trónok harcáról semmit sem tudok. De ha a faszi 70 éves, akkor nem sok reményt fűznék bármihez, ami a folytatásokat illeti...
Jó veled beszélgetni. Vagyis nem... Cső!
Why so serious?
Rolling is így tett...
//Kiegészítem, magyarul:
- P2P --- a te géped a szerver (ha te indítasz játékot), és hozzád lépnek fel
- Dedikált --- a szerver fut egy szerver központban, 7/24 (és az ezzel járó jó/rossz háttér szolgáltatásokkal), amire bárki felléphet.
A Quake 1-2-3-as időszakban 99%-ban ilyenek voltak. Ez mellett lehetett már bérelni is szervereket, és műthettél magadnak egyet otthonra is.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.08.28. 18:44:28
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.08.28. 18:27:44
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"online coopban / multiban" - (ezt írtam). Természetesen lobbys rész elsősorban a dedikált szerver nélküli multiplayerre jellemző.
Hogy lehet lobby alapon random személyekkel is? Az egy lehetőség, még nem használtam ki.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
- couch coopban ISMEREM, akivel játszani akarok (és helyzetéből adódóan a leszervezés már megtörtént) (továbbá személyesebb, viccesebb, izgalmasabb)
- online coopban / multiban nem feltétlenül ismerem (sőt, inkább nem) az(oka)t, akikkel egy lobbyba kerülök (különösen akkor, ha --- ahogy manapság már divat ez --- nincs is dedikált szerver a témára).
Parasite Eve 2, best game EVER!
A Cupheadben nem lesz kötelező, ugye?
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Az online coop/multi beleerőltetése egy jó ötlet mögé: na ez zavar marhára.
Miért kellene minden (jó) játéknak (ígérkezőnek) szosülnek lennie?
Szerintem, néha pont a szosül öli meg ezeket.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.