Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Nekem fontos néha, hogy csapatban tudjak játszani - ismerősökkel együtt tudjunk kalandozni, questelni, world eventezni, raidelni, dungeonoket felfedezni.
Ez persze a Guild Wars 2-ben is meglenne, technikailag fejlettebb is és a művészi oldala is nagyon klassz, viszont alig látok benne már aktív játékost. Emellett a játék optimalizációja is gyenge, World Bossoknál 15-20 FPS-sel nincs kedvem küzdeni. Kissé élményromboló, amikor az atomstabil 60 frémből 15 lesz, mert megjelenik egy World Boss és a játék 1 magnál többet nem tud kezelni / videokártyákkal is hadilábon áll.
A WarCraft világát pedig ismerem már régóta, imádom, szeretek elveszni benne és ott közel sincs ez a technikai para.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.08.25. 10:18:25
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Next PC upgrade: 2022
Ez már az a szint aminél igazából nem kell szebb, meg jobb. Kontent legyen, ahogy Totti is mondta.
Igen állunk....jöhetne már végre a ps5 és a skorpió utáni xbox akkor talán újra lesz egy minimális szint ugrás.
Régen mi volt? Egymásra licitáltak a cégek grafikában most meg senki nem akar kimagaslót alkotni ezt látjuk....
Érdemes tőle is megnézni egy Far Cry 5-öt***:
*** = ami nekem, így 2 (!!!) videót megnézve) nem tűnik túl acélosnak --- Far Cry 3-4 + Primal keverék. Bár tény, hogy ez még mindig jobb, mintha hirtelen autós játékot faragtak volna belőle 😊)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.08.24. 07:54:29
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Annó virágboltoztam, és azóta tudom, hogy sokat fejlődött, és szívesen adnék érte 10-15 eurót, de ez valami torz, ostoba vicc. Igen fekete humorom van, de ez még számomra sem szórakoztató 😄
Erre érzékenyeknek a videó címe:
Hearthstone Animated Short: Hearth and Home
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De őszinte leszek: annyira nyugodtabb lett az életem, mióta nem foglalkozom vele, hogy nagyon kicsi az esélye annak, hogy visszatérjek a 'biznicbe'.
Szorri.
Részemről én azért a meglévő pár xbox 360-as játékom miatt már nem fogok 360-at venni, hanem inkább veszek xbox one x-et (gears részek vannak meg meg ugye mindent tolhatok a gépen majd ami pc-re is megvan. Forza pl kifejezetten kellemes lesz ott is szerintem., RDR-t is megnézném végre nem fos minőségben. Akkor már beszerzem a Fable 2-t is és mindazokat amik 360-on kimaradtak. Sunsetre is biztos ránéznék meg talán Halo is....majd meglátjuk. Minden ami nem igénylek lövöldözést és válaszható, hogy pc-na vagy boxon tolom az nekem boxon jó lesz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ha nem, akkor ne nyisd le!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Why so serious?
Csak legyen időm is. 😊
De nálam jó minden, nem esett szét a lap 😊
Halálosan őszinte leszek: sokkal szebb grafikára emlékeztem a 90-es évekből, amikor próba alá vetettem a 7-est is, és a 8-ast
S a meglepő: ~10 perc után, és a kék színű menürendszer átállítása után megtörtént az asszimiláció. 😊 Már a történet érdekelt, és a harcok.
Cloud i2k (ezek szerint csak) pihizik, de Barreta]/b] még jól nyomja. Phoenixem még van, így azt ellövöm ma délután, melót követően.
//Tetszik, hogy Cloud (még) nem a világ megmentője...
//Bánom, hogy nem lőttem el a többi pénzt is a maradék FF-re 😊
Bár pontosan tudom, hogy ma már nem lenne ekkora hatással rám, mert "láttam már ilyet" azóta (és ma már jobban látom a hibáit is, azokat a részeket, amik nem öregedtek túl jól, stb...). Az SGDQ-n volt egy (laza 8 óra körüli) speedrun, ami egy szombatomat kényelmesen kitöltötte, és örömmel néztem végig, felidézve rengeteg szép emléket. A következő pár hétben, ha mással nem játszol, maradandó élménnyel leszel gazdagabb. Egy olyan játékkal, ami végérvényesen megismertette és elfogadtatta a nyugati világgal a JRPG fogalmát és felépítését, és egy olyan sztorival, ami nagyjából oda-vissza végigjárja veled az érzelmi palettát, és rólad tudom is, hogy te elolvasod, ami ki van írva a képernyőre 😊
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára még a Horizon Zero Dawn cuccait regisztráltam be, március elején. <#idiota>#idiota> <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.08.23. 12:34:35
Jack & Dexter kód ebben is van?
Nem mintha nagy dolog lenne, full ps2-es port. 😄DDDDDDD De annyira hogy kiírja a ps2 logo-t, meg hogy ps2 memóriakártya kell a mentéshez, persze virtuálisan....kicsit vicces. 😄
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Én objektíven pártatlanul merem állítani, hogy minden, DE MINDEN ami szolgáltatásnak mondható, az ps-en szinte magától megy, annyira kézre áll meg egyszerű, xbox-on meg szenvedés akár egy rohadt stream-et elindítani.
Vagy lehet csak nekem van bajom a túlkomplikálással, de igaz ez a store-ra is, ps-en annyira egyértelmű és átlátható minden.
Az ingyen játékok szerintem frankón egálban vannak, hacsaknem számolod az X360 címeket....akkor elhiszem.
Régen X360-nál még egyet értettem volna, de szerintem a Microsoft amiket magyaráz, hogy így a felület meg úgy a menürendszer meg ultragyors váltogatás, hát a ps alapon sokkal gyorsabb mindenben és ott nem is hangoztatják.
Meg sok dolog kész vicc, gold kell bizonyos megosztásokhoz is....
Bár ha a család végett amúgyis fizetitek a gold-ot, mind az ingyen játékokból kiderül, akkor értelemszerűen ez fel sem tűnik nálatok, offline használtam mind2 gépet, ég és föld.
Persze nincs baj ezzel, csak mondom.
PS-nél 2 baj van.
1.:
az ahogy be van hányva minden kinti sávban, bár ez az x-en sincs másképpen.
2.:
az értesítések, amióta frissült és egybe van minden dobálva mint egy emésztő gödör, és kitörölni csak a le és feltöltéseket lehet, egy szarkupac az egész, a szőr feláll a hátamon mikor be kell oda mennem.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.08.23. 12:30:38

A gyerekek nagyon szeretik családi megosztással mindketten élvezik az előfizetés előnyeit.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Másrészről teljesen megértem, hogy a Microsoft száműzni akarja Steam-ről a játékait. Így olcsóbb nekik, többet tudnak kaszálni, másrészt pedig Gabe Newell nem egyszer élcelődött a Microsoft Windows rendszeréről, szóval na. Én sem szívesen adnék pénzt és támogatást annak, aki "szidja" a munkám. Csak a Windows Store-t kell kikupálni és jó lesz az is.