Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Voltan
mi-a-feneert-nez-igy-ki-a-kommentem-mindegy-harmadszor-mar-nem-irom-le

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
pontosan-ha-jobb-grafikat-akarunk-akkor-ahhoz-nagyobb-apparatus-kell-meg-nagyobb-koltsegvetes-pedig-az-aaa-cimeknel-mar-igy-is-eleg-durva-es-ez-le-fog-csapodni-az-aron-is-nyilvanvaloan-meg-dragabbak-lesznek-a-jatekok-meg-tobb-fizetos-dlc-mikrotranzakcio-meg-ki-tudja-meg-milyen-kreativ-penzkicsalo-megoldas-mert-igy-vagy-ugy-de-be-lesz-hajtva-az-a-penz-rajtunk

Totti5
Nem ugyan azt a műsort nézzük. Én játszok új AAA címekkel, mert megveszem őket, látom hogy mi az adott aktuális szint. Folyamatos a fejlődés, és nagyon szépek, részletsek a játékok. Meg kellene tanulni értékelni ezt és nem állandóan kajtatni olyan után amit mindenki tud hogy valaminek a kárára történik meg, hisz ha mindig új motort kell akkor az több idő, több pénz, több ember munkája. Persze legyen olcsóbb a játék, meg hogy képzelik meg hülye fejlesztő. FCnél van egy kiforrott motor, nagyon szép, részletgazdag, kiváló nagy terepeket jelenít meg, fizika is akad benne. Mindent tud, teljesen rendben van ez ma 2017ben, felesleges lenne újba kezdeni.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

zorrobomber
Nekem őszintén szólva szimpatikus a setting. Vszleg segít, hogy a 3-at is csak kb. a feléig toltam, a 4 és a Primal pedig teljes egészében kimaradt.

Dzsini
Az eyecandy és a tartalom mindenki számára más-más mértékben fontos - de ez nem azt jelenti, hogy ha az egyik fontosabb, akkor a másik kevésbé az, hanem inkább azt, hogy hol hajlandó valaki több kompromisszumot kötni a "hasznosan eltöltött idő" érdekében.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

TBTPumpa
Én elvagyok a World of WarCrafttal. Mondhatnám, hogy ronda, de nem, mert még mindig nagyon bejön ezzel az "elmaradott" technikai szintjével is. Tartalom viszont annyi van benne, mint 4 másik MMO-ban - és valóban, a tartalom nekem is fontosabb (persze, ha nem dögunalmas lootvadászat és ismétlődő mellékküldetések), mint a külcsín.
Nekem fontos néha, hogy csapatban tudjak játszani - ismerősökkel együtt tudjunk kalandozni, questelni, world eventezni, raidelni, dungeonoket felfedezni.
Ez persze a Guild Wars 2-ben is meglenne, technikailag fejlettebb is és a művészi oldala is nagyon klassz, viszont alig látok benne már aktív játékost. Emellett a játék optimalizációja is gyenge, World Bossoknál 15-20 FPS-sel nincs kedvem küzdeni. Kissé élményromboló, amikor az atomstabil 60 frémből 15 lesz, mert megjelenik egy World Boss és a játék 1 magnál többet nem tud kezelni / videokártyákkal is hadilábon áll.
A WarCraft világát pedig ismerem már régóta, imádom, szeretek elveszni benne és ott közel sincs ez a technikai para.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.08.25. 10:18:25

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

grebber
Neked nem kell szebb.... meg Tottinak se de élnek párszázmillióan akiknek igen.

Next PC upgrade: 2022

Voltan
Nekem ez a szint már bőven elég. Ne feledd azt sem, hogy a még fejlettebb grafikai megoldások nagyon megdobják a büdzsét.
Ez már az a szint aminél igazából nem kell szebb, meg jobb. Kontent legyen, ahogy Totti is mondta.

grebber
Neked baromi jól néz ki minden amit csak kiadnak. Én mint látok Far Cry 3 + ot az hány éves is?
Igen állunk....jöhetne már végre a ps5 és a skorpió utáni xbox akkor talán újra lesz egy minimális szint ugrás.
Régen mi volt? Egymásra licitáltak a cégek grafikában most meg senki nem akar kimagaslót alkotni ezt látjuk....

Totti5
Állunk? mégis hova kellene menni, rohanni. Baromi jól néz ki az FC5, remélhetőleg hibátlanul is fog futni. Kontent legyen benne bőségesen. Az fontosabb. A graffal ilyen szinten sosincs gond.

grebber
Ez is jól tükrözi amit mondtam állunk megint egy helyben grafikailag...Mondjuk ez csak nekünk jó egyre később kell új VGA-t venni

IMYke2.0.0.0
Számomra ez a srác nagyon hiteles véleménnyel bír úgy általában a játékokról.
Érdemes tőle is megnézni egy Far Cry 5-öt***:

*** = ami nekem, így 2 (!!!) videót megnézve) nem tűnik túl acélosnak --- Far Cry 3-4 + Primal keverék. Bár tény, hogy ez még mindig jobb, mintha hirtelen autós játékot faragtak volna belőle 😊)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

genndy
Quakecon örömére Steamen és Humble Bundlen is Bethesda sale.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
S milyen darabos volt annak a mozgása...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
Miközben horgászik a part túloldalán bal oldalt egy medve apírt.

zorrobomber
Far Cry 5 – There’s a lot more to Far Cry’s Montana than just shooting

zorrobomber
Totti5
PS4en most volt háromezer valamennyi.

Dzsini
A Sony adja ennyiért, nem a Steam (ha indie játék maradt volna a Hello Games kezében, valószínűleg mostanság jelent volna meg egy másfél éves early access és csiszolgatás után) 😊 Amúgy pont pár hete az 1.3 mejelenése körül volt 23,99-ért (augusztus 10-17, előtte júniusban).
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.08.24. 07:54:29

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

grebber
Nyugalom.... bármelyik perces Humble Monthly gyanús az a játék.Azt a 2-3 $ amire úgy ki lehet hozni még sírva is meg fogja érni <#eljen>

Voltan
Az valami kib*szott vicc, hogy a No Mans Sky-t 60 euróért tolja a Steam??
Annó virágboltoztam, és azóta tudom, hogy sokat fejlődött, és szívesen adnék érte 10-15 eurót, de ez valami torz, ostoba vicc. Igen fekete humorom van, de ez még számomra sem szórakoztató 😄

Totti5
<#eljen>

Voltan
Van egy fölös War for the Overworld kulcsom, az első jelentkező viheti - annyi, hogy a humble monthlyból van, és giftként kell küldenem, mert Steam-en már megvan.

Az Overwatch pedig egy 10 peres Mei rövidfilmet kapott, ez is elég cuki lett. 😊

Nekem a Tangled ugrott be. 😄
zorrobomber
Huh, ez tuti nem a Frozen-ből egy jelenet?

Erre érzékenyeknek a videó címe:
Hearthstone Animated Short: Hearth and Home

TBTPumpa

zorrobomber
<#eljen>

Shep
Nem gond, sejtettem, csak mondom rákérdezek, hátha titokban elkészült 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A teljes hobbi fordítósdit abbahagytam... egyelőre határozatlan időre.
De őszinte leszek: annyira nyugodtabb lett az életem, mióta nem foglalkozom vele, hogy nagyon kicsi az esélye annak, hogy visszatérjek a 'biznicbe'.
Szorri.

Lehet, hogy exluk nincsenek, de a Ps4 még mindig nem tudja azt amit az Xbox One miszerint visszafelé kompatibilis. Xbox one-on tolhatod a xbox 360-as és xboxos játékaidat akár feltupírozva a mai sztenderdeknek megfelelően, míg ps4 pro-n tolhatod a ps4-es játékokat és ennyi.

Részemről én azért a meglévő pár xbox 360-as játékom miatt már nem fogok 360-at venni, hanem inkább veszek xbox one x-et (gears részek vannak meg meg ugye mindent tolhatok a gépen majd ami pc-re is megvan. Forza pl kifejezetten kellemes lesz ott is szerintem., RDR-t is megnézném végre nem fos minőségben. Akkor már beszerzem a Fable 2-t is és mindazokat amik 360-on kimaradtak. Sunsetre is biztos ránéznék meg talán Halo is....majd meglátjuk. Minden ami nem igénylek lövöldözést és válaszható, hogy pc-na vagy boxon tolom az nekem boxon jó lesz.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Imy, kérdezhetek egy nagyon keményet?
Ha nem, akkor ne nyisd le!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Alpha Protocol magyar feliratról gondolom már lemondhatok? Láttam fent torrenten a játékot, azért jutott eszembe 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nekem a VIII. rész jobban tetszett, de ez leginkább amiatt lehet mert a 2010-es évek elején játszottam végig mindkét részt és akkori szemmel már nagyon elavultnak számított. Ettől még persze élveztem azért szóval kíváncsi leszek a remake-re. 😊

Why so serious?

IMYke2.0.0.0
Bízom benne.
Csak legyen időm is. 😊

IMYke2.0.0.0
Ja, tényleg - fordítva került a ]...
De nálam jó minden, nem esett szét a lap 😊

Fpocok
Imi, mar megint nem zartad be😊

Parasite Eve 2, best game EVER!

Dzsini
Mire a 7-8-9-10-en átjutsz lesz legalább néhány alkalom megvenni a többit, ne aggódj 😊

IMYke2.0.0.0
A tőlem telhető maximalitással és alázattal igyekszem mindent beszippantani belőle.
Halálosan őszinte leszek: sokkal szebb grafikára emlékeztem a 90-es évekből, amikor próba alá vetettem a 7-est is, és a 8-ast . Arra határozottan emlékszem, hogy a 8-as táncos, tűzijátékos introjától majdnem gatyóba ömlöttem.

S a meglepő: ~10 perc után, és a kék színű menürendszer átállítása után megtörtént az asszimiláció. 😊 Már a történet érdekelt, és a harcok.
Cloud i2k (ezek szerint csak) pihizik, de Barreta]/b] még jól nyomja. Phoenixem még van, így azt ellövöm ma délután, melót követően.

//Tetszik, hogy Cloud (még) nem a világ megmentője...
//Bánom, hogy nem lőttem el a többi pénzt is a maradék FF-re 😊

Dzsini
Egy kicsit irigyellek ám, mert emlékszem, hogy abban a kb. 2 évben, amikor az FFVII-et végigjátszottam rengetegszer (sokféleképpen, mindent kimaxolva, végigrohanva, stb.), az mennyire meghatározó élmény volt - úgy, hogy utána éveken át kb. semmi nem tudott megfogni annyira, hogy belemerüljek néhány órán túl.

Bár pontosan tudom, hogy ma már nem lenne ekkora hatással rám, mert "láttam már ilyet" azóta (és ma már jobban látom a hibáit is, azokat a részeket, amik nem öregedtek túl jól, stb...). Az SGDQ-n volt egy (laza 8 óra körüli) speedrun, ami egy szombatomat kényelmesen kitöltötte, és örömmel néztem végig, felidézve rengeteg szép emléket. A következő pár hétben, ha mással nem játszol, maradandó élménnyel leszel gazdagabb. Egy olyan játékkal, ami végérvényesen megismertette és elfogadtatta a nyugati világgal a JRPG fogalmát és felépítését, és egy olyan sztorival, ami nagyjából oda-vissza végigjárja veled az érzelmi palettát, és rólad tudom is, hogy te elolvasod, ami ki van írva a képernyőre 😊

IMYke2.0.0.0
Seth, Zóanagyvarázsló, Dzsini: köszi srácok. <#worship>

darkSectorxxx
Akkor jó, egy főnyeremény a játék, kb fából kifaragva, de pont a legszebb cím mellé egy ilyet....LOL. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TBTPumpa
Igen, van hozzá, de még nem aktiváltam be. Mondjuk még az Injustice 2 cuccait sem aktiváltam be (Darkseid karakter + Season Pass), pedig az májusban volt. <#idiota>
Utoljára még a Horizon Zero Dawn cuccait regisztráltam be, március elején. <#idiota> <#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.08.23. 12:34:35

darkSectorxxx
Gratyula. 😄

Jack & Dexter kód ebben is van?
Nem mintha nagy dolog lenne, full ps2-es port. 😄DDDDDDD De annyira hogy kiírja a ps2 logo-t, meg hogy ps2 memóriakártya kell a mentéshez, persze virtuálisan....kicsit vicces. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Ejha, kemény szavak.

Én objektíven pártatlanul merem állítani, hogy minden, DE MINDEN ami szolgáltatásnak mondható, az ps-en szinte magától megy, annyira kézre áll meg egyszerű, xbox-on meg szenvedés akár egy rohadt stream-et elindítani.
Vagy lehet csak nekem van bajom a túlkomplikálással, de igaz ez a store-ra is, ps-en annyira egyértelmű és átlátható minden.

Az ingyen játékok szerintem frankón egálban vannak, hacsaknem számolod az X360 címeket....akkor elhiszem.

Régen X360-nál még egyet értettem volna, de szerintem a Microsoft amiket magyaráz, hogy így a felület meg úgy a menürendszer meg ultragyors váltogatás, hát a ps alapon sokkal gyorsabb mindenben és ott nem is hangoztatják.
Meg sok dolog kész vicc, gold kell bizonyos megosztásokhoz is....
Bár ha a család végett amúgyis fizetitek a gold-ot, mind az ingyen játékokból kiderül, akkor értelemszerűen ez fel sem tűnik nálatok, offline használtam mind2 gépet, ég és föld.

Persze nincs baj ezzel, csak mondom.
PS-nél 2 baj van.
1.:
az ahogy be van hányva minden kinti sávban, bár ez az x-en sincs másképpen.
2.:
az értesítések, amióta frissült és egybe van minden dobálva mint egy emésztő gödör, és kitörölni csak a le és feltöltéseket lehet, egy szarkupac az egész, a szőr feláll a hátamon mikor be kell oda mennem.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.08.23. 12:30:38

TBTPumpa
ON - Az elveszett ökörség:

Ha az exluzívokat nem nézzük akkor szolgáltatásban meg úgy mindenben veri a PS-t.Én a XBox-ot választottam arra amire nekem vagyis a fiúknak kell itthon arra tökéletesen megfelel.Befizetem a goldmembership-et és döl a játék.1-2-őt veszek néha akciókor olcsón.
A gyerekek nagyon szeretik családi megosztással mindketten élvezik az előfizetés előnyeit.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

TBTPumpa
XBox konferencián úgy reklámozták, hogy Windows 10. Szóval WinStore cucc lesz PC-n legalábbis. Meglepne, ha nem jönne Steam-re, de mivel azt nem láttam sehol sem feltüntetve, így egyelőre nem sok reményt fűznék hozzá.
Másrészről teljesen megértem, hogy a Microsoft száműzni akarja Steam-ről a játékait. Így olcsóbb nekik, többet tudnak kaszálni, másrészt pedig Gabe Newell nem egyszer élcelődött a Microsoft Windows rendszeréről, szóval na. Én sem szívesen adnék pénzt és támogatást annak, aki "szidja" a munkám. Csak a Windows Store-t kell kikupálni és jó lesz az is.

Shep
Ja, az más. Kösz.

Totti5
PCn digit lesz.