Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
De ez mekkora hülyeség, attól ,hogy magasabbszintű ne legyen már immunis, legyen taktikusabb, ügyesebb, legyen több élete de ne ez!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

lalakov
Én is azt néztem ki. 😊 Steamgiftsre pár pakolgatják nagy számban. ;-)
IMYke2.0.0.0
A patkány gyilkolós még érdekelne is --- már ha a többiek, akiknek megvan mesélnének róla valamit...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

genndy
Humble Jumbo Bundle 9
1$:
The Flame in the Flood
Infested Planet
Human: Fall Flat

BTA:
Verdun
Samorost 3
Warhammer: End Times - Vermintide + Drachenfels DLC and Razorfang Poison Item
More in 6 days 24 hours

10$:
American Truck Simulator

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Érdekességképpen rakom ezt be. Az érdekesség pedig az, hogy a játék egyik fejlesztője próbál bevenni egy citadellát kezdő szinten és max szinten.
Kezdő szinten ami engem meglepett, hogy nem lehet instant ölni, mivel a fejlesztők ezt ebben a részben skillhez kötötték. A második ami meglepett, hogy a kezdő felszerelés ennél a magas sztinű citadellánál kb nem sebzi az ellenfelet egyáltalán.

Van itt íjászat, közelharc karddal és egyéb eszközökkel és ahogy nézem azért nem lesz ez a játék annyira könnyű. Ami még érdekesség és tiszták kivehető, hogy egyszerre támadnak az ellenfelek.

Mielőtt bárki megnézi külön kiemelik, hogy ez a videó direkt ilyen akciódús (nincs settenkedés csak az elején próbálják az 1-es Bayekkel, ami meglepő eredménnyel zárul) hogy bemutassák mi a különbség az 1-es és max szintű Bayek között valamint hogy miket lehet végrehajtani egy maxos bérgyilkossal.

AC origins harcrendszer 1-es és max szinten

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

zorrobomber
<#szeret>
Shadow Tactics: Blades of the Shogun - $23.99

Megyek is megnézem Steamgifts-en van -e 😊

TBTPumpa
Tölthető a Destiny 2 béta!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Scooter
Akkor van még egy ember! Én se láttam belőle egy percet se, de nem is érdekel. Szeretem a fantasykat, csak az olyan filmeket nem, aminek a nevében a sorozat szó szerepel. Semmit ami sorozat. Egy filmnek legyen eleje, meg vége és ne húzzák több évig, mint a sorozatokat.
Rapid81
2. évad ment le, felénél járok. "Hát, bakker" kategória. 😊 Az első évad csupán a felvezetés.

Aki szereti a tu-fát (tudományos-fantasztikus) annak ajánlom még a Dark Matter-t és a Killjoys-t is.
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2017.08.29. 19:28:56

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

kigyi
Most kezdtem el nézni a hétvégén, nagyon finom minőségi hangot is csavartak alá DTS-HD MA-t kapott nyami 😊

Én még nem vagyok megelégedve a színészi játékkal, de lehet ez csak az elején van így. Viszont a sztori érdekel.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Könyvek is jók. Jelenleg a 6.nál tartanak és ha jól látom magyarul is elérhető már mindegyik.

Why so serious?

MarkBlade
The Expanse..mostanság legjobb sci fi. Kb 8-9 pontos.. Ajánlott nagyon.
TBTPumpa
Megjelent a ReCore Definitive Edition.
Alapjáték 8GB volt, most egy 16GB-os patch-et tölt hozzá. Immáron 20GB körül van a teljes játék.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

3Error
@ Rapid, akkor már ismerek (magamon kívül) egy embert, aki nem nézi a GoT sorozatot. Én sem láttam egy pillanatot sem még belőle. <#zavart1>
@ Tinman, a Doctor House-t én is piszkosul bírtam, talán az volt utolsó (nem animációs) sorozat, amit néztem... Jah, meg a Dexter. (talán az utána volt...)

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

3Error
Értem-értem, köszi a felvilágosítást. Ellenben próbálj meg "vidámabb" lenni, hátha működik. Én a való életben kb. ezred annyit vigyorgok, mint itt. (a képzeletbeli barátaim is... <#idiota>)

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Rapid81
Soha egyetlen percet sem láttam belőle, csak olvastam róla és 0/10 a véleményem egy olyan sorozatról, amiben 7 éve "jön a tél"... <#idiota> De egyébként, mint köztudott, utálom az ilyen fantasy fosvilágokat. Meg az Izaurás történeteket is.

Ha kusza és lebilincselő történetet, keverést-kavarást és karakterfejlődést/facsarást akarsz látni, akkor nézd a 12 majmot. Na abban vannak fordulatok, részenként 20+. Tipikusan az a sorozat, hogy hiszel valamit egy rész elején, majd a közepén annak teljesen ellenkezőjét, majd a rész végén rájössz, hogy egyik sem, amit részről-részre folyamatosan űberelnek. Ennél nekem csak a Fringe tetszett jobban.

De ajánlom a The Expanse-t is, ha akarsz jó sztorit látni.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Totti5
<#eljen>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Ha viccnek szánta akkor az nekem már nem jön át. Túl sok volt a baszogatás, kipécézés, feszültség a múltban. Azt meg hogy most éppen vicc e avagy komoly már nincs lelkierőm eldönteni.

( csak egy példa, F1 topikban HG voltam, annyi mocsok volt hogy nem bírtam lemondtam, mert hiába csináltam rendet ( rasszizmus, alpári mocsok stb stb... ) és valamikor tavaly novemberben kommenteltem oda utoljára... most megint volt 2 hszem vasárnap a futammal kapcsolatban, amiree ugyan abban a legalja stílusban nekemesik aminek a témához semmi köze ( a kommentem még csak nem is neki ment )... sajnos az idő sem segít ezen, és rettentő sajnálatos amikor 1-2 ember miatt nem lehet a kedvenc sportom SG témájába írnom miattuk. Ez bosszantó dolog.

Ha ratgab írta volna tőle viccnek veszem ( de valszeg így sosem szólít meg, szóval ez fikció ).

De nincs ezzel gond, örülök neki hogy most viccnek volt szánva, csak na... talán még viccnek sem kellene, és akkor nincs gond. Ilyen nélkül is lehet hszt írni és nincs akkor bonyodalom. Ettől nem lesz senkinek sem jobb.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.08.29. 17:37:22

3Error
"Lehetne szmájli is egy szép világban, de nem az SGn. Sajnos és kár hogy itt tartunk és ide jutottunk."

Ezt nem értem. Kifejtenéd picit bővebben, hogy hogyan érted? (a szmájlit) <#worship>

zorrobomber
Aláírom hogy láttam mostanában tőled negatív véleményt is, és elfogadom hogy neked tökéletes a sorozat, és valahol irigylem is ezt a hozzáállást. Végigzabáltam én is a sorozatot, és jelenleg semmi más nincs ami csak fele ennyire lekötne. Asszem ennyivel le is zárhatjuk a témát.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.08.29. 17:14:11

Akkor vissza a Yakuza világába.

7. évadot kezdem majd el, viszont addig hibátlan a cucc számomra. Minden egyes évadban volt kellő feszültség, volt kellő dráma és kellő fordulat. Hogy hova fogják tovább fűzni a sztorit az mondjuk tényleg jó kérdés (nem tartok még ott szerintem ahol te, de eddig rendben van).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

A sétáló halottakkal az a gond, hogy sokan azt gondolják az egy akció vagy horror sorozat. De a Walking Dead dráma sorozat. Van akinek bejön másoknak nem. Az a sorozat elsősorban a lelkizésről szól mint a legtöbb dráma. Abban viszont igen kemény és nagyon durván frusztráló is tud lenni.

Emlékszem hányszor olvastam hogy laposodik a sorozat, mert nem történik semmi (könyörgöm nem a nonstop menekülésről és zombidaráról szól, hanem ott voltak komoly magánéleti szálak, emberi sorsok és azok alakulása, kiből mit hoz ki kvázi az apokalipszis). Az egy dolog, hogy néha igen látványos, de alapvetően egy nagyon jól megkomponált dráma, de annak kiváló.

Azért amiket a GoT-ban be mernek vállalni abból tanulhatna Hollywood is és sok más sorozat is. Nem sok olyan van, amiben ilyesmiket be mernek vállalni (szándékosan nem spoilerezek). És ezek a dolgok emelik ki az összes többi Fantasy sorozat közül.

Akkor azt se tudod miről beszélsz.

Totti5
Írd le hogy nem az és pont. Nem kell melléfűzni a beskatulyázást, meg a baszogatást. Lehetne szmájli is egy szép világban, de nem az SGn. Sajnos és kár hogy itt tartunk és ide jutottunk.

Biztos van több olyan sorozat amit Te imádsz én meg bottal sem. A szelektív olvasásodnak hála csak azt látod meg tőlem ami nekem éppen tetszik, mert minő meglepő módon ahhoz tudok hozzászolni. Hidd el sok minden nem tetszik, sokszor le is írtam, ha éppen úgy tartja a kedvem ahhoz is hozzászólok, de ez a kevesebb. Elég nekem azzal törődni ami tetszik.

Nekem hibátlan a GoT, minden részt baromi élvezek. Törődj bele. A szagértést meghagyom másnak akik részenként pontoznak egy sorozatot és jajjagatnak hogy nem volt epik rész. Én egy sorozatot az első - utolsó részig nézek és úgy értékelem. Minden sorozatban van pörgős és kevésbé, epik és kevésbé, akciós és kevésbé szakaszok ( akár évad ) is. S akkor mi van? ha viszi tovább a storyt akkor semmi, ha kibont karaktereket, történetet akkor sincs semmi. Nem kell mindig epikségben úszni, mert azt egy sorozat sosem fogja tudni 4-5-6 évadon át, még akkor sem ha a néző bele betegedik... szóval ha valamit megnézek a 7. évadig azt valszeg nagyon élvezem és ha nagyon élvezem akkor az nekem jó, ha nekem jó akkor lehet másnak nem, de az meg engem nem érdekel.

Nah, végére értem az Uncharted The Lost Legacy kiegészítőnek. 7 óra 45 perc volt. Minő meglepetés, zseniális cucc. Chloe és Nadine párosa remekül működik. Akció, látványos jelenetek, utolsó pillanatban megmenekülések, minden, ami az Uncharted védjegye, megtalálható benne. Valamint a feladványok noha most sem kimondottan nehezek, továbbra is ötletesek és változatosak. Az se mellékes, h megismerhetjük Chloe múltját, valamint Nadine jelleme is jobban kibontakozik, mint az alapjátékban. Imádom a The Last of Ust és várom a második részt, valamint szívesen látnék új IP-ket is a Naughty Dogtól, de ez a játék tökéletes példája volt annak, h az Uncharted Nathan nélkül is működik. Elvégre a többi karakter is ugyanúgy jól megírt és szerethető. Szóval, szívesen látnék még ezzel a párossal folytatást valamikor, teljes értékű játék formájában.
Ja és végül, de nem mellékesen... dat ass.
Scooter
Esetleg ha valakinek nem kéne a DreadOut: Keepers of The Dark én szívesen átveszem. <#miaz> Igaz, hogy 1$, de sajnálom rá...<#whatever>
Nálunk inkább már a Worms 2 ment. De hot seatben, Panzer General 1-2 és Heroes of Might and Magic III mellett.
zorrobomber
Egyetértek, nálam kaszát is kapott előbbi a megfelelő időben...

Tinman
Sétafikálók színvonala sokat eset sajna... nem nagyon van már azt hova csűrni-csavarni. GoT-ban azért van kakaó, igaz nem is ért meg annyi évadot, mint a TWD.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Bizony :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
A kis és a nagy cicit is szeretem, szóval nincs itt probléma :-D

Nézd... tudom, hogy a GoT nem egy mélyenszántó sorozat. Sokszor prosztó, alpári, közönséges, túlságosan nyers... viszont kellően változatos, szórakoztató és az emberi mocsokság sötét oldala is meglehetősen jól bemutatásra kerül benne. Olyannyira jól, hogy tényleg rohadtul elkezdesz utálni 1-1 karaktert annyira jól hozzák az elmebeteg szadistát. De a másik oldalon akadnak "jó" karakterek is, akik a GoT-ban nem egészen jók... inkább szürkék, és a jellemük is drasztikusan változhat. Remek munka.

Dzsini
Amúgy igazándiból mivel akkor még bőven Amigás voltam, ezért nekünk a Worms volt az, amivel sokkal többet játszottunk. Persze suliban a PC-ken volt Scorched Earth és játszottunk is vele, de annyira nem vett részt a világomban. (és volt neki Amigás lopása is Scorched Tanks néven, de az sem)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.08.29. 11:45:48

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

kigyi
Itt a világvége 16 000 DPi-os egeret akar a csóka, mert azt mondja az jó és így akarja használni 😄 😄 Kirohadt az agya itt már mindenkinek?

zorrobomber
Ott a pont <#whatever>

Dzsini
Qbasic Tank

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Shep
Nálam ez is, meg a Sétafikáló halottak is egy szint, nem értem mit esznek rajt a népek, de ha ez kell, hát nézzék, én nem bánom.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

zorrobomber
Akarod mondani Scorched Earth 😊

Dzsini
Ezért készült el 1995-ben a Worms, és 22 évvel később is töretlenül képes kitölteni a rendelkezésre álló rövidebb multi-időket 😊

Stratégiázni egymás ellen vagy egymással is jó, csak ugye idő kell hozzá, és sajnos gyakran ülőmunka, ami a nap végén nem mindig esik jól.

Platformerrel sem nagyon szoktunk közösne játszani (a legtöbb eleve single), de olyan már volt, hogy éppen azért nem, mert csak offline volt benne a kooperatív, így hiába adtak hozzá utólag a vaskos single mellé ilyen jellegű pályákat ingyen, szinte csak hidegzuhanynak lett jó.
kigyi
Ez igaz volt egészen a mostani évadig. A CGI és a többi még mindig ott van a szeren, de a fordulatokkal baj van 😞 Már sürítenek, nem követik az eredeti könyveket annyira és a fordulatok kiszámíthatók lettek. Már nem okoznak meglepetéseket max a vége volt most kicsit meglepetés, mert nem gondoltuk, hogy ilyen könnyen megy majd, de azt, hogy ki ül rajta és mit fog csinálni már tudhattuk előre. Én nagy rajongója vagyok a sorozatnak, medált hordok a nyakamban pénztárcám is ilyen van, pólóm is van amit szintén használok. Pénz érmém is akad szóval szeretem én ezt, de ahogy éleződik a helyzet úgy laposodik el kicsit a kiszámíthatósága miatt.

zorrobomber
Én is így vagyok ezzel, viszont ha már leülök egy haverral játszani, akkor általában nem platformert veszünk elő, hanem valami komolyabb stratégiát, vagy RPG-t.

Csak ismerősökkel játszom online kooperatívot. Borderlands vagy Dying Light érdekes is lenne egy gépen 😊

De volt olyan, hogy egy asztalon voltak a gépeink és úgy játszottunk egymás ellen online StarCraftot. Nem kooperatív, de gyakran segít az online bármilyen multiban.
zorrobomber
Te leírtad hogy perfekt, én leírtam hogy nem, és tettem egy megjegyzést, hogy általában ezt szoktuk meg tőled. Nincs ezzel semmi baj, nem értem hol látod a kötekedést, még egy smiley-t is betettem.

Totti5
Szokásos kötekedés... mi szükség van erre?

Honnan tudod hogy hol tartok benne? ( nem mintha sok közöd lenne hozzá, de 2. résznél ).

Aztán ha neked ez annyira nem adja, nekem még adhatja.

Deal with it.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.08.29. 09:06:58

Voltan
Óóóópázmek 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

zorrobomber
Mondhatni a már szokásos Totti féle szerecsenmosdatás 😊 Pont a legutóbbi évad eléggé kiszámítható, nagyon nincs minden a helyén, és azért ennél el tudnék képzelni egy fokkal igényesebb szintet is, DE ettől még ez a legjobb fantasy most a tévében. Egy igazi geek-nek megkerülhetetlen.

Totti5
Trónok Harca elképesztő igényes mű. Karakterek, story, zene, helyszínek, CGI minden a helyén van. Ami különöskép odaszegez az a fordulatos, kiszámíthatalan, komplex story. Csak pislogtam hogy mi van, mert erre nem számított az ember úgy keverik a dolgokat az írók.

Mondhatni a már szokásos HBO csúcsminőség.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.08.29. 08:42:12

zorrobomber
Kim Dzsongun?