Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
1$:
The Flame in the Flood
Infested Planet
Human: Fall Flat
BTA:
Verdun
Samorost 3
Warhammer: End Times - Vermintide + Drachenfels DLC and Razorfang Poison Item
More in 6 days 24 hours
10$:
American Truck Simulator
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Kezdő szinten ami engem meglepett, hogy nem lehet instant ölni, mivel a fejlesztők ezt ebben a részben skillhez kötötték. A második ami meglepett, hogy a kezdő felszerelés ennél a magas sztinű citadellánál kb nem sebzi az ellenfelet egyáltalán.
Van itt íjászat, közelharc karddal és egyéb eszközökkel és ahogy nézem azért nem lesz ez a játék annyira könnyű. Ami még érdekesség és tiszták kivehető, hogy egyszerre támadnak az ellenfelek.
Mielőtt bárki megnézi külön kiemelik, hogy ez a videó direkt ilyen akciódús (nincs settenkedés csak az elején próbálják az 1-es Bayekkel, ami meglepő eredménnyel zárul) hogy bemutassák mi a különbség az 1-es és max szintű Bayek között valamint hogy miket lehet végrehajtani egy maxos bérgyilkossal.
AC origins harcrendszer 1-es és max szinten
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Shadow Tactics: Blades of the Shogun - $23.99
Megyek is megnézem Steamgifts-en van -e 😊
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Aki szereti a tu-fát (tudományos-fantasztikus) annak ajánlom még a Dark Matter-t és a Killjoys-t is.
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2017.08.29. 19:28:56
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Én még nem vagyok megelégedve a színészi játékkal, de lehet ez csak az elején van így. Viszont a sztori érdekel.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Why so serious?
Alapjáték 8GB volt, most egy 16GB-os patch-et tölt hozzá. Immáron 20GB körül van a teljes játék.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
@ Tinman, a Doctor House-t én is piszkosul bírtam, talán az volt utolsó (nem animációs) sorozat, amit néztem... Jah, meg a Dexter. (talán az utána volt...)
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Ha kusza és lebilincselő történetet, keverést-kavarást és karakterfejlődést/facsarást akarsz látni, akkor nézd a 12 majmot. Na abban vannak fordulatok, részenként 20+. Tipikusan az a sorozat, hogy hiszel valamit egy rész elején, majd a közepén annak teljesen ellenkezőjét, majd a rész végén rájössz, hogy egyik sem, amit részről-részre folyamatosan űberelnek. Ennél nekem csak a Fringe tetszett jobban.
De ajánlom a The Expanse-t is, ha akarsz jó sztorit látni.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
( csak egy példa, F1 topikban HG voltam, annyi mocsok volt hogy nem bírtam lemondtam, mert hiába csináltam rendet ( rasszizmus, alpári mocsok stb stb... ) és valamikor tavaly novemberben kommenteltem oda utoljára... most megint volt 2 hszem vasárnap a futammal kapcsolatban, amiree ugyan abban a legalja stílusban nekemesik aminek a témához semmi köze ( a kommentem még csak nem is neki ment )... sajnos az idő sem segít ezen, és rettentő sajnálatos amikor 1-2 ember miatt nem lehet a kedvenc sportom SG témájába írnom miattuk. Ez bosszantó dolog.
Ha ratgab írta volna tőle viccnek veszem ( de valszeg így sosem szólít meg, szóval ez fikció ).
De nincs ezzel gond, örülök neki hogy most viccnek volt szánva, csak na... talán még viccnek sem kellene, és akkor nincs gond. Ilyen nélkül is lehet hszt írni és nincs akkor bonyodalom. Ettől nem lesz senkinek sem jobb.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.08.29. 17:37:22
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ezt nem értem. Kifejtenéd picit bővebben, hogy hogyan érted? (a szmájlit) <#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.08.29. 17:14:11

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Emlékszem hányszor olvastam hogy laposodik a sorozat, mert nem történik semmi (könyörgöm nem a nonstop menekülésről és zombidaráról szól, hanem ott voltak komoly magánéleti szálak, emberi sorsok és azok alakulása, kiből mit hoz ki kvázi az apokalipszis). Az egy dolog, hogy néha igen látványos, de alapvetően egy nagyon jól megkomponált dráma, de annak kiváló.
Biztos van több olyan sorozat amit Te imádsz én meg bottal sem. A szelektív olvasásodnak hála csak azt látod meg tőlem ami nekem éppen tetszik, mert minő meglepő módon ahhoz tudok hozzászolni. Hidd el sok minden nem tetszik, sokszor le is írtam, ha éppen úgy tartja a kedvem ahhoz is hozzászólok, de ez a kevesebb. Elég nekem azzal törődni ami tetszik.
Nekem hibátlan a GoT, minden részt baromi élvezek. Törődj bele. A szagértést meghagyom másnak akik részenként pontoznak egy sorozatot és jajjagatnak hogy nem volt epik rész. Én egy sorozatot az első - utolsó részig nézek és úgy értékelem. Minden sorozatban van pörgős és kevésbé, epik és kevésbé, akciós és kevésbé szakaszok ( akár évad ) is. S akkor mi van? ha viszi tovább a storyt akkor semmi, ha kibont karaktereket, történetet akkor sincs semmi. Nem kell mindig epikségben úszni, mert azt egy sorozat sosem fogja tudni 4-5-6 évadon át, még akkor sem ha a néző bele betegedik... szóval ha valamit megnézek a 7. évadig azt valszeg nagyon élvezem és ha nagyon élvezem akkor az nekem jó, ha nekem jó akkor lehet másnak nem, de az meg engem nem érdekel.
Ja és végül, de nem mellékesen... dat ass.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nézd... tudom, hogy a GoT nem egy mélyenszántó sorozat. Sokszor prosztó, alpári, közönséges, túlságosan nyers... viszont kellően változatos, szórakoztató és az emberi mocsokság sötét oldala is meglehetősen jól bemutatásra kerül benne. Olyannyira jól, hogy tényleg rohadtul elkezdesz utálni 1-1 karaktert annyira jól hozzák az elmebeteg szadistát. De a másik oldalon akadnak "jó" karakterek is, akik a GoT-ban nem egészen jók... inkább szürkék, és a jellemük is drasztikusan változhat. Remek munka.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.08.29. 11:45:48
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Platformerrel sem nagyon szoktunk közösne játszani (a legtöbb eleve single), de olyan már volt, hogy éppen azért nem, mert csak offline volt benne a kooperatív, így hiába adtak hozzá utólag a vaskos single mellé ilyen jellegű pályákat ingyen, szinte csak hidegzuhanynak lett jó.
De volt olyan, hogy egy asztalon voltak a gépeink és úgy játszottunk egymás ellen online StarCraftot. Nem kooperatív, de gyakran segít az online bármilyen multiban.
Honnan tudod hogy hol tartok benne? ( nem mintha sok közöd lenne hozzá, de 2. résznél ).
Aztán ha neked ez annyira nem adja, nekem még adhatja.
Deal with it.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.08.29. 09:06:58
Mondhatni a már szokásos HBO csúcsminőség.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.08.29. 08:42:12