Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Voltan
Az Ian Watson trilógiára gondolsz? Az jött ki ilyen címmel.
Alap, de azóta elég sokat fejlődött-változott a WH40k, kicsit már outdated-nek hat ma olvasva.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Totti5
Van benne story, story DLCket adtak ki hozzá a kettő ezt viszi tovább ( van benne NPC interakció storytelling ), s egyedül is játszható ez a része, persze COOPben a legjobb élmény csapatmunkával kiaknázni a lehetőségeket.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Shep
Hát a rövid beta alapján ez így lesz, változatosságot a 4 bolygó eltérő világa jelenti majd, meg az ,hogy nem 1 percig kell lőni egy boost hanem 10-ig. Látványos és pörgős, de maga a lövölde rész szerintem unalmas, meg ez a levegőben repkedés is bénán van megoldva. Viszont a stabil 60fps az jó benne. 😊 Na egy szó, mitn száz ha változatosságot és tartalmas kikapcsolódásra vágysz akkor vélhetően nem ez a te játékod, ha csak féktelen akcióra nagy nyílt világra fejlődéssel, akkor várd meg az Anthemet 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

3Error
Én is megvettem anno a WH40K Univerzuma c. könyvet, csak mielőtt nekimentem volna, kölcsönadtam egy (már) távoli ismerősnek... Fölöslegesen... <#rinya>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

zorrobomber
Szerintem a félelmed megalapozott... a Borderlands egy single player játék, véges, szépen megkreált tartalommal, míg a Destiny egy mostanában divatos hosszú élettartamra tervezett cucc, ami mindenképp kompromisszumokkal jár. Nyugodtan meg lehet cáfolni, mert amit leírtam az csupán az előítéletem, semmit nem tudok a játékról.

#véleményvót

Prince23
Srácok, a Destiny 2 lesz-e olyan tartalmas és VÁLTOZATOS, mint a Borderlands 2 GOTY?

Félve kérdezem tőletek, ugyanis, van egy olyan érzésem, hogy repetitiv és ismétlődő lesz a gameplay.... Nem biztos az, hogy a konzolosok oda voltak érte, akkor mi is oda leszünk.....

Scooter
Ja jó. Akkor azért nincs róla fogalmam se, mert sorozat. Nem is hallottam róla. <#alien>
Voltan
Nem, a sorozatról beszéltünk 😄

jarlaxxe
Ha játszottál a FC4 vagy FC Primal bármelyikével akkor tudod, hogy tele tudnak pakolni az ubinál is egy nagy mappot contentel.
Az más kérdés, hogy ezek mennyire lesznek érdekesek... a W3 rossz példa mert olyan szintü történet mesélés nincs és nem is lesz a piacon egészen a Cyberpunk 2077 megjelenéséig, szvsz.

Az AC Origins-t én is nagyon várom, az eddigi újítások nagyon bejövősek, bár az nekem se tetszik hogy még rajzfilmesebb lesznek a mozgások és az animációk. Sőt, ezeket az óriás embereket nem tudom hova tenni. Léteztek/léteznek magas emberek, de amit az Origins videókból láttam ez túlzás, főleg ebben a mennyiségben.

A dolog viszont amiért NAGYON aggódom és legnagyobb valószínűséggel ez lesz a veszte, az a világ. Ha jól értesültem, a Ubisoft azt nyilatkozta hogy ez lesz a "biggest world yet". Nos, egy nagy pályát tényleg kihívás megcsinálni, van vele meló rendesen és félig respect ha tényleg megcsinálják, de a content hol lesz akkor? Mindig lovagolnod kell 10 perceket hogy találj egy mellékküldetést? Ez így nem lesz jó számomra.

A Witcher 3 ezért IS volt számomra meglepő, mert a nagy pálya ellenére TELI volt contenttel, ráadásul érdekes contenttel. Ez az, amit szerintem a Ubisoft nem tud hozni. De ne nekem legyen igazam.

szerk.: A grafikát fullra leszarom, felőlem lehet itt 3x-os downgrade is.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2017.08.30. 10:04:33

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Scooter
...de állítlólag nincs befejezve, ha erről a Dark Matter-ről beszélünk, de gondolom igen. Van még egy ilyen név, de az valami repülős kis ökörség.
Dzsini
Három mondatban: Felteszel kódokat, amikre mások jelentkeznek, majd a rendszer kisorsol valakit, aki ezek közül megnyeri. Cserébe te is jelentkezel mások által feltett dolgokra, amik közül lesz olyan, amit megnyersz. Van lehetőség pl. csoportoknak (EJ tagok, SG tagok) is felajánlani nyereményeket, és ha te is csoporttag vagy, jelentkezhetsz olyanokra, amiket a csoportnak tettek fel.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Voltan
Azt el tudná nekem mondani valaki, hogy működik ez a SteamGifts dolog? Meg mire jó, már azontúl, hogy tudsz haveroknak ajcsit küldeni. Sose használtam.

Voltan
Jaja, Dark Matter nagyon jó. Kicsit low budget, de ez a sztorin és a színészeken abszolút nem látszik, erősen ajánlott kat.
Az Expanse meg rajta van a listán, előbb a könyvekbe nézek bele, de most WH40k-t olvasok. 😊

Meglátjuk, hogy élesben hogy fog teljesíteni, de nekem is jók a megérzéseim.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

jarlaxxe
Szerintem nagyon jó írányba vitték el a harcot így legalább élvezetes lesz mert az eddigi AC részekben totál gyenge volt a harcrendszer.
Ez most már inkább akció-rpg és abból is jófélének tünik a kalózos rész után valszeg ez lesz a második AC amit végigjátszok majd.

Van egy gyanúm, hogy te most a GoT-ról beszélsz...Én a sétafikálókra gondoltam.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szinkronosan nézem, mert tökéletes a szinkron. Még 2 hét nekünk pórnépnek.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Csoda az biztos nem lesz. Erre én se számítok természetesen.

Ettől félek én is nagyon. Nincs időm kipróbálni a bétát sajnos most.

Nincs még az kint? Már rég vége a 7. évadnak vagy tévedek?

Mint írtam nem láttunk eleget, mert ugye 2 csapásba bele is halt aki bemutatta. Ha kitérsz lehet le tudod verni idővel. De ki az aki ebbe belemegy, mikor ez csak egy mezei őr.

Tinman
Évekig sírtunk, hogy 1 gombos a harcrendszer. Most változtatnak.

Pozitívan próbálok hozzáállni, noha sejtem, hogy nagy csoda nem lesz, mert az AC mindig csak aprókat mer lépni/változtatni.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Égitest 3 betű, nem a Nap.

HÓD!

Befejeztem!

3Error
Élelmet árusító hely, 3 betű, nem az ABC.
BÓT

@TBTPumpa, köszi az infót a ReCore-rral kapcsolatban, ha eljutok oda, hogy folytassam, legalább nem lepődök meg, hogy fél napig tölt egy "javítást". <#worship>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Nekem bejött egy ideig, jönnek a gonoszok, epikus, megy a zúzda, minden robban, átvezetők, sok lövölde, na mondom végre egy jó FPS. Aztán egyszer csak megáll a sztori és bedob valami lobbiba, hogy multizzak én most. 😊 Oké, tudtam, hogy ez lesz, csak kicsit szomorú. Ha lenne egyben letolható "single" kampány rendes sztorival (azon a színvonalon mint a "tutorial"😉 akkor lehet érdekelne, de ilyen félmulti cucc nem kell.

Why so serious?

-1. Hárman próbáltuk ki. A többiek előbb kezdték el az elején kampányt kb. fél órával. Mire odaértem a végére, már mindketten letörölték. 😄 Hasonló véleményen vagyok róla én is.

Nem baj. Overwatch, meg Battlefront bőven elég multinak.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.08.29. 23:18:22
Tinman
G2A Deal rettenet :-/

- Distraint - volt már bundlis, nem is 1x
- 10 Second Ninja X - n+1 érdektelen indie platformer
- Gloria Victis - n+1 fantasy MMO
- Sanctuary RPG Black - haggggyatok békén ezekkel a rémálmokkal -.-
- Forgotten Not Lost - n+1 lapozgatós anime visuel novel

Konkrétan ez egy szeméthalom.

Shep
Na, hány előrendelést adtatok le a Destiny 2-re? 😊 Nem rossz amúgy a beta alapján, de pár óra után marhára unalmassá válhat.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
+1

Tinman
3 betű.
Nem kék.

ZŐD!

Tinman
Direkt bevárom a teljes szinkronos 7. évadot. Már csak 2 rész és aranylövés :-)

RatBaG
verdunt cserélnék, ha van valakinek elfekvőben...

Per Aspera Ad Inferi.

IMYke2.0.0.0
"bár éppen zöld még nem."

Lehet, hogy Te is és junior is kilépnétek az ajtón, megnézi, hogy jó lakásba tévedtetek-e 😊)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81
Profilképei között van tradicionálisabb, gyári barna hajjal is kép. 😊
Asszonynak is volt már mindenféle hajszíne, bár éppen zöld még nem. <#idiota>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Nem rossz - tradicionálisabb hajjal tutibb lehetne.

//Amúgy meg kedves asszony pajtás tudja, hogy a zöld hajra buksz? <#nevetes1>

//Szerk.: ahogy nézem a régebbi képeket. Na, erről beszéltem.

//Szerk2: például...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.08.29. 21:31:43

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Totti5
Szvsz ennek nem sok köze van hozzá. DSben nagyon látványos a gurul üt dolog, talán ott van a legjobban kimaxolva és penegélre állítva. Viszont megszokott dolog már rég hogy ilyen egy harc egy közelharci 3. személyű játékban. Ebben én nem látok DSt, csak azt hogy végre érdekes a harc és én irányítok, van lehetőség helyezkedésre és h nehezebb(re) lehet állítani.

Totti5
Jó lesz, örülök neki hogy egy fél generáción belül megkaptuk a cover, gugolás, taktikázás, sunnyogás lehetőségét és új harcrendszert ami jóval játékosabb, taktikusabb és kihívást nyújt ( máig nem értem hogy az AC2-4ig miért nem történtek meg ezek az egyszerű dolgok... az AC1 okés volt, új IP, onnan volt hova fejlődni, de nem igen sikerült )

Már csak a nehézésgi görbe a kérdés, hogy a fejlődéssel a játék felénél elérjük e az Isten módot ( remélem nem ).

Shep
Nem tudom, de én nem akarok egy AC-ben DS-t játszani 😊

IMYke2.0.0.0
Reméljük, nem csak az evade-jump-stab-evade-sidestep-cut metódust, hanem a "boss-like" harcokra jellemző naivan-akár-órákig-harcolva-lenyomom lájk harcstílust is átveszik/tték a DárkSzószból.

Mert azért egy rozsáds karddal mégis csak nagyobb dicsőség legyűrni egy félistent... s nem számít, meddig tart 😊

Shep
Hát biztos jó lesz, sőt lehet hogy én is másként fogok vélekedni ha kipróbálom, de most nem vonz.

Shep
Jó, lehet tényleg nem immunis, de pl. a W3-ban szerintem tök jó volt, hogy jelezte tőled sokkal magasabb szintű pl. a griff de ettől függetlenül kellő kitartással és ügyességgel legyőzhető volt és ez tetszett is benne, vagy pl. a Skyrimben ahol a magasab szintűt is le tudtad verni ha jól taktikáztál, itt erre esélyt sem adnak, vagy legalábbis úgy tűnik.

IMYke2.0.0.0
//Indultam is vagy 8-9-ért 😊

Én még mindig úgy érzem a módosítások nyújtanak majd annyi üdítő változatosságot, hogy ezúttal nem lesz gond az eladásokkal. Részemről örömmel ugrok fel ezúttal a hype trainre vagy hype tevére ahogy tetszik.

Nem gondolnám, hogy olyan nehézségű lesz a harcrendszer, de hogy egyértelműen merített belőle az valóban kétségtelen. Nekem egyébként még így is tetszik.

Az egész játék RPG-sebb, ahol ez bevállt szokás. Magasabb szintűt (ha jól emlékszem 38-as az őr) nem tudsz még megkarcolni sem.

Ettől függetlenül valahol én is meglepődtem és igazat is adok nektek. Tényleg furcsa. Azért valami minimálisat sebezhetett volna rajta 1-es szinten is.

Sajnos nem volt olyan hosszú az összecsapás, hogy meg lehessen figyelni egyáltalán mennyit sebzett az 1-es asszaszin az őrön. Azért immunis nem hiszem hogy volt. Ha megnézitek a videót ugye egyrészt szintekkel dolgoznak most már és az ehhez tartozó hp-vel (tényleg rpg-sebb az egész ilyen szempontból). Gyanítom, hogy ugyan az őr nem volt immunis, csak az alacsony szint miatt nagyon keveset sebzett rajta a bérgyilkos.

Lényeg a lényeg tényleg furcsa. Viszont én annak örülök, hogy nem űberbrutál gyilkológépként indulunk (utalok itt az instant hátbaszúrási képesség hiányára).

Shep
Á nem lesz azért DS, akkor marha sok vevőtől elesnének. Próbálnak most valami újat mutatni csak nem biztos, hogy pont így kellett volna, de majd az eladások megmondják. Én eddig minden AC játékot - kivéve a vita-s bénaságot - végigjátszottam, és az utolsó kettővel is elégedett volatm ,de ez most nekem nem nagyon jön be az eddig látottak alapján. Pl. a harcban nekem pont az egyszerűságe tetszett mindig és nem a fél óráig elugrálok, majd néha megütöm DS módszer.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.08.29. 20:46:49

IMYke2.0.0.0
//Szívemből szóltál.
//Dárkszósz lesz ez fáraó korban.
//S mielőtt még kapnám az ívet: alapvetően az ég világon semmi gáz azzal, ha a Dark Souls-recept lemásolásra kerül. Ahogy elnéztem, mellé még xenbox elfoglaltságokkal is megtöltik.