Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Imy köszi a választ most már azt hiszem képben vagyok 😄D
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.09.05. 22:57:42
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
STEAM-es.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.09.05. 22:21:56
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
CDKeys - 24,49 EURO --- ~7485 Ft
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.09.05. 22:17:52
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Softcore game --- fentiek, és kicsit erősebb nudizmus, erősebb szexuális utalások, és akár szexuális interkurzusokra utalás vizuális jelleggel.
Akarod tudni 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
The Witcher 3: Wild Hunt - Behind the Scenes - PAX WEST 2017
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Nem mellesleg szeptember 27-én jön a második rész, gondolom a reklámkampány része, hogy az első részt kirakták ajándékba.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.09.05. 18:28:58
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
S igen tudom jött ki mostanában remek izometrikus (A)RPG. De ezek közösségi finanszírozásúak, nem AAA budgetből. Ami nem látszik rajtuk, mert nagyon szépek, nagyon jók, de egy Bethesda nagyobban gondolkozik egy bazi nagy 3Ds világban amit meg lehet alkotni, és valszeg minden nagy kiadó aki RPGt csinál csak ezen a vonalon mozog, mert ezekben tudják megmutatni az aktuális technikákat és részletességet.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Elhiszem, hogy nem rossz játék, egy ideig wishlisten is volt a 4., de totál siralmas és köze nincs a klasszikus, izometrikus, történet-orientált Fallout-okhoz.
Az nagy kár, azt hittem ezt a 2. részben orvosolták (mert egyébként normális esetben a pálya egyes részein jutnak be és vonulnak a játésokok irányába, de amikor az égből potyognak, az elég kiábrándító, ráadásul baromi nehézzé is válik így a játék).
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Ez sajnos nagyon igaz - az első és a második részre is.
Én suicide-nál (de egyes térképeken már a "sima" hardon is) padlót fogok kb. 6-7. hullámnál, mert egyszerűen pofátlanul csal a játék, hogy a hátam mögé potyogtatja le a szörnyeket, ha egy pillanatra abbahagyom a forgást. Az is igaz, hogy szólóra a support (/shotgun) a legjobb, amiből csak 3-as szintű vagyok.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Ezekre nem jutott idő / vagy kedv:

//kép link javítva
//Azért az ügyhöz még hozzátartozik, hogy a KF1-2-t egy idő után már online játszottam.
De, nagyon nehéz volt akkoriban jó csapattal összefutni - sokszor fordult elő, hogy a tagok valamelyike önző volt, rohant a halálba, miatt haltak mások is, vagy szimplán öcsire hajtott, és utána hagyott minket a szarban...
A KF2-ben volt a legnehezebb az elején, amikor szó szerint vért lehetett pisilni (és nem könnyítettek rajta), akár full csapattal is.
"Killing Floor 2" --- 193 öcsiből 57 megvan.
Mikor megvettem, akkor nagy lendülettel belelőttem ~70 órát, és az 57/6x öcsi megvolt.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.09.05. 14:49:06
Fan-made-ből a Resident Evil-ös ugrik be, ahol egész jól le volt modellezve a kis kúria, amiben az 1. rész játszódott. Csak kicsit unalmassá vált és a szörnyek agyoncsapták a hangulatot.
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2017.09.05. 14:39:39
Amit viszont nem, azok mindegyike fan made volt. Gondolok például arra a hatalmas, amúgy nem sötét mapre, amiben egy baromi hosszú lépcső van, és a pálya oldalán, szélesebb gyilokjárón kell közlekedni, és minden sarokból dőlhetnek az ellenfelek.
(Killing Floor 1-es tapasztalataim alapján)
Gondolom a BG készitésénél azért belőttek egy szintet, hogy mi a minimum amivel a végső boss elé állhat a csapat. Illetve úgy tervezték meg, hogy egy fullra húzott partynak is kihivás legyen. Bár aki jobban ismeri a rendszer korlátait és lehetőségeit, nyilván az kicsit jobban fel is készülhet rá. És igazából itt szerintem a könnyebb-nehezebb harcok váltakozása alapveőten nem a készitőkön múlt, ez sokkal inkább a dnd rendszer sajátossága. Csak hogy bekeverjek egy IWD-s példát is, valamelyik kazamatában megjelent 5-6 démon, akik nagyon könnyen lezúzták még a skilles csapatot is. Ott tényleg vért izzadtam, párszor a varázslatokat és a taktikámat is át kellett variálnom. Aztán egyszer beküldtem oda egyedül a lvl 30 Fighter/Thief/Mage karimat. Egyedül lehentelte az összes démont. (hozzáteszem, annak a karinak a kihúzása 3 végigjátszásba került) Szóval ezen nem veszünk össze, aláirom neked én is, hogy a BG sokkal jobban kiegyensúlyozott lett ilyen szempontból, de alapvetően ez is a rendszer korlátai miatt van. Sőt! A F4 kiegyensúlyozatlanságát bizonyitja, hogy amig egy PA-s ellenfelet simán megölsz egyetlen lövéssel, addig a FH-ban még a sima állatok némelyikére is több lőszert el kell ereszteni, pedig ugyan azt a fegyvert/skilleket használod. És azért azt is tegyük hozzá, hogy a dnd egy olyan rendszer, ami mögött több évtizedes tapasztalat és fejlesztés áll. (sajnos nekem a F1-2 kimaradt, igy nem tudom hogy a SPECIAL honnan érte el a F4-ben alkalmazott szintet)
Azért játszottam én is vele, mert:
- a küllem teljesen okés
- a hangulat rendben
- sok érdekes quest akad
- sok érdekes helyszín akad
- van pár érdekes NPC
- a zenék csodásak
- eleinte kihívás is akad...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nekem sem volt gond egyik BG-ben sem a vége, bár az tény, hogy alig élte túl a team... ez pedig azt mutatja, hogy minden questet megoldva, a lehetőségeimhez képest mindent felderítve, a játékot tisztességesen megismerve éppen, hogy úgy tudtam haladni végig, hogy nem éreztem túl könnyűnek, de sokkolóan nehéznek sem... rendesen észnél kellett lenni és bizony néha 1-2 karit rezelni is kellett, vagy belefutottam olyan helyzetbe, amikor a rossz taktika miatt az egész csapat szempillantás alatt köddé vált.
Ezt hívják kiváló balance-nak! Erről a F3 hírből sem hallott.
Amíg ezt nem olvastam:
"főleg, amikor 30 hozzám hasonló magányos hős tolongott egy pár négyzetméteres szobában, a sorára várva, hogy leverje a folyton újjáéledő főgonoszt"
Ennél undorítóbb ugye már csak a WoW volt...
Ja és a mindennapi morgolódásom érdekében nekem az a véleményem, hogy aki ilyen játékokért fizet, azzal komoly problémák vannak mentálisan. Álljá' sorba a pénzedért, barom -.-
Amúgy, hogy lehet az, hogy sorra követik el az MMO-k ezt a szarvas hibát? Pedig simán le lehetne programozni, hogy egyszerre minden arra járónak azonnal jelenjen meg az adott NPC/MOB, ha a quest szerint meg kellene jelennie. Azt a problémát, hogy mi van akkor, ha nem egyedül akarod levágni, pedig remekül meg lehetne oldani egy "join quest partner" gombbal... kijelölöd a usert, nyomsz egy joint, erre felugrik neki, hogy "dujuwanttúakcept", rábök a yes-re és onnantól quest partnerek vagytok és mind a kettőtöknek egyszerre fogja elszámolni az XP-t. Ez ennyire bonyolult?
Amikor pedig nagyobb bandázás van, akkor meg lenne ott egy szaros totemoszlop azzal a felirattal "join the clan/raid/akármi" ráböksz és máris abban a teamben vagy, amelyik raidelné a bosst-t... adott esetben a leadernek ezt el kéne fogadnia. Ez annyira nehéz?
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.09.05. 08:31:21
Akit nem fog meg a barátság-emberi kapcsolatok téma, annak tényleg felesleges erőlködnie vele. Már csak azért is, mert annak semmiféle csattanó nem lesz a végén. Egyébként pár órája ismét diskuráltam valakivel a játékról, majd délután/este be is nézek a LiS topicba spoilerezni kicsit. Remélem Fred is előkerül a héten.
Persze, nem is azt mondom, hogy nem lehet😄
De ha két olyan karakter barátságáról szól egy történet aki téged hidegen hagy akkor aztán édes mindegy.
Én általában egy történetben nem a mondanivalóval, illetve a mögöttes tartalommal akarok azonosulni elsősorban.
Meg aztán nekem ez a barátság, érzelem, kapcsolat hármas megspékelve egy kis forrósággal sosem volt a legemészthetőbb téma. Kevés a kapaszkodóm benne:S
Egyébként jó is, hogy mondod a Twin Peakset, mert nekem is rögtön az jutott az eszembe. Lényegében az első alkalommal, hogy megláttam **** eltűnt posztert beflesselt a TP. Amikor meg az udvaron végigkérdezed az embereket csak még több utalás van rá.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Az első epizód egyébként nem nagyon cselekmény dús, itt tényleg inkább csak felvázolja az alap szituációt, hogy Max pl. mit keres ebben az iskolában, melyik karakterhez hogyan viszonyul stb. Illetve egy nagyon apró szeletet kapunk az időutazás/pillangóhatás témából és az iskola egyik legnépszerűbb lányának eltűnéséből is. Ez utóbbi téma egyébként eléggé Twin Peaks-es, tehát ha valaki kedveli a sorozatot, az ezt a szálat imádni fogja. "KI ÖLTE MEG LAURA PALMERT???" 😄
De a második epizódtól kezdve tényleg beindulnak a dolgok, főleg időutazás terén. Tehát aki ezért a témáért is oda van, annak hajrá.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2017.09.05. 00:17:45
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Szóval nekem összességében nem jött át, hogy miért zengenek erről ódákat.
Én inkább csalódtam, mert a vélemények alapján egy lehengerlő dolgot vártam.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Nem tekinthető olyan "fehér" forrásnak, mint a STEAM, a GreenManGaming (hagyjuk most műbalhét a CD Reddel), a Bundlestars, a HumbleBundle és mások.
Kopp-kopp - egyik helyen vásárolt játékom sem tűnt el még a fiókjaimról.
Csak a forrásaik mások, és nagyobbat mernek engedni.
Én mostanában csak tőlük, a G2A-ról, a BundleStarsról és a GreenManGamingről vásárolok.
Szürkében:
Tényleg egy kicsit kétes a minősége, ha máris ilyen "olcsó".