Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lalakov
Elindul a Gog-os verzió W10-en? Egy régi RTS-t próbáltam laptopon, de nem működött.
Scooter
<#eljen> Kicsit drágábban vettem (25.86€), de minden fillérjét megérte. Blizzard játékokban ritkán csalódik az ember.
Tinman
Tomsolo börtönben? ^^

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MarkBlade
Pont ez a kérdés merült fel bennem is 😄
Imy köszi a választ most már azt hiszem képben vagyok 😄D
Tekintve azt, hogy ennél az átkozott játéknál maguk a dlc-k sose kapnak 40%nál nagyobb leárazást és így csak kényelmesen el lehet cseszerinteni 20 eurót dlc-re ez az eddigi legjobb ajánlat a játékcsomagra.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.09.05. 22:57:42

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Paradoxplaza - Age of Wonders III Collection -- 12,5 euro = ~3820 Ft.
STEAM-es.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.09.05. 22:21:56

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Battle.net - StarCraft 2 Battle Chest -30 DOLLÁR --- ~7690 Ft
CDKeys - 24,49 EURO --- ~7485 Ft
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.09.05. 22:17:52

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Aha ok. Köszi az infót. :-)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Visual Novel --- többynire voice acting nélkül, háttérzene, választási lehetőségek (ún. route-ok), amik különböző végkifejleteket ígérnek. S mivel csajosak, a laid opció is adott. Vagy a yuri (girl on girl)

Softcore game --- fentiek, és kicsit erősebb nudizmus, erősebb szexuális utalások, és akár szexuális interkurzusokra utalás vizuális jelleggel.

Akarod tudni 😊

Ezeket a "játékokat" sose tudtam hova tenni. Akarom én tudni miről szólnak ezek? :-D

IMYke2.0.0.0
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

IMYke2.0.0.0
Vajon ki "meri" megvenni tőlünk a fullos csomagot? 😊

genndy

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Illetve még itt van ez is! :'D

The Witcher 3: Wild Hunt - Behind the Scenes - PAX WEST 2017

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

IMYke2.0.0.0
The Witcher 10th Anniversary Video

Dzsini
Nagyon jó kis játék, ajánlom! <#eljen>

Nem mellesleg szeptember 27-én jön a második rész, gondolom a reklámkampány része, hogy az első részt kirakták ajándékba.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.09.05. 18:28:58

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

IMYke2.0.0.0
EA Origin - On The House, azaz INGYENES JÁTÉK: "SteamWorld Dig"

Totti5
Mainstream terén kötelező a 3D már, egy izometrikus Fallout 3-4 nem járja, de valszeg csak a nézet váltás okán az sem lenne "tökéletes" és méltó? az 1-2höz. Más világot élünk, a közönség bővült, a fejlesztés nagyon drága és időigényes. De amúgy teljesen triviális hogy egy full 3Ds posztapokaliptikus világot csinálnak és merőben mást mint az 1-2. Ez adja magát a technika fejlődésével. Ezzel nincs is gond. Ami gond van az nem ebben keresendő, már akit érdekel. Mer ugye a Fallout 3 valakinek nagyon bejött valakinek meg kevésbé, ahogy a 4 is.

S igen tudom jött ki mostanában remek izometrikus (A)RPG. De ezek közösségi finanszírozásúak, nem AAA budgetből. Ami nem látszik rajtuk, mert nagyon szépek, nagyon jók, de egy Bethesda nagyobban gondolkozik egy bazi nagy 3Ds világban amit meg lehet alkotni, és valszeg minden nagy kiadó aki RPGt csinál csak ezen a vonalon mozog, mert ezekben tudják megmutatni az aktuális technikákat és részletességet.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Lenyomtam 3-4 pályát eluntam. Ne vegyétek ennyiért se szerintem. (Én többért vettem...ezúttal mellényúltam).

IMYke2.0.0.0
A második résznél "logikus" irányból is jönnek, de vannak olyan pályák -- pölö a farmerházas --, ahol már csalás szintre emelkedik a spawning náluk: nehéz fokozatokon.

Atisz
A Fallout 1 a 2 zseniális, mindenképp menj neki, ha szereted az RPG-ket. A 3. és a 4. rész nem Fallout, csak hasonló univerzumban játszódnak. Én elhiszem, hogy sokan a 3. résznél kapcsolódtak bele, de az a rész gyakorlatilag egy Oblivion mod (aminek az engine-jét használja a játék), a 4 meg... a Bethesda nem jó érzékkel nyúlt hozzá. Mint ahogy a Tomb Raider-nél adott a 3rd person nézet, itt sem kellett volna hozzányúlni, mert hozzánőtt magához a játékhoz.

Elhiszem, hogy nem rossz játék, egy ideig wishlisten is volt a 4., de totál siralmas és köze nincs a klasszikus, izometrikus, történet-orientált Fallout-okhoz.

Az nagy kár, azt hittem ezt a 2. részben orvosolták (mert egyébként normális esetben a pálya egyes részein jutnak be és vonulnak a játésokok irányába, de amikor az égből potyognak, az elég kiábrándító, ráadásul baromi nehézzé is válik így a játék).

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

IMYke2.0.0.0
"egyszerűen pofátlanul csal a játék, hogy a hátam mögé potyogtatja le a szörnyeket"

Ez sajnos nagyon igaz - az első és a második részre is.

Atisz
Nálam 210 a 285-ből az állás, de sajnos ez már tényleg az achievement-hunt kategória, ami megöli a játékot.
Én suicide-nál (de egyes térképeken már a "sima" hardon is) padlót fogok kb. 6-7. hullámnál, mert egyszerűen pofátlanul csal a játék, hogy a hátam mögé potyogtatja le a szörnyeket, ha egy pillanatra abbahagyom a forgást. Az is igaz, hogy szólóra a support (/shotgun) a legjobb, amiből csak 3-as szintű vagyok.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

IMYke2.0.0.0
"Killing Floor" (1) --- 285 öcsiből 198 megvan.

Ezekre nem jutott idő / vagy kedv:

//kép link javítva
//Azért az ügyhöz még hozzátartozik, hogy a KF1-2-t egy idő után már online játszottam.
De, nagyon nehéz volt akkoriban jó csapattal összefutni - sokszor fordult elő, hogy a tagok valamelyike önző volt, rohant a halálba, miatt haltak mások is, vagy szimplán öcsire hajtott, és utána hagyott minket a szarban...

A KF2-ben volt a legnehezebb az elején, amikor szó szerint vért lehetett pisilni (és nem könnyítettek rajta), akár full csapattal is.

"Killing Floor 2" --- 193 öcsiből 57 megvan.
Mikor megvettem, akkor nagy lendülettel belelőttem ~70 órát, és az 57/6x öcsi megvolt.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.09.05. 14:49:06

Atisz
Persze a KF 2 azon kevés játékoknak az egyike, amik mindenben jobbak az 1. résznél.

Atisz
"Magasabb nehézségi szinten..."

Fan-made-ből a Resident Evil-ös ugrik be, ahol egész jól le volt modellezve a kis kúria, amiben az 1. rész játszódott. Csak kicsit unalmassá vált és a szörnyek agyoncsapták a hangulatot.
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2017.09.05. 14:39:39

IMYke2.0.0.0
Végig tudtam vinni majdnem az összes pályát egyedül a Killing Floor 1-ben is, és a vásárlásom idején létező pályákat is a Killing Floor 2-ben.

Amit viszont nem, azok mindegyike fan made volt. Gondolok például arra a hatalmas, amúgy nem sötét mapre, amiben egy baromi hosszú lépcső van, és a pálya oldalán, szélesebb gyilokjárón kell közlekedni, és minden sarokból dőlhetnek az ellenfelek.

Atisz
Azért a Killing Floor igazából csapatban jó, bár egyedül is el lehet vele szórakozni. Magasabb nehézségi szinten meg a térképek döntő része gyakorlatilag végigvihetetlen egyedül, csapatmunka nélkül.

(Killing Floor 1-es tapasztalataim alapján)

Nem felesleges. Néhány pontot mindenképpen el kell osztanod (zártörés, hackelés, stb) hogy egyébként lezárt helyekre is be tudj jutni, vagy ki tudj nyitni ládákat/terminálokat. És ezek maxolása még nem tesz félistenné. Aztán rakhatsz pontot olyan skillekre is, amik nem legyőzhetetlenné tesznek, hanem plusz lehetőségeket adnak, gondolok itt pl a Lady Killer skillre, de van még pár hasonló, illetve ott vannak még a város fejlesztéshez, kereskedelemhez szükséges skillek. A fegyveres harcot erősitők kb az összes skill harmadát teszik ki (hozzávetőleg mondtam valamit, nem számoltam most utána konkrétan) tehát ha nem akarsz félisten lenni, azért akkor is oszthatsz pontot bőven, illetve a fegyveres skilleknek is vannak szintjei, nem kötelező kimaxolni őket. A játék elején (kb az első 20-30 szinten. ami azért nem kevés) én is nagyon csirke voltam, mert egyrészt nem értettem az új pont elosztási rendszert, másrészt én is fontosabbnak tartottam hogy tudjak zárat törni, hackelni, meggyőzőbb legyek az NPC-kel szemben. Szóval a fegyverekre már nem igazán jutott pont, és még akkor is inkább a lopakodásra raktam, nem sebzés növelésre. A pontelosztási rendszer lényege pont ez az, hogy oda osztod el, ahová akarod. Lehetsz egyszerre tápos is úgy, hogy nem tudsz mindenkit egy lövéssel leszedni. (mellesleg akkor megemliteném a ME 3 multit, ahol sokan szándékosan úgy nehezitették maguknak a játékot, illetve úgy fokozták a kihivást, hogy full alap karival, alap pisztollyal platináztak) A pontok elosztása csak egy lehetőség, ahogy a mellék küldik is, a minden szart összegyűjtő lootolás is, de valójában még a fő sztori is opcionális, hiszen a játéktér nagy részét a fő külidetésben való haladás nélkül is bejárhatod.

Gondolom a BG készitésénél azért belőttek egy szintet, hogy mi a minimum amivel a végső boss elé állhat a csapat. Illetve úgy tervezték meg, hogy egy fullra húzott partynak is kihivás legyen. Bár aki jobban ismeri a rendszer korlátait és lehetőségeit, nyilván az kicsit jobban fel is készülhet rá. És igazából itt szerintem a könnyebb-nehezebb harcok váltakozása alapveőten nem a készitőkön múlt, ez sokkal inkább a dnd rendszer sajátossága. Csak hogy bekeverjek egy IWD-s példát is, valamelyik kazamatában megjelent 5-6 démon, akik nagyon könnyen lezúzták még a skilles csapatot is. Ott tényleg vért izzadtam, párszor a varázslatokat és a taktikámat is át kellett variálnom. Aztán egyszer beküldtem oda egyedül a lvl 30 Fighter/Thief/Mage karimat. Egyedül lehentelte az összes démont. (hozzáteszem, annak a karinak a kihúzása 3 végigjátszásba került) Szóval ezen nem veszünk össze, aláirom neked én is, hogy a BG sokkal jobban kiegyensúlyozott lett ilyen szempontból, de alapvetően ez is a rendszer korlátai miatt van. Sőt! A F4 kiegyensúlyozatlanságát bizonyitja, hogy amig egy PA-s ellenfelet simán megölsz egyetlen lövéssel, addig a FH-ban még a sima állatok némelyikére is több lőszert el kell ereszteni, pedig ugyan azt a fegyvert/skilleket használod. És azért azt is tegyük hozzá, hogy a dnd egy olyan rendszer, ami mögött több évtizedes tapasztalat és fejlesztés áll. (sajnos nekem a F1-2 kimaradt, igy nem tudom hogy a SPECIAL honnan érte el a F4-ben alkalmazott szintet)
Scooter
Tinman
Persze... ezt nem is vitatom!

Azért játszottam én is vele, mert:

- a küllem teljesen okés
- a hangulat rendben
- sok érdekes quest akad
- sok érdekes helyszín akad
- van pár érdekes NPC
- a zenék csodásak
- eleinte kihívás is akad...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zorrobomber
Annyit meg kell hagyni, hogy a balansz nélkül is értékelhető, ráadásul annyiból alma és körte a két játék, hogy a Fallout teljesen open world.

Tinman
Nem kötelező, de a játék része. Minek adja, ha felesleges? Akkor ne adja... akkor csak legyen nehezebb az adott régió, mert magasabb a szinten.

Nekem sem volt gond egyik BG-ben sem a vége, bár az tény, hogy alig élte túl a team... ez pedig azt mutatja, hogy minden questet megoldva, a lehetőségeimhez képest mindent felderítve, a játékot tisztességesen megismerve éppen, hogy úgy tudtam haladni végig, hogy nem éreztem túl könnyűnek, de sokkolóan nehéznek sem... rendesen észnél kellett lenni és bizony néha 1-2 karit rezelni is kellett, vagy belefutottam olyan helyzetbe, amikor a rossz taktika miatt az egész csapat szempillantás alatt köddé vált.

Ezt hívják kiváló balance-nak! Erről a F3 hírből sem hallott.

Tinman
Elég jól le volt akciózva az Elder Scrolls mmo alap + Morro kieg. Majdnem ráugrottam. Majdnem.

Amíg ezt nem olvastam:

"főleg, amikor 30 hozzám hasonló magányos hős tolongott egy pár négyzetméteres szobában, a sorára várva, hogy leverje a folyton újjáéledő főgonoszt"

Ennél undorítóbb ugye már csak a WoW volt...

Ja és a mindennapi morgolódásom érdekében nekem az a véleményem, hogy aki ilyen játékokért fizet, azzal komoly problémák vannak mentálisan. Álljá' sorba a pénzedért, barom -.-

Amúgy, hogy lehet az, hogy sorra követik el az MMO-k ezt a szarvas hibát? Pedig simán le lehetne programozni, hogy egyszerre minden arra járónak azonnal jelenjen meg az adott NPC/MOB, ha a quest szerint meg kellene jelennie. Azt a problémát, hogy mi van akkor, ha nem egyedül akarod levágni, pedig remekül meg lehetne oldani egy "join quest partner" gombbal... kijelölöd a usert, nyomsz egy joint, erre felugrik neki, hogy "dujuwanttúakcept", rábök a yes-re és onnantól quest partnerek vagytok és mind a kettőtöknek egyszerre fogja elszámolni az XP-t. Ez ennyire bonyolult?

Amikor pedig nagyobb bandázás van, akkor meg lenne ott egy szaros totemoszlop azzal a felirattal "join the clan/raid/akármi" ráböksz és máris abban a teamben vagy, amelyik raidelné a bosst-t... adott esetben a leadernek ezt el kéne fogadnia. Ez annyira nehéz?
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.09.05. 08:31:21

Nah, skacok! Ha még sokat szidjátok a LiS-t, végetek lesz, mint a Twin Peaks-nek! <#banplz>

Akit nem fog meg a barátság-emberi kapcsolatok téma, annak tényleg felesleges erőlködnie vele. Már csak azért is, mert annak semmiféle csattanó nem lesz a végén. Egyébként pár órája ismét diskuráltam valakivel a játékról, majd délután/este be is nézek a LiS topicba spoilerezni kicsit. Remélem Fred is előkerül a héten.
DasIsFuck
"Hanem pont a barátság, a kapcsolatok, az érzelmek. Ezeket átlag magyar férfiként is át lehet élni/érezni."
Persze, nem is azt mondom, hogy nem lehet😄
De ha két olyan karakter barátságáról szól egy történet aki téged hidegen hagy akkor aztán édes mindegy.
Én általában egy történetben nem a mondanivalóval, illetve a mögöttes tartalommal akarok azonosulni elsősorban.
Meg aztán nekem ez a barátság, érzelem, kapcsolat hármas megspékelve egy kis forrósággal sosem volt a legemészthetőbb téma. Kevés a kapaszkodóm benne:S

Egyébként jó is, hogy mondod a Twin Peakset, mert nekem is rögtön az jutott az eszembe. Lényegében az első alkalommal, hogy megláttam **** eltűnt posztert beflesselt a TP. Amikor meg az udvaron végigkérdezed az embereket csak még több utalás van rá.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Bullshit....nem kell feltétlenül egy amcsi tinicsajszival azonosulni. Nem ez van a középpontban. Hanem pont a barátság, a kapcsolatok, az érzelmek. Ezeket átlag magyar férfiként is át lehet élni/érezni.

Az első epizód egyébként nem nagyon cselekmény dús, itt tényleg inkább csak felvázolja az alap szituációt, hogy Max pl. mit keres ebben az iskolában, melyik karakterhez hogyan viszonyul stb. Illetve egy nagyon apró szeletet kapunk az időutazás/pillangóhatás témából és az iskola egyik legnépszerűbb lányának eltűnéséből is. Ez utóbbi téma egyébként eléggé Twin Peaks-es, tehát ha valaki kedveli a sorozatot, az ezt a szálat imádni fogja. "KI ÖLTE MEG LAURA PALMERT???" 😄

De a második epizódtól kezdve tényleg beindulnak a dolgok, főleg időutazás terén. Tehát aki ezért a témáért is oda van, annak hajrá.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2017.09.05. 00:17:45

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

DasIsFuck
Nekem is csak az első epizód van meg. Az első 1 órát még élveztem, de már ott észrevettem magamon, hogy nem tudom komolyan venni a játékot és se a történet, se a karakterek nem fogtak meg annyira, hogy túlzottan folytatni akarjam.

Szóval nekem összességében nem jött át, hogy miért zengenek erről ódákat.

DasIsFuck
Én elsősorban egy tipikus amerikai high school sztori szereplőivel nem tudok azonosulni. Ehhez hozzájön még az is, hogy egy tini csaj a főszereplő, de mindez nem számított volna annyit, ha berántott volna a sztori.
Én inkább csalódtam, mert a vélemények alapján egy lehengerlő dolgot vártam.

Jim Morrison
én csak a demoval játszottam, elég hamar beleuntam.. (vagy első rész teljes?) mindesetre még adok neki egy próbát, talán megéri

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

DasIsFuck
Semmit nem tudtam a játékról azon kívül, hogy tini lány és misztikus sztori.

IMYke2.0.0.0
Azért írtam úgy, mert alapvetően valóban a szürke sávban dolgozik.
Nem tekinthető olyan "fehér" forrásnak, mint a STEAM, a GreenManGaming (hagyjuk most műbalhét a CD Reddel), a Bundlestars, a HumbleBundle és mások.

Scooter
Amúgy ismerem az oldalt, csak ezt most nem néztem.
Scooter
Oké, csak azért kérdeztem, mert úgy írtad. Nekem se tűnt szürkének. Amúgy én még nem vettem ott semmit. Egyelőre.
IMYke2.0.0.0
Így van - PH-n divat szidni a CDKeyst a G2A mellett...
Kopp-kopp - egyik helyen vásárolt játékom sem tűnt el még a fiókjaimról.

IMYke2.0.0.0
Abszolúte nem szürke oldal, ha úgy tekintünk rá, ami: valódi bolt, és nem júzerek kétes eredetű kulcsainak értékesítő helye, mint a G2A.
Csak a forrásaik mások, és nagyobbat mernek engedni.
Én mostanában csak tőlük, a G2A-ról, a BundleStarsról és a GreenManGamingről vásárolok.

zorrobomber
Jó ideje megbízhatóan vásárolok innen és más is ezt szokta írni.

Scooter
Hopp, na ezt nem láttam. Durva ár. Tényleg szürke az az oldal?
IMYke2.0.0.0
Nem semmi. 😞

Szürkében:
https://www.cdkeys.com: - 8,89 euro = ~2720 Ft

Scooter
Syberia 3 az eddigi legolcsóbb árral a steam-en: 14,79€
Tényleg egy kicsit kétes a minősége, ha máris ilyen "olcsó".