Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én az okosan megcsinált CO-OP játékokat hiányolom. Valami vagy single vagy multi és nagyon ritka a single kampányra épülő co-op.
zorrobomber
Az a hátránya a Chivalry-val szemben, hogy itt azt a pár skillt tanulni kell, és bár ez a Chivalry-ra is igaz, ott nem az alapoktól kell indulni, hisz mindenki tudja mit csinál egy íj, vagy egy lándzsa. Ennyiben nekem inkább az Overwatch-ra hajaz, és onnan meg esélytelen bárkit is elszipkázni.

wantonly
Tegnap este én is kipróbáltam. Játékos volt dögivel. Amikor elindítottam nem volt aktív a training menü, egyből szervert kellett választani. Amúgy nem bonyolult, van betárazva 3 képesség amit a csata előtt választunk ki, jobb egér védekezés, bal egér támadás, kb. ennyi. A pályák kicsik, de így elég pörgősek a meccsek. Viszont ami nagyobb gond, hogy beakad indokolatlanul, másodpercekre megállt a kép. A meccs végén elvileg XP-t kellett volna kapnunk, de szerintem bugos volt, mert senki sem kapott. Nem volt rossz egy fél óra játék, de valóban középszerű.
Én is letöltöttem ha már ingyenes,de a kutya sem játszik vele no meg kb kell a kutyának stílusa van,azért a könyvtárban elfér,hátha egyszer még felteszem.Bár erősen kétlem.

zorrobomber
Jár a vállveregetés, ma is tettél valamit az emberiségért...

MerlinW
"That’s not a free trial, rather the developers are giving it away to anyone who would add it to their library. It’s as simple as heading over to the Steam page through the client, and clicking add to library."

Azaz ingyenes egy napig, megmarad. Nem próbaverzió.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.09.06. 23:21:01

[merlinw.org]

3Error
Itt is TBTPumpa ! <#vigyor5>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

zorrobomber
Single-be elég sok munkát kell ölni, multi-ba meg kevésbé, főleg ha már van egy működő netcode-od, mint ahogy a Torn Banner-nek van is a Chivalry-ból. Tán Tinman írta, igen ez egy újraskinezett Chivalry lett, de attól még ne fosozzuk már le úgy, hogy van önkritikája a fejlesztőknek, ott a lehetőség, ingyen tolhatod.

zorrobomber
Oké de grebber nem arról beszélt, hogy jól kell játékot pozicionálni meg ilyenek, hanem hogy "Szót nem érdelem olyan fos lett". A kettő között van különbség.

grebber
Mindezek ellenére ezt ömlesztik orrba szájba netes multis játékokat...Még a csőd szélén évek óta egyensúlyózó nyomorult Crytek is mutlsi szart ad ki...Hova minek? Csúnyán megfog bukni az a Hunt is... Szőkőévente 2-3 ilyen cuccot eltalálnak lásd most ezt a playerses izét is...Egyszerűen single-t már nem mer senki csinálni (a valaminek a 567. része nem érdekel)...holott tonnányi bizonyíték van hogy több millióst eladást tud termelni egy NO MULTIS ONLY SINGLE game is.

Next PC upgrade: 2022

Prince23
A raidek a Destiny 2-ben a sztori mapokon zajlanak majd? mert ha igen, akkor el nem tudom képzelni mit szeretnek abba a játékba a konzolosok...

Ezen kivül egy csak online játszható játék esetében elég jelentős problémának számit az, hogy senki nem játszik vele. És hiába nem szar a játék. A GITS tavasszal lehúzta a rolót, nem? Pedig annak elvileg volt egy célközönsége is, nem volt rossz, de ő sem tudott kiemelkedni a tömegből. Az Evolve-ot emlékeim szerint tavaly tették ingyenessé, de ez sem volt képes arra, hogy kihúzza a gödörből. Manapság, amikor napi szinten jön ki valami új játék, valamivel ki kell tűnni a tömegből. vagy olyan bázist megcélozni, akiknek van szabad kapacitása egy új játékra.
zorrobomber
Speciel én szeretek a kis faszommal játszani.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.09.06. 19:47:04

Tinman
Közhelytornádó: A stílus maga az ember.

Abs. nem tűnik jóindulatúnak, amikor valakinek "segghülyét", vagy a nemi szervével történő játszadozást ajánlasz...

Steam-en amúgy 6/10-en áll, ami nem túl biztató.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.09.06. 19:46:54

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Nem kell mentegetőzni - privátban adjátok ki egymásnak a dühötöket.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
A stílus túlértékelt. Nálam az elsődleges szempont a jóindulat, az empátia és az őszinteség. Namármost egy játékot leszarozni, úgy hogy ki se próbáltad, leszarod az értékeléseket, ingyen adja a fejlesztője, aki éveket dolgozott rajta... hát minden csak nem jóindulat. Fáradt is vagyok, de ne én mentegetőzzek már...

IMYke2.0.0.0
Nincs öcsi - nincs download. 😊

//GITS más volt - ott az alapfelállás helyből érdekelt. Az emlegetett játék esetében még csak nem is érzek bizsergést.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Nekem semmi gondom azzal, hogy promó van, lehet free kipróbálni. Nekem azzal van bajom, hogy ez is n+1 multis öldöklés, amit kb. semmi nem emel ki társai közül. Az, hogy nem rossz, az manapság édeskevés.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wantonly
Simán lehet, hogy ezek után lesz egy kisebb bázisa, ha meg nem, akkor van 100 másik játék. Szerintem tök jó, hogy ingyenessé teszik és ezzel próbálják feléleszteni. Mi ezzel a bajod?

Le is töltöm, most már érdekel milyen. 😄
Utoljára szerkesztette: wantonly, 2017.09.06. 18:59:51
wantonly
Én sem hallottam róla és nem tudom, hogy jó-e, de azzal, hogy most egy napig ingyenes adtak még egy esélyt neki... Szerintem ez egy elég jó dolog, lehetne több ilyen. Ha ezek után sem pörögnek rá az emberek, akkor senki sem fogja sajnálni, jogosan tűnik el a süllyesztőben, bár ránézésre nem tűnik rossznak. Én mondjuk nagyon ritkán multizom.
grebber
Last 30 Days 9.7 avarage players..... Ez a mostani szám mivel free senkit nem érdekel <#eplus2>....Mondjuk való igaz az általam tippelt 200-300 dbnál többen nézték meg mi is ez... De 1 héten belül ugyanúgy senki se tolja (szerintem)

#292931: Nem én kezdtem a hülyézést... arról nem tehetek hogy védi a védhetetlent...
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.09.06. 18:51:23

Tinman
Igen, ez a csúcsa mióta létezik, mert most éppen free.

Na de gondolj bele, hogy a több száz millás Steam bázisból még így is csak egy maréknyi ember tolja. Mi lesz itt pusztán 1 hét, vagy ne adja ég 1 hónap múlva?

Tinman
Egy 74-en álló multi only játék, milyen módon kívánja elcsábítani a hasonszőrű játékok bázisát? Komolyan érdekelne.

Az a gond, hogy hiába húzod fel magad végső soron igaza van...

Ha annyira jó, miért nem toljuk?

a, Nem hallottunk róla.
b, Hallottunk róla, de nem érdekel.
c, Hallottunk róla, de más multis címmel töltjük az időt (én pl. cirka 3 éve Hearthstone-al).
d, Mert ez egy átskinezett Chivalry? Mert nincs objectiv módja, se egyéb érdekes mód benne? Mert a mapok picik, max 12 főhöz tervezettek?

Ezért hagyják ott az emberek az Overwatch-ot és társait? Hát arra befizetek.

Ez a durva személyeskedés, meg továbbra sem áll jól ezen a fórumon senkinek... nem tudom miért kell így reagálnod, amikor a másik nem így reagált.

wantonly
IMYke2.0.0.0
Tessék visszavenni a személyeskedésből, a társadalmilag elfogadott, normális beszélgetési nívó alatti stílusból!
Röviden: leállni!
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.09.06. 18:46:29

grebber
Te meg tényleg kibaszott vak vagy? Mit látsz? 000000000000000000000000000 tolja valaki? NEM!!!!!!!!!Szőkőévente talán....És ha az a 10 ember 100% ot adott rá mi van? Kit érdekel ha pár hónappal a megjelenés után nincs játékos? Senkit..egyedül téged...

genndy
Inkább 1-2-Tactics, a megjelenési sorrend ez volt. Bár a Tacticsnak nincs kapcsolódása az 1-2 sztorijához, az egy színtiszta taktikai játék az 1-2 körökre osztott harcrendszerét felhasználva, Chicago környékén játszódik nem a délnyugati sivatagban, és jó játék, de nem rpg.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

zorrobomber
Te tényleg ennyire segghülye vagy, vagy csak megjátszod? A játék jó, nézd meg a steam review-kat.
"fun game. no players."
Ezeregy multis játék van, és elveszik köztük, ennyi. Menj játsz a rakás indigálás szarjaiddal meg a mikrofaszoddal.

Többiektől bocs.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.09.06. 16:58:18

lalakov
Köszönöm megvannak. Eddig úgy véltem, hogy olyan régi, hogy nem az én világom, de most annyi jót mondtatok róla, hogy ki fogom próbálni.

Milyen sorrendben kéne játszani velük?
Fallout Classic
Fallout Tactics Classic
Fallout 2 Classic
Utoljára szerkesztette: lalakov, 2017.09.06. 16:54:52
grebber
" és ennek is annyi a baja hogy nem játszik vele senki " Na vajon miért? Kell egy játéknak ennél nagyobb negatívum ...nem hinném <#eljen> Lesz playerbase 1 hétig 200-300 ember és megy vissza a süllyesztőbe.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.09.06. 16:34:07

zorrobomber
A számok? 74es metacriticen áll, és amelyik fikázza, csak azért mert nyilván szar egy olyan multi játék amiben nincs player. Pont ezért lesz ingyenes egy nap erejéig, hogy legyen valami playerbase. Az elődje, a Chivalry teljesen jó volt, kellemes órákat töltöttem vele, és ennek is annyi a baja hogy nem játszik vele senki. Világot megváltani már nyilván nem fog, de szerintem biztos van itt olyan valaki, akinek nincs terve most hétvégére, merthogy ugye most biztos lehet majd vele egy pár órát tolni.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.09.06. 16:33:02

grebber
Felejtős. Májusban jelent meg 0 ember tolja...steamcharts szerint... Szót nem érdelem olyan fos lett (nem szerintem ,engem alapból nem érint, de hát a számok nem hazudnak...)

zorrobomber
Egy napig ingyenes lesz a Mirage: Arcane Warfare (a varázslós PvP fps a Chivalry készítőitől)

Ah, remek:

IMYke2.0.0.0

Jim Morrison
ah pont megtaláltam köszi.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
A wiki csak 2016-ost tud.
A Monthly listázás bezzeg friss náluk.

Jim Morrison
nincs valami statisztika valahol melyik bundliból mennyi fogyott? 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

IMYke2.0.0.0
<#eljen>

Tinman
3.5k volt nekem, régóta wishen volt a 2 DLC.

IMYke2.0.0.0
Az anyjuk kapáját!
Jól rám hozták a szívbajt!

A lényeg, hogy az e-mailemre küldték, csak ott valamiért nem jelent meg - komplett ki-belépést követően sem.
Most látom ugyanakkor, hogy a vásárlást követő 7. percben érkezett az e-mail, a kóddal.
El vagyok én szokva ettől a várakozástól 😊

11,25 euro lett a vásárlási ár, plusz a PP.

IMYke2.0.0.0
Mennyi idő alatt érkezett meg neked a kulcs?
S hová?

Csak Win 8-on néztem a GOG-ost (az interplayes és a bethesdás ugyanaz, valószínűleg a steames sem különbözik), azon nem volt vele gond, de nem nagyon szoktak Win 10-ről panaszkodni rá, és hivatalosan támogatott platform. Refundolni ugye lehet, de ha "ott voltál" a Fallout-osztásnál annak idején, akár úgyis megvan.

Én még XP-n szenvedtem sokat a lemezes verzióval, az futott, de egy grafikai bug játszhatatlanná tette.
Hát már mindegy.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
"Age of Wonders III Complete 12.49€ amire rá lehet tolni PDX10 kuponnal 10% kedvezményt."

PH-ról.

IMYke2.0.0.0
Nem kizárt 😊)))

IMYke2.0.0.0
Szívesen - én viszont nem tudok kreálni accountot náluk... érdekes.

Ezt köszi mégegyszer. Be is húztam.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Nem arról az XP feleslegről beszélek, ami ahhoz kell, hogy kimaxold a zártörést és a hackelést, hanem arról, ami ezen felül BŐSÉGGEL potyog. Az felesleg, ha direkt nem akarsz rakni a harcot elősegítő képességekre.

Ragozhatjuk, de mind a Mass Effect 1, mind pedig a Fallout 3 balansza csúnyán el van szúrva.

"nagy részét a fő külidetésben való haladás nélkül is bejárhatod."

Így is tettem. Annyi elosztható pontom lett már a játék második felében, hogy már kínomban minden hülyeségre raktam. Nem mellesleg nagyon hamar elértem a LVL cap-ot, amin a DLC se segített sokat. El. Van. Szabva.

"sajnos nekem a F1-2 kimaradt"

Már mindent értek. Ha lesz időd told le őket és megfogod érteni, mi a baj a F3-al.