Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
Hát jobban jársz vele, mintha kínlódnál az új Thieffel
Ez amúgy nem új rész lesz ,hanem egy DLC a 2.részhez, igaz nagyobbacska,mert stand-alone

PSN ID.: Beegabor

Tinman
Ja, hogy 5 nap múlva jön a köv. rész... neki kéne lassan állni a sorozatnak :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

TBTPumpa
Dishonored 2 (Steam) - 71% kedvezménnyel 12.99€ (4000 Ft)

Ilyen olcsó még nem volt.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.09.10. 09:02:45

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa
Forza Motorsport 7-re kellene ilyen a GMG-től, de az ugye Windows Store/XBox One cucc.
Ennél az oldalnál pedig kicsit bennem van a félsz, ha ekkora összegről van szó.

WoW előfizetést, illetve akciós játékokat vásároltam már innen, viszont preorderem (és ekkora összegű) még nem volt.

Ugyanez van az AC Origins-re is. Röstellem, de elő is rendeltem a standard edition-t (köbö 12 ezer forintocska), pedig a Ubisoft rohadtul nem érdemli meg. 😞

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

TBTPumpa
Kedvezményes kupont kapott a Cuphead a Green Man Gaming-en!

20% kedvezmény az alábbi kóddal (Standard és Deluxe verzióra egyaránt):
20CUPHEAD

Standard verzió 14.99 helyett 11.99 font lesz (4050 Ft).
Deluxe verzió 20.69 helyett (alapból jár erre 10% kedvezmény) 16.55 lesz (5600 Ft).
Mindkét verzió Steam-es (nem Windows Store és GoG verziók).

A két verzió közti különbség csak annyi, hogy a Deluxe változat tartalmazza a játék zenéjét MP3 és FLAC formátumban. Semmilyen más előnnyel nem jár a Deluxe verzió beszerzése.
De jó, hogy nem vettem meg Steam-en azonnal (standard verzió - 20 euró), amikor előrendelhetővé vált. <#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.09.09. 18:48:59

3Error
Ugyan, bárkivel előfordulnak az ilyen váratlan "aszonta az élet, hogy"... <#zavart1> Igazán szívesen és remélem tetszeni fog. <#wink>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

TBTPumpa
Szia!

Nagyon szépen köszönöm a köszöntést és a játékokat is! <#worship>
Bocs, hogy csak most tudtam reagálni, de közbeszólt az élet és halaszthatatlan dolgom volt távol, ahol nem volt internet. Én sem így terveztem még múlt héten (egyre közelebb a születésnapomhoz), de sajnos így alakult. Még egyszer köszönöm és bocsánat a késlekedésért.

Pedig messze nem üthetetlen szint a képregény, ameddig jutottam. Simán volt, ami a sorozatban (a korai évadokban) jobban tetszett, az eleve más sztorit feldolgozó játékban meg pláne. Ezzel nem azt mondom, hogy összességében gyengébb lenne a képregény a sorozatnál, vagy rossz lenne, de nehezemre esne túlértékelni.
Atisz
Avagy állóképes mangaszerű JM
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
jerkoff material
.
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2017.09.08. 19:29:40

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Tinman
+1

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

3Error
+1

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

3Error
Én nem láttam a sorozatot, de játék(ok) nagyon jók voltak. <#nyes>

Voltan
Amúgy jah, a képregényt nem üti, de a sorozatot mindenképpen.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Pedig a játék első évada jobb, mint az egész sorozat egybevéve. 😊
IMYke2.0.0.0
Be is aktiváltam. Köszi.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Pedig a Season 1 zseniális. Ami utána jön, az már meh, a New Frontier meg kifejezetten gyenge. Kb. mint a sorozat...
Fpocok
Nem is lesz

Parasite Eve 2, best game EVER!

Bevallom az őszintét, mióta ezt a sorozatot kaszáltam a 4. évad után, azóta úgy leszarom az egészet hogy még a játékok sem érdekelnek, még ingyen sem. 😄

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

FEARka

Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók

Ezt mennyi át tudom érezni. Mivel 80%-ban Shmup azon belül is HC Bullet Hell játékaim vannak sok az olyan "acsi" ami hidegen hagy,de a keményebbek agyon-vissza cumiztatnak 😄 Annak a rohadt "God Mode 1CC" ikonnak ott kéne lennie,de tudom sose leszek japán pro gamer 😮
IMYke2.0.0.0
Túlnyomórészt rántom én is a vállam.
De akad jó pár játék, aminél szinte rosszul esik, hogy nem tudtam kimaxolni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
Ok. Az öcsivadászatnak még önmagában látom is értelmét, mert nyilvánvalóan gameplay, de a 100%-nak nem. Mármint ha megvan a 90% és csak multi van hátra, akkor el tudnám intézni egy vállrándítással, és nem rinyálnék... ami rajtam múlott azt megtettem végülis.

Egy játékban izgatnak egyedül most a trófeák, és ez a Spelunky.

Sorry. Délre mentem melózni estig bent voltam azóta meg most jutok újból fórumhoz.

Azt írták 30 perc alatt megjön. Nagyjából 10 perc után kaptam meg e-mail címemre.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
"esetleg"

Mondom, nem figyelsz rám.
Nem gépiesen akarom kimaxolni ezeket.

Agents of Mayhem esetén mondjuk bedobták volna a STEAM-es review-kban félig-meddig követelt coopot / multit - én megveszem, tetszik, imádom, és töviről-hegyire kimaxolni szeretném (amihez NÁLAM --- fogadd el, vagy szard le, hogy vannak ilyen emberek is körülötted, a neten nem érdekel! ---, beletartozhat akár a 100% öcsi is a profilomon... ahogy konzolokon a Trófea-vadászat) -, hát tökön bökném magam.
Ahogy a Saints Row-k esetében is nehéz összehozni a maxot, mert senki sem fog nekem és velem kooperatívban egy teljes játékot végigjátszani... amikor a játékok is régiek, és idejük sincs rá.

Én tudok MMO-ban is single player élményt csinálni.<#idiota>
Mivel erősen allergiás vagyok az eléggé idiótává és retardáltá váló magyar közösségre,így WoW-ban tök egyedül játszom már több mint egy éve,olyan szerverre mentem ahol elvétve kb két három havonta ha látok egy magyart.Angol tudás az nem nagyon van,így aztán minden fajta kommunikáció nélkül el vagyok mint a befőtt,jah,eredeti WoW nem tört.Ha néha napján szükségét érzem akkor elmegyek egy két random raidre,de inkább csak elszórakozom egyedül.
Sw ToR-ban ugyanez volt,csak sajna ott pont magyarok lakta szerverre mentem,20 karit felhúztam,eljátszottam a sztorit sok féle módon,mert a sztori függ a karaktered fajától nemétől és attól hogy rossz-e avagy jó.
Bár multi az is,de sikerült évekig el játszanom egyedül.
De GTA Online-ban meg pont magyarokkal játszom együtt,bár asszem sikerült megtalálni a legértelmesebb magyar társaságot,bár ez talán azért van mert elég magas az átlag életkor.Velük tényleg jó együtt el baromkodni esténként.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.07. 16:42:31

Haverokat lehet szerezni játékokból is. Ha más nem, ennyi jó azért a WoT-ban is volt, de akkor már a ME3-t is meg kell emlitenem, amihez anno egy igen ütős magyar közösség jött össze.
zorrobomber
"Gyűlölöm, hogy a megvásárolt, kedveltté, kedvenccé vált játékaimat esetleg nem tudom "maximálisan" kiélvezni...mert coop/multi mögé vannak zárva az eredmények."

Ezen nem tudom mit kéne jobban figyelni... a coopot miért érinti a csalás, meg a szerver probléma? A szervezés igen, de hát az meg olyan hogy ha nincs társ, akkor meg se veszem a játékot.

Voltan
Szerintem is. Ha lenne egy ilyen felmérés, meglepő dolgok jönnének ki. Azt nem mondom, hogy a játékosok többsége a single-t szereti, de szerintem jóval nagyobb a csak single játékosok száma, mint gondolnánk.

Ügyes reflink <#wilting>
Én úgy vagyok vele, hogy egyedül nem nagyon szeretek játszani, van amikor játszom egy-két érdekesebb indy játékkal de egyébként a netes haverokkal szeretek játszani, mert egyedül nekem egy idő után unalmassá válik.
Scooter
Sajnos ez van. Én nem is próbálkozok, hogy a multi acsikat megszerezzem. Teljesítettem már pár játékot teljes öcsi kihúzással, de attól lesz lesz semmi jobb, hogy a profilodon látszik, hogy 100% teljesítetted. Maximum az ego-d boldogabb. <#awink>
Dzsini
Ismeretlen (esetleg problémás) forrás, hivatalos eladóhoz képest. A kockázatért mindenki eldöntheti, hogy neki megéri-e.

Autót is vehetsz vaterán valakitől és hivatalos kereskedőtől. Az árkülönbségért cserébe kockáztatsz.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.09.07. 15:22:36

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

IMYke2.0.0.0
A világ játékosaihoz mérten is kevesen vagyunk, vannak azok, akik a Single Playert kedvelik. Elég, ha megnézed, mennyire népszerűek a multiplayer FPS-ek, survival játékok, MMO-k... stb.

IMYke2.0.0.0
Látom, nem figyeltél eléggé...
Nincs kedvem ehhez.
Legyen igazad.

zorrobomber
Neked az az élvezeti érték hogy unlockolod az acsit? Mert ha nincs kedved multizni, ergo unlockolni, akkor minek csinálnád? Nem értem tényleg. Ja hogy az OCD, nem baj az, van nekem is.

grebber
"Mi vagyunk maroknyian, akik a Single Playert kedveljük" Maximum csak ebben a topikban vagyunk maroknyian.... Világszinten milliók vannak így akik ugyanúgy hánynak már a sok multis szartól...elég csak a "nagyobb" siteokat olvasgatni..

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
"de akkor is elsősorban a multiplayerre épít"

Szinte (!) az összes mostanság megjelent játék, amiben valamiféle szosül gémpléj van, a többjátékos élményre épít.
Mi vagyunk maroknyian, akik a Single Playert kedveljük. El kell fogadni, el kell fogadnunk.
Nekem is baromi nehéz. Elhiheted.

Gyűlölöm, hogy a megvásárolt, kedveltté, kedvenccé vált játékaimat esetleg nem tudom "maximálisan" kiélvezni és csúcsra emelni a képzeletbeli listámon, mert coop/multi mögé vannak zárva az eredmények (öcsik) és az élmények (csalók, szervezés, szerverek, érdektelenség, későbbi beszerzés miatt szerver hiány stb.).

Scooter
Tettek alá, mert az egyben nem volt és hátha így jobban fogják venni.
Scooter
Tudom olvastam, de akkor is elsősorban a multiplayerre épít. A kampány 12 óra végigtolható.
Voltan
Engem igen, és egyetértek 😄

IMYke2.0.0.0

Scooter
<#taps><#vigyor><#taps>
Scooter
Egy full multiplayer játék számomra egy forintot se ér, nemhogy 17E-t. Bár ki vagyok én? Úgyse érdekel senkit. <#miaz> <#alien>
IMYke2.0.0.0
Ebben a topikban nem ez az az értékhatár, amit olcsónak nevezünk.
Legközelebb nem érdemes ilyennel próbálkozni nálunk 😊

Fpocok
g2a.

ok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Scooter
Olcsó. <#vigyor> Mihez képest? <#idiota>
zorrobomber
Divinity; Original Sin 1-2

Kicsit fura NPC dialógusok, a szokásosnál kicsit sakkozósabb quest rendszer, közepes sztori jellemzi, a taktikus, szinergiákra és kölcsönhatásokra épülő vérbeli coop harc viszont nagyon el van találva. Online és lokál coop is van. Kontroller támogatás, amit még nem próbáltam, Enhanced ed. előtt játszottam vele (coopban).

darkSectorxxx
Egyet értek.

Viszont azt el kell ismerni, hogy halovány fingom nem lenne, ezt hogy lehetne tető alá hozni.

Brutál nehéz feladat.

Vagy csőjáték coop, amiben csak mész a scriptelt útvonalon, 1x és szevasz.
Vagy tartalmasabb, de az nem lesz olyan fun, mert elvész kicsit a gameplay, ha nincs részben irányítva a játékos.
Pont ez a baj, a csőjáték vs openworld közt.

Egyik sem jó, az arany középút a tökély, már csak egy baj van, hogy véges.
Ilyen szerintem egy Bloodborne, Dark Souls, Darksieders 2, amikkel én játszottam. Most hirtelen más nem jut eszembe.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT