Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ha megkérdezel én is hamarabb adnék családtagnak nagyobb összeget, mint bárki másnak (szigorúan persze akkor ha választanom kellene).
Értem mit akarsz belőle kihozni, csak semmi értelme. Grebber olyan amilyen. Nem fogjuk tudni megváltoztatni. Beírja amit gondol ha a fejünk tetejére állunk is (n+1 csörtém után vele is ugyanaz történik szóval kezdek rájönni, hogy mindig ugyanoda lyukadunk ki :-D), tehát nem igazán van értelme akár szót is fecsérelni rá. Ha zavar a legjobb amit tudsz, hogy átugrod, vagy elolvasod és elfelejted. Így te sem idegeskedsz és nincs feleslegesen végigposztolva ezzel a témával a topik meghatározott időközönként.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
* Tyranny Bastard's Wound - 0% OFF - 14,99 euro = ~4600 Ft
* Tyranny Tales from the Tiers - 20% OFF - 5,59 euro = ~1720 Ft
GMG - font
* Tyranny Bastard's Wound - 15% OFF - 9,34 font = ~3160 Ft
* Tyranny Tales from the Tiers - 28% OFF - 3,59 font = ~1220 Ft
WinGameStore - dollár
* Tyranny Bastard's Wound - 14% OFF - 12,94 dollár = ~3320 Ft
* Tyranny Tales from the Tiers - 25% OFF - 5,24 dollár = ~1350 Ft
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Bárcsak én is állnék úgy, hogy a húgoméknak segíthetnék egy élhető lakás vásárlásában - immáron hárman, egy szaros kis lyukban, Szigetszentmiklóson.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A Factorio árazását imádom amúgy, 20 euro mindig. Van egy pinned steam topikjuk a leárazásokra, az elején van egy kérdés, kb. így szól:
- Tervezitek leárazni a közeljövőben a játékot?
- Nem.
Soha nem is része a Steam sale-eknek, ha jól látom Humble-ön volt csak egy kisebb leárazása.
Na de ez nem a leghatékonyabb módszer, biztos valaki kiszámította már, hogy a folyamatos leárazásokkal lehet maximalizálnia a profitot, csak azzal nem számolt, hogy előbb utóbb a rendszer megszüli grebber-t, aki elterjeszti nézeteit a világon, és mindenki csak bundle-t fog venni.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.09.11. 17:13:50
<#eljen>#eljen>
Én tartom azt ha milliárdos lennék is ilyen lenne a játékokhoz való hozzáállásom...Sajnos ezt sosem tudjuk meg ,mert a családunk a büdös életbe nem nyert soha lottón meg semmin csak filléreket...pedig sokszor eljátszottam a gondolattal...Annyi szent, hogy a ne basszam el 2 nap alatt mindenféle faszságra ösztön már több éve benne él<#eplus2>#eplus2>
Nem mellesleg ezek a fórumok a net a Facebook elég faszán tükrözi a magyar ember életét....Napról napra él a kis lóvéjával aztán erre még hitelt is vesz fel (pedig aki hitelt vesz fel az gazdag ember ....mert szereti a dupla/tripláját visszafizetni amit felvett) + sír mint a fürdöskurva hogy erre meg arra nincs pénzze...
Szóval én büszkén vállalom amilyen vagyok, aggassanak rám bármi jelzőt ,én soha nem fogok hitelt felvenni , segítek akinek tudok (ph-sg elég sok "ismeretlennek" küldtem már nem 200ft-okat)..tesom most építkezik feleségével kell majd neki x összeg és nem akar bankozni hitelezni adok neki annyit amennyi kell + továbbra sem fogok olyan digitális termékért fizetni amit a földkerekségen mindenki tud hol kötnek ki idővel... Nekem ezek annyit megérnek,mert szerencsére vissza tudom termelni<#idiota>#idiota>
Next PC upgrade: 2022
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.09.11. 16:37:57
Lehet, hogy ez a játékosdi valakinek olyan, mint a bélyeggyűjtés, rovar preparálás, ritka ásványokból sziklakert bővítés, képeslap gyűjtögetés, etc. (azaz gyűjtő szenvedély) --- és ennek személyes indokait nem is vitatom, mert szinte valamennyien átestünk már az igazolhatóan végigjátszható játékmennyiség határán ---, de MINDIG vannak és lesznek olyan játékosok, akik azért akarnak egy adott címet megvenni, mert játszanak is vele.
S az ilyen emberkéknek az a 9 euróért dobott Mankind Divided ajándék --- különösen annak fényében, hogy
* a játék remek
* hosszú (tud lenni, ha mindent meg akarsz csinálni, nem cheat code-ozol, etc.)
* nehéz (tud lenni, ha nem Easy-n nyomod le és delete).
* valóban osonsz, null-killezel.
Peti!
Deus Ex: Mankind Divided - 8.89€ <---- kicseszettül olcsó!!!!
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.09.11. 16:03:59
SZAR = "De lesz az még jobb is" És akkor velem vannak a gondok? ajaj
Soha egy ilyenre nem írtam ,hogy szar.
És ja Square Enix tudjuk mit szokott,de direkt nem írtam le nehogy valakit zavarjon.De látszólag semmit nem szabad már írnom ide.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.09.11. 15:28:51
Szerinted az cirógatja a szívemet, hogy veszem a fáradságot - úgy hogy senki nem kért meg, én egyelőre magasról szarok a játékra - kirakom ide a dealt, és megkapom rá, hogy szar deal, mikor egyáltalán nem az? És ez nem az első alkalom volt, hanem legutóbb az ingyen játékra is azt kaptam hogy szar...
Nocsak, ki volt az?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"ez egy nyílt fórum és mindenki szabadon azt ír, amit akar." + amíg azzal másokat nem sért.
Érdekes lenne bárkinek bant/elakadásjelzőt adni azért, mert beírja hetente 2x, hogy ő majd olcsóbban veszi. Írja. Who cares? Nem tudom ezen mit össze tudtok pörögni.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Csak tudnám ,hogy engem miért nem zavar mások itteni görcsölése és miért tudom megállni hogy ne tegyem szóvá...
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.09.11. 14:56:31
Szerk: Várom a kommenteket, h ez egy nyílt fórum és mindenki szabadon azt ír, amit akar.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.09.11. 14:54:10
"miután múltkor kiosztottalak" Leírtad a saját véleményed.Ennyi és nem több. Azt hogy te ezt minek láttad a te dolgod. Ha valaki engem megsért az tudni fogja és közlöm vele. Volt itt egy ilyen uriember ,pedig vele "jóba" voltam sokáig.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.09.11. 14:40:33
Itt egyedül neked van problémád: drágállod a játékot. Ha erre azt mondod hogy nem igaz, mert a kereslet nálad csak akkor merül fel, amikor 1 dollár lesz a játék, akkor pedig csak simán egy troll vagy. Azért nagy kő esett le a szívemről, majdnem megsajnáltalak miután múltkor kiosztottalak, de most megnyugodtam. Ki gondolta volna, hogy egy ilyen szent jótevő is képes trollkodni...
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.09.11. 14:37:23
Én mondjuk ingyen sem állok neki, mert nem köt le, most csak objektíven szemléltem az árakat.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.09.11. 14:29:27
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.09.11. 14:19:23
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Igen - az az 1998-as "Thief"
Ugyanúgy "Thief" címmel 2014-ben jelent meg a legújabb rész. Szám szerint a 4.
* Thief: The Dark Project (1998)
* Thief II: The Metal Age (2000)
* Thief: Deadly Shadows (2004)
* Thief (2014)
Ami a Thief-et illeti, az haverom egyik kedvence volt, de nem tudom hogy az újjal játszott e. Anno valamelyik újság mellé is adták teljes játékként, nekem is onnan van meg. Mondjuk akkoriban még nem igazán vonzott a lopakodós stilus.
DisHodored-ről kb. semmit nem tudok, de jó is ez így, remélem majd nagyot üt.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ezeket a játékokat érdemes kétszer végig játszani más-más stílusban, totál más élményt kapsz.
Vannak benne hangulatos helyszínek, jópofa küldik és ha tényleg ölés és riasztás nélkül tolod, akkor kihívás is van. És ez fokozható azzal, hogy nem ütsz le senkit soha, meg összegyűjtesz mindent. Na úgy már rohadt kemény!
A nagy baja az, hogy szinte csábít az ölésre és van benne pár olyan megoldás amivel tömegeket lehet kiirtani ez nyilván csak opció, de ott van és tudom, hogy nem egy játékos használja, úgy pedig értelmét veszti az egész.
A másik gond vele, hogy x helyen van az adott küldi, követed a markert és baromi nagy házak állják az utad, körbe kell menned... sok benne az ilyen időhúzás, aminek semmi értelme :-/
Áramvonalas. Igen, és?