Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt én is így gondolom, de ha ő hozzá akar szólni akkor hozzá fog. Ez ellen semmit nem tudsz tenni azon kívül, hogy figyelmen kívül hagyod ha zavar. Szóltunk immár sokadik alkalommal, hogy ne, mert zavaró....Ennél többet nem tudsz tenni. Azt ír amit akar, azt hagy ő is figyelmen kívül amit akar. Kár a dologra több leütést pazarolni.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ez már az Ő egyéni szuverén döntése. Ő ennyire értékeli ezt az egészet. Annyira amennyit ad érte.

Ha megkérdezel én is hamarabb adnék családtagnak nagyobb összeget, mint bárki másnak (szigorúan persze akkor ha választanom kellene).

Értem mit akarsz belőle kihozni, csak semmi értelme. Grebber olyan amilyen. Nem fogjuk tudni megváltoztatni. Beírja amit gondol ha a fejünk tetejére állunk is (n+1 csörtém után vele is ugyanaz történik szóval kezdek rájönni, hogy mindig ugyanoda lyukadunk ki :-D), tehát nem igazán van értelme akár szót is fecsérelni rá. Ha zavar a legjobb amit tudsz, hogy átugrod, vagy elolvasod és elfelejted. Így te sem idegeskedsz és nincs feleslegesen végigposztolva ezzel a témával a topik meghatározott időközönként.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

zorrobomber
Nem neki szólt akkor a hsz... ha hozzáfűz valamit, akkor mint lentebb is írtam, nem árt ha az elvein kívül van valami egyéb infomációtartalma a hsz-nek.

Dzsini
Hát, az ember a családjával (rokonaival, szeretteivel, barátaival, stb.) szemben "igazságtalanul" pozitívan diszkriminál. Falkán belül és falkán kívül más elbírálásba esnek az emberek.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

IMYke2.0.0.0
STEAM - euro
* Tyranny Bastard's Wound - 0% OFF - 14,99 euro = ~4600 Ft
* Tyranny Tales from the Tiers - 20% OFF - 5,59 euro = ~1720 Ft

GMG - font
* Tyranny Bastard's Wound - 15% OFF - 9,34 font = ~3160 Ft
* Tyranny Tales from the Tiers - 28% OFF - 3,59 font = ~1220 Ft

WinGameStore - dollár
* Tyranny Bastard's Wound - 14% OFF - 12,94 dollár = ~3320 Ft
* Tyranny Tales from the Tiers - 25% OFF - 5,24 dollár = ~1350 Ft

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
Tényleg nem akarok más kárára lovagolni a dolgon, csak egyszerűen erről most eszembe jutott a kérdés, hogy mitől "szebb" millió forintokat adni racionális ok nélkül egy családtagnak, mint közvetve pár eurocentet egy fejlesztő munkájáért? Ez szigorúan véve nem igazságtalan megkülönböztetés?

Nem akartam belefolyni a mai témába (most olvastam). Annyit azért hozzáfűznék nagyon röviden, hogy valóban igaz amit ír grebber. Ha nem azonnal játszik az ember valamivel akkor az tényleg pénzkidobás akármennyire is olcsó is. Innentől kezdve meg luxus (félre ne értsétek továbbra sem értek egyet mindennel amit mond, de ebben most speciel igaza van). A többire meg nem írnék semmit...múltkor offban kifakadtam már emiatt. Úgy néz ki amúgy is visszatérő téma. De hát egyik fél se változik (se Ő, se Mi) úgyhogy semmi értelme ezen a témán lovagolni.

IMYke2.0.0.0
Az.
Bárcsak én is állnék úgy, hogy a húgoméknak segíthetnék egy élhető lakás vásárlásában - immáron hárman, egy szaros kis lyukban, Szigetszentmiklóson.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ez azért szép dolog akárhogy is nézzük <#eljen>

zorrobomber
A félrerakás, meg a jótékonyság tök jó dolgok, de arra a fejlesztőre miért nem gondolsz, aki öt gyermeket tart el, miközben te hosszú órákat szórakozol a munkájával? Vagy a rendszergazdára, akinek a bónusza a cég éves eredményén múlik? Semmi közük nincs a Steam sale-ekhez, meg a bundlizáshoz, az a marketingosztály sara. Nyilván sarkított példák, nem ennyire egyszerű a dolog, de jól mutatja az érvelésed problémáját. A rendszer rossz, aláírom, de még mindig ez az ami jelenleg működik, és csak azért működik, mert kevés ember használja ki úgy, mint te.

A Factorio árazását imádom amúgy, 20 euro mindig. Van egy pinned steam topikjuk a leárazásokra, az elején van egy kérdés, kb. így szól:
- Tervezitek leárazni a közeljövőben a játékot?
- Nem.

Soha nem is része a Steam sale-eknek, ha jól látom Humble-ön volt csak egy kisebb leárazása.

Na de ez nem a leghatékonyabb módszer, biztos valaki kiszámította már, hogy a folyamatos leárazásokkal lehet maximalizálnia a profitot, csak azzal nem számolt, hogy előbb utóbb a rendszer megszüli grebber-t, aki elterjeszti nézeteit a világon, és mindenki csak bundle-t fog venni.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.09.11. 17:13:50

IMYke2.0.0.0
"tesom most építkezik feleségével kell majd neki x összeg és nem akar bankozni hitelezni adok neki annyit amennyi kell "

<#eljen>

grebber
Magamból kiindulva totál lényegtelen ki mennyit keres..Mivel láthatod te is a saját szemeddel a real példát ,hogy egy felállított elv vagy berögzödés vagy bármi nevet aggathatunk rá felülbírálja akár a havi 300ezres fizetést is..
Én tartom azt ha milliárdos lennék is ilyen lenne a játékokhoz való hozzáállásom...Sajnos ezt sosem tudjuk meg ,mert a családunk a büdös életbe nem nyert soha lottón meg semmin csak filléreket...pedig sokszor eljátszottam a gondolattal...Annyi szent, hogy a ne basszam el 2 nap alatt mindenféle faszságra ösztön már több éve benne él<#eplus2>

Nem mellesleg ezek a fórumok a net a Facebook elég faszán tükrözi a magyar ember életét....Napról napra él a kis lóvéjával aztán erre még hitelt is vesz fel (pedig aki hitelt vesz fel az gazdag ember ....mert szereti a dupla/tripláját visszafizetni amit felvett) + sír mint a fürdöskurva hogy erre meg arra nincs pénzze...

Szóval én büszkén vállalom amilyen vagyok, aggassanak rám bármi jelzőt ,én soha nem fogok hitelt felvenni , segítek akinek tudok (ph-sg elég sok "ismeretlennek" küldtem már nem 200ft-okat)..tesom most építkezik feleségével kell majd neki x összeg és nem akar bankozni hitelezni adok neki annyit amennyi kell + továbbra sem fogok olyan digitális termékért fizetni amit a földkerekségen mindenki tud hol kötnek ki idővel... Nekem ezek annyit megérnek,mert szerencsére vissza tudom termelni<#idiota>

Next PC upgrade: 2022

zorrobomber
És honnan tudod hogy más mennyit keres? Mert ugye minden játékra kiadott forint bukta, szóval csak az a kérdés hogy mennyit buksz. Ha van miből, akkor meg miért ne?
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.09.11. 16:37:57

grebber
Majd egyszer valamikor én is fogok játszani vele....az 100% És pontosan emiatt a bizonytalanság miatt minek adnék érte most ennyit, mikor teszem azt ha 5 év múlva játszanám már 2x volt mindenféle bundléba mert már 3 új rész jött utána? Tehát lehetsz te játékos , meg gyűjtő meg akármi.... ettől függetlenül valaki a zsebével is gondolkodik.

zorrobomber
Ha türelmetlenkedés is, engedtessék meg néha az embernek, hiszen az élet véges, nyilván bele akarunk szorítani mind ezt-azt.

IMYke2.0.0.0
De hát itt nincs türelmetlenkedés, ezt értsd meg!

Lehet, hogy ez a játékosdi valakinek olyan, mint a bélyeggyűjtés, rovar preparálás, ritka ásványokból sziklakert bővítés, képeslap gyűjtögetés, etc. (azaz gyűjtő szenvedély) --- és ennek személyes indokait nem is vitatom, mert szinte valamennyien átestünk már az igazolhatóan végigjátszható játékmennyiség határán ---, de MINDIG vannak és lesznek olyan játékosok, akik azért akarnak egy adott címet megvenni, mert játszanak is vele.
S az ilyen emberkéknek az a 9 euróért dobott Mankind Divided ajándék --- különösen annak fényében, hogy
* a játék remek
* hosszú (tud lenni, ha mindent meg akarsz csinálni, nem cheat code-ozol, etc.)
* nehéz (tud lenni, ha nem Easy-n nyomod le és delete).
* valóban osonsz, null-killezel.

grebber
A türelmetleneknek az igen valóban ,ezzel nem is tudok szembe menni.

zorrobomber
Nyilván nem tudom, mert nem csak hogy Én nem Te vagyok, hanem jövőbelátó sem. Az is lehet, hogy holnap elüt a villamos, és rohadtul nem fogod megvenni a Deus Ex: Mankind Divided című játékot. Elnézést a többiektől a wall of értelmetlen text-ért.

IMYke2.0.0.0
"Nem 1$-ért csupán olcsón"

Peti!
Deus Ex: Mankind Divided - 8.89€ <---- kicseszettül olcsó!!!!

grebber
Nem 1$-ért csupán olcsón szóval mégse tudod.

zorrobomber
Mindig ugyanazt írod, szóval nem értem miért csodálkozol. 1 dollárért veszed, tudjuk.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.09.11. 16:03:59

grebber
Keress rá a szar szóra....Miért kell mindig valótlanságot állítani?

SZAR = "De lesz az még jobb is" És akkor velem vannak a gondok? ajaj
Soha egy ilyenre nem írtam ,hogy szar.

És ja Square Enix tudjuk mit szokott,de direkt nem írtam le nehogy valakit zavarjon.De látszólag semmit nem szabad már írnom ide.

zorrobomber
Kevered a szezont a fazommal. Az reflektív komment, ha rámutatsz egy másik oldalon levő deal-re, ahol jelenleg(most!) olcsóbb. Az is, ha valami érvet felvonultatsz, mondjuk azt hogy Square Enix, és úgy zuhan tovább az ára mint a kő. Így, önmagában, és hozzáadva a múltban megtörtént hasonló eseteket, ez tényleg csak kényszeres megmondóemberség, amit te magad is beismertél azzal, hogy mások "görcsölésére" utaltál.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.09.11. 15:28:51

zorrobomber
"+ amíg azzal másokat nem sért."

Szerinted az cirógatja a szívemet, hogy veszem a fáradságot - úgy hogy senki nem kért meg, én egyelőre magasról szarok a játékra - kirakom ide a dealt, és megkapom rá, hogy szar deal, mikor egyáltalán nem az? És ez nem az első alkalom volt, hanem legutóbb az ingyen játékra is azt kaptam hogy szar...

IMYke2.0.0.0
"Volt itt egy ilyen uriember ,pedig vele "jóba" voltam sokáig."

Nocsak, ki volt az?

Dzsini
mindenkinek kell egy hobbi 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tinman
Szívesen!

"ez egy nyílt fórum és mindenki szabadon azt ír, amit akar." + amíg azzal másokat nem sért.

Érdekes lenne bárkinek bant/elakadásjelzőt adni azért, mert beírja hetente 2x, hogy ő majd olcsóbban veszi. Írja. Who cares? Nem tudom ezen mit össze tudtok pörögni.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
Ez nem kényszeres. Ez egy fórum ahol kommentekre bizony-bizony kommetek fognak érkezni...

Csak tudnám ,hogy engem miért nem zavar mások itteni görcsölése és miért tudom megállni hogy ne tegyem szóvá...
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.09.11. 14:56:31

Mondjuk azt én se értem, h miért kell kényszeresen mindig leírni, h csak olcsón vesz mindent és kényszeresen odaírni minden leárazás mellé, h lesz még olcsóbban is. Minden. Egyes. Alkalommal.

Szerk: Várom a kommenteket, h ez egy nyílt fórum és mindenki szabadon azt ír, amit akar.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.09.11. 14:54:10
zorrobomber
Nincs itt semmi zongorázás, és nem téged gyűlöllek, hanem a kommentjeidet. Amit leírtál az szigorúan az egyéni problémád, és nyugodtan megtarthatod magadnak. Az hogy a múltkori nem volt kiosztás, abban egyetértünk.

Igen tudom, bár marketinges szempontból nem értem a dolog logikáját. Akik nem ismerik a régi Thief-et, azoknak a cim úgy sem mond semmit, akik meg ismerik, nyilván tudják hogy valakik előkaparták a jogokat és megint pizt próbálnak csinálni belőle. Nyilván az új Thiefnek új piaci elvárásoknak kell megfelelnie, hiszen közel 20 év után eléggé átalakult a játékosok igénye.
grebber
Kölcsönös a gyűlölet és az utálat ez már le lett zongorázva. Az utolsó paraszt gecinek tartanám magam, ha nem akkor vennék játékot amikor a legolcsóbban tehetem...annak ellenére ,hogy a pénzt megkeresem rá mivel dolgozom és absz nem költök semmire sem a rezsin kívül.

"miután múltkor kiosztottalak" Leírtad a saját véleményed.Ennyi és nem több. Azt hogy te ezt minek láttad a te dolgod. Ha valaki engem megsért az tudni fogja és közlöm vele. Volt itt egy ilyen uriember ,pedig vele "jóba" voltam sokáig.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.09.11. 14:40:33

Jaj...
zorrobomber
Mi az hogy az ő baja? Aki szarja a húszezreseket szerinted annak az probléma, hogy nem kell gubbasztania egy szobában arra várva hogy mikor árazzák le a játékot?

Itt egyedül neked van problémád: drágállod a játékot. Ha erre azt mondod hogy nem igaz, mert a kereslet nálad csak akkor merül fel, amikor 1 dollár lesz a játék, akkor pedig csak simán egy troll vagy. Azért nagy kő esett le a szívemről, majdnem megsajnáltalak miután múltkor kiosztottalak, de most megnyugodtam. Ki gondolta volna, hogy egy ilyen szent jótevő is képes trollkodni...
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.09.11. 14:37:23

darkSectorxxx
Persze, csak most szerintem a mai árfolyamon egy 2700 forinté nem gyenge vétel, azért van benne tartalom egy néhány órára 😉

Én mondjuk ingyen sem állok neki, mert nem köt le, most csak objektíven szemléltem az árakat.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.09.11. 14:29:27

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Scooter
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jay and Silent Bob. Imádom! <#nyes>
grebber
Ezzel nem tudok mit kezdeni az ő baja ha most akarja nem az enyém.

zorrobomber
Ami totál irreleváns, ha valaki most akarja megvenni.

Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.09.11. 14:19:23

grebber
De lesz az még jobb is<#eljen>

darkSectorxxx
Jó ár. <#eljen>

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

zorrobomber
IMYke2.0.0.0
"Anno valamelyik újság mellé is adták teljes játékként"

Igen - az az 1998-as "Thief"
Ugyanúgy "Thief" címmel 2014-ben jelent meg a legújabb rész. Szám szerint a 4.

* Thief: The Dark Project (1998)
* Thief II: The Metal Age (2000)
* Thief: Deadly Shadows (2004)
* Thief (2014)

Én a Deus Ex első részét imádtam. A demóját legalább ötször végigtoltam, aztán a teljes játékot is kétszer. A második rész... azt inkább felejtsük is el. Mintha nem is létezett volna. Én sokat vártam a H. Revolution-tól is, hiszen sokat fejlődött azóta a technika és bár nem volt rossz játék, azért az elsőnek a nyomába sem érhet. A Dishonoredet szintén imádtam, a második részt még nem próbáltam.
Ami a Thief-et illeti, az haverom egyik kedvence volt, de nem tudom hogy az újjal játszott e. Anno valamelyik újság mellé is adták teljes játékként, nekem is onnan van meg. Mondjuk akkoriban még nem igazán vonzott a lopakodós stilus.
Tinman
Deus Ex klasszikust toltam, az jó volt, az újakra dettó nem volt még időm. Túl sok a jó játék :-/

DisHodored-ről kb. semmit nem tudok, de jó is ez így, remélem majd nagyot üt.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Nincs hát, 2x játszottam végig, ha minden folytatás csak ilyen minőséget képviselne szerintem nem lenne egy rossza szavunk sem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

jarlaxxe
A Dishonored és a Deus Ex frencsájz detto ugyan ilyen, azokban is rengeteg lehetöség van a gyilkolászásra.
Ezeket a játékokat érdemes kétszer végig játszani más-más stílusban, totál más élményt kapsz.

Tinman
A réginek csak árnyéka, de nem rossz!

Vannak benne hangulatos helyszínek, jópofa küldik és ha tényleg ölés és riasztás nélkül tolod, akkor kihívás is van. És ez fokozható azzal, hogy nem ütsz le senkit soha, meg összegyűjtesz mindent. Na úgy már rohadt kemény!

A nagy baja az, hogy szinte csábít az ölésre és van benne pár olyan megoldás amivel tömegeket lehet kiirtani ez nyilván csak opció, de ott van és tudom, hogy nem egy játékos használja, úgy pedig értelmét veszti az egész.

A másik gond vele, hogy x helyen van az adott küldi, követed a markert és baromi nagy házak állják az utad, körbe kell menned... sok benne az ilyen időhúzás, aminek semmi értelme :-/

Tinman
Nem kínlódás, csak nagyon kevés az időm... meg mellette Heroes of Might & Magic II Gold-ot tolom (éppen most is), de az utolsó pálya rendre átmegy egy kiegyensúlyozott végtelen történetbe. A pozícióm könnyen megtartom, de nem nagyon tudok terjeszkedni és nem azért, mert szarok az egységeim/hőseim, hanem a gép csal. Mindig holt biztosan tudja, hogy mikor vagyok pont olyan távolságban az erősebb herokkal, hogy az adott várat bevegye/visszavegye és én pont ne érjek oda időben még a lényszaporulat előtt. Aztán letesz oda valami vicc védelmet, megy tovább. Odaérek, visszafoglalom, megyek utána, utolérem, leverem, de mit csinál? Feladja amikor vesztésre áll (milliószor feladta már), majd visszakerül a térkép túloldalára és újra kezdődik az egész. Rohadt nagy időhúzás -.-

IMYke2.0.0.0
Szerintem sincs baj az új Thieffel.
Áramvonalas. Igen, és?

jarlaxxe
Nekem bejött a Thief, két végigjátszásom van már benne.