Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
<#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Ha az a 100 ember, 5 év múlva ÖNKÉNT 1$-t kér a játékáért az nem a vevő hibája, nem a vevő döntése.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Tele vagyok dobozos játékokkal... több százas nagyságrend. Életem végéig kitartanának.

Sokkal jobb lenne, ha kijön egy játék és nem alpha szintű, teljes, nincs SP, nincs DLC, nincs évekig tartó lehúzás, hanem olyan, mint egy igényes könyv: teljes, kerek, egész. Cserébe legyen indulóban 20k, tartsa az árát 1 évig, utána 15k, a max amire leeshet az ára 10k. Legyen újra értéke, nívója a játékoknak.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Nincs, miért büntessem magamat olyan miatt amire egyik kiadónál sincs semmi befolyásom. Egy giga kiadó kiad évi 50 játékot, ha abból nekem 49 nem tetszik és van egy ami igen, akkor azt az egyet megveszem és örülök neki hogy megcsinálták...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
Szüleim lakásfelújítás hitelét évek alatt én törlesztettem le a párommal (párom anno 4 órás volt, 25k maradt meg neki bérlet vásárlás után/hó). Egy élmény volt.. ahelyett, hogy a saját fészkünkre raktuk volna félre, más fasságát kellett kijavítani. Sokkal most se jobb a helyzet, adunk le némi lét/hó amolyan albérlet címén.

Tinman
Nagyon sok csajnál élből kizáró ok, ha azt mondod, hogy a hobbid a gaming.

Tinman
Ez az iparág a jelenlegi formájában menjen tönkre... hogy aztán a hamvaiból valami szebb, jobb, értékesebb szülessen.

Van nektek olyan "cég", akinek a játékait nem veszitek? Nálam az Ubisoft ilyen. A RUSE és a MQFEL miatt.
Tinman
Ez neked nem fáradtság. Ha az lenne nem tennéd... csomó hsz született tőled is tök olyan témák kapcsán, amihez nem feltétlenül kell billt kell ragadni, mégis megléped. Valamilyen szinten szereted ezt csinálni, mind ahogy mi itt mindannyian valamilyen szinten szeretünk fórumozni, másképp nem tennénk.

A másik meg az, hogy képzeld magad a Forum Romanum-on. Jössz te egy ajánlattal/témával akármivel, ami lesz akinek tetszik, lesz akinek nem, sőt olyan is lesz, aki mindenre azt fogja mondani, hogy nem elég olcsó. Ettől még neki is joga van véleményt nyilvánítani, mert a fórum tagja.

Tényleg nem értem... hadd mondja. Meglátod a logot ugord át, nem kell elolvasni senki írását. Ahogy vannak akik az én logom alá írt baromságokat nem olvassák, úgy nálam is van olyan, akinek a hsz-ei nagy részét auto-skippelem.

Miért? Ingyen játék nem lehet szar? Dehogynem.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.09.12. 08:13:29

zorrobomber
+posta, nem?

darkSectorxxx
Most nézem, visszaállt 40 fontra...:S
~13000 (akciosan volt 9)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.09.11. 22:44:34

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Én is a régi önnmagamhoz képest belefásultam már kicsit, nehéz azt a jövőt élni most, amit a régikori kicsién megjósolt régebben...😊
Ha érted mire célzok ezzel.

Évek alatt minden változott.
Pénz, hardver, szoftver, én....több ismeretlenes egyelet....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.09.11. 22:38:14

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

grebber
Akkor neked is. (Másoknak: Látjátok ,hogy hiába téma mindig mégis van aki nem tudja a dolgokat)
Nem kell nekem figyelem... Hozom a híreket ,mert internet meg játék meg még érdekel is....lentebb írtam csak ezek a dolgok érdekelnek semmi más nem. Az meg ,hogy érdekel valami NEM = azzal, hogy éjjel nappal játszom és a létező sőt még a nem létező pénzem is erre akarom költeni...
Az érdeklődés ,hobbi, akarás megvalósítás közel s távol sem ugyanazok a dolgok és nem kell hogy báérmiféle viszonyban legyenek egymással.

"vesszen a játékipar..." Úgysem fog szóval ezek csak bohokás szójátékok...nem mellesleg engem nem zavarna Ma is aktiváltam egy új indie horrort holnap este ki is próbálom meló után remélem ez is lesz vagy 30 perces<#idiota>

"aztán megvetted az akkori kb top cuccokat." Ezután is megfogom ,mert maxon játszani jó 😊 Szerencsére jön a 4K éra lassan ahova csúcs proci hírből se kell majd így azon rahaedlit lehet majd spórolni.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.09.11. 22:38:41

Next PC upgrade: 2022

Grebber te már annyi mindent csináltál. Warez királyból átnyargaltál a "csak eredeti játékot" csapatba és sokat kardoskodtál is miatta. Szerintem vagy fél évig írtad,hogy "majd az új gépen",aztán megvetted az akkori kb top cuccokat. Tonnányi topicot nyitottál készülő játékokról amiket folyamatosan frissítesz új hírekkel. (ezért nagyon hálás vagyok)
Ha tényleg ennyire leszarod és ez neked nem hobbi,vesszen a játékipar...miért ölsz bele ennyi energiát? Ha csak figyelem kell menj el szatírnak a ligetbe <#idiota>
No offense.
Én egy ilyen elbaszott forma vagyok,szenvedélyesen szeretem a videó játékokat 30 éve,erre te aki 10x annyit annyit foglalkozol a témával,azt mondod,hogy nem érdekel az egész szarság. Nemérteni!
Köszi, ezt be is zsákoltam. Régen listán volt már.
Jézusom.
Scooter
grebber
Ha érdekelne már csinálnám... Szerintem olyan embert nem ismersz mint én , aki ennyire leszar minden más létező dolgot..

Melóba is lázonganak kevés a pénz stb...- Engem nem érdekel nekem megfelel
Politika - Ennél jobban kevés dolog van ami nem érdekel abszolút hidegen hagy életemben nem voltam szavazni lefosom az egészet.
Utazás világlátás - értelmét nem látom
stb stb több millió dolgot lehetne sorolni ami másokat érdekel és csinál, ami engem meg se mozgat.

A neten fent van minden info hír amit akarok elolvasok ennyi.Nekem több nem kell.

" Az elköteleződés a hobbi irányába önmagában rengeteg mínusz bevétel neked." Ehhez én kevés vagyok ,nem értem 😞

Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.09.11. 21:34:50

zorrobomber
Veszed=birtokba veszed, az lényegtelen hogy nem fizetsz érte. Az elköteleződés a hobbi irányába önmagában rengeteg mínusz bevétel neked. A gaming helyett ezer "értékesebb" dolgot csinálhatnál.

grebber
Codot eddig se vettem soha .Mivel az a cég kb az egyetlen (jó már a MS is csatlakozott hozzá a bohoc storejával) aki valami tartja a játékait és soha nem küldi a bovliba még promo jelleggel sem.
NFS meg egyszer szarabb így azért nem lenne kár...
JC az meg SE tudjuk mi lesz a sorsa a 3.nak.<#idiota>

"akkor grebber Peti miért is vesz játékokat?" Akkor még egyszer és utoljára...vesz...nem nem vesz...IG miatt 0-ra jönnek ki azért veszem olyan áron és akkor amikor....Tehát nekem a gaming a pc-m fenntartásán kívül már ingyen van. "Ennyit" ér nekem ez a függőség...nem többet.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.09.11. 20:26:44

IMYke2.0.0.0
Bennem is hasonló fogalmazódott meg: akkor grebber Peti miért is vesz játékokat?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
Ha neked nem kell a Cod 45, Just Cause 76, NFS 234 stb., akkor miért nem állsz le magadtól a játékvásárlással? Ugyebár azt sugallod neked az még jó is lenne. Nosza akkor, hajrá.

grebber
Fő termékünk 2 olyan dolog ami elég nagy volumenű világszinten.Szóval sem attól nem tartok hogy nem lesz melónk sem pedig attól hogy engem valaha kirúgnak.. Szóval ne vegyetek gyógyszer nem velem csesztek ki...

Ha valami nem megy jól és túl drága mint amennyi bejön valamit lefaragók....ez látszik is pc-n eleget faragtak mert kb a teljes pc-s tesztelési fázik elég sok címnél 1az1-be kimaradt..... Ha nektek valaminek kell az x+15. része és kifizettek érte 20-30-40 ezreket az a ti döntésetek. Én nem megyek ebbe bele. Te is leírtad amit anno neked leírtam engem nem tudna sokkolni.... végre nyugodtan lehetne játszani nem félve attól hogy 2 hét múlva már 15 újabb cucc van az accoutomon... Ez nekem kánaán lenne ha nem jönne többet game. De ez baromság egy több milliárd $-os ipar soha nem fog leállni...Ha megéljük 30 év múlva is ugyanezekkel tolja majd a nép Cod 45, Just Cause 76, NFS 234 stb...nektek ez jó nektek ez kell. Tesztek is érte. Mondanám ,hogy köszi ,de akkor hazudnék.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.09.11. 20:12:05

Eszem ágában sincs újra elkezdeni a mostanában lefolytatott beszélgetést, de ha holnaptól senki nem vesz gyógyszert csak 5 Ft-ért, akkor valószínűleg nem éri meg többet gyógyszert gyártani, ami miatt meg te elveszted a munkád.

A fejlesztőknél ugyanaz a helyzet. Megkapják az alapfizujukat, ha 3 ember helyett is dolgoznak és valószínűleg jól látod, hogy prémiumot nem nagyon kapnak. Ellenben ha bukik a játék akkor őket is ugyanúgy elküldhetik mint bárki mást. Nagy eséllyel ha jó szakember valahol máshol el tud helyezkedni. De mindez azért is lehet, mert mi itt Magyarisztában nem fizettünk érte csak 1000 Ft-ot a tervezett 3000 helyett. Nyilván nem rajtunk fog múlni egy játék sorsa ezt is jól látod, de sok kicsi is sokra mehet.

És ha továbbgondolod ennél is a dolgot ha mindenki 1000 Ft-ért vesz játékot az oda vezet hogy említett fejlesztő nem fog többet játékkészítésért pénzt kapni, mert hogy nem fogja megérni játékokat fejleszteni. És itt érkezünk meg a 22-es csapdájához amire mondhatod, hogy téged ez már nem izgat ilyen backloggal (amit egyébként meg is értek). De mi még sokan szeretnénk új játékokat és nem tudom ki hogy van vele én nem szeretném ha miattam menne tönkre valakinek az élete, mert nem adtam oda egy szórakoztatóipari termékért ami jár.

Mondjuk ha másfelől közelítjük meg a dolgot akkor jelenleg én meg veled baxok ki, mert bizony én nem veszek gyógyszert még 5 ft-ért se. :-)
Csak nagyon-nagyon indokolt esetben. Nyilván a gyógyszer olyan szempontból hülye példa, hogy az ember azért nem tervez megdögleni saját önszántából és nyilván meg fogom én is venni ha rá vagyok szorulva, de talán az elvre mondhatjuk hogy hasonló. Ha nem igazodik a termékért fizetendő összeg az előállítási költségekhez és az esetlegesen remélt profithoz akkor az adott iparág lehúzhatja a rolót.

Nyilván ha valamilyen megmagyarázhatatlan okból a gyógyszer iránti kereslet lecsökken, nem veszik annyira akkor gyógyszertár be is zárhatna (elméletben...gyakorlatban valószínűleg soha nem fog megtörténni).

Én szeretek játszani, szeretem az iparágat és nem szeretném ha tönkre menne. Szeretem úgy gondolni, hogy mások is így gondolják. És egyébként nem érzem, hogy lehúznának ha 1000 Ft helyett 5000-ert kérnek valamiért. Persze ez én vagyok ezzel nem kell egyetérteni. :-)

Szerk.: Valahol úgy gondolom ez a mi mennyit ér empátia és tolerancia kérdése is. Én se szeretném ha valaki egy termékemmel jól szórakozik mégse gondolna arra, hogy vajon az a szerencsétlen aki csinálta vajon megkapta-e érte azt amit megérdemel. Függetlenül attól, hogy kenyérre költi a bevételt vagy porsche vásárlásra. Ha olyan sikeres a terméke, annyira jó, annyira szereti mindenki akkor vegyen belőle porshe-t. Megérdemli, ő dolgozott érte, ő küzdött érte, ő érte le. Ebben semmi kivetnivalót nem látok. Mások sikere elismerendő a szememben. Persze ezzel se kötelező egyet érteni.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.09.11. 20:01:07

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

darkSectorxxx
Szeptember 22.-én meg......

Crash Figura...lehet ki sem bontom majd a dobozból. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.09.11. 19:52:04

darkSectorxxx
Rendben. 😊

Imyke:

Köszönöm.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.09.11. 19:52:15

IMYke2.0.0.0
STEAM Controller - frissíti magát, ha aktív a kliens
https://www.steamcontrollerdb.com/ --- böngésző sírhat, hogy nem biztonságos
Minden, amit a Controllerről tudni akarsz
Hogy állítsd be és szabd testre a Controllert

grebber
Ha esetleg nem válna be és eladnád először rám gondolj kérlek.<#eljen>

darkSectorxxx
Steam Controllerről srácok, egy gyorstalpalót ha kaphatnék.
Miket érdemes letöltenem hozzá?
Vagy snassz így csak bedugom és megy?

///
Szerkezetileg aki kitalálta meg az elemek, aksik helyét, hát nem semmi megoldás van. 😄

grebber
Nem tudom mi a munkád és mi után hogyan kapod a fiztetésed ,de...

.... Az én munkahelyem. Gyógyszergyár...termelünk ezerrel...Ha betegek 3-an műszakból vagy szabin vannak a meló ugyanaz nekünk akik ott vagyunk -3fővel. Több pénz kap bárki? NEM!!!!! Ha a cég éves bevétele 6 milliárd majd a következőben 7-8 milliárd azért kapunk valamit ? NEM!!! .

Az általad említett 5 gyerekes fejlesztőnek ugyanúgy van alapfizetése mint bárki másnak a világon... Szóval valami más világban élsz ha azt hiszed azért kapnak csak fizut, mert Grebber koma veszi vagy sem a játékokat. Maximum ezek x+1 milla/százezres eladások után kapnak x premiumot arra a csillióra amit alapból keres. Had ne legyen bűntudatom magyarként 5-6+ sokszorosan kevesebb 3 műszakos keresetemmel..Nem mellesleg továbbra sem én árazom egyetlen egy cég játékát sem a "szemét" (bundle) kategóriába ... Ha holnaptól minden 2. boltba a kenyér ára (vagy bármi amit napi szinten eszel iszol) a 10-ede lenne te akkor is a drágábbat vennéd? Kétlem....

darkSectorxxx
Tudom, de nem dicsekszem vele.
Nem szép dolog.
És nem is szeretem mikor valaki erre hivatkozik, hogy azért tölti le mert drága valami, vagy szar, vagy nincs pénze.

Lehet csinálni, csak csöndbe. 😊

Én sokszor, most legutóbb is mondtam Grebber kollegának, nekem nem gond, ha pl ő kicsit másképpen álla dolgokhoz, ezt kibeszéltük nemrég.
Én is csináltam régen, manapság is néha, ez nem para, még mindig pénz...
Sokmindenben eltér a nézőpontunk itt sokmindenkivel, én valahol megértek mindenkit, ezért sem probléma, ha néha nem értünk egyet....

De a warez az nem, arra semmi kifogás nem lehet, még egy bugos játék sem.

Egy a lényeg nekem mindenkiben, hogy mint ember korrekt legyen.

és asszem itt nem tudok egy embert sem mondani, aki nem lenne az, független a kisebb vitáktól...
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.09.11. 18:53:36

Solid Snake
darkSectorxxx
Nem vicceltem a támogatás résszel, télleg ha választani kell, a gyereknek megveszem a 20. kisautót, mert tudom hogy ettől boldog lesz, mintsem egy újabb Uncharted-et, ha erről van szó.
Veszek olcsón játékokat dárgán, van hogy még így is 1-2 játékot lewarezolok stb.

Igazából ahányan vagyunk annyi féle látásmód, hozzáállás, vagy környezet, bármi.
Most ezt a kontrollert sem értem miért vettem meg, valszeg mert láttam hogy off van rá, azt had jöjjön. 😄
De van ami ingyen sem érdekelne.
Pedig ha valaki ellenszenves volt a kontorollerrel szemben régen, vagy negatív, az én voltam.

Ebből is látszik, hogy ha valamiről elmondom a nemtetszésemet, az nem feltétlen jelenti azt hogy görcsössen utálom is. 😄

Dzsini
Én most "töltöm be" az 5 évet, és olyan munkahelyen, ahol a többség jelenleg nyugdíj felé hajlik. Náluk úgy jön ki, hogy "ja igen, a gyerekem / menyem / unokám" is (és van meglepetésszerűen egy "én is" - van évtizedes Civ játékos nagypapajelölt a kollégák között). És persze van, aki nem érti, hogy mit lehet ennyit a monitor (telefon, táblagép, tévé, akármi) előtt ülni, de ellenségességgel vagy lenézéssel nem találkoztam.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

zorrobomber
<#taps>

Pont erre akartam kilyukadni. Én nem merem mondani még mindig, hogy mivel foglalkozom a szabadidőmben. Ennek ellenére a munkatársaim is tudják pedig soha nem mondtam nekik holott 4 éve dolgozok már velük.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

darkSectorxxx
Csak halkan, én is szoktam a szüleimet támogatni, meg mindent megveszek szinte az unokaöcsémnek, amikor éppen találkozom vele, amit értelmesnek tartok....
És ez mellett gazdálkodok a játékra, biciklizésre, haverokra, egyéb hobbi-ra, és a kaja miegymás.
És ez mellett jött meg ma a Steam Controller-em. 😄
Lehet nem járok vele jól, de max eladom később. 😊

Csak tudnám miért ilyen nehéz a doboza....

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.09.11. 18:34:37

IMYke2.0.0.0
Ne is mondd! Jó volna.
Szeretem a modernkori részeket (honosításokat is faragtam anno hozzájuk) - RtCW, 2009-es.
A többi, újabb begyűjtve, de nincs leszipkázva.
A vadonat új részt nem vettem - kivárok.

Dzsini
Én nem nagyon látom, hogy a ~40 alattiaknál bárki számára is negatív felhanggal létezne a dolog. Ha nem is játszik (épp) a mobilján vagy valahol, akkor már játszott, vagy játszani fog - ugyanígy ma már nem merül fel az, hogy a képregények gyerekes dolgok lennének, és képregényt olvasni negatív dolog lenne. A facebook játékok és az okostelefonos játékok (képregények terén pedig a Marvel filmek) elsöpörték ezt a dolgot.

Bizonyára van ebben egy város-vidék ellentét, esetleg társadalmi rétegek közötti ellentét is, de én az elsőt látom, és szerintem az elmúlt 10 évben eljutott oda a világ, hogy már nem gondolkozok el azon, hogy ha megkérdezik milyen hobbim van, akkor válaszoljam-e azt, hogy számítógépen játszom.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

zorrobomber
Wolfenstein 2009-em se lesz már sose steam-en, pedig szerettem nagyon valamiért 😊

Nem tudom a te környezetedben mennyi a "gamerek" és "nem gamerek" aránya. Én azt érzékelem, hogy még mindig keményen le van nézve ez a hobbi.

Az azért elég nagy elégtétel számomra, hogy a korábban a hobbimat elítélő (nem bántott ő soha ezért, csak időpazarlásnak tartotta keményen) bátyám úgy rászokott a World of Tanksra pár éve mint valami kemény drogos. Ő már érti a gamerség dolgot! :-)

De aki laikus az totál nem érti még mindig.

"Az utolsó paraszt gecinek tartanám magam, ha nem akkor vennék játékot amikor a legolcsóbban tehetem...annak ellenére ,hogy a pénzt megkeresem rá mivel dolgozom és absz nem költök semmire sem a rezsin kívül."

Az utolsó paraszt gecinek tartanám magam, ha arra apellálnék, hogy majd egy dolcsit fizetek mondjuk száz ember munkájáért, öt évvel megjelenés után, amikor már sanszos hogy semmi közük nem lesz ahhoz a pénzhez, amit kicsengettem.

Dzsini
... miközben ott van a mobilján az aktuális Candy Crush Saga, ahol a 465. szinten tart 😊

Ma már mindenki gémer. És senki sem az. Megszűnt "rétegnek lenni".
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.09.11. 18:17:51

"Mert amúgy mi értelme van annak, hogy egy színes képernyő előtt mozgatsz egy kurzort, kattintgatsz, majd örülsz annak hogy egy szám feljebb megy"

Pont ezért nézi a gamereket mindenki más totál hülyének, aki nem játszik se konzolon, se pc-n játékokkal.

IMYke2.0.0.0
Én már réges-rég belenyugodtam abba, hogy gyűjtő vagyok.
Annak idején az autós statokkal kezdtem, képekkel megspékelve, folytattam a zenei kazetták és CD-k halmozásával, és most meg játékpuzie vagyok.
Van ez így 😊

zorrobomber
Egyetértek (minusz a preorder <#hehe>). Nyilván törekszik az ember arra hogy optimalizálja a költéseket, de ez akkor is egy hobbi, ami az ember vágyairól, szórakozásról, élvezetről szól, olyan dolgokról, amik racionálisan nem megmagyarázhatók. Amint racionálisan kezded nézni az egészet, onnantól kezdve a játékot is kicsit úgy fogod látni, és megkeseredik minden fölösleges pillanat, töltőképernyő, az inventory management csak egy nyűg lesz, a játék is átváltozik munkává. Mert amúgy mi értelme van annak, hogy egy színes képernyő előtt mozgatsz egy kurzort, kattintgatsz, majd örülsz annak hogy egy szám feljebb megy? Több jel arra mutat, hogy grebber esetében kicsit fenn áll ez a probléma (VGA teszt, nyilvánvalóan szar játékok elindítása és fikázása)...

Na igen. Ebben is teljesen igazad van. A fejem verem a falba, amiért nem vettem 7,5 euróért humblibumbliról a Spider-man: Shattered Dimension-t....És már valószínűleg sose fogom tudni.

IMYke2.0.0.0
"Ha így vizsgálod a dolgokat akkor csak tényleg akkor érdemes venni a dolgokat amikor sor is kerül rá. "

Ha Ha még meg tudod venni...
...lásd a STEAM-ről és máshonnan eltüntetett címeket...

Csak érdekességképp szúrom be a PH-ról.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.09.11. 18:09:02

Ez így ilyen formában is tökéletesen megállja a helyét. <#eljen>

Ettől függetlenül ha én is olyan árat látok, amiről úgy gondolom, hogy jó akkor vásárolok. De azért már én is szem előtt tartom, hogy mikor fogok rá sort keríteni. Túl sok már az olyan játék, amit megvásárlás óta se játszottam és ha most venném töredék áron meg tudnám "úszni". Ha így vizsgálod a dolgokat akkor csak tényleg akkor érdemes venni a dolgokat amikor sor is kerül rá.

Természetesen ha az ember jutalmazni akarja a fejlesztőt nem látok benne semmi kivetnivalót ha nagyobb (akár 0 day) összeget is ad valamiért. Csak szigorúan racionális okoktól vezérelve nézve bizony tényleg nem jár jól ezt is érdemes figyelembe venni.

IMYke2.0.0.0
Ha nem azonnal játszik az ember valamivel akkor az tényleg pénzkidobás akármennyire is olcsó is

Semmi szándék nincs benne itt vitázgatni elvi kérdésekről, de szerintem mindenki akkor, annyit költ el a pénzéből a hobbijára, amikor csak tud és/vagy akar.

Ha nekem úgy tartja kedvem, és mellé még van egy kis megtakarított tőkém (értsd jól: ha nem a mindennapi életem kárára teszem), akkor előrendelek, vagy full áron veszek 0-day egy kiszemelt címet.
Kit zavar ez? Kit érint? Kinek érdeke ezt megakadályozni? Ki mérhet engem másként ez után?

Rövidebbre: ha ott és akkor NEKEM az az ár megéri, akkor tojok rá, hogy ki mit gondol.
S ha 5 év múlva fogok vele játszani? Nem probléma. [u]Nem lesz lelkiismeret furdalásom[/u[ és irigység sem támad bennem, hogy teszem azt Te ingyen kapod meg az adott kiadó jóvoltából, vagy nevetséges áron egy Humble Bundle aktuális bundlijából 2024-ben.