Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Azt hogy egy jó játék?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

zorrobomber
A Motorsport Manager jó móka, valamelyik free weekend keretében próbáltam, van hozzá real names patch, frissített autó külsőkkel meg minden.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

grebber
Azért eléggé sokatmondó ez az új DMC-ről ami a foscsira 1$-os részbe kapott helyet a múltkor...

Next PC upgrade: 2022

Scooter
Nekem is csak akkor jelenik meg ha ráfrissítek F5-el. Én mindig a fórum főoldalán vagyok a munkahelyen is és ott frissítgetek, hogy mikor van új hozzászólás. Akkor meg az üzenetek mögött van zárójelben egy piros szám. Aztán ha a topicban frissítek rá, akkor meg monitor alján virít a piros hosszú csík.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2017.09.12. 21:58:44
IMYke2.0.0.0
Velkámm <#papakacsint>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

darkSectorxxx
Holnap ha hazaértem megnézem. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

kigyi
Csak simán random 40-es meccsre szoktam bemenni, sohasem volt gond.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Scooter
<#taps><#worship><#eljen> Köszöntem!
darkSectorxxx
😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
Ha több fület tartok nyitva, akkor nem jelez. Ha ráfrissítek a fórumra, akkor felvillan alul.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Amire válaszolva el is küldtem a gift linket 😊
Boldog keddet 😊

Scooter
Tudom, hogy nem mindenkinél. Nálam amúgy általában mindig jelez. Még sose volt, hogy nem.
darkSectorxxx
Nem rosszból, de nem mindig jelez sg pm-et, annyira kiszámíthatatlan, nekem is összevissza, vagy piros csík, vagy felkiáltó jel, vagy éppen semmit nem jelez, hanem be kell nekem lépni, csekkolni....nagyon oda kell figyelni.

Scooter
Írtam egy PÜ-t, de úgy látszik nem vetted észre. Engem érdekelne a Zeno Clash 2.
darkSectorxxx
Uh, akkor mivel keverem? 😊

IMYke2.0.0.0
Szóljon, akinek kellenek a megmaradtak:

Pay $1 (about €0.83) or more!
* Rollers of the Realm
* Zeno Clash 2
* Sonic Adventure 2
* Bionic Commando
* Citizens of Earth

Pay more than the average of $5.94 (about €4.95) to also unlock!
* Renegade Ops Collection
* Sonic Generations Collection
* Resident Evil 4
* DEAD RISING®
* Tesla Effect: A Tex Murphy Adventure

Pay $12 (about €10) or more to also unlock!
* Motorsport Manager
* Devil May Cry® 4: Special Edition

IMYke2.0.0.0
Azt elfelejtettem közölni, hogy INGYEN VIHETŐEK TŐLEM.

Tinman
Bezony!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Tier 3-ban volt eddig egyetlen 1x bundli része, akkor is ennyiért tudtad vinni pakkban.

Ez a Special Edition nem volt még túl baráti áron sehol sem... 9.8 ojróért ment eddig legál helyről legalacsonyabb áron.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

A resi 4-et megvenném, ha mást nem érdekli...
IMYke2.0.0.0
A HumbleBundle-n most 12 dollár a fullos pakk. = ~3090 Ft.

IsThereAnyDeal szerint:

Tehát, ha a legalacsonyabb árat vesszük mai árfolyamon: 9,84 euro = ~3023 Ft.

darkSectorxxx
Már csak azért se, mert önnmagában a DMC4 szerintem volt már olcsóbban is, sőtt szerintem átlagos csomagban is megfordult már itt Humble-n vagy 1 dolcsisban....nem éri meg a 10-est. Ha így nézem a dolgokat. 😄

darkSectorxxx
Nem is merném ezt kérni. 😊

Akkor most belőttem a játékot....
1080p Ultra - 40-50 FPS (75 FOV)
Ez korrekt...
A resolution scale 100%-on van, mert ha 200-ra teszem kb 5-10 fps-em van, gondolom ez az amikor upscale van, 4k-s mintából....
Ez nem fontos. 😄

Origin ID: darkSectorHT

Aki tud vegyen fel vagy írja meg a sjátját, és ma már nem hiszem hogy a meló miatt lenne sok értelme menni, de holnaptól én lennék, aztán összeverődhetünk pár körre. 😊

IMYke2.0.0.0
Én csak azért vettem meg - megnéztem, hogy a legolcsóbb forrás is ~3,000 Ft körüli.
A Managert és a Bio-t beaktiválom.
A többire lehet jelentkezni nálam.

Mínusz ezek, mert ezek már Zsoltié lettek:
* Dead Rising
* Sonic Adventure 2

IMYke2.0.0.0
Nincs cserebere --- nem számolom, de kamionnyi ajándék volt már felém ---, a játékok kódjai mentek 😊

Tinman
Tudnánk szerintem csereberélni, de még aludnom kell rá egyet, rengeteg volt, most a kiadás :-(

wantonly
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: wantonly, 2017.09.12. 21:05:37
TBTPumpa
Én is csak azért venném, a többi nem érdekel.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Ha szóltok és jó az időpont jövök..Persze én azért belevertem 80 órát nem ígérem, hogy kíméletes leszek..XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Dead Rising: adom a kódot!
Sonic Adventure 2: adom a kódot!

Csak a Devil May Cry® 4: Special Edition-ért ne vedd!

Tinman
Fene se tudja...

- Rollers of the Realm - érdekesnek tűnik
- Zeno Clash 2 - már megvan
- Sonic Adventure 2 - nincs meg, érdekel
- Bionic Commando - megvan
- Citizens of Earth - megvan

- Renegade Ops Collection - megvan
- Sonic Generations Collection - megvan
- Resident Evil 4 - megvan
- DEAD RISING® - nagyon is érdekel, noha megvan X360-ra, de nem toltam ott végig, itt a küllem is szebb gondolom
- Tesla Effect: A Tex Murphy Adventure - megvan

- Motorsport Manager - nincs meg, nem is érdekel
- Devil May Cry® 4: Special Edition - érdekel, kéne

Nehéz ügy :-/

darkSectorxxx
Hol érdemes játszani? mert én nézegetem a menüt, de annyi opció van, eddig 2 helyen nem rakott be senkit, a 3.-nál meg 3vs3 volt...😊
Te hol szoktál lenni? Origin invite? 😊

kigyi
Szerintem én is berakom a sorba, bár mindig tele szervereken játszottam amióta meg van szóval nem értem miért sírtak sokan.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

IMYke2.0.0.0
Kifejtve:

Humble CAPCOM x SEGA X ATLUS Bundle

Pay $1 (about €0.83) or more!
* Rollers of the Realm
* Zeno Clash 2
* Sonic Adventure 2
* Bionic Commando
* Citizens of Earth

Pay more than the average of $5.94 (about €4.95) to also unlock!
* Renegade Ops Collection
* Sonic Generations Collection
* Resident Evil 4
* DEAD RISING®
* Tesla Effect: A Tex Murphy Adventure

Pay $12 (about €10) or more to also unlock!
* Motorsport Manager
* Devil May Cry® 4: Special Edition

Bonuses
* Beat the Average
50% off one cart of select Capcom, SEGA, and ATLUS games
* Beat the Average
66% off The Deadly Tower of Monsters
* Beat the Average
50% off Dawn of War III
* Beat the Average
50% off Street Fighter V

Pay $1 or more!
* 10% off your first month of Humble Monthly

genndy
Humble Capcom+Sega+Atlus Bundle
Hátööö... akkor inkább már Red Faction Collection a BundleStars Star Bundléból.
Utoljára szerkesztette: genndy, 2017.09.12. 20:39:18

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Scooter
Dzsini
Tekintve, hogy egyébként 5 euro az Ultimate, ami ezt tartalmazza, így ez inkább arról szól, hogy mindazok, akik régebben megvették az alapkiadást valamennyiért, most tudjanak menni a "teljes" verziós játékosokkal játszani, ne fragmentálják szét a csökkenő játékosbázist.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

darkSectorxxx
Asszem akkor egy SG csapatot csinálhatunk is majd. 😄
Sok ujjonc lesz, ahogy látom, én is ma töltöm le.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.09.12. 19:07:02

darkSectorxxx
Hát ezaz, hörcsög téma. 😄

wantonly
Úgy voltam vele ennyit megérhet és fogok vele játszani, bár nagyon ritkán multizom és a Star Wars fanboy sem vagyok. Belenéztem a gameplay-be és tetszett. Meglátjuk.
IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
Microids Mega Bundle

Tier 1 - Pay €1.09
* Darkstone
* Haegemonia: Legions of Iron
* Monument Builders - Alcatraz
* Moto Racer Collection
* Hospital Manager
* Iron Storm

Tier 2 - Pay €3.99 - Including products above
* Nicolas Eymerich - The Inquisitor - Book 1 : The Plague
* Dracula: The Resurrection
* Nostradamus: The Last Prophecy
* Return to Mysterious Island
* Voyage: Journey to the Moon
* Haegemonia: The Solon Heritage
* Return to Mysterious Island 2
* Sinking Island
* The Bluecoats: North vs South
* Still Life
* eXperience 112

Tier 3 - Pay €5.69 - Including products above
* Still Life 2
* Bet On Soldier
* Nicolas Eymerich The Inquisitor Book II : The Village
* Pirates vs Corsairs: Davy Jones's Gold
* Dream Chamber
* Subject 13

darkSectorxxx
+1

IMYke2.0.0.0
Bunkó vagyok meg minden, de engem ez a megjelenítési stílus most nagyon taszít.

PS3-on én is végigvittem, habár nem platináztam. Ugyanakkor, ha jó lesz a port, akk PC-n instavétel lesz.
Seth
Végre a PC-sek is átélhetik ezt a remek játékot. Platináztam, úgyhogy én már csak beszámítható vagyok, ugye ? 😄

PSN ID.: Beegabor

Tinman
De ti ezt a multi only cuccot amúgy toljátok is? Semmi offense, egyszerűen csak meglep, ha igen.

wantonly
Hm, a múltkor már megvettem 5€-t az ultimate-t.
IMYke2.0.0.0

Alapjáték nélkül is hozzáadható!

Előtte szól:

Utána hozzáadja: