Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.09.14. 11:21:41
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2017.09.14. 11:19:59
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Most nem mondhatod, hogy nem reagáltam időben! Amint lehetett rendelni azonnal beleöltem 4 órát abba, hogy szerezzek. Sikerült normál áron? Esélyem se volt! Ne mondd, hogy ez normális!
Kíváncsi leszek a Nintendo ígéretére, hogy nem fogy el, lesz elég. Már pedig ha lesz elég, akkor miért lesz 2 hét múlva 2x-es áron? Valaki hazudik...
A gyártónak 1 év kellett, hogy belássa hibázott. Mert belátták, azért élesztik újra.
A NES és a SNES mini kapcsán is eljátszották ugyan azt...
Amúgy teljesen mindegy külföldön ha tripla ennyi lenne előrendelhető első körben az is azonnal elfogy. Lesz több szállítmány, több lesz ebből, mert látták hogy van benne pénz, ezt Ők mondták. Mindenki fog kapni akinek kell, lehet nem day1, hanem 1 hónapra rá.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.09.14. 09:25:55
A gyártó jogköre hogy az adott termékből mennyit kíván eladni. Egy Switch esetén annyit amennyi a piaci kereslet, mert egy futó modell, egy NES, Snes esetén annyit amennyire tervezték, mert egy különleges kiadás...
Amúgy még mindig : mindenki kapott aki a NES-t előrendelte, csak azok maradtak hoppon akik akkor kaptak a fejükhöz amikor mondták hogy leállnak, hirtelen ment a jajjgatás... de előtte a boltokban ott volt a polcon 5-6-7 db ( magyar konzolboktok pl ), senkinek nem kellett.
Előrendeltem én is cirka 4 helyen, mihelyst lehetett rendelni. Ebből 3 UK volt, nem jött össze nyilván, esélyem se volt. Egy magyarisztánból dupla áron, kíváncsi leszek mi lesz belőle. Lassan kéne, hogy hívjanak, elvégre 09.29. a megjelenés.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.09.14. 08:49:57
- Azt hazudják éppen, hogy nem fogyhat ki egyetlen forgalmazó sem a SNES Miniből... akkor ebben a régióban miért is kerül 2x annyiba? Hogy azért, mert a forgalmazó borítékolja, amit mindenki más: elfogy a készlet. Ha tényleg nem fog elfogyni miért nem lép fel az anyacég a dupla ár ellen?
A választ a #293234 számú hsz első sorában találod.
Alapjaiban a Nintendo-val van "gondja", legalább is ahogy nekem átjön, de lehet tévedek... akár Mini akár Switch.
"A Nintendo úgy döntött, újraindítja a NES Classic gyártását.
A Nintendo kimondottan nagyot húzott, mikor megjelentették a NES Classic kiadását. A kultikus konzol mostani változatában 30 játékot tettek a fejlesztők és miután valóban váratlan sikert aratott (még az ázsiai cég sem készült fel ekkora érdeklődésre), így millióan maradtak gép nélkül. Közben bejelentésre került a SNES Classic Edition, mellyel kapcsolatban ma jelentette be a Nintendo, hogy szeptember 29-én, a NES Classic hibájából tanulván hatalmas tartalék készlettel indul el a gép árusítása az Egyesült Államokban.
És még jövőre is marad majd tartalék, szóval elméletileg nem fogyhat ki egyetlen forgalmazó sem a SNES Classic Edition-ból. A másik jó hír pedig a NES Classic Edition-t érinti, hiszen a siker hatására a Nintendo végül belátta, hogy nem lehetnek saját pénztárcájuk ellenségei, így 2018 nyarán ismét kapható lesz - limitált készlet erejéig - a gép. Most már csak az a kérdés, hogy a szintén hírekben szereplő N64 Classic Edition mikor mutatkozik majd be."
Az alap Platinum-mechanika valóban megvan benne, ahogy a TF-esszencia is, pluszba ugye a transzmorfálások és a lőfegyverek nagyobb szerepe, változatossága (illetve lőszerigénye) adja a frissebb ízt. Engem azért az zavart, hogy a város dögunalmas helyszín, pláne le-fel császkálni benne, és a karakterek felhúzása extrém grindot vagy jó pár végigjátszást igényel, és a fegyverek fejlesztgetése szimplán fárasztó. Simán elvertem az összes pénzem benne, úgy, hogy egyetlen extra mozdulatot sem vettem.
Mondjuk, ezt mások is eljátszották már.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.09.13. 20:27:53
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ha valakinek ez nem tetszik, az is a szíve joga. Akkor is, ha egyetértek abban, hogy sok mindenre tud menni élből a fika, de engem az új Dante akkor kezdett el taszítani, amikor a demóban megutáltatta magát velem.
Az ittenieket ismerve, aki nem rajongója a műfajnak és/vagy a Transformersnek, ennyiért csak fenntartásokkal tudnám ajánlani, de Activision, így sokkal olcsóbb egyhamar aligha lesz. Kérdés, hogy adott esetben joglejárat előtt elszórják-e olcsóbban, vagy drágán tűnik el a Steamről.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
A Ninja Theory csak azt hozta a DMCvel amihez értenek és abba mindent beleadtak, a megbízást teljesítették a végeredményre büszkék lehetnek. DMCt nem csúfolták meg, csak más lett, mert más fejlesztette.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.09.13. 20:17:55
Egyébként a hardcore rajongókat megosztja, mert butítás a széria legnagyobb becsben tartott részeihez képest, és sokan az új Dantét sem tudták megemészteni. Nekem demó alapján messze nem jött be annyira, mint a többi próbált rész vagy a Bayonetta, de ha ettől elvonatkoztatok, a számomra - nem változtatás, hanem a végeredmény miatt - taszító főhősön túl nem tűnt rossznak, csak túl jónak sem.
Mellesleg annak idején nem hozta a várt eladásokat, mert az ázsiai piacon nem kapkodtak úgy utána, mint a korábbi részek után. A Capcom magyarázkodott is azzal, hogy az outsourcing kihatott a játék minőségére.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Why so serious?
Akinek kell az jelentkezhet érte!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
<#eljen>#eljen>
Írj rám légyszi PÜ-t, hogy el ne felejtsem.
Beaktiváltam magamnak a játékot - a patchet akkor beszerzem.