Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
Plusz 2 hónap múlva itt van a "pro", ahogy a PS4-ből is, a sima már csak olcsóbb lesz, amint kaphatóvá válik. (és itt is felmerül a kérdés, hogy érdemes-e egyáltalán a "régit" venni - elég sok érv volt mellette és ellene már a múltkoriban is)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.09.14. 11:21:41

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Voltan
Igen jó ajánlat anyagilag, de most őszintén, milyen olyan exkluzív van rajta, ami miatt megérné? Forza, OK, de az nem az én világom (és mintha az is lenne PC-n, nem? ). Minden más van PC-n, és PS4-en. Ha a belátható jövőben konzolt veszek, az PS4 lesz, ez egyértelmű.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2017.09.14. 11:19:59

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

IMYke2.0.0.0
Megvehetném... de az engem érdeklő játékok PS4-re jönnek... vagy multiplatformosak. <#vigyor5>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Ez az egyik hobbim, ráadásul se magamnak se másnak nem ártok vele.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Dzsini
Faterom is minden nap keresgélte azt a hírt a világban, amin jól felhúzhatta magát...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

zorrobomber
Egy kicsit olyan ez a panaszkodás mint amikor a dohányos rinyál a cigi ára miatt. Csak nem függő valaki? <#idiota>

Tinman
Úgy vagyok vele, hogy az előrendelés nem kötelez semmire. Nem kicsit vagyok kíváncsi arra, hogy mi lesz ebből az egészből.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Én is szeretnék, de nem így, viszont ez az az eszköz amit megvehetsz nem a Nintendótól is. Nyilván nem ugyan az, meg királyság lenne a Snes, de nem, mindennek van határa és ez minden pofátlanságon túlmegy amit ez a szlovák és Nintendo csinált is közép EUban. Ott rohadjon rá az összes a legszebb ez lenne és máris rendes áron adná. Lehet összefogni, itt a lehetőség... ne vegyétek meg 40ért!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman

Tinman
Én sem támogatom, de mi van, ha szeretnék belőle?

Most nem mondhatod, hogy nem reagáltam időben! Amint lehetett rendelni azonnal beleöltem 4 órát abba, hogy szerezzek. Sikerült normál áron? Esélyem se volt! Ne mondd, hogy ez normális!

Kíváncsi leszek a Nintendo ígéretére, hogy nem fogy el, lesz elég. Már pedig ha lesz elég, akkor miért lesz 2 hét múlva 2x-es áron? Valaki hazudik...

Tinman
Ne hasonlítsunk már egy 20-25 millás autós egy 20.000 Ft-os műanyag kacathoz. Főleg úgy ne, hogy a NES mint koncepció cirka 34 éves, ergo nem egy új fejlesztés, hanem a régi átvariálása, csak éppen annyira, hogy ne okádj be tőle a HD kijelződön.

A gyártónak 1 év kellett, hogy belássa hibázott. Mert belátták, azért élesztik újra.

A NES és a SNES mini kapcsán is eljátszották ugyan azt...

Tinman
Egyetértek, tökre passzol hozzád ;-)

Totti5
Előrendeltem én is, majd vissza is mondtam. NEM TÁMOGATOM a dupla árazást.

Amúgy teljesen mindegy külföldön ha tripla ennyi lenne előrendelhető első körben az is azonnal elfogy. Lesz több szállítmány, több lesz ebből, mert látták hogy van benne pénz, ezt Ők mondták. Mindenki fog kapni akinek kell, lehet nem day1, hanem 1 hónapra rá.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.09.14. 09:25:55

Dzsini

Totti5
Aha. Mercedes bemutatta tegnap a hyperautóját. 270 db, már elkelt, de még fejlesztés alatt vannak, talán 2 év múlva megkapja a tulaj. Ha 500at mondanak, azt is eladják 2 nap alatt.

A gyártó jogköre hogy az adott termékből mennyit kíván eladni. Egy Switch esetén annyit amennyi a piaci kereslet, mert egy futó modell, egy NES, Snes esetén annyit amennyire tervezték, mert egy különleges kiadás...

Amúgy még mindig : mindenki kapott aki a NES-t előrendelte, csak azok maradtak hoppon akik akkor kaptak a fejükhöz amikor mondták hogy leállnak, hirtelen ment a jajjgatás... de előtte a boltokban ott volt a polcon 5-6-7 db ( magyar konzolboktok pl ), senkinek nem kellett.

Tinman
Vagy felhívja a játékipar igazságtalanságaira, problémáira a figyelmet.

Dzsini
Nyafognivalót talál.

Tinman
Ja 2x-es áron... ez a baj.

Előrendeltem én is cirka 4 helyen, mihelyst lehetett rendelni. Ebből 3 UK volt, nem jött össze nyilván, esélyem se volt. Egy magyarisztánból dupla áron, kíváncsi leszek mi lesz belőle. Lassan kéne, hogy hívjanak, elvégre 09.29. a megjelenés.

Dzsini
Aki keres, talál.

Tinman
Kérjetek és adatik...

Tinman
Már, hogy ne lenne hozzá köze? Ők gyártottak keveset. Nem reagáltak a piaci igényekre. Kerek 1 évig figyelmen kívül hagyták, mit generáltak. A gyártónak azzal kéne foglalkoznia, hogy legalább több 100 ezres hiányt nem elégített ki... ennek már csak mellékhozadéka a seftelő parasztok.

Totti5
Egy limitált kiadású gép eszköz esetén miért kellene a gyártónak azzal a szennyedékkel foglalkozni aki ebből üzletet csinál? azt az adott kerekedő oldalnak kellene rendezni hogy valamit irreális áron pakolnak fel nyilvánvaló nyerészkedésből ( nyilván ilyen sosem lesz ), de ehhez semmi köze a gyártónak, hogy ki mit ügyeskedik... a júzernek kellene annyi tartásának lennie hogy nem veszi meg.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.09.14. 08:49:57

Tinman
A 12 éves gyerekek szintjét megütő, zsírkrétával a betonra maszatolt üzletpolitikával van bajom. Ez nem üzletpolitika, ezek saját maguk ellenségei.

Tinman
- 1 évet vártak arra, hogy az ebay-es kereskedők megszedjék magukat. Gyakorlatilag ők generálták nyerészkedők 100-150%-os hasznát. Reagáltak? Ja 1 év alatt.

- Azt hazudják éppen, hogy nem fogyhat ki egyetlen forgalmazó sem a SNES Miniből... akkor ebben a régióban miért is kerül 2x annyiba? Hogy azért, mert a forgalmazó borítékolja, amit mindenki más: elfogy a készlet. Ha tényleg nem fog elfogyni miért nem lép fel az anyacég a dupla ár ellen?

A választ a #293234 számú hsz első sorában találod.

Dzsini
Napi betevő nyafognivalónkat add meg nekünk ma, internet....

Totti5
Ha van az a baj, ha van de nem vesz az a baj, ha van de 1 hónappal később kapja meg az a baj, ha nincs az a baj, ha lesz megint az a baj.

Alapjaiban a Nintendo-val van "gondja", legalább is ahogy nekem átjön, de lehet tévedek... akár Mini akár Switch.

zorrobomber
Most ezzel megint mi a baj?

Tinman
Nyomorékok.

"A Nintendo úgy döntött, újraindítja a NES Classic gyártását.

A Nintendo kimondottan nagyot húzott, mikor megjelentették a NES Classic kiadását. A kultikus konzol mostani változatában 30 játékot tettek a fejlesztők és miután valóban váratlan sikert aratott (még az ázsiai cég sem készült fel ekkora érdeklődésre), így millióan maradtak gép nélkül. Közben bejelentésre került a SNES Classic Edition, mellyel kapcsolatban ma jelentette be a Nintendo, hogy szeptember 29-én, a NES Classic hibájából tanulván hatalmas tartalék készlettel indul el a gép árusítása az Egyesült Államokban.

És még jövőre is marad majd tartalék, szóval elméletileg nem fogyhat ki egyetlen forgalmazó sem a SNES Classic Edition-ból. A másik jó hír pedig a NES Classic Edition-t érinti, hiszen a siker hatására a Nintendo végül belátta, hogy nem lehetnek saját pénztárcájuk ellenségei, így 2018 nyarán ismét kapható lesz - limitált készlet erejéig - a gép. Most már csak az a kérdés, hogy a szintén hírekben szereplő N64 Classic Edition mikor mutatkozik majd be."

Én a többi licencjátékukat nem ismerem, de talán jobb is 😊 Ez tényleg korrekt. Mondjuk vicces, hogy Optimus Prime-mal vetődgetve witch time-ba kerülsz, és az is, hogy commander szinten egy alap genyával szemben is papírból hajtogatott játéknak tűnik az autobotvezér, ha a hardon terelgetett Tankonettához hasonlítom.

Az alap Platinum-mechanika valóban megvan benne, ahogy a TF-esszencia is, pluszba ugye a transzmorfálások és a lőfegyverek nagyobb szerepe, változatossága (illetve lőszerigénye) adja a frissebb ízt. Engem azért az zavart, hogy a város dögunalmas helyszín, pláne le-fel császkálni benne, és a karakterek felhúzása extrém grindot vagy jó pár végigjátszást igényel, és a fegyverek fejlesztgetése szimplán fárasztó. Simán elvertem az összes pénzem benne, úgy, hogy egyetlen extra mozdulatot sem vettem.
Totti5
Ebben a TFben benne van a Platinum esszencia ( Bayonetta, Nier-hez képest budget fejlesztés, tartalom és minden ), bár nem lett túlerőltetve a dolog, de láthatóan nem a gyors liszensz pénzcsinálás áldotzata lett ( amibe előszeretettel belement pár játékkal a Platinum... ). Ennek ellenére ha TF játék akkor nekem a két Cybertron rész az nagyon adta.

darkSectorxxx
De legalább igazságos lett volna....

Mondjuk, ezt mások is eljátszották már.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.09.13. 20:27:53

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

A Ninja Theoryval semmi bajom, bírom a játékaikat, de a megelőző játékaikban sem volt igazán jó a harcrendszer. Nem ebben jók, egyszerűen bicskanyitogató volt, hogy éppen nekik adták a franchise-nak e felvonását. Helyette egy Platinum-színvonalú DMC-nek sokkal jobban örültem volna.

Ha valakinek ez nem tetszik, az is a szíve joga. Akkor is, ha egyetértek abban, hogy sok mindenre tud menni élből a fika, de engem az új Dante akkor kezdett el taszítani, amikor a demóban megutáltatta magát velem.
Totti5
Érdekes lett volna egy DMC világában játszódó játék DMC karakterekkel egy teljesen más néven -,-

Én pont ennyiért vettem a summer sale során. Nem egy Bayonetta, elég rövid is, de egynek jó móka volt (a Bayonetta és a Vanquish után muszáj volt még egy Platinum-játéknak nekiugrani egyhuzamban 😊, és ugye ahol csak tud, a rajzfilm szinkronhangjait vonultatja fel a rajongók kedvéért, a látvány is azt követi. Mondjuk a Bayonetta és a Vanquish lement hardon, ezt meg a tutorial boss miatt újrakezdtem inkább közepes szinten 😊

Az ittenieket ismerve, aki nem rajongója a műfajnak és/vagy a Transformersnek, ennyiért csak fenntartásokkal tudnám ajánlani, de Activision, így sokkal olcsóbb egyhamar aligha lesz. Kérdés, hogy adott esetben joglejárat előtt elszórják-e olcsóbban, vagy drágán tűnik el a Steamről.
darkSectorxxx
Egyet értek, ezért volt nagy hiba ezzel a névvel kihozni. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Totti5
Nem kell körberajongani, de egy tök jó játék. Nem hiszem hogy mindenki ultra HC H&S player és pont az tenné tönkre az gameplayt amihez hetek, hónapok HCskedése és button smashingje kell... szóval ezt el is lehet engedni. Kellően tartalmas és mély a harcrendszere. Marad a játék egy ötletes, jól összerakott, nagyon látványos kasza, platforming stb.... A főhős a szokásos "nem ismerem, nem láttam, nem tapasztaltam" DE mert más mint eleddig, mert fiatalabb, mert akármi azt előre fikázni kell. Nem kellene, de itt is ez volt az internetes visszhang ( azért remélem hogy a többség aki nem elcseszett előíteletekkel állt hozzá 1-2 kép és tréler után többen voltak és tapasztalat után ítélkeztek! akár pozitívan akár nem ).

A Ninja Theory csak azt hozta a DMCvel amihez értenek és abba mindent beleadtak, a megbízást teljesítették a végeredményre büszkék lehetnek. DMCt nem csúfolták meg, csak más lett, mert más fejlesztette.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.09.13. 20:17:55

Steamen szinte mindent körberajonganak, ha nem kell valamiért lehúzni. Én csak annyit adok az értékelésekre, hogy ha 90% körüli, akkor sejthető, hogy jó a port és nincs mögötte lehúzós modell. A játékot tekintve garanciát nem látok benne, ráadásul PC-n a vásárlók jó része frissen állt neki a szériának, más elvárásokkal

Egyébként a hardcore rajongókat megosztja, mert butítás a széria legnagyobb becsben tartott részeihez képest, és sokan az új Dantét sem tudták megemészteni. Nekem demó alapján messze nem jött be annyira, mint a többi próbált rész vagy a Bayonetta, de ha ettől elvonatkoztatok, a számomra - nem változtatás, hanem a végeredmény miatt - taszító főhősön túl nem tűnt rossznak, csak túl jónak sem.

Mellesleg annak idején nem hozta a várt eladásokat, mert az ázsiai piacon nem kapkodtak úgy utána, mint a korábbi részek után. A Capcom magyarázkodott is azzal, hogy az outsourcing kihatott a játék minőségére.
Instavétel lesz itt is, de én Sethhez hasonlóan platináztam. Szóval ajánlom 😊
Shep
Uplay supportnak csak 3 hétig tartott válaszolni egy feltett kérdésre, azóta már azt is elfelejtettem ,hogy írtam nekik 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Scooter
Moto Racer 4!!!
3Error
<#nyes>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Hamar leárazták, tehát szar. Ugorjunk mert ugyanoda lyukadtok ki megint mint pár napja. 😊

Why so serious?

Voltan
Már látom magam előtt, mit fog erre válaszolni 😄

Scooter
Van még egy Microids-es, steam-es Moto Racer 4-em! Elvileg még működnie kell.
Akinek kell az jelentkezhet érte!
IMYke2.0.0.0
Nem kötekszem, csak jelzem, hogy kis i betű 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Köszi, de I2k-tól már megkaptam..
<#eljen>
Voltan
Én a Tier 2-ben lévő pakkot valószínűleg megveszem pár napon belül, a Resi 4 már megvan, szívesen odaadom.
Írj rám légyszi PÜ-t, hogy el ne felejtsem.

IMYke2.0.0.0
Köszi az infót <#eljen>
Beaktiváltam magamnak a játékot - a patchet akkor beszerzem.

grebber
Szokták mondani: Kinek amennyit érnek....

Next PC upgrade: 2022