Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Skypack
Ha akarsz játszani vele, megveszed, nem értem a problémád. Nekem semmi bajom a microsoft store-al, jobban szeretem én is a játékaimat steamen tárolni, de ez van. Az ára egyébként meg mindig ennyi volt a forzáknak és végülis ez egy XONE-s kulcs is egyben, nem adhatják olcsóbban, csak azért mert PC. Örüljünk egyáltalán, hogy kivan adva PC-re is és legalább nem egy gagyi konzolportként. Tény, hogy ha steamre kerülne többet eladnának, de aki nagyon játszani akar vele szerintem ígyis-úgyis megveszi.

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

grebber
Nekem már megoldodott ma már érdekes le engedte tölteni..Letoltam a 3 pályát és töröltem. Jóféle optimalizálás perfekt és jól is néz ki..kár hogy nem akarják eladni pc-re<#eplus2>

Next PC upgrade: 2022

darkSectorxxx
Eggyel lejebb amit írtam. Lehet egyedi probléma, nem mondom hogy a rendszer hibája, csak nem látom a hibát, hogy hol a hiba....

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Biztos nálam van akkor a hiba, nem tudom, de mi? 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

zorrobomber

Dzsini
De az interneten mindenki™ ért a multimillió dolláros cégek üzletpolitikájához (is).

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

zorrobomber
Ubisoft meg Microsoft nem igazán egy kategória

grebber
Mert neki nincs rá szüksége ő az olcsósággal és az ingyen cumokkal + az originnel ami toronymagasan jobb mint a M$ $tore valaha lesz megnyeri az embereket... Nézzed meg az az UBI-t azoknak is ott a saját bolt mégis mindent kitolnak steam-re mert nagyon jól tudják hogy senkinek a store-ja nem veszi fel a versenyt a steam-el és ők nem hülyék sőt nem a saját zsebük ellensége...
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.09.20. 12:15:38

Voltan
Kemény lesz ez az október...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Totti5
A jó fej EA miért nem adja ki steamon a játékait?

Józan paraszti ésszel és bármiféle fikahadjárat nélkül is mindenkinek világos és mindenki tisztában van azzal, hogy egy nagyobb évtizedes múlttal rendelkező PC nagy részét magában foglaló storeból több fogy mint egy nemrég megalkotottból. Ez szerintem mindenkinek triviális. Ha ez EA kiadná a Fifa 18at steamra akkor valszeg több menne el belőle mint az originsből.

Nem értem hogy nekem miért kellene bosszút forralni és csak azért sem megvenni. Ha játszani akarom megveszem, tök mindegy hol van. Ha meg nem akarom, akkor nyilván nem. Ha nem veszem, akkor nem akarom játszani, akármilyen magasztos ideológiát építek fel köré.
Ha az m úgy látja hogy nem éri meg

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

jarlaxxe

GotY esélyes...

Scooter
Mi az, hogy a "tartalomszerverek nem érhetőek el"?
Scooter
Nem tudja valaki miért nem indul ez steam-en a Killing Floor 2? No Download Source.
Melyiket kell feltenni hozzá, mert van egy pár? Esetleg a letöltési régiót kell módosítani? 99%-nál megállt a letöltés.
zorrobomber
Szerintem nem rossz, bár nyilván az igazi az lenne ha nem lenne meg a Mordor.

Atisz
Egy Of Orcs And Men-t (és bármi mást a All Stars 9 Bundle-ből kivéve a Gray Matter-t) cserélnék egy Never Alone Arctic Collection-re.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

grebber
Dehogy mindenki......M$ pl nem hajd a max profitra ez 100%

SZÁMOK NÉLKÜL is bármiben fogadok hogy a M$ játékokat amik jöttek pc-re Gear of War 4 , Forza H3, most ez a FM7 sokkal többen vennék steam-re mint az a store-ban valaha is meg fogják venni....
Te tarthatsz egy terméket magas áron meg lehet bármennyire is jó 100% hogy rengetegen vannak is és lesznek is akik csak azért sem vesznek ott semmit.... De nyilvánvaló, hogy amíg nem mernek számokat közölni ez sosem derül ki....pedig elég sok steam vs ms store cuccos van már... Elég szép égés lenne ez a lista a M$-ra nézve.....

Totti5
Minden cég ugyan annyira hajt a maximális profitra a legkisebb, leghatékonyabb befektetéssel.

Mindenki.

Voltan
Mordor, Oxenfree megvan. De hogy b*ssza meg, pont a legnagyobb tier-ből érdekelne az a két cím, de nem biztos, hogy azokért adok ennyit... 😞

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

grebber
MS-nak is van ilyen Access szarsága ez nem mentesíti őket a féreg titulus alól... 765x nagyobb cég mint az EA de látszólag leírhatatlan módon pénzéhesebb görények IS.
Ez nem hobbi kérlek , ez a közvetlen valóság..ami ellen a M$ nem fog tenni semmit. Ő elvan így hogy a pc-sek szarozzák nekik ez jó .
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.09.20. 09:23:01

Totti5
Azt hogy az origin access-t ( már ha használod ) van PCre nagyban köszönhető az MSnek akik tárt karokkal engedték a rendszert bemutatkozni és támogatni és tesztelni... nem mintha bármit is számítana az MS rugdosásban ha valakinek ez a hobbija.

Seth
Tévedés. Ugyanolyan sunnyogó stílusban is végig lehet vinni , no kill-el.

PSN ID.: Beegabor

grebber
Igen igen. Szerencsére vannak akiknek célja ,hogy megszerettessék magukat és újabb vásárlókat szerezzenek....nos a M$ ebbe a csoportba soha nem fog beleesni. <#eljen>

Totti5
Igazi jótét lelkek!

TBTPumpa
Ennek a megvásárlásában tudna valaki segíteni?

Elsőként az idő problémás (mire hazaérek lejár az akció és jelenleg nincs nálam a bankkártyám), másrészt csekkolnom is kellene, hogy van-e ennyi pénz a bankkártyámon.

Köszönöm előre is!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

grebber
Emberi (nagyon olcsó) árakat ad nekünk + miután arcpirító módon megszedték magukat az aktuális "csúcs" termékükből freebe dobálják satöbbi.... Pedig az EA nem ad el Xboxot nem kereskedik plusszban pc-s redszerrel stb....
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.09.20. 08:52:04

Totti5
EA hogy viselkedik?

grebber
M$ miatt szerintem én soha nem fogok eljutni a megvételig...Majd ha min EA vagy a többi nagy kiadó módjára fog viselkedni talán akkor. De mind tudjuk ez nem fog bekövetkezni sohasem.

Totti5
Az ultimate verziók amiben fél évnyi autó kontent + VIP kontent a játék élettartama alatt. Na de ez a pár autó minek kell egy nem megszállottnak? 700 van alapból... ha ez sem elég akkor tök mindegy.

Horizon 3-at ha eddig nem vetted akkor nyugodtan várhatsz rá amíg le lesz árazva, most nem kell teljes áron megvenni, az day1 kellett volna. Biztosan lesz az ünnepek alatt leárazás.

Tinman
A DIM témát kezdetektől fogva levettem a hangszóró viszont be van kapcsolva. Párom állítja, hogy néha onnan is jön a hang, de nekem még nem tűnt fel :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Dishonored 2. A Prey azért akkor is csak egy lövölde még ha erősen a jobbikból is.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Hmmm... ez nem jutott eszembe, pedig kb. 1 méterre van tőlem a Power Bankom... ilyen kis napelemes megoldás is van rajta. Nem rossz ötlet. Thx!

Jelenleg úgy használom, hogy USB hosszabbító kábel + a controller saját kábel + Sony teló töltője. Az, hogy a gépről tölteném az nekem elképzelhetetlen, mert 4-4.5 méterre van a helyiség másik végében a konzol.

grebber
28900 (ez nálam 30 ezer bármilyen szögből nézem) FM 7
A Horizon 3 meg alap áron meg 40k mert ultimate en kívül kell az Expansion pakk is...

"ha kevés a helyed, akkor arról miért az MS tehet? csinálj neki." Ha te meg nem tudsz olvasni és értelmezni arról meg nem én tehetek..Ott van feketén fehéren leszedtem a Forza Horizion 3 demóját próbaképpen ami kb csontra ugyanakkora ,és érdekes az nem rinyált hogy nem férne fel a 60GB-os üres helyre..... Gané az egész...

Totti5
Akkor NÁLAD valami nagyon nem jó...

Totti5
Ráböktem hogy letöltés, odakérem a Cre maxon 30 megával jött le. Semmi hókuszpókusz nincs ebben ( ha kevés a helyed, akkor arról miért az MS tehet? csinálj neki.... )

Nem kell kiadni 30-40 ezret, mert nem annyi.

HeadHunter86
Hasonló stílus hasonló árazással, ti mégis melyik választanátok, szerintetek melyik lett a jobb játék?
Dishonored 2 vs. Prey

ZsZso
Ugyan az OFFban ott van, de itt nem láttam és ezt a topikot valószínűleg többen olvassák, így több emberhez is jut el az infó ha itt is szerepel.

Steam Inventory Helper -t izibe kapcsoljátok ki, szedjétek le, tapossátok meg és utána égessétek el.

Sztori dióhéjban:
Kezdődött ezzel, majd a dev szólt, hogy visszacsinál mindent majd fél napra rá törölte (ezt) a posztot és utána kitette ezt. Azaz szerinte az teljesen rendben van, hogy minden meglátogatott URLt, klikkelést, stb. -t küldözget felé egy szerverre az addonja, mert ez olyan mint a Google Analytics vagy mint egy cookie.
Utoljára szerkesztette: ZsZso, 2017.09.20. 07:44:50

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

grebber
Ott volt a letöltés már tegnap este is ,de nálam azóta is csak 17MB-ig jut és kb már a 4. fajta hibaüzit kapom. Hol azt hogy kevés a tárhely nézzem meg ,hol meg mást de a hibakód alapján nem jöttem rá mi a rák a baja... Próbaképpen leszedtem a Horizon 3 demóját azt csont nélkül leszedte..
Ennyire fasza ez a M$ $tore egy rohadt demót nem tudnak felrakni a szarjukba rendesen...és akkor adjak ki 30-40 ezreket a játékaiért...várhatják ezt a csodát örökké<#levele>

Dzsini
rövidmadzag powerbankkal? rettentő hülyén néz(het) ki, de legalább eltávolodhatsz a konzoltól, és azon rajta lehet a teljes játékidő alatt, és nem a konzolból téped ki, ha jön egy hirtelen mozdulat...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

darkSectorxxx
PC-n nincs PC-re letöltés opció...😄
Csak konzolra tudom leszedni a WIN10 Store-ból!

Epic Fail....ez volt a Gears 4 demo-nál is. 😄

Meg lent írja hogy a WIN10-em nem a legfrissebb változat, EZ IS VICCES mivel megnéztem manuálisan és nincs ÚJ frissítés semmi!
Naprakész a rendszer mégis azt jelzi hogy frissítsem.
LOÁL.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.09.20. 01:37:31

darkSectorxxx
Érdekesség:

Mivel egyre többen rendelkeztek, vagy fogtok PS accounttal. Ha nem akkor csinálj. 😄
Van ez a program, ami semmi egyéb, csak egy üzenetküldő, semmi felesleges szar.

PS Messages

Hát mondanom sem kell, marha egyszerű.
Ha valakit érdekel, itt egészen egyszerű egymást elérni telefonon, engem legalábbis elértek, nem kell egyéb elérhetőséget megadnom, ezt szoktam sokszor használni (ha valaki nem komálja a Viber/face üzenő cucckat)

csak pl engem felvesz valaki azt annyi, már lehet is gépelni
mi a nevem? "darkSectorUS"....mit kell tenned?
Beírni, jobbra a keresőbe....(fasza kis profilnézegetős oldal)
TÁDÁM

Ez vagyok én.
Ezt a profilt kell felvennetek a progiban telefonon vagy weben belépe.

és ha írtok a telefonon azonnal értesítést kapok, vagy kap bárki....
Csak ha valaki nem ismerné, sokkal egyszerűbb módja az írogatásnak, mint kontrollerrel akár.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.09.19. 22:54:55

Seth
Igen, rémes ezekben az aksi. A led fényerejét állítsd be Dim-re, meg a speakert kapcsold ki. Nem mértem még le, de valamicskét segít ( úgy fél órát 😄)

PSN ID.: Beegabor

Tinman
Bizony. Ha 50+ játékot nem toltam le vele X-en, akkor egyet sem. Milyen akksival? Újratölthető Energizer-rel. A mai napig mennek, mostanában wireless egérbe szoktam bepattintani. Töltővel együtt volt vagy kemény 2.700 Ft a 2 db. akksi.

Madzag? Én is meg lennék lőve így hirtelen, hogy azt hogyan is kéne tölteni, mert semmi ilyesmim nincs. Valami play&charge akármi van, de hogy annak ki a célcsoportja az számomra rejtély.

Tinman
Papíron az, de teljesen száni az X360 controllerhez képest.

Letoltam hétvégén a Knack 1-et, az egy kb. 9-10 órás játék. 2x töltöttem ezt a nyomorék hulladékot. A 2. feltöltés szombaton volt, vasárnap kb. csak 2 órám volt már hátra az 1. részből, teljes töltöttséggel kezdtem. Végigvittem. Elkezdtem a 2. részt, 2 fejezetet csináltam meg, az erős túlzással 1.5 óra. Ma folytattam, de már az elején közölte, hogy gyenge az akksi és kb. 40 perc után már tolhattam is ISMÉT madzagra.

Milyen madzagra? Hát arra a rövid szarra, amit garantáltan hosszabbítanod kell. Annyira igénytelen, hogy arra szavak nincsenek. Világít az a szerencsétlen nekem kéken, sárgán, pirosan, de minek? Kit érdekel? Játszani akarok, nem a gagyi ledes vackot nézegetni, ami csak egy plusz energiazabáló.

Túlzás nélkül állítom, hogy a gametime 40%-ban madzagon vagyok, ami tekintve, hogy eddig KETTŐ PS4-es játékot toltam csak végig, rohadt gáz. Abs. nem lehet mondani, hogy mert megzabáltam az akksit a sok használattal. Ez ilyen. Igénytelen.

darkSectorxxx
Hol volt szerencséd játszani? 😊

Update!:
Nem szóltam este kipróbálom én is PC és X1. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.09.19. 21:46:19

Totti5
Forza Motorsport 7!

Végre játszhatom a dedikált Forza Motorsport Fanatec kormányommal az aktuális Forza játékot, mindezt patent mód. Hovatovább a nagy álmom miszerint legyen kormány nélküli belső nézet is teljesült.

Nagyon! kellemes a cucc, de mivel E3 demo, láttam minden másodpercét már ezelőtt is, és ez tényleg csak egy instant 2 körös demó.

ThankU MS! Play Anywhere<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

darkSectorxxx
Háde egy ilyen kis fosért? Már vehetek lassan egy PS4-et is használtan.

Az Oxenfree is jóféle.
IMYke2.0.0.0
"Ha lemerül madzagolsz..."

Ja, csak ez a gáz? Én imádom, hogyha egy periféria vezetékes.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Pedig tényleg gyenge lett.
A Mordor jó játék, tény - de egyedül az nem viszi el a hátán.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
Ha lemerül madzagolsz...

Xbox : lemerül elem / akksi csere. Évek óta nem láttam madzagot hozzá. Nem kell.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.09.19. 20:58:52