Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Next PC upgrade: 2022
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.09.20. 12:15:38
Józan paraszti ésszel és bármiféle fikahadjárat nélkül is mindenkinek világos és mindenki tisztában van azzal, hogy egy nagyobb évtizedes múlttal rendelkező PC nagy részét magában foglaló storeból több fogy mint egy nemrég megalkotottból. Ez szerintem mindenkinek triviális. Ha ez EA kiadná a Fifa 18at steamra akkor valszeg több menne el belőle mint az originsből.
Nem értem hogy nekem miért kellene bosszút forralni és csak azért sem megvenni. Ha játszani akarom megveszem, tök mindegy hol van. Ha meg nem akarom, akkor nyilván nem. Ha nem veszem, akkor nem akarom játszani, akármilyen magasztos ideológiát építek fel köré.
Ha az m úgy látja hogy nem éri meg
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Melyiket kell feltenni hozzá, mert van egy pár? Esetleg a letöltési régiót kell módosítani? 99%-nál megállt a letöltés.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
SZÁMOK NÉLKÜL is bármiben fogadok hogy a M$ játékokat amik jöttek pc-re Gear of War 4 , Forza H3, most ez a FM7 sokkal többen vennék steam-re mint az a store-ban valaha is meg fogják venni....
Te tarthatsz egy terméket magas áron meg lehet bármennyire is jó 100% hogy rengetegen vannak is és lesznek is akik csak azért sem vesznek ott semmit.... De nyilvánvaló, hogy amíg nem mernek számokat közölni ez sosem derül ki....pedig elég sok steam vs ms store cuccos van már... Elég szép égés lenne ez a lista a M$-ra nézve.....
Mindenki.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ez nem hobbi kérlek , ez a közvetlen valóság..ami ellen a M$ nem fog tenni semmit. Ő elvan így hogy a pc-sek szarozzák nekik ez jó .
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.09.20. 09:23:01
Elsőként az idő problémás (mire hazaérek lejár az akció és jelenleg nincs nálam a bankkártyám), másrészt csekkolnom is kellene, hogy van-e ennyi pénz a bankkártyámon.
Köszönöm előre is!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.09.20. 08:52:04
Horizon 3-at ha eddig nem vetted akkor nyugodtan várhatsz rá amíg le lesz árazva, most nem kell teljes áron megvenni, az day1 kellett volna. Biztosan lesz az ünnepek alatt leárazás.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Jelenleg úgy használom, hogy USB hosszabbító kábel + a controller saját kábel + Sony teló töltője. Az, hogy a gépről tölteném az nekem elképzelhetetlen, mert 4-4.5 méterre van a helyiség másik végében a konzol.
A Horizon 3 meg alap áron meg 40k mert ultimate en kívül kell az Expansion pakk is...
"ha kevés a helyed, akkor arról miért az MS tehet? csinálj neki." Ha te meg nem tudsz olvasni és értelmezni arról meg nem én tehetek..Ott van feketén fehéren leszedtem a Forza Horizion 3 demóját próbaképpen ami kb csontra ugyanakkora ,és érdekes az nem rinyált hogy nem férne fel a 60GB-os üres helyre..... Gané az egész...
Nem kell kiadni 30-40 ezret, mert nem annyi.
Dishonored 2 vs. Prey
Steam Inventory Helper -t izibe kapcsoljátok ki, szedjétek le, tapossátok meg és utána égessétek el.
Sztori dióhéjban:
Kezdődött ezzel, majd a dev szólt, hogy visszacsinál mindent majd fél napra rá törölte (ezt) a posztot és utána kitette ezt. Azaz szerinte az teljesen rendben van, hogy minden meglátogatott URLt, klikkelést, stb. -t küldözget felé egy szerverre az addonja, mert ez olyan mint a Google Analytics vagy mint egy cookie.
Utoljára szerkesztette: ZsZso, 2017.09.20. 07:44:50
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Ennyire fasza ez a M$ $tore egy rohadt demót nem tudnak felrakni a szarjukba rendesen...és akkor adjak ki 30-40 ezreket a játékaiért...várhatják ezt a csodát örökké<#levele>#levele>
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Csak konzolra tudom leszedni a WIN10 Store-ból!
Epic Fail....ez volt a Gears 4 demo-nál is. 😄
Meg lent írja hogy a WIN10-em nem a legfrissebb változat, EZ IS VICCES mivel megnéztem manuálisan és nincs ÚJ frissítés semmi!
Naprakész a rendszer mégis azt jelzi hogy frissítsem.
LOÁL.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.09.20. 01:37:31
Mivel egyre többen rendelkeztek, vagy fogtok PS accounttal. Ha nem akkor csinálj. 😄
Van ez a program, ami semmi egyéb, csak egy üzenetküldő, semmi felesleges szar.
PS Messages
Hát mondanom sem kell, marha egyszerű.
Ha valakit érdekel, itt egészen egyszerű egymást elérni telefonon, engem legalábbis elértek, nem kell egyéb elérhetőséget megadnom, ezt szoktam sokszor használni (ha valaki nem komálja a Viber/face üzenő cucckat)
csak pl engem felvesz valaki azt annyi, már lehet is gépelni
mi a nevem? "darkSectorUS"....mit kell tenned?
Beírni, jobbra a keresőbe....(fasza kis profilnézegetős oldal)
TÁDÁM
Ez vagyok én.
Ezt a profilt kell felvennetek a progiban telefonon vagy weben belépe.
és ha írtok a telefonon azonnal értesítést kapok, vagy kap bárki....
Csak ha valaki nem ismerné, sokkal egyszerűbb módja az írogatásnak, mint kontrollerrel akár.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.09.19. 22:54:55
PSN ID.: Beegabor
Madzag? Én is meg lennék lőve így hirtelen, hogy azt hogyan is kéne tölteni, mert semmi ilyesmim nincs. Valami play&charge akármi van, de hogy annak ki a célcsoportja az számomra rejtély.
Letoltam hétvégén a Knack 1-et, az egy kb. 9-10 órás játék. 2x töltöttem ezt a nyomorék hulladékot. A 2. feltöltés szombaton volt, vasárnap kb. csak 2 órám volt már hátra az 1. részből, teljes töltöttséggel kezdtem. Végigvittem. Elkezdtem a 2. részt, 2 fejezetet csináltam meg, az erős túlzással 1.5 óra. Ma folytattam, de már az elején közölte, hogy gyenge az akksi és kb. 40 perc után már tolhattam is ISMÉT madzagra.
Milyen madzagra? Hát arra a rövid szarra, amit garantáltan hosszabbítanod kell. Annyira igénytelen, hogy arra szavak nincsenek. Világít az a szerencsétlen nekem kéken, sárgán, pirosan, de minek? Kit érdekel? Játszani akarok, nem a gagyi ledes vackot nézegetni, ami csak egy plusz energiazabáló.
Túlzás nélkül állítom, hogy a gametime 40%-ban madzagon vagyok, ami tekintve, hogy eddig KETTŐ PS4-es játékot toltam csak végig, rohadt gáz. Abs. nem lehet mondani, hogy mert megzabáltam az akksit a sok használattal. Ez ilyen. Igénytelen.
Update!:
Nem szóltam este kipróbálom én is PC és X1. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.09.19. 21:46:19
Végre játszhatom a dedikált Forza Motorsport Fanatec kormányommal az aktuális Forza játékot, mindezt patent mód. Hovatovább a nagy álmom miszerint legyen kormány nélküli belső nézet is teljesült.
Nagyon! kellemes a cucc, de mivel E3 demo, láttam minden másodpercét már ezelőtt is, és ez tényleg csak egy instant 2 körös demó.
ThankU MS! Play Anywhere<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Ja, csak ez a gáz? Én imádom, hogyha egy periféria vezetékes.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A Mordor jó játék, tény - de egyedül az nem viszi el a hátán.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.