Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mindenféle vitagerjesztési indok nélkül: Te azzal nem közösítesz ki másokat, hogy betegnek titulálod őket amiért ők másképp vásárolnak mint te? Te ezzel nem próbálod meg az ő látásmódját valamiféle negatív tulajdonságként megbélyegezni? Te nem akarsz mindenkit aki 0 day vásárol vagy többet ad ki a játékért mint te valamiféle módon lenézni a "szűk látókörűségéért"?

És gyakorlatilag ezzel a mentalitással nem pontosan megfelelsz annak a trendnek amit amit te problémázásként említesz ebben a hozzászólásban is? Csak te az egyik oldalról közelíted meg, a másik meg a másik oldalról, de ugyanúgy nem értitek meg egymás mentalitását?

Mindezek alapján meg az a rossz hírem, hogy pont ugyanolyan vagy mint bárki más, akár én is. :-) Sajnálom, de közénk tartozol. :-)
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.09.20. 18:54:59

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

darkSectorxxx
A türelmetlen jelzőt adom, legalábbis én biztos hogy ha Pre-order-ezek van bennem türelmetlenség, sokszor este fent maradok nézem a visszaszámlálást. 😄

Az hogy beteg lenne valaki? Így nem adom, "mert egy játék annyit ér mindig, amennyire a játékos tartja", vagyis ha éppen úgy van akkor 100 ezret is érhet valami. 😊
Én mindkét oldalt élem egyszerre, a türelmetlen pre-order-es oldalamat és a fukar, várakozós, sale-s oldalamat is....megférnek együtt egy testben. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Abban igazad van, hogy senki nem ismer annyira hogy tudja mit érzel, hogyan élsz stb, csak az itteni dolgokból következtet mindenki.
Ennyire nem ismerjük egymást, velem is előfordul, hogy olyanokat kapok, amiről fingom sincs hogy jutott másnak eszébe. 😄

A többi ember nem kell hogy érdekeljen, sőtt én is olyan vagyok, hogy szarok a trendekre, mi jó, mi nem, azt veszem ami érdekel, azzal játszom ami érdekel, annyit, amennyihez kedvem van.
Csak mivel nem ismerek senkit, nem ítélkezem senki felett, ezért én általánosságban beszélek.... 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Dzsini
"olyan nincs hogy nem dolgozol egy melóhelyen" - akkor még nem láttál állami munkahelyeket 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Neked is ugyanazt tudom mondani, mint Zorronak. Annyira fölöslegesen próbálsz neki bármit elmagyarázni, más érvet felvonultatni, más irányból megvilágítani dolgot. Ő kitalál valamit és az szerinte úgy van. Mondhatsz bármit.

Szerinte aki 0 day vásárol türelmetlen, a pénze ellensége és ez alapján aki így tesz az egy beteg ember. Innentől kezdve meg nem fogsz tudni neki olyat írni amitől megváltozna az álláspontja. A téma állandó újragerjesztése meg totál értelmetlen innentől kezdve.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
"mert mindenki amit csinál azzal semmi probléma" WHAT? Ahogy én élek mások képtelenek felfogni , szóval csak proboblémáznak ezen. Ha valaki nem a saját klonjuk már a kiközösités megy mert ez trendi...

"Én mindig általánosan igyekszem látni a dolgokat. 😊 " Ezzel van a baj... kit érdekel a többi ember? A saját magam utját járom nem akarok senkihez semmihez tartozni utánozni ,követni ,trendeknek megfelelni ....az van amit én akarok és amit én döntök..

Next PC upgrade: 2022

darkSectorxxx
Ha egy szobában munkahelyen ülsz napi 8 órát, akkor a te melód az üldögélés, és vagy szellemi munka,a figyelés....olyan nincs hogy nem dolgozol egy melóhelyen.
Vagy ha ezt annak tekinted, akkor kicsit sarkítva vehetjük így...akkor lenne jó ha otthon feküdnél és úgy jönne a fizetés.
De értem mit akartál ezzel mondani. 😄

darkSectorxxx
De nem mondta senki, csak azt mondtam, hogy magyarul teljesen felesleges a vita, mert mindenki amit csinál azzal semmi probléma, mindaddig, míg nem hozzátok közös nevezőre. 😄

Nem probléma az amit mondasz, csak azt mondom, hogy a türelmetlenséggel sincsen probléma, nem értelmetlen a teljes ár sem, annak pontosan megvan az iparban a szerepe, annélkül rosszabb időket élnénk, íyg is szar már, ettől jobb úgysem lesz, max szinten tartani lehet ami van.

Vagyis mindenkinek igaza van abban amit csinál, de szemben állítani nem lehet a 2 dolgot...Szerintem, nem rólad beszélek, hanem általánosságban szoktam beszélni, hiszen nem rólad vagy rólam van szó, hanem én globálisan tekintek a témára.
Most az egy dolog, hogy ha ti egymást veszitek alapul...Én mindig általánosan igyekszem látni a dolgokat. 😊

zorrobomber
Azért fizetnek, hogy itt meresszem a seggem az irodában. Értsd: bent kell ülnöm 8 órát akkor is ha nincs munka. Korábban akkor jöttem/mentem amikor akartam, csak legyen megcsinálva a dolgom. Szerződés szerint ez még mindig így van, de "biztonsági" okokból van belépőkapu ami méri mennyit vagy bent. Otthonról dolgozás szintén meg lett nyirbálva, éljen a 21. század. Ja és az a pletyka járja, hogy igazából nem belépőkaput akarnak, hanem valami még szigorúbbat, pl. számítógép monitorozás.

Annyira fölöslegesen vitázol vele egyébként. Leírja amit szeretne és kész. Ha meglátásom van maximális kultúuráltság megtartása mellett hozzászólok, de ennyihez próbálom magam tartani.

Mi élünk és költünk a hobbinkra ahogy gondoljuk, ő meg ahogy gondolja. Nem fog megváltozni kár nekifogni a megtérítési kísérletének. :-)

Ha meg olyat ír ami nem tetszik tényleg csak átugrani tudjuk. Így nyugodtabb mindenki...Én meg főleg :-).

darkSectorxxx
Ja értem, hogy nem órabérben.
akkor viszont rosszul fogalmazott, mert a MUNKÁÉRT fizetik, csak nem ÓRABÉRBE, nem mindegy.... 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.09.20. 18:38:34

grebber
De engem mit érdekeljen te hogyan vásárolsz? Vagy azt várod kövesselek mert te azt mondtad?
", hiszen a pre-order-ből készül folytatás, nem az 1-2 ezres akciós játékárakból. 😊" erről is volt már szó ..ja de igen ,ma még nem kértétek hogy írjam le... Ha nem jelenne meg semmi innentől nem érdekelne. Tudod 1066 game not played...életem végéig + 5 másik embernek 30 évre elég van már. De mivel ingyenre hajtok minden tekintetben így nyilván lesz még több is.

"de az a 2 AAA játék lehet akár 22 AAA játék is." De jó volna lenne 2 helyett 22 új amivel ugyanúgy nem játszanék <#nyes>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.09.20. 18:39:09

Te dolgod, de az a 2 AAA játék lehet akár 22 AAA játék is. Nem csesztetlek vele. Ha nem érdekel hát nem érdekel :-).

Dzsini
De az elvégzett munka mennyiségéért fizetnek, nem a munkahelyen eltöltött órákért.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

darkSectorxxx
Az nem munka? vagyis nem munka által termelsz teljesítményt? 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.09.20. 18:37:35

Dzsini
Lásd: teljesítménybér 😊

darkSectorxxx
Ha nem a munkádért fizetnek, akkor szerezz nekem is egy helyet, jövök! 😄

zorrobomber
Nekem is olyan fasza munkahelyem van hogy nincs jobb dolgom (ja de, van, csak a munkáltatóm kitalálta hogy nem a munkámért fizet).
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.09.20. 18:35:18

darkSectorxxx
Azt adom, hogy a türelmetlenségért fizetni kell....én ha fizetek a pre-order miatt, akkor azt vállalom, ha nem és kivárom még olcsóbb lesz, azt is vállalom, nálam mindkettőre van példa, ez is, meg az is, de egyikkel sincsen baj, hiszen a pre-order-ből készül folytatás, nem az 1-2 ezres akciós játékárakból. 😊

Ha valaki egy általa kedvelt játékból szeretne még, akkor kénytelen a fejlesztőknek tejelni, ez valahol természetes is...akinek meg nem tejelek, az nem baj, de akkor nem is fújok, ha bezárnak és nem adnak ki több játékot. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.09.20. 18:34:58

Dzsini
Mégis nekiszaladsz legalább egyszer hetente 😊

zorrobomber
Erről beszélek persze, de innen is látszik hogy tök mindegy mit írsz neki, sehol nem írtam hogy én 0day veszem a GTA-t. Csak a lehetőségről beszéltem. Hagyjuk az egészet mert sehova nem fut ki megint. Az ember aki jól keres, és nem költ semmire. End of story.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.09.20. 18:31:03

zorrobomber
Azt ugye tudod, hogy ezek amiket leírsz nem érvek, hanem csak a saját agymenéseid?

grebber
"Nemhogy befektetnéd az el nem költött walletet. Lehet azt ott is fialtatni. Sok ingyen steam walletből csak még több ingyen steam walletet lehet csinálni ha ügyes vagy"

Ott is csak gyűlik a pénz sosem költöm el így nem is járok utána hogy lehetne növelni 😊

"A sok kicsi persze igaz, de azt meg másképp is össze lehet rakni steamen is. " Nem ismerek más modot...nem is érdekel. Ha csak 5-6 év alatt hozok össze 2 AAA ra kártyazseton amikor már 10-10 euro az a két AAA már megérte...

Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.09.20. 18:25:15

Ez így oké, csak Zorro mondjuk meg se említette a mit mennyiért veszel témát. Ő csak annyit írt, hogy azért a max 1-2 euróért nem éri meg a kártyákkal foglalkozni. Legalábbis én így értelmeztem.

A sok kicsi persze igaz, de azt meg másképp is össze lehet rakni steamen is.

Atisz
Ez rossz hír, mert nemsokára tervezem én is elkezdeni :/

A Never Alone-os tréd lezajlott, köszönöm.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Hát az a játékonként max 1-2 euró engem marhára nem motivál (én azt az "ingyen" 150 eurót hidd el, hogy máshogy de ugyanúgy előteremtem :-)). De megértem akit igen. Engem Ubis játékoknál csak a dupla drm zavar, ami önmagában se nagy dolog csak valószínű számomra probléma.

Nemhogy befektetnéd az el nem költött walletet. Lehet azt ott is fialtatni. Sok ingyen steam walletből csak még több ingyen steam walletet lehet csinálni ha ügyes vagy.

grebber
Nem munka nekem ez. Játszom az akár ezer éve megvett játékaimmal. Maximum ez csak nektek munka...meg mondjuk fétis is ,hogy mindezt azonnal akarjátok minél drágábban <#eplus2>

"Nem, nem számít, hogy ingyen kapod a szarokat, mert az ingyen szarral "játszás" helyett dolgozhatnál, és mondjuk egy túlórázós hét után ki tudnád csengetni a GTA5 0day árát."

Jaj ,jaj hol voltál ,amikor 567 ezredszerre is leírtam már.... HA kitudom hozni ingyenre a létező összes megvett játékomat (márpedig kitudom) akkor ha multibilliárdos lennék se fizetnék 0 day valamiért.... Erről beszéltem,fellőttem ezt ehhez tartom magam ezen soha semmi okból nem fogok változtatni. Elég sok pénzemet forgatja a bank elég nekik nem akarok többet adni oda így nem túlórázom...+ a gyárban ez nem is így működik hogy találomra szólok hogy hé túlóráznék és lehet... de mint mondtam nem szorulok rá..
Értem én ,hogy nektek azonnal kell teljes áron, de jó lenne végre felfogni ,hogy én hogy akarom. Mindig bedobjátok a már kurva unalmas vagyok kártyát de 567 ezredszerre sem tudjátok felfogni és vagy megérteni.

Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.09.20. 18:16:01

zorrobomber
Mennyi idő alatt esik ki az a 4*0.01 euro? Mennyi az órabéred a gyárban? Garantálom hogy óriási bukta neked ilyen szarokkal játszani, de hiába mondom, mert képtelen vagy ilyen egyszerű összefüggéseket felfogni (de azért még egyszer megpróbálom elmagyarázni). Nem, nem számít, hogy ingyen kapod a szarokat, mert az ingyen szarral "játszás" helyett dolgozhatnál, és mondjuk egy túlórázós hét után ki tudnád csengetni a GTA5 0day árát.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.09.20. 17:49:18

grebber
Értem. Te így látod.

Én (és még rettentő sok százezer/millió ember)meg úgy hogy uplayen soha a büdös életbe nem fogok a játékaimból semmit visszakapna szóval attól hogy lesz 1560 uplay játékom még nem lesz ingyen GTA5-öm... nos steamen igen ,sőt több is mert ott a kártyák mokolásából "dől" a della...ezzel nehéz bárkinek is versenyezni....
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.09.20. 17:31:58

Hát igen ez egy meglehetősen érdekes kijelentés volt részéről....

MerlinW
"'M$ pl nem hajd a max profitra ez 100%"

Hah. Hahah. Hahaaahahahahahahahahaha!!!<#idiota> Lehetünk-e ennél is naivabbak, kéremszépen?😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.09.20. 16:35:21

[merlinw.org]

'M$ pl nem hajd a max profitra ez 100%" Egy Bill Gates-el a háta mögött ezt egy másodpercig se hidd el. Lehet nem a játékeladásból várják a bevételt, de hogy bevételt várnak az tuti.

Az a baj, hogy te megint magadból indulsz ki amikor azt mondod, hogy nem veszik meg az MS Store-os cuccokat. Innen is sokan vettek ott már játékot. Forzák például rendelkeznek akkora vonzerővel, hogy megveszik a pc-sek is még MS store-ra is. Persze aki tényleg szeretne vele játszani és nem 5 év múlva +1 sornak kell neki, amikor már a grafika is és esetleg a játékmenet is fullra elavult. Szerintem aki pc-s Gears of Wars-ozni akart az ugyanúgy megtette ezt és megtette az is aki Recore-ozni akart. Megfogja tenni az is, hogy vásárol, aki State of Decay 2-zni akar majd és még sok már exluzív játék esetében is.

Eddig nem igazán tört meg a Store exluzív játékok tendenciája. Jött a Quantum Break és jött a Dead Rising 4 Steamre és kb ennyi. Minden más maradt a Store-on....Ebből a Dead Rising 4 kb megbukott (60 000 eladott példány van most steamen belőle...Előző részekből 6-700 000 db-ok találtak gazdára ). 660 000 db talált gazdára összplatform szerte ebből 60 000-t steamen adtak el. Összes eladás 10 %-a....Nem túl jó kilátásokkal kecsegtet ez a szám a jövőbeli MS Store-os játékok steamre kiadása szempontjából.

Én azt érzem egyébként az MS store-al kapcsolatban ugyanolyan ellenállás van most, mint annó az Origin-el, Ubishoppal vagy akár a Steammel kapcsolatban is. Egy ideig morogtunk, bosszankodtunk, aztán megszoktuk. A rendszer kiépült, jöttek a leárazások, aztán az alternatív megoldások mindhárom rendszer esetében.

Tinman
Csak ti! <#banplz>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zorrobomber
Nekem a Driver SF totál meg volt kavarodva legutóbb, játszhatatlan a Steam-es példány. Egyébként nekem 8, csak működjön. Apropó, kipróbáltam hétvégén a Division-t, hát, nem baj hogy eddig vártam vele. Jól néz ki de pont olyan sótlan szar mint amire gondoltam már launchkor. A 30 év az csak 30 év <#crazya>
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.09.20. 16:19:21

Nekem pl. eszem ágamban sincs 2 drm-el ellátott játékot venni, mikor vehetem egy DRM-el is. Így én az Ubis játékot csak és kizárólag Uplay-re veszem. Ha az Uplay meg megdöglik akkor ugyanúgy steamen se fogod tudni játszani a játékot. Az meg halálom, hogy ha steamen akarok uplay-es játékkal játszani akkor meg kell nyitnom a steamet is és az uplay-t is.

Uplay-es meg általában amúgy is olcsóbb.

IMYke2.0.0.0
"Ja, és nem idlemastereztem soha."

//Férfiasan megvallom: amíg lehetséges volt a STEAM kártyák értékesítése és cseréje okostelefon + app nélkül: nálam futott kártyakiszedő program.
Hozzá kell tenni viszont, hogy még a korlátozás (app) bevezetése előtt felhagytam vele, mert érdektelenné vált számomra az egész --- a 0,01-0,07 eurós maszatolás nem izgatott fel.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Voltan
Valahol betegek vagyunk 😄😄😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

zorrobomber
705 Games owned
2,689h Hours on record
7.1h Average playtime
328 Games not played
47% Games not played

Adatok innen

Ja, és nem idlemastereztem soha.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.09.20. 15:55:31

IMYke2.0.0.0
966 Games owned
7,904 Hours on record
18.9 Average playtime
547 Games not played
57% Games not played

//Szerk - bár szerintem az sem másodlagos, hogy mennyi játékot veséztem / maxoltam ki (voltak köztük ultra könnyen, és akadtak baromi nehezen öcsimaxolhatók):
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.09.20. 15:55:17

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Games owned: 1,691
Games not played: 63% <#rinya>

Scooter
<#eljen> Én meg most távolítottam el a Nosgoth-ot. Sose játszottam vele, de már nem is fogok, mivel a servereket régen lelőtték. 1x volt valami akció, akkor ingyen behúztam valahonnan. Viszont nem figyeltem, hogy full multi, amit nem szeretek, csak a témája fogott meg.
Voltan
Gratula! 😊

Én még nagyon messze vagyok ettől, de már így is ég a pofám, valahányszor új játékot veszek 😄 De hát a hörcsög erős, sajnos 😊

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

MerlinW
Steam "Játékok 1,000" 😊

[merlinw.org]

zorrobomber
<#eljen>

Scooter
Back to Bed ingyenes steam-en! Talán érdekel valakit!
grebber
"Soha nem mond hogy soha. Majd az idő eldönti Ez így van a kiadók 90%ánál a maradék 10-ben az akitiviziós blizárd van... MS soha nem lesz bent abban a 80-ban.. De én leszek az első és legboldogabb ha megélem (ugysem fogom)

Totti5
Az egy dolog hogy nem érdekel de a piac azon az elven működik jelenleg, amit figyelmen kívül hagyni nem lehet, akármilyen preferenciái vannak valakinek.

Soha nem mond hogy soha. Majd az idő eldönti, senki sem jövőbelátó orákulum.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

grebber
99.99%-ban magamról beszélek.. (lehet vagyunk többen is akik szeretnek várni és olcsón vásárolni) tehát nekem jöhetsz a 0day árakkal kicsit sem érdekel...Engem az érdekel amit évek óta látok pc-n. Korábban leírtam nem fogom még 1x.MS soha nem lesz ilyen...bármennyire is szeretnéd.

"Tudom, neked azonnal kell hugyér" Nagyon rosszul tudod...én nem vagyok ilyen beteg nekem most kell emberke...

Totti5
Jaja, baromi olcsó az EA, pont ugyan annyiért adja mindenki 60 dollár és afelett kiadásoktól függően.

S mi lesz ha egyszer a jövőben a game pass PCre is lesz? meg ugyan olyan akciók mint Xboxon. Mert ott van minden, de nyilván megvan háttér is, a tartalom amiből lehet. Win 10 store még nincs ezen a szinten.

Most építkeznek, kiadókat kell odacsábítani, play anywhere opciót maxra tolni és évek múlva meglátni mekkora store tartalom lesz amiből lehet gazdálkodni.

Tudom, neked azonnal kell hugyér, de max nem használod addig.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.09.20. 13:49:16

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Miért nem itt veszed?
- 54% OFF
- 22,99 dollár = ~5900 Ft

A BundleStar-os: 23,49 euro = ~7250 Ft