Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
"Nem tudja valamelyikőtök, hogy a Sony a PS4-hez mikor készül kiadni wireless controllert?"

De hisz azt pakolnak a konzol mellé. Vagy nem?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Nem tudja valamelyikőtök, hogy a Sony a PS4-hez mikor készül kiadni wireless controllert?

Day1 venném eskü!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Scooter
Tudom azért írtam. Az előző adagnál is ez volt.
Akkor feltételezem Te előbb rendelted.
Pedig abszolút semmi közöm a Konzolok Szervizéhez, 3 másik helyen is előrendeltem közvetlenül utána,de egyik sem írt még semmit.

"Everything that happens, happens for a reason"

Tinman
Köszönöm. Akkor ezt most inkább nem is kommentálom.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Június 26. 19:55-kor jött a levél az előrendelésről

Tinman
Levelezésedben visszanéznéd a kedvemért, hogy pontosan mikor rendelted meg?

Előre is köszönöm!

@Scooter, darkSectorxxx: Igen, Magyarhonban rápakoltak egy bruttó 100%-ot

Totti5
Jut belőle, ha nem day1 akkor utána. Előrendelők ki lesznek szolgálva.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

grebber
Nem értem a hüledezést magyarba ennyibe fáj. Kint 80$ feltéve ha jut belőle...
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.09.19. 20:18:16

Next PC upgrade: 2022

darkSectorxxx
43500? What? 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

zorrobomber
Na akkor meg is nézem, lehet hogy jó.

grebber
Humble új bundle megint gyenge lett <#levele>

Scooter
A duplája?
Én ezt kaptam a Konzolok Szervizétől (ugyanúgy, előrendeltem anno amint megjelent):

Kedves Előrendelőnk!

Látjuk, hogy előrendelted tőlünk a Super Nintendo Classic Edition retro konzolt, bizalmadat ezúttal is köszönjük!

Bizonyára tudod, hogy a termék igen limitált darabszámban érkezik hazánkba, azonban jó hírünk van: a rendelések érkezése sorrendje alapján, Te azon kevesek (és szerencsések) egyike vagy, akik már első körben tulajdonosai lehetnek egy SNES Mini konzolnak, melynek fogyasztói ára 43 490 forint.
Utoljára szerkesztette: 062020, 2017.09.19. 19:47:05

Scooter
Tinman
+ #293543-ra is: Ez bizony így van.

Tinman
Hihetetlen, hogy régen mennyire tudtak játékot készíteni ^^

Nem túlzok, amikor azt mondom, hogy az elmúlt HÚSZ évben, többször is nagy elánnal estem neki a Heroes of Might & Magic II. részének. (Az 1. részt n+1x, az 5. részt 1x toltam le, a többivel is sokat játszottam, de soha nem végig.)

Nem titkoltan, ha van egy pici üresjárat a cégben, akkor szoktam benne haladgatni. Nem gyorsan, jól átgondolva.

A Roland-féle kampányban elég könnyen eljutottam az utolsó fejezetig, ahol viszont rendre lepattantam. Na de ez a lepattanás a falról nem ám azt jelenti, hogy akkor visszatöltöm ez eggyel korábbi játékállást és huss, már át is reppenek az akadályon! Nem. Ez azt jelenti, hogy erősen tanácsos újra nulláról kezdeni azt a fránya pályát, mert ami el van ott szabva, az már valójában az alapoktól el van szabva és ez nyilván csak az én hibám és ez így is van jól.

Viszont ennek esek újra és újra áldozatául.

Igen. Tudom, van egy módszer, amivel pár kör alatt ott vagy a final battle színhelyén és nyertél. Az csalás. Ilyet én nem teszek még akkor sem, ha KETTŐ évtizede nem tudom letérdeltetni ezt a játékot. De már érzem :-D

Látom, hogy nem is egyszer olyan súlya van 1-1 aprónak tűnő döntésednek, hogy az valami egészen elképesztő konzekvenciákkal jár! És ez lenyűgöző!!! Pár hét alatt egy egyszerű döntés, hogy te most upgradeled a Cloud Castle-t vagy sem, az eldöntheti a játék sorsát, de egyetlen nyomorék bánya is! Mert ha adott héten nincs ott pont annyi nyersanyag, akkor könnyen lehet, hogy lecsap az A.I., mint a legyet. Néha 1-1 varázslatnak is bődületesen nagy szerep jut, pedig csak egy dispel magic és akkor még a hősök által random feldobott képességek fontosságáról nem is beszélek, pedig az is perdöntő!

Most egy olyan helyzetben vagyok, hogy 4 db. várat sikerült egész jól stabilizálnom, de az a mocsok gerilla taktika amibe az ellenfél kezdett, azért az kőkemény. Főleg amikor a brutál erős hősöket végre lenyomod, marad 2 nyomorék egysége és öregem feladja, seperc alatt újraalkotja fingból-húgyból a seregét és lemorzsolgat folyamatosan.

Csodálatos játék. Zseniális darab. Maximálisan él rá: A minőség örök.

Mindez nem lenne, ha a Nindeno nem lenne irgalmatlan nagy pöcs. Az egész tőlük indul.
3Error
Szvsz, 200-ból, már 180 el volt adva "fű" alatt, ismerősöknek... Szemét népség.

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Tinman
Ha megállapodok veled valamivel, majd azt mondod a cél előtt közvetlenül, hogy bocs mégse, azt így élem meg.

zorrobomber
A valagba rúgás picit rosszabb mint amikor nem történik semmi.

Tinman
Ebben az ügyben szidok én már mindenkit, akinek köze van a termékhez. Nagyon undorító ez az egész, amit idehaza művelnek velünk.

#293535: Könnyen lehet, nem ez lenne az első eset.

#293536: Oks, de azért ez hardver basszus és most nem jöhet Totti azzal, hogy időben kellett volna lépni! Aznap, pár órán belül 4 helyen rendeltem meg. Most ez a 4. hely ahol valagba rúgnak...

Inkább a Nintendót szidd, hogy szándékosan limitált példányszámban gyártják, az meg melegágya az ügyeskedőknek akik lecsapnak rá és eladják kétszeres áron.
Scooter
Oddworld: Abe's Oddysee ingyen van a GOG-on 2 napig! Legfelül, amikor bejön az oldal.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2017.09.19. 15:33:38
TBTPumpa
Oh. Nálam is sok ilyen volt Limited/Collector's kiadású játékoknál. A webshopba felkerült, elő is rendeltem, aztán, amikor a tényleges rendelés történt volna, jött a szöveg, hogy elfogyott, túl későn rendelted, bezzeg vérpista42 2 nappal a megjelenés előtt rendelte elő, neki még jutott a csodával határos módon. Pofára megy ez.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.09.19. 15:31:34

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Prince23
Mert előbb a Youtuber celebeknek adják. Ilyen mocskosok itthon a forgalmazók, persze van pár kivétel 😊

Tinman
Retkek. Konkrétan AZNAP rendeltem elő, amikor lehetett!!!

Kedves Előrendelőnk!

Látjuk, hogy előrendelted tőlünk a Super Nintendo Classic Edition retro konzolt, bizalmadat ezúttal is köszönjük!

Bizonyára tudod, hogy a 43 490 forintos áron kapható SNES Mini konzol igen limitált darabszámban érkezik hazánkba, és a megrendelések sorrendje szerint úgy látjuk, hogy az első adagnál még nem tudunk Téged kiszolgálni - aggodalomra azonban semmi ok, ugyanis a Nintendo hivatalos forgalmazója több körben fog minket a készülékkel ellátni, a következő szállítmányból Neked is tudunk egy példányt biztosítani. A beérkezéssel kapcsolatban természetesen ismét jelzünk majd feléd!

Kérjük, hogy amennyiben módosítanál rendeléseden, úgy azt mindenképp jelezd nekünk szokásos csatornáinkon - válaszlevélben, telefonon, Facebook-on vagy chat felületünkön!

További kellemes napot kívánunk

zorrobomber
Tény hogy nem volt rossz a BiA, de kétlem hogy anyagilag bejött annyira mint az említett cuccok, így meg kb. esélytelen visszahozni.

2 db Watch Dog rész volt eddig. A Far Cry-oknál meg pont a setting ami elég rugalmas, más kérdés hogy a formulát WW2be nehezebb lenne beágyazni, de nem lehetetlen, lásd pl. Saboteur. Persze ehhez némi rugalmasság is kéne de az meg nem úgy tűnik hogy van. Az új részre és a Primal-ra alacsony áron kíváncsi vagyok. Bundle-ből meg a 4et is csekkolnám.

Amúgy nem értem miért van WW hangulat? Nem a 90es években vagyunk már, hogy mindenki klónokat gyártson. Jött 2 WW1 cucc, stratégia mindig volt kb., de van most Vietnam-os friss FPS is. Ja meg robotos, meg Wolfenstein, meg űrhajós alienes is.

Ha valami divat van, akkor a crafting survival elem behozás, de aki ragaszkodik a formulához(CoD márpedig nyilván ragaszkodik), az nem nyúl ilyenhez.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.09.19. 13:13:01

grebber
Ha az uborkaszoftnak lenne esze simán visszahozná mert most WW I-II hangulat van...,de inkább Wacs dogdz 45 meg farc Cry 76 kell amitől lassan már hánynak az emberek annyira unalmas.

RatBaG
kár, hogy egy rakás szar lesz, egy brothers in arms-t inkább megnéznék mostani grafikával.

Per Aspera Ad Inferi.

Tinman
Látom ez a Long Dark jó nagy putri lett... talán majd javítják, mert van benne lehetőség, de jelenlegi formájában ez viccnek is rossz.

grebber
Tudom , xbox 360-on megvan az összes része 😊

Voltan
Anno nálam nagyot ütött. Persze könnyen lehet, hogy mára már ez igen megkopott. De pl. nekem ez volt az első cover shooter tps, amit láttam, a GoW is csak később jött számomra. Mindenesetre kíváncsi leszek rá.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

TBTPumpa
Jó, de te úgysem fogod megvenni (ezen az áron). <#hehe>

És nem ez lenne az első magyar felirattal rendelkező Forza játék a történelem során.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.09.19. 09:37:40

Tinman
Velem lehet a baj.

Toltam én is kb. a feléig, aztán belealudtam, eluntam, uninstall.

Voltan
Huhú, látom, jön a Rogue Trooper Redux! Na, ez jó hír, az eredetit nagyon szerettem anno, szerintem a mai napig az egyik legjobb, leghangulatosabb TPS. Várós lesz a ráncfelvarrós is nagyon.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

grebber
A store résznél a leírás magyar <#eplus2>

Honosítás: angol nyelvű játék
Sehol nem írnak magyart és kb nyakunkon a megjelenés.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.09.19. 09:04:52

TBTPumpa
Forza Motorsport 7 demó/teljes változat adatlap

Támogatott nyelv
English (United States)
English (United Kingdom)
Español (México)
Nederlands (Nederland)
Čeština (Česká Republika)
Magyar (Magyarország)
...

Csak nem lesz magyar felirat?

MerlinW
Ne hagyd ki, ezer év után végre egy jó fps.

[merlinw.org]

MerlinW
Én HDD-re telepítettem és semmi problémám nem volt vele.

[merlinw.org]

Dzsini
GOG Big Deal Sale - sok minden jól leárazva

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

benőmenő
Pc-n az idtech 5 és 6 az külön állatfaj.
Aki megmondja nekem a tuti receptet a tripla pufferelt vsynchez a Doomban az tőlem megkapja az istenkirálycsászári címet.
Ugyanis sem a 270x-en sem pedig a 1060-on nem tudtam elérni semmilyen api alatt.
grebber
Ezért gyönyörű ez a pc ipar...Te azt mondod jó a másik 765 hogy nem.
Ezért nehéz az optimalizáció pláne ha még nem is fogalkoznak vele akkor meg főleg. Az hogy teszem azt 2000 tesztgépen hibátlan valami 1% garancia nincs arra hogy a többszázmilliós user tábor gépein ugyanúgy hibátlan lesz...Lásd a legominozusabb Batman AK-ot...valakinek megjelenéskor is jó volt valakiknél a mai napig vannak dolgok... aztán hogy ez már csak urban legend és menő fikázni azt sose tudjuk meg.

3Error
Nekem még anno wrz korában sem volt gondom a RAGE-el. Megolvastam, hogy, mit, merre és futott rendesen. <#hehe>
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2017.09.18. 15:04:10

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

zorrobomber
Game of Thrones - A Telltale Games Series Steam Key GLOBAL - 2.39 EUR

darkSectorxxx
<#papakacsint>

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

HeadHunter86
Szereztem PS3 kontrollert, most már nyugodtan tudok játszani a Beyond Two Souls-szal, meg a többivel ahova rángatózós kontroller kell 😊

Tinman
Fogalmam sincs mi a topikbeli megítélése a Knack-nek, de én most keményen felvállalom, coming out:

+ végy egy üstöt és szórd bele a Kameo + Crash Bandicoot + God of War címeket és a végeredmény egész közel lesz ahhoz amit Knack-nek hívnak.
+ modern, dinamikus, sodró lendületes
+ csak még ezt a részt megcsinálom... oh... na meg ezt... na jó meg ezt, de utána kilépek... ez már tényleg az utolsó
+ szemnek egész pofás küllem és színvilág (Egy kiddie fantasy világhoz ez a színvilág abs. dukál, ezt tessék elfogadni és ne megvénült fejjel morgolódni.)
+ normal fokozaton igazán tökös kihívás! Sokszor úgy one-hitelnek, mint a huzat!
+ egész sokféle enemy
+ jópofa boss harcok
+ a játék stílusához remekül passzoló zenék
+ ez egy egész változatos platformer, jól látszik a beleölt munka
+ van egy különleges stílusa, ami sokakat taszíthat, de ez nem a játék hibája, mert a Knack leginkább az ifjabb korosztálynak szól és őket nagyon is jól képes megszólítani!

- fosfrém. Pro-n is fosfrém. Akkor is fosfrém, ha az elején a high framerate-ed választod. Nemtom' a Sony mit ért high frame alatt, de úgy tűnik nem azt amit én. Nem azt mondom, hogy mindig 50 alatt kolbászol, de meglepően gyakran.
- nagyjából a 10. fejezet körülre kezd elfáradni és az önismétlése kezdi felfedni, hogy miért zseniális egy Heart of Darkness és miért nem az a Knack.
- Ha 1x letolod erősen meglepne, hogy még 1x le akard tolni. Mert miért tennéd? Azért, hogy extra kristályokat, felszereléseket szerezz? Ugyan már.
- lineáris, de mivel a célcsoport nem a 38 éves gamerek, ezért ez ebben az esetben részemről bocsánatos bűn.
- túltolt mennyiségű átvezető. 3 perc harc. Átvezető. 2 perc harc. Átvezető. 4 perc harc. Átvezető. Ha 50 átvezető nincs a játékban akkor egy sem!
- biztos én vagyon béna, de nekem valamiért csak chapter mentés volt. Ha chapteren belül léptem ki mondjuk egy átvezető után, majd gép kikapcs, gép bekapcs, akkor kezdhettem előröl az adott chaptert/fejezetet.
- ezek a kényszeresen beletett timetrial, aréna módok valójában nem érnek semmit.
- ezt a feka szinkront én újragondoltam volna
- Knack karakterének kidolgozottsága konvergál a zérushoz

Összességében a Knack egy jól sikerült exclu, de NEM minden korosztálynak! Aki nem képes újra 12 éves csillogó szemű kisfiú/kislány lenni, az felejtse el! Nekem sikerült: 7.5/10 és szinte végig élvezettel játszottam vele.

Jöhet a 2. rész :-)

Gyanítom, hogy a sokkal erősebb gép oldotta meg a gondot.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.