Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.09.21. 18:34:32
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Amúgy az NR az melyik oldal?
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.09.21. 14:52:21
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Amugy elmondom hol nem eleg a 2 ora egy refundhoz: TBS-eknel.
2 ora alatt sokszor nincs ralatasod meg az alapveto mechanikara sem nemhogy az esetleges bravurokra. Pl viszonylag sok videot neztem a Thea-rol es bar tetszett a kartyazos harc resze elegge elbizonytalanitott. Sokaig nem szeretem nezni a let's play-eket ilyen esetben hisz magad elol lovod le a felfedezes elmenyet vagy a tanulasi gorbe elmenyet. Aztan nemreg meguntam a vacilalast (es h sosem kap 50%nal nagyobbat) igy behuztam es azt kell mondjam bamulatosan fasza kis cucc. (Ezt tudom ajanlani Tinman ha mar a Planar Conquest-et nem tudtam)
Vhol egy rpg elemekkel kevert tarsasjatek es egy klasszikus strategia kozott van de jo ertelemben. De amig ezt kitapasztalja az ember az joval tobb mint ket ora.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Andule, 2017.09.21. 14:12:28
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Egyik haverom volt az igazi hard core arc. Ő 386 SX-en vitte végig a Doom 2-t, ott azért az utolsó Icon of Sin pályán meglehetett a stabil 3-4 FPS-e 😄 De végigvitte, még csak nem is csalt.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ez viszont már azért nem a játék, vagy a készítő hibája.
Next PC upgrade: 2022
Ugyanakkor persze az sem szűrné az ilyen kreténeket.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.09.21. 11:02:37
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ezt fejtsd ki mert érdekel (no offense).
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Na nem mintha ne lenne mit játszani.
Szerk: Jah, harmadik. RDR 2-t is erre az évre ígérték. 😊
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.09.20. 23:50:11
Eddig lehetett látni, hogy a negatív értékelések mikor érkeztek, ugyanis ott a rivjúk mellett a dátum. Amikor alig 1 héten belül sorba görgeted le a negatív értékeléseket, akkor világosan látható, hogy mikor kezdett el negatívot kapni az adott játék. Beleolvasva 1-2 rivjúba, pedig rögtön kiderül mi a gond.
Mihelyst a saját szarjuk (Dota 2) is érintett lett az ügyben, azonnal lépéseket tettek. Brutális károkat okoz a játékiparnak a Steam és ezt csak nagyon kevesen hajlandóak belátni. (Hint: Soha, semmilyen téren nem szerencsés az, ha monopólium van. Már pedig a Steam-nek érdemi kihívója nem nagyon akad.)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Szeptember 22-től 25-ig Xbox One-on, PS4-en és PC-n is ingyenesen játszható lesz az Overwatch. Ez azt jeleneti, hogy a teljes felhozatalt elérhetjük, vagyis mind a 25 hőst és a 16 pályát.
Ahogy az lenni szokott, ha később úgy döntünk, hogy megvesszük a játékot, akkor a kinyitott cuccaink átmentődnek a próbaverzióból."
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ha egész nap csend van, akkor is ott kell ülnöm 8:00-tól 17:00-ig. Ha van meló az rám van bízva mikor csinálom meg, de ha nem csinálom meg azért több oldalról is kapNÁM a fejmosást. Így néha azért durva túlórák is befigyelnek, de cserébe néha még egy Heroes 2-re is van idő.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.09.20. 20:30:11
A 0.01-es eladással az a bajom, hogy a Steam többet keres rajta ilyenkor, mint az eladó, amit nem fair. (0.03-as eladási árat jelent ez ugye.)
max ez a fő hobby-d, amire költesz.
Valamire kell költeni, játék, film, zene, cgi, pia, drog, kaja, család, élet bármi...ez is egy költekezési forma.
Sokfelé keveset, vagy kevés felé többet költeni? semmi különbség...mindannyian ugyan olyanok vagyunk. 😄
Ez valóban emberenként váltakozik.
Ahogy pl a filmeknél, valakinek mindegy miket és mennyit néz, én fanatikus, pl bogarászom a legutolsó szenny horrorfilmet is kóreából vagy honnét, mert nagyon érdekel.
De pl an aki kijár szurkolni focimeccsekre stb, engem meg néha ha megy a tv-ben és unatkozom, nézem, ha nem és kihaygom, az sem veszem észre.
Ez egy normális jelenség.
A gamer hobby, azon bellüli akár stílusokhoz való rajongás stb.
Ez lehet más területen is más hobby-nak köszönhetően.
Mondhatjuk kockulásnak is...az sem feltétlen jelent egy negatív dolgot, egészségesen is lehet valaki kocka...
Sokszor télleg ezért vitázunk sok dolgon, mert valakit valami jobban érdekli mint mást, és lehet valakit mert jobban érdekli feljebb emeli mint kéne, a veszélye fennáll, de ezt sajnos soha nem lehet kideríteni, mert nem létezik e területen opcionális mérce. 😊
Ezekkel érdekes modon sose szoktam befürödni, ellenbe a bundleba vett játékokkal amikböl már rengeteget kukáztam pár óra szenvedés után.
"Az elmúlás neked vallási fanatizmus???? " Valamit félrenézhettél... Az hogy te minden létező dolgot végig akarsz játszani (EZEK FUCKING SZAROS DIGIT JÁTÉKOK) mert mi lesz ha nem ...segítek nem lesz világvége így nem kéne hogy zavarjon senki.... Egyszer mindenki meghal ez ellen senki sem tehet.
Számomra érthetetlen ,hogy eggyesek milyen nonplusz ultra szintre tudnak emelni játékokat.... itt a baj forrása... Én tolom őket néha néha jó jó ,de ennyi nincs mögöttes tartalom nem érdekelnek olyan szinten ,hogy ilyenekben gondolkozzak mi lesz ha meghalok...semmi meghaltam az lesz.
Semmiféle magas ló nincs..ezt megint csak te halucinálod be. Leírt egy faszságot ami megint nem igaz rám de csak nyomatja. Én meg szépen válaszoltam.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.09.20. 19:19:28
Nekem pl személyszerint ezek kihagyhatatlan dolgok.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.09.20. 19:17:35
Úristen na most fejeztem be....Veled nem lehet értelmesen beszélni (vagy nem sikerült felfogni a leírtakat, de egy kutya).
"Halkan mondom nehogy megijesszen a tény" Na ettől a magas lóról indított pötss beszédtől nyílik ki mindig a bicska a zsebemben. Gratulálok megint hozod a formád. Befejezem veled mára az eszmecserét, mert mindjárt elküldelek melegebb éghajlatra.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Fene tudja, az biztos, hogy én is pár éve leálltam azzal hogy megvegyek olyan játékokat amikkel nem játszom, sajnos még most is néha becsúszik 2-3 cím, ami unalomba fullad, azt soha többet nem állok neki....😞 (ezt most független a témától írom, nem utalgatás akart lenni, embere válogatja mit hogyan csinál)
SQJ pedig nyugodjék békében, emlékszem még rá én is...
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.09.20. 19:13:45
Azt, hogy mi kérünk valamit, vagy én vagy bárki más az még nem parasztság. A parasztság már ok-okozat függvénye. Én már leírtam tőlem miért kaptad amit kaptál (stílus miatt semmi más miatt...soha nem bírtam ha lekezelően nyilvánulnak meg felém. Ez van nem bírom ki szó nélkül). Ne tegyél úgy mintha áldozat lennél mert nem vagy az. :-)
Ha senkinek és semminek nem akarsz megfelelni akkor ne csodálkozz ha mások se akarnak onnantól kezdve neked megfelelni (innen kezdődnek általában a viták).
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Halkan mondom nehogy megijesszen a tény: Aki nem költ semmire az nem lesz a pénzze ellensége sohasem.
"Ki tudja, hogy ha várok egy jó árra lesz-e módom még játszani az adott játékkal. Inkább én nem kockáztatok és ha megtehetem akkor és ott begyűjtöm az élményt" Na ez meg már már valami vallási fanatikusság (amiben csak jelzésképpen szintén nem hiszek és nem érdekel). Pont le**arom ha nem tudok majd letolni valamit ugyis ingyen volt akkor meg kit érdekel...
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.09.20. 19:05:07
Én SQJ mentalítás híve vagyok és leszek ha játékokról van szó. Addig játszom amíg játszhatok.
Mi is volt SQJ aláírása? Élj úgy, hogy amikor lepereg életed filmje minél több AAA játék végigjátszását vetítsék le (vagy talán valami hasonló...vagy keverem valaki más aláírásával de nincs is jelentősége).