Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scooter
Igen. Alapjáték + DLC (steam) és DRM free-ben is megkapod. Steam függetlenül.
grebber
2 kulcsot ad?

Next PC upgrade: 2022

New Order bitang jó, Old Blood az meh...Ennyiért ajándék.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Scooter
Wolfenstein Pack 8.99€! Hülye kérdés, de megér ennyit?
Not Recommended, de a lenyeg ugyanaz.
Prince23
Legalább akkor egy full átértékelt és egy sokkal megbizhatobb véleményt olvasnánk 😊
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.09.21. 18:34:32

zorrobomber
És mi van akkor ha egy játék 3 órás?

3Error
Nem ártana... Mondjuk én eleve csak kiinduló pontnak nézem, mindig utánajárok máshol is. (kicsit több "érdemleges" teszttel, review-val)

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

IMYke2.0.0.0
NR = Negative Review

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Prince23
Én még be is vezetném, hogy min. 4-5 óra után lehessen értékelni steamen.

Amúgy az NR az melyik oldal?
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.09.21. 14:52:21

IMYke2.0.0.0
<#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
Köszi a Thea ajánlást, nekem is régóta wishlist-es, de egy rossz review eltántorított a magasabb áron vásárlástól.

Detto en is csak NR review-t olvasok. Viszonylag egyszeru es gyors kiszurni/elkuloniteni a hisztit es a megalapozott kritikat. Ez utobbiban alt le van irva reszletesen h mik voltak azok a hibak amik csesztek a delikvens csoret es ezek alapjan siman el tudom donteni h en azokkal a hibakkal egyutt tudok-e elni vagy sem. (A jatek nyilvan alapbol tetszik ezert olvasok/nezek review-kat rola)

Amugy elmondom hol nem eleg a 2 ora egy refundhoz: TBS-eknel.
2 ora alatt sokszor nincs ralatasod meg az alapveto mechanikara sem nemhogy az esetleges bravurokra. Pl viszonylag sok videot neztem a Thea-rol es bar tetszett a kartyazos harc resze elegge elbizonytalanitott. Sokaig nem szeretem nezni a let's play-eket ilyen esetben hisz magad elol lovod le a felfedezes elmenyet vagy a tanulasi gorbe elmenyet. Aztan nemreg meguntam a vacilalast (es h sosem kap 50%nal nagyobbat) igy behuztam es azt kell mondjam bamulatosan fasza kis cucc. (Ezt tudom ajanlani Tinman ha mar a Planar Conquest-et nem tudtam)
Vhol egy rpg elemekkel kevert tarsasjatek es egy klasszikus strategia kozott van de jo ertelemben. De amig ezt kitapasztalja az ember az joval tobb mint ket ora.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amugy arra tud vki vmit h viszonylag sokszor mikor mobilrol lepek be es irok vmit eltunik az eterben az egesz, pedig ha visszalepek egyet a forumban latom a nickem mint a legutolso hsz gazdaja?

Utoljára szerkesztette: Andule, 2017.09.21. 14:12:28
Dzsini
iddqd nem csalás, be van építve a játékba 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Voltan
Simán 😊 A "Jaaa, hogy ez nálad így megy?" kérdést elég sokszor fel kellett tennem a hardvergeek osztálytársat meglátogatva.

Egyik haverom volt az igazi hard core arc. Ő 386 SX-en vitte végig a Doom 2-t, ott azért az utolsó Icon of Sin pályán meglehetett a stabil 3-4 FPS-e 😄 De végigvitte, még csak nem is csalt.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

zorrobomber
Hány ilyen volt gyerekkoromban... 😄 Zörgött, morgott, csattogott a gép, 10 frém meg minden bejátszott de a lényeg az volt hogy játszok a cuccal!

Voltan
Lehet, de az esetek többségében ez teljesen független a játéktól. Persze megesik, hogy valamit szarul optimalizálnak, és akkor ez mind jogos lehet az elején, de nyilván rengeteg eset van, amikor a júzer egyszerűen olyan konfigon akarja futtatni a cuccot, ami nem üti meg a mércét.
Ez viszont már azért nem a játék, vagy a készítő hibája.

grebber
PC-n a problémak 99%-a az techből fakad. Szaru fut és az ehhez tartozó dolgok. Ez meg bizony elég hamar kiderül. És aki fizetett érte nyílvan ezt is fikázza mert amíg ezt szar a több nemérdekli pl.

Én szerintem ez egy jó rendszer. Én például kapásból mindenhol a negatív kritikákat olvasom. Nagyon egyszerű kiszűrni közülük a tényleges kritikát és a hulladékot, pl.: játszott vele 1 órát és leszarozza. Ha egy terméket veszek a neten ott sem arra vagyok kíváncsi, hogy ki elégedett vele, hanem a felmerült problémák milyenek.
Voltan
Persze, eredendően emberi hiba, de annyi kontrollt a Steam is bevezethetne, hogy mittudomén, 60 perc játék alatt ne írhasson senki.
Ugyanakkor persze az sem szűrné az ilyen kreténeket.

grebber
Ezt lazán nem a steam hibájának tartom,hanem az emberi balfaszságnak,hogy létezik olyan,hogy xy azt irja jó akkor megveszem, ha olvasom xytól hogy szar akkor meg nem. Ez nem steam hiba hanem emberi döntésképtelenség. Manapság megjelenés előtt már lassan ott tartunk hogy díszdobozban adnak totál végigjátszásvideokat. Nos aki a több órányi anyagból nem tudja eldönteni jó tetszik vagy szar az meg is érdemli a nyomorát. (Nem mellesleg ott a 2 órás refund...) De megértem a rendszert fikázni a legkönnyebb
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.09.21. 11:02:37

Totti5
Miért nem tudják az emberek a rendszereket rendesen használni? sosem fogom megértei, amikor birkák vagyunk... teljesen feleslegesen, csak a játékos társakkal baszunk ki és hobbinkkal.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Voltan
Szerintem arra gondolt, hogy bárki írhat ott kritikát, mindenféle előfeltétel nélkül. Nincs pl. időkorlát, hogy minimum 2-3 órát játszanod kell a játékkal mielőtt kritikát írsz, semmi ilyesmi. Így aztán sokan, akik mondjuk feldühödnek azon, hogy az otthoni bedrótozott krumplin nem indul el a Doom, meg a Resident Evil 7, vagy akár más, saját hibából is származható probléma miatt nem megy megfelelően, az már tolja is a negatív kritikát, úgy, hogy annak semmi, vagy igen kevés köze van magához a játék minőségéhez.

"Brutális károkat okoz a játékiparnak a Steam"

Ezt fejtsd ki mert érdekel (no offense).
darkSectorxxx
Fasza....idén nem kell már vennem semmit ha a Vampyr jövőre jön csak....<#eljen>

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Immár a második játék, amit idén vártam és jövőre lett elhalasztva. Vampyr november helyett valamikor jövő tavasszal jön.
Na nem mintha ne lenne mit játszani.

Szerk: Jah, harmadik. RDR 2-t is erre az évre ígérték. 😊
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.09.20. 23:50:11
IMYke2.0.0.0
Teljes mértékben egyetértünk.

Tinman
Valve megoldás: Fingás az orkánba.

Eddig lehetett látni, hogy a negatív értékelések mikor érkeztek, ugyanis ott a rivjúk mellett a dátum. Amikor alig 1 héten belül sorba görgeted le a negatív értékeléseket, akkor világosan látható, hogy mikor kezdett el negatívot kapni az adott játék. Beleolvasva 1-2 rivjúba, pedig rögtön kiderül mi a gond.

Mihelyst a saját szarjuk (Dota 2) is érintett lett az ügyben, azonnal lépéseket tettek. Brutális károkat okoz a játékiparnak a Steam és ezt csak nagyon kevesen hajlandóak belátni. (Hint: Soha, semmilyen téren nem szerencsés az, ha monopólium van. Már pedig a Steam-nek érdemi kihívója nem nagyon akad.)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

darkSectorxxx
<#eljen>

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
"A hétvégén ingyenes az Overwatch

Szeptember 22-től 25-ig Xbox One-on, PS4-en és PC-n is ingyenesen játszható lesz az Overwatch. Ez azt jeleneti, hogy a teljes felhozatalt elérhetjük, vagyis mind a 25 hőst és a 16 pályát.

Ahogy az lenni szokott, ha később úgy döntünk, hogy megvesszük a játékot, akkor a kinyitott cuccaink átmentődnek a próbaverzióból."

Scooter
Oké, itthon semmi gond nincs a Killing Floor 2-vel. Biztos a munkahelyi gépet nem szerette. Ahogy írja is az steam, hogy az integrált szutykokat nem támogatja. Bár nem tudom, hogy a telepítésnek mi köze hozzá, de lehet, hogy a végén telepítette volna a VGA-hoz való cuccokat és mivel nem talált normális videókártyát így nem ment tovább.
Tinman
SQJ (nyugodjék békében) azért mondjuk ki egy kicsit magának is generálta a problémát. Sok kaja, nulla mozgás, rengeteg meló, sok gaming, kevés alvás és eleve nem is optimális egészséggel indult és azon csak rontott az életmódjával. Sokat. Mikor kapcsolt már gyak. késő volt. Érezni lehetett a beszélgetéseink során, hogy már kicsit be is volt parázva. Pedig bőven időben szóltam neki, hogy vagy beleáll az egészséges életmódba és ezerkettővel tolja, vagy nagyobb zűrbe keveri magát. Végtelenül sajnálom. Remek ember volt.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Na igen... én közben kimegyek egy céghez, ott hálózatozok, meg az összes többi IT szarság és mire visszamegyek az irodába kipotyogtak a kártyák :-)

Tinman
Dettó hasonló a munkám.

Ha egész nap csend van, akkor is ott kell ülnöm 8:00-tól 17:00-ig. Ha van meló az rám van bízva mikor csinálom meg, de ha nem csinálom meg azért több oldalról is kapNÁM a fejmosást. Így néha azért durva túlórák is befigyelnek, de cserébe néha még egy Heroes 2-re is van idő.

zorrobomber
Oké, de te kifarmolod, grebber meg játszik a játékokkal, utána meg fikázza őket. Ez számomra munka (lenne).
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.09.20. 20:30:11

Tinman
Nem értek hozzá, de mióta ez a kártyás putri van, azóta 0 "munkával" 400 euro felett hozott. Nem egy láda business, de a semmiért nem rossz. Igaz én soha nem adok el 0.01-ért kártyát. Ha kell kivárom, míg 0.02-t nem keresek rajta :-D

A 0.01-es eladással az a bajom, hogy a Steam többet keres rajta ilyenkor, mint az eladó, amit nem fair. (0.03-as eladási árat jelent ez ugye.)

darkSectorxxx
Bármennyit veszel nem betegség.
max ez a fő hobby-d, amire költesz.
Valamire kell költeni, játék, film, zene, cgi, pia, drog, kaja, család, élet bármi...ez is egy költekezési forma.

Sokfelé keveset, vagy kevés felé többet költeni? semmi különbség...mindannyian ugyan olyanok vagyunk. 😄

darkSectorxxx
Az így van, hogy van akinek fontosak bizonyos játékok, van akinek nem fontos , hanem egyformán bizonyos mértékben igényli őket.
Ez valóban emberenként váltakozik.

Ahogy pl a filmeknél, valakinek mindegy miket és mennyit néz, én fanatikus, pl bogarászom a legutolsó szenny horrorfilmet is kóreából vagy honnét, mert nagyon érdekel.
De pl an aki kijár szurkolni focimeccsekre stb, engem meg néha ha megy a tv-ben és unatkozom, nézem, ha nem és kihaygom, az sem veszem észre.

Ez egy normális jelenség.
A gamer hobby, azon bellüli akár stílusokhoz való rajongás stb.

Ez lehet más területen is más hobby-nak köszönhetően.
Mondhatjuk kockulásnak is...az sem feltétlen jelent egy negatív dolgot, egészségesen is lehet valaki kocka...
Sokszor télleg ezért vitázunk sok dolgon, mert valakit valami jobban érdekli mint mást, és lehet valakit mert jobban érdekli feljebb emeli mint kéne, a veszélye fennáll, de ezt sajnos soha nem lehet kideríteni, mert nem létezik e területen opcionális mérce. 😊

jarlaxxe
Én se tartom beteg dolognak, hogy évente veszek 2-3 játékot teljes áron, böven belefér a büdzsébe.
Ezekkel érdekes modon sose szoktam befürödni, ellenbe a bundleba vett játékokkal amikböl már rengeteget kukáztam pár óra szenvedés után.

grebber
"Ha nem érdekelne elengednéd a füled mellett." Jaja iskolákban is milyen jól jött hogy a kuss volt meg a tűrés... látták, hogy ezt lehet basztatni mert nem zavarja toljuk nagyobb kreténbe ellene... Biztos nem fogom szó nélkül hagyni.

"Az elmúlás neked vallási fanatizmus???? " Valamit félrenézhettél... Az hogy te minden létező dolgot végig akarsz játszani (EZEK FUCKING SZAROS DIGIT JÁTÉKOK) mert mi lesz ha nem ...segítek nem lesz világvége így nem kéne hogy zavarjon senki.... Egyszer mindenki meghal ez ellen senki sem tehet.
Számomra érthetetlen ,hogy eggyesek milyen nonplusz ultra szintre tudnak emelni játékokat.... itt a baj forrása... Én tolom őket néha néha jó jó ,de ennyi nincs mögöttes tartalom nem érdekelnek olyan szinten ,hogy ilyenekben gondolkozzak mi lesz ha meghalok...semmi meghaltam az lesz.

Semmiféle magas ló nincs..ezt megint csak te halucinálod be. Leírt egy faszságot ami megint nem igaz rám de csak nyomatja. Én meg szépen válaszoltam.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.09.20. 19:19:28

darkSectorxxx
Egy biztos, ha jön egy The Last of Us, vagy God of War, vagy Uncharted, nincs az az Isten, hogy kihagyjam, inkább akkor spórolok valami más hobby-mon.
Nekem pl személyszerint ezek kihagyhatatlan dolgok.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.09.20. 19:17:35

"Na ez meg már már valami vallási fanatikusság" Az elmúlás neked vallási fanatizmus???? SQJ is vallási fanatizmusból távozott egy jobb világba???

Úristen na most fejeztem be....Veled nem lehet értelmesen beszélni (vagy nem sikerült felfogni a leírtakat, de egy kutya).

"Halkan mondom nehogy megijesszen a tény" Na ettől a magas lóról indított pötss beszédtől nyílik ki mindig a bicska a zsebemben. Gratulálok megint hozod a formád. Befejezem veled mára az eszmecserét, mert mindjárt elküldelek melegebb éghajlatra.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

darkSectorxxx
Van ebben is valami, az élet kiszámíthatatlan tud lenni.
Fene tudja, az biztos, hogy én is pár éve leálltam azzal hogy megvegyek olyan játékokat amikkel nem játszom, sajnos még most is néha becsúszik 2-3 cím, ami unalomba fullad, azt soha többet nem állok neki....😞 (ezt most független a témától írom, nem utalgatás akart lenni, embere válogatja mit hogyan csinál)

SQJ pedig nyugodjék békében, emlékszem még rá én is...
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.09.20. 19:13:45

Oké, ez így rendben van. De mióta nem basztatlak azóta is rendszeresen beírod ezt a beteg dolgot (annyira nem érdekel senki, de azért visszaszurkálsz ahol tudsz :-D, Ergó mégis érdekel). Nem tudom miért teszel úgy, mintha nem érdekelne semmi, mikor láthatóan mégis érdekel. Ha nem érdekelne elengednéd a füled mellett.

Azt, hogy mi kérünk valamit, vagy én vagy bárki más az még nem parasztság. A parasztság már ok-okozat függvénye. Én már leírtam tőlem miért kaptad amit kaptál (stílus miatt semmi más miatt...soha nem bírtam ha lekezelően nyilvánulnak meg felém. Ez van nem bírom ki szó nélkül). Ne tegyél úgy mintha áldozat lennél mert nem vagy az. :-)

Ha senkinek és semminek nem akarsz megfelelni akkor ne csodálkozz ha mások se akarnak onnantól kezdve neked megfelelni (innen kezdődnek általában a viták).

Shep
Látom megint a dimenzió ugrást próbáljátok megvalósítani 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Amikor valakit anyáznak az nyilván visszaanyáz én csupán azt adom amit kapok ennyi.... Biztos nem fogom szó nélkül hagyni..Én jobb helyzetbe vagyok mert 876 ezren írnak ellenem én meg csak lökhetem a nagyvilágba általánosan azt a parasztságot amit kapok..legalább nem kell személyreszabottan majd kiválogatjátok ami illik rátok.

Halkan mondom nehogy megijesszen a tény: Aki nem költ semmire az nem lesz a pénzze ellensége sohasem.

"Ki tudja, hogy ha várok egy jó árra lesz-e módom még játszani az adott játékkal. Inkább én nem kockáztatok és ha megtehetem akkor és ott begyűjtöm az élményt" Na ez meg már már valami vallási fanatikusság (amiben csak jelzésképpen szintén nem hiszek és nem érdekel). Pont le**arom ha nem tudok majd letolni valamit ugyis ingyen volt akkor meg kit érdekel...
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.09.20. 19:05:07

Türelmetlenség említésekor tudod ki jut eszembe mindig? Sir Quno Jedi (nyugodjon békében...)! Ki tudja, hogy ha várok egy jó árra lesz-e módom még játszani az adott játékkal. Inkább én nem kockáztatok és ha megtehetem akkor és ott begyűjtöm az élményt. Nyilván hörcsögéknél azért előfordul, hogy valami megvételre kerül és nem kerül rá sor na annak nincs értelme.

Én SQJ mentalítás híve vagyok és leszek ha játékokról van szó. Addig játszom amíg játszhatok.

Mi is volt SQJ aláírása? Élj úgy, hogy amikor lepereg életed filmje minél több AAA játék végigjátszását vetítsék le (vagy talán valami hasonló...vagy keverem valaki más aláírásával de nincs is jelentősége).

zorrobomber
Köszi, én is így látom hogy másokon számon kéri az empátiát, miközben benne egy csepp sincs. Ha bennem nem lenne empátia, akkor nem próbálnám elmagyarázni neki, hogy valójában ő is a saját pénze ellensége...