Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha saját gépem lenne hozzá, saját játékpéldánnyal, akkor elbénázgatnék vele, hogy megtapasztaljam, mennyire helytálló a rajongás.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Erre reagáltam.
//Az RDR meg nem vonz. Nem vagyok oda a westernért annyira, hogy az elkövetkező szűkös 2 hetet a PSN Now-ból arra áldozzam.
A lehető legtöbbet ki szeretném hozni DS Isti ajándékából.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Darksectornak igaza van, minden idők egyik legjobb játéka a RDR! Ha volt vlaha akár egyetlen egy olyan western film, ami megfogott, akkor garantáltan imádni fogod. A célzás nem probléma, mókásan, élvezetesen oldották meg azt is. GTA a vadnyugaton, semmi sem kötelező, de mindent lehet. Az egyetlen oka annak, hogy még megvan az Xbox 360-om, az ez a játék. Időnként előveszem, és széles a számon a vigyor minden perce alatt. ULTRA EPIC CULT AMAZING STUFF! Nagyon nagy hibát követsz el, ha kihagyod! Légyszíves higgy nekünk!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Na akkor pótoljuk a Nintendo baromságait, kezdve azzal, hogy ehhez is vehetek egy adaptert, mert MEGINT nem csomagoltak bele tápot. Nem tudom... ezért ezt tudjátok értelmezni? Nesze egy PS4, de tápot nem adok hozzá, azt vegyé', az 44k-ba nem fért beleqrvanyád. -.-
Van viszont 2 controller, persze megint csak rövid kábellel, ezúttal kb. 1.5 méterre futotta, direkt megint nem USB-s, nehogy a paréj egyszerűen tudja meghosszabbítani.
Meg lehet pótolni a Nintendo azon durva hiányosságágát, hogy elad úgy egy konzolt 21 címmel, melyek között nincs ott a Bomberman, ami kb. annyira alap Nintendo cím, mint a Mario. A nyomi Super Punch Out helyett csak azt toltam volna bele... na majd a koszorú boltból -.-
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.09.29. 21:09:13
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Biztató... (nem)
Nem sok kedvem van szórakozás (játék) közben is dolgozni.
Szóval! Ideje a világ egyik, hanem legjobb játékát kipróbálnod, személy szerint állítom, hogy a létező legjobb összeségében és még a The Last of Us-t meg mindent beleértve....
RDR-ben a kincseket, titkos ellenfeleket és elhagyatott eldugott helyszíneket fedezd fel, meg a minijátékokkal játsz, iszonyúan epic, azóta sem láttam ilyen játékot.
A hangulata végett.
Killzone sajna nececs célozni, tedd nagyon easy-re és használd sokszor a Drónt, akkor nem vészes.
Infamous-ban szerintem nem annyira kell pontosan célozni, én is ütöttem inkább az ellenfeleket.
Silent Hill Collection = PC....nem kapsz semmi extrát.
GoD of War-okat kihagyhatod ha zavar valami, de a QTE én úgy tudom nem random, hanem fix, vagyis csak be kell tanulni. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.09.29. 19:08:19
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
//PSN Now PC - Uncharted 1 - 12 óra 12 p --- 39/60 kincs --- Nehézség: ~90%-ig Normal, majd Easy
//PSN Now PC - Uncharted 2 - 10 óra 25 p --- 36/100 kincs --- Nehézség: Very Easy
//PSN Now PC - Uncharted 3 - 08 óra 37 p --- 57/100 kincs --- Nehézség: Easy
Szóval: komolyabb nehézségi szint mellett hosszabb is lett volna az utazás, nem kérdés.
A sztorivezetés, a párbeszédek, a "rendezés" remek volt. A szereplők szimpatikusak.
A legrosszabb az egészben, hogy VÉGIG úgy éreztem mindegyik rész esetében, hogy ez az egész egér és billentyűzet után kiabál. A kontrollerrel lövöldözés gyakorlatilag "megöl" valamit az emberben, aminek pedig a játékélményhez nagyon sok köze volna...
...A célzás még a legkönnyebb fokozaton is förtelmes volt (a direkt bénán lövöldöző, és bambán bámuló ellenfelek ellenére is!), pedig már a 3. részre nagyon belejöttem (úgy éreztem).
"Mi a következő? 😊"
Épp most jövök az "inFAMOUS"-ból --- első blikkre nem izgatott fel. Ja is itt béna vagyok a célzásban...
Amiket szinte biztosan kihagyok:
- "Beyond: Two Souls" és a "Heavy Rain" kimaradnak a PSx Controller hiánya miatt.
- God of Warok kimaradnak - nem akarok megőrülni és/vagy megőszülni.
- "Red Dead Redemption" - a lövöldözés miatt
Amik közül valamelyikre talán ránézek, ha lesz rá idő és mód:
- "The Last of Us"-hoz lehet, hogy még visszatérek
- "Killzone: Shadow Fall"-ra lehet ránézek --- bár nem fűzök túl sok reményt a kontrolleres FPS-ezéshez...
- "Catherine"
- "Ni No Kuni"
- "Silent Hill HD Collection"
Az Uncharted a narratívájával és filmszerűségével kényeztető, konzolra csalogató - holott, az ott lévő játékok túlnyomórésze nem ilyen. Azok már nagyobb falatok.
Mi a következő? 😊
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Sponsored by DarkSector Isti
//PSN Now PC - Uncharted 1 - 12 óra 12 p
//PSN Now PC - Uncharted 2 - 10 óra 25 p
//PSN Now PC - Uncharted 3 - 08 óra 37 p
#293992: Ha jól rémlik Totti azt mondta, hogy van pár NES, SNES cím ilyen virtuális áruházból Wii U + Switch-re. De amikor legutóbb néztem azért a kínálat nem volt túl acélos. A Nintendo akkora teszetosza lúzer, hogy az nem igaz! Ezt a masinát NET kapcsolattal kellett volna kiadniuk, akár 10k-val magasabb áron, de géphez kötött Nintendo accal és hozzáféréssel a virtuális áruházhoz, ahol Steam és tsai mintájára xy dolcsiért vehetnéd meg a játékokat és nem kéne itt 21 címmel égetni magunkat a gerinctelen Tinman-féle warezolásról nem is beszélve.
#293993: Nekem kirohad az agyam ezektől már komolyan. Attól meg főleg, hogy kereskedelmi mennyiségben spájzoltak be belőle sokan, hogy aztán laza 100%-os haszonkulccsal továbbadják. Nem tudom, hogy lehet egy cég ennyire a saját ellensége. Egy teljes év kellett nekik ahhoz is, hogy bejelentsék mégis újra gyártank NES Classic Minit, persze miután a kufárok lerabolták a fél világot az 50-60.000 Ft-os gépekkel. Őrület.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.09.29. 13:37:00
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ahogy az is, hogy már megy is az ebay seftelés a konzollal, főleg, hogy kiderült a modolhatósága. Persze 700+ játék egyszerre nem tehető rá egyszerre, de 50+ simán, aztán ha megunod, lehet 2 perc alatt variálni.
Hmmmm...
Vajon ez nem szándékos? Ugyan azt a kiskaput hagyták nyitva ezen a konzolon is! Bezárhatták volna és mégsem tették! Nem lehet, hogy ez valahol az eladások felturbózásának egy ki nem mondott eszköze, hogy aki akarja modolja?
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.09.29. 10:16:31
Nekem tétel 44k, de ez csak az én szegénységi bizonyítványom, de más ettől még röhögve keres 500k+/hó és neki sem tétel 44k.
Mennyi jár hozzá alapból? 20-21 cím? Vicc. Ha nem lenne rá modding, 10.000 Ft-ot érne kb.
"Ez sajnos a kapitalizmus velejárója... amíg a rendszer nem változik, addig mindig lesznek megvezetettek."
Pontosabban annyit hozzátennék, hogy ha jól fogy dupla áron is, akkor a Nintendo árazta alul.
De maga a tájékoztatás az automatizálva kéne, hogy legyen. DPD-nél flottul működik. Nem kell, hogy a futár felhívjon (persze az sem rossz), de előtte nap egy mail/sms alap dolog kell, hogy legyen.
Mint kiderült KÉSŐBB kaptam a kézbesítésről szóló mailt, mint, hogy a főnököm átvette a csomagot. Vicc.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.09.29. 10:04:03
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.09.29. 09:59:12
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.09.29. 09:51:11
A DPD viszont nagyon korrekt szokott lenni. Na ők aztán minden mozzanatról tájékoztatnak, meg az SMS, teló, email mindenhová. Ha 6 db. helyzetjelentést nem kapsz összesen míg át nem vetted a csomagot, akkor egyet sem.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.09.29. 09:35:24
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.09.29. 09:34:04
A konzolokszervize jelzett ugye múltkor, hogy a 2. körben kapom a konzolt, de SZÓLNAK, ha beérkezik hozzájuk. Ez durván elmaradt.
MA(!) jött egy email kb. 20 perce, hogy a futár MA hozza a terméket. Éppen írom a konzolokszervizének a levelet, közben repülőgépesből kiveszem a telóm, erre látom, hogy 10 perce(!) kerestek. Visszahívom a futár az (Fámafutár). Átvették már a csomagom. A főnököm volt oly gáláns és kifizette helyettem. Most ott van nála, én szabin vagyok.
Mi ez az új módi, hogy nem szólunk a vevőnek, csak odaállítunk a csomaggal? És u.e. eljátszották a cégünkkel pont 1 hete egy másik futárszolgálat (Royal) negyedmilkás csomaggal. Nyilván tartok/tartunk magamnál negyedmilkát. Aztán kértük, hogy akkor hozza vissza másnap, erre közölte, hogy majd ha a központban erre utasítják, akkor majd újra kihozza. Hát nem utasították a kérésünk ellenére sem! Erre visszavitte a csomagot a feladónak ez a kretén futárszolgálat. Azok újra leküldték, de megint senki nem szólt semmiről nekünk! Megint egy random nap beállítottak és megint nem volt senkinél negyedmilka... és igen... megint visszaküldték a feladónak. Őrület.
Egyetlen rohadt telefon, sms, vagy email lenne ELŐZŐ nap. Ennyi. Nem egy agysebészet és erre sem képesek.
Szellemek tudom h faszak pont a speci kepesseguk miatt, de ugye ahhoz fixen menni kell kozel es ugye legjobban az amugy eros lenyeket eri meg gyengiteni ergo a visszautesnel hullottak mint a legyek. Ugyanez volt az impekkel is, onnantol h bunyoba keveredtek karcsuak voltak ahhoz h me tomegevel pusztuljanak. (hasznosnak hasznosnak tudnak lenni persze (minden az tud lenni bizonyos korulmenyek kozt) de sztem gyengebbek mint a tobbi var hasonlo szintu egysegei)
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
(pedig utálom a vidámparkokat)
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2017.09.28. 22:28:13
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
A KI mondjuk jókora hatrányból indult, a platform sem volt a legelőnyösebb választás, régóta nem volt élő franchise, hanem tipikusan az, melynek a hívei már felnőttek a legutóbbi rész óta. Mellesleg az egész inkább rétegműfaj/e-sport már, nincs az, hogy mindenki játszotta a Street Fightert és a Mortal Kombatot, a KI-t meg sosem játszotta, játszhatta mindenki. AZ MK is elsüllyedőben volt, nagyon kellett nekik a 2011-es reboot. KI Season One kritikai fogadtatása azéhoz képest erősen visszafogott volt. Nem rossz, de semmiképpen sem olyan, ami kiemelte volna a tömegből. Mert ugye a bőség zavara áll fenn lassan, Steamen pláne.
Miért a Mortal ugyan az ma mint az 1-2? NEM
Wolfenstein ugyan az mint a Wolf 3D? NEM
Semmi nem ugyan az, és ha valaki egy retró játék után ennyi év elteltével egy mai gépekre, igényekre kifejlesztett folytatás esetén nem képes elfogadni hogy kicsit más is lehet egyes elemeiben az egyszerűen buta. Persze lehet az ebet kötni a karóhoz, de akkor semmi mással sem k szabad játszani, mert MINDEN változik és semmi sem olyan mint régen. Mert valóban semmi sem olyan. Hála Isten az esetek nagy többségében. Ki kisebb ki nagyobb mértékben.
A rinya viszont határtalan és sokkal több. KI egy remek cucc, folyamatosan fejlesztik, nagyon komoly support volt mögötte megjelenés óta, brutál a tartalma ma már és a lehetőségek tárháza.
Persze ha minőségre a KI egy kontár, elfuserált, működésképtelen szar lenne ( mert ilyen is lehetett volna ) de erről szó nincs, éppen az ellenkezője.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.09.28. 15:43:51