Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.09.30. 23:32:58
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Összességében baromi gyorsan működött nálam, a play gombra kattintás után fél-1 perc és már tudok játszani, mondjuk jó netem van. Alapvetően minden jól futott, de némelyik játéknál mintha leesett volna a frame. A játékok nagy része régi, szóval kicsit megkopott grafika fogadott mindenhol... Nehéz így már beleélnem magam például egy Uncharted-be, ugyanakkor vannak nagyon szép játékok is, mint például a Last of Us. Egyből kerestem is a grafikai beállításokat, de ez nem az a műsor... Azt gondolom már csak a kalandjátékok miatt is megéri, Beyond Two Souls, Heavy Rain, már csak egy PS4 kontroller kellene...
El sem hiszem, hogy a Red Dead Redemption-al is tudtam játszani, igaz már ez se egy mai darab...Megszoktam az éles textúrákat, itt viszont visszalépünk 10 évet. 😄 Viszont még így is nagyon tetszik. Amit nagyon hiányolok az a Demon's Souls, félek, hogy nem is lesz...
Az indie PS4 exkluzív Journey-t kipörgettem ma, elvont, egész kellemes darab, de semmi különleges.
Utoljára szerkesztette: wantonly, 2017.09.30. 20:25:55
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ezt a NES Mini-re írták anno. Tehát akkor is sejtették a Nintendo-nál, hogy van kiskapu, lesz aki ránéz, feltörheti, etc.
- Miért van u.e. a kiskapu nyitva?
- Miért van ezúttal az az üzenet a hackereknek elrejtve, hogy repülj vissza a 90-es évekbe? Hmm?
Azért vettem meg a Mini NES-t mert eredeti Nintendo által kiadott formájában és játékival tetszett és akartam birtokolni. Ez sikerült is, pontosan 1 db AAA játék árán. Tökéletes. Semmiféle hekkelés, feltörés, és játékokkal feltöltés nem célom, nem akarok én NES címeket játszani már, de ha igen van jó pár igazi a Big NES-emre, ami működik mai napig. Ez a kis masina úgy jó ahogy van, eredeti, eredeti Nintendo fejlesztésekkel ami miatt ez jó kis gép és több mint a régi.
Snes esetében sem lett volna más, de kimarad az ára miatt. Ennyit nem ér.
A Pi-hez kapható kis mini kijelzők teljesen korrektek, normális látással nem lehet vele gondod.
Kijelzővel együtt. Lehet ezeken a kijelzőkőn rendesen látni mit csinálsz?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Amúgy azon hüledezek, hogy jött a 3D fű, aztán a játékot letaposta a füvet, most meg már animációja is van neki. Nagyon komoly részletek.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"You read that right, it is possible to run those SNES games and the full SNES Mini firmware on your existing NES Mini. And it should be pretty much doable now, assuming you know where to get the SNES Mini dump (which we won’t link to here for obvious reasons)."
Gyakorlatilag mivel majdnem 100%-ban azonos a NES és a SNES Classic Mini hardvere ezért úgy tűnik, hogy BÁRMILYEN SNES játék futtatható a NES Mini-n is. Ergo, aki volt olyan bölcs és nem vett 44k-ért SNES Classic Mini-t, annak napok/hetek kérdése és pár kattintással megoldható, hogy a NES Mini-n SNES játékokkal játsszon!
Az egyetlen gond a NES - SNES controller közti különbség, de azt meg tudjuk, hogy jó a NES Mini-hez is a Wii Classic controller.
ŐRÜLET! ^^
"As a nice surprise, it looks like Nintendo fully anticipated this, and left a note for tinkerers within the NAND! Hidden within the /etc directory is a file simply named "nineties", which contains:
Enjoy this Mini, Disconnect from the present, and Go back to the nineties.”
Röviden: A Nintendo elrejtett egy pici üzenetet a hackerek számára: "Élvezd ezt a Mini-t, Szakadj el a jelentől és menj vissza a 90-es évekbe."
Na most ezzel azért nem is tudok így hirtelen mit kezdeni, mert:
1. Ha ez 1-2 belső Nintendo arc műve, akkor egyértelműen hősök, mert ezzel a saját pozíciójukat tették kockára.
2. Azért az necces lenne, hogy egy ilyenre, egy DIREKT benne hagyott kiskapura a Nintendo fejesek rábólintanak. Ezt erősen kétlem.
3. Továbbra se értem, hogy az egyszerűbb, tisztább, mindenkinek jobb út helyett (net kapcsolat, acc, letölthető további játékok gombokért), miért inkább a nyitva hagyott kiskaput választották?
4. 1000% immáron, hogy a NES Mini esetében nyitva hagyott rés szándékos! 1000+1%, hogy a SNES Mini esetében u.a. a rés a pajzson szintén szándékos.
Mindfuck nekem ez az egész cég ^^
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.09.30. 10:31:04
Jó. Értem, a kiadók is diktálnak, de simán nyitva hagyhatták volna a kiskaput, hogy fizesd ki PP-al és kész. Előbb-utóbb úgyis minden játék lesz akciós az adott régióban, ami korábban is az volt egy másikban.
Gyakorlatilag "csalásra" kényszerítenek!
Eleve az, hogy nem lehet egy magyar accos Paypal-al kifizetni egy UK játékot az röhej. Az nem zavarja őket, hogy n+1 cég szállít fizikai kópiát Sony játékok tömegéből hazánkba? És azt Paypal-al is lehet fizetni. Korlátolt gyökerek.
Helyette arra kényszerítenek, hogy third party helyekről vegyél feltöltőkártyát.
Én próbáltam az ingyenes 7 napot aktiválni - nem ment.
DarkSector ezért is hozta létre nekünk a fiókot, hogy ki tudjuk próbálni.
Feltöltő kártyával (amit az Amazonon, vagy Pécsett a MediaMarktban --- ott 3 hónapos van, 6000 Ft) például tökéletesen aktiválható a PSN Now PC.
Btw. egy rövid ideig ingyenesen beszerezhető a Fallout 1 Steam-en.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Amúgy, ha megtetszik, akkor az előfizetés működik nálunk is? Valaki már próbálta?
A vasárnap lenne az enyém
Hétköznap 12 - 15:00 = wesker24
Utána szabad - általában én játszottam utána.
//Ha csak a hétvége jó neked, akkor lehet mindkét nap a tiéd.
//Mindenképp jelezz nekem privátban!
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.09.30. 09:35:58
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Az RDR sajnos alapból is borzalmasan fut PS3-on, PS Now-ban sem lehet épületesebb. A Silent Hill HD-k pedig közutálatnak örvendenek, mai napig csuklanak az elkövetők felmenői.
Az UC3-at pedig remélem, hogy alternatív célzással játszottad, az alapértelmezett az kapásból lagos benne. Tudom, végigjátszottam mindkettővel egymás után.