Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az elmúlt 10+ évben sosem néztem az F1 közvetítéseket. Ha Forma 1, akkor a te videóidat szoktam nézni. Mást nem.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ez pokoli nehéz volt... 3 órám ment rá, csak az RBvel hogy legyen egy patent kör. Előtte max a 3. hely jött össze, 0,360 lemaradás, a többi meg 4-5 közel 1mp, 0.7 stb... bár az stabilan.
F1 2017 Verstappen's Red Bull Racing-TAG Heuer RB13 @ Suzuka International Racing Course
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.10.04. 20:14:38
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Nyilván nem lesz RPG, de jó hangzatos cím...
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.10.04. 19:34:49
Teljes cikk:
For better or worse, Assassin's Creed: Origins is an RPG now
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.10.04. 19:29:43
"levelling, skill trees, an extensive loot system, and crafting"
"To move between story missions you need to grind out side quests and kill wildlife to gain crafting components and upgrade your gear."
Pont ez kellett <#nevetes1>#nevetes1>

Utoljára szerkesztette: Scooter, 2017.10.04. 15:52:37
(és mivel az nekem amúgy is nagy kedvencem volt, így a 2-t már megvettem, és tényleg csak jót tudok róla mondani)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.10.04. 14:25:24
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ha van akit érdekel, írhatok róla egy kisebb összefoglalót.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2017.10.04. 13:51:18
1. Vaporum Dungeon crawler FPS - Steampunk köntösben
2. Hob Torchlight készítőinek új kalandja
3. SteamWorld Dig 2 Élvezetes platformer - Fejlődésrendszerrel karöltve
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
A DLC-k azoknak, akik szeretik a kampány mellett még a random mapokat, vagy maguknak beállítani a kihívásokat és/vagy a PvP-t.
Sins of a Solar Empire: Rebellion - Outlaw Sectors DLC
~~~~~~~~~~~~~
* Csempészet
* Terjeszkedő milícia
* Agresszívabban, minden játékosra (élő, AI) rárontó kalózok
* 11 új térkép
Sins of a Solar Empire: Rebellion - Stellar Phenomena
~~~~~~~~~~~~~
* Új csillagok
* 6 új űranomália
* 11 véletlenszerű esemény
Sins of a Solar Empire: Rebellion - Forbidden Worlds DLC
~~~~~~~~~~~~~
* Új bolygó típusok (Száraz, Vasban gazdag, Üvegház, Óceáni)
* Új bolygó specializálódási rendszer
* 15 új kutatási elem
* 40 új bolygó bónusz (felfedezéskor)
* 5 új öcsi
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Minden addigi kontent benne van, a hozzá tartozó DLC-k meg csak *pár extra bolygó, nem igazán értem hogy miért szükségesek mindenképp a játékhoz.
* amiket lehet specializálni, és nyújt némi változatosságot a játéknak, de anélkül is teljes értékűnek tűnik
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.10.04. 08:42:33
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
https://en.wikipedia.org/wiki/Sins_of_a_Solar_Empire
Ami meg a steamen rajta van az a Sins of a Solar Empire®: Rebellion, vagy ez remaster kiadás lenne?
Next PC upgrade: 2022
Pay $1 (about €0.85) or more!
* Sorcerer King: Rivals --- MEGVAN
* Fallen Enchantress
* The Corporate Machine
Pay more than the average of $5.22 (about €4.45) to also unlock!
* Sins of a Solar Empire®: Rebellion --- MEGVAN --- a DLC-k nélkül nem ajánlom senkinek
* Galactic Civilizations® III --- baromi sok DLC-je van!
* Fallen Enchantress Ultimate Edition --- MEGVAN
Includes all DLC
Pay $15 (about €12.77) or more to also unlock!
* Offworld Trading Company
* Galactic Civilizations III: Crusade Expansion Pack
* Ashes of the Singularity: Escalation
(+ Guantlet DLC, Overlord Scenario Pack, Turtle Wars DLC)
Bonuses
10% off your first month of Humble Monthly
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
//ultra-grebberesen: jó lesz bundliban, 8 másik játék mellett 4 dollárért.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

4. pálya végén az utolsó ellenséges hero, az utolsó várában csinált egy olyat, hogy elnyomott egy Armageddont, amivel a saját maradék egységeit kinyírta, így nyertem a játékot. <#wow2>#wow2>
Nyilván amúgy is elvertem volna, mert túlerőben voltam, de akkor fura, hogy nem küzdött a végsőkig, ahogy szokta.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.10.03. 14:55:40