Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Előre szólok: nem nyalizok.

Az elmúlt 10+ évben sosem néztem az F1 közvetítéseket. Ha Forma 1, akkor a te videóidat szoktam nézni. Mást nem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Na majd hétvégén megnézzük mit érne ez az idő 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát a második az aztán marhára hiányzott.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Totti5
Játék megjelenését követően az első patent köröm, amire azt mondom hogy ennél jobbat jelenlegi tudásom alapján nem tudok ezzel az autóval ezzel a beállítással ezen a pályán / heppy /

Ez pokoli nehéz volt... 3 órám ment rá, csak az RBvel hogy legyen egy patent kör. Előtte max a 3. hely jött össze, 0,360 lemaradás, a többi meg 4-5 közel 1mp, 0.7 stb... bár az stabilan.

F1 2017 Verstappen's Red Bull Racing-TAG Heuer RB13 @ Suzuka International Racing Course

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.10.04. 20:14:38

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

jarlaxxe
Nekem pont ezek a ficsörök hiányoztak eddig, mindenképp meg kellett újitani a gameplayt mert a régi rendszer már nem nagyon jött be az embereknek.

Totti5
Nem szoktam grindőni. Játszok a játékkal, amit megkövetel és ha nagyon tetszik akkor egy kicsit teszek ezt+azt, de ennyi. Megyek tovább és csak mindenből annyit ami éppen szórakoztat. Felőlem lehet benne 80 ezer féle dolog, úgy elmegyek mellette mint a huzat. Nincs acsikényszerem meg 100% kényszerem és semmiféle kényszerem, csak azért hogy legyen egy plecsnim az accounton. Nem ettől lesz egy játék végigjátszva. Legalábbis nálam. ACban sem lesz olyan hogy most ezen megjelenés előtt tőlságosan rugózni kellene. A progresszhez kellenek dolgok, melyeket teljesíteni kell. Millió játékban volt ilyen a múlban is. Ha pedig jó a világa és jó a gameplay, akkor urambocsá had "kényszerítsen" a fejlesztő hogy játszak is vele.

Nyilván nem lesz RPG, de jó hangzatos cím...
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.10.04. 19:34:49

zorrobomber
Jó grindolást előre is! Far Cry + Dark Souls lopás az egész... aztán hogy ez jó vagy rossz... előbbi igen, utóbbi nem, de ez persze magánvélemény ami ugye még mindig olyan mint a segglyuk.

Teljes cikk:
For better or worse, Assassin's Creed: Origins is an RPG now
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.10.04. 19:29:43

Totti5
<#eljen> remélhetőleg a nehézség jó lesz, az eszközöket adja és rá is kényszerít annak a használatára legalábbis a storyban. Izgatottan várom.

zorrobomber
Assassins Creed Origins:

"levelling, skill trees, an extensive loot system, and crafting"
"To move between story missions you need to grind out side quests and kill wildlife to gain crafting components and upgrade your gear."

Pont ez kellett <#nevetes1>

Scooter
A játék stílusára gondoltam. Hidden object. <#alien>
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2017.10.04. 15:52:37
zorrobomber
Ja hogy nem a bundle hidden, hanem az artifact 😊

Dzsini
Steamworld Dig 1 most "On the house" (ingyenes) Originen

(és mivel az nekem amúgy is nagy kedvencem volt, így a 2-t már megvettem, és tényleg csak jót tudok róla mondani)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.10.04. 14:25:24

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Így van, ez teljesen más. Egy narratíva nélküli felfedezős játék, teljesen újszerű környezetben, melynek működését, a feladatok megoldását csak fokozatosan és nem mindig az adott helyre érve érted meg. Nagyon hangulatos, kifejezetten szép és élvezetes játék lett. Néha azért meg lehet akadni, de eddig (4-5 óra talán) pont optimális volt a nehézség számomra. Lehet benne harcolni is és természetesen új képességekre szert tenni. Sőt vannak benne relaxáló részek is, amikor le lehet ülni egy bizonyos pontra (szép kilátás) és onnan kémlelni a tájat. (ABZU lopás, de helye van neki itt. Főleg talán azért mert így meglátsz olyan helyeket is, ahová később majd el lehet jutni.)
zorrobomber
1-et nemrég toltam végig, nem hosszú, de nekem mindig bejöttek a bányászgatós játékok. Nem rossz, és a végén egy pici kihívás is van 😊 Van egy spinoff is, Steamworld Heist címen, még csak belekóstoltam, de finom (csak a Vita-m analóg karját tisztíttatni/javítani kéne) falat az is.

Nekem megvan. Jó játék, néha nehéz és bünteti azt ha átgondolatlanul rambo-zol benne. Van sok időre teljesítendő küldetés, amit nem bánnék ha nem lenne. Ha meghalsz mehet előröl a farmolás de a progression-t nem veszted el csak a pénzt és tárgyakat (elég nagy hátrány). Kicsit egyoldalú lehet egy idő után de én még nem untam meg. Változatosság abban van, hogy miként oldod meg az egyes küldetéseket. Új tárgyakkal számos új trükk nyílik meg. Mondjuk én a megölök mindenkit és ellopom a hajót megoldást részesítem előnyben de van olyan küldi ahol kifejezetten az a követelmény, hogy ne legyen vérengzés.

Ha van akit érdekel, írhatok róla egy kisebb összefoglalót.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2017.10.04. 13:51:18
Habár még nincs meg, de nekem most az újabb indie játékok közül a Heat Signature keltette fel a figyelmem. A Gunpoint, ami a fejlesztőknek az előző játéka, nagyon tetszett.
SteamWorld 1 és 2 fel is került a wishlistre. Eddig vhogy kimaradtak az életemből.
zorrobomber
Erről a Hob-ról azért még kéne olvasni mert eléggé másnak tűnik mint a Torchlight. Controller recommended.

3 kiváló játékra hívnám fel a figyelmeteket. Mindegyik más stílust képvisel és mindegyiket volt szerencsém kipróbálni és véleményem szerint nagyon jól sikerültek. Nem csak én vélekedik így, tehát aki szereti az adott stílust az biztos megtalálja a számítását.

1. Vaporum Dungeon crawler FPS - Steampunk köntösben
2. Hob Torchlight készítőinek új kalandja
3. SteamWorld Dig 2 Élvezetes platformer - Fejlődésrendszerrel karöltve
Atisz
Hetek óta... azért ne tegyünk úgy mintha előtte viszont ne lett volna tele jó játékkal extrém kedvező árakon.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

IMYke2.0.0.0
Tegyük tisztába a gyereket:

A DLC-k azoknak, akik szeretik a kampány mellett még a random mapokat, vagy maguknak beállítani a kihívásokat és/vagy a PvP-t.

Sins of a Solar Empire: Rebellion - Outlaw Sectors DLC
~~~~~~~~~~~~~
* Csempészet
* Terjeszkedő milícia
* Agresszívabban, minden játékosra (élő, AI) rárontó kalózok
* 11 új térkép

Sins of a Solar Empire: Rebellion - Stellar Phenomena
~~~~~~~~~~~~~
* Új csillagok
* 6 új űranomália
* 11 véletlenszerű esemény

Sins of a Solar Empire: Rebellion - Forbidden Worlds DLC
~~~~~~~~~~~~~
* Új bolygó típusok (Száraz, Vasban gazdag, Üvegház, Óceáni)
* Új bolygó specializálódási rendszer
* 15 új kutatási elem
* 40 új bolygó bónusz (felfedezéskor)
* 5 új öcsi

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
Darkest Dungeon - 9,19€

Elírtam véletlenül, de köszi, még meggondolom h meg-e veszem...
zorrobomber
"A third expansion, the stand-alone Rebellion, was released in June 2012."

Minden addigi kontent benne van, a hozzá tartozó DLC-k meg csak *pár extra bolygó, nem igazán értem hogy miért szükségesek mindenképp a játékhoz.

* amiket lehet specializálni, és nyújt némi változatosságot a játéknak, de anélkül is teljes értékűnek tűnik
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.10.04. 08:42:33

Bocsi a kérdésért, de milyen '98-as kiadásról beszélsz? Ez egy 2008-as játék.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

De ez ugyan az mint a 98-as kiadás?

https://en.wikipedia.org/wiki/Sins_of_a_Solar_Empire

Ami meg a steamen rajta van az a Sins of a Solar Empire®: Rebellion, vagy ez remaster kiadás lenne?
IMYke2.0.0.0
Nem. Digitálisan is, mint ahogy azt a STEAM-es adatlapja mutatja.

A sima Sins of a Solar Empire-t csak dobozos kiadásban lehet kapni?
grebber
Pfujj hetek óta köpedelem van Humblen sok jóra nem számítok a tombi mellé sem<#rinya>

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
SZEMÉLYES:

Pay $1 (about €0.85) or more!
* Sorcerer King: Rivals --- MEGVAN
* Fallen Enchantress
* The Corporate Machine

Pay more than the average of $5.22 (about €4.45) to also unlock!
* Sins of a Solar Empire®: Rebellion --- MEGVAN --- a DLC-k nélkül nem ajánlom senkinek
* Galactic Civilizations® III --- baromi sok DLC-je van!
* Fallen Enchantress Ultimate Edition --- MEGVAN
Includes all DLC

Pay $15 (about €12.77) or more to also unlock!
* Offworld Trading Company
* Galactic Civilizations III: Crusade Expansion Pack
* Ashes of the Singularity: Escalation
(+ Guantlet DLC, Overlord Scenario Pack, Turtle Wars DLC)

Bonuses
10% off your first month of Humble Monthly

genndy

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
//grebber.kompatibilisen: 12+ ezer forintot többé nem szándékozom kiadni egy játékért 1. nap --- ennek a negyedéért ráérek majd 😊
//ultra-grebberesen: jó lesz bundliban, 8 másik játék mellett 4 dollárért.

Biztos lesz pofájuk rábiggyeszteni a 60 eurós árcédulát. Ebben az esetben GMG-s vásárlás lesz, vagy ha ott is nagyon drága lesz, akkor CDkeys. Ott már 44 euróért beszerezhető.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

IMYke2.0.0.0

Maak

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

darkSectorxxx
Akkor elvi akadálya van.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Én erre tippelek. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
Csak hogy rögzítsük a tényeket: a híd egy milliméter nem sok, annyit sem leng ki. Gyalogosan úgy át lehet rajta sprintelni, mint egy gepárd (vagy hogy stílusos legyek, a játékban lévő miatt), vagy mint egy puma.

zorrobomber
Egy játéknak nem kell feltétlenül reálisnak lennie, de amúgy szerintem nem is az a gond hogy leszakadna, hanem az hogy az ilyen híd kileng, egyensúly, a lónak nincs keze amivel markol, stb.

darkSectorxxx
előferdülhet, igazából sem lehetne szerintem, leszakadna. 😄

zorrobomber
Játékhoz nem tudok hozzászólni, de nekünk a 10 kilós kutya sem mert ilyen függőhídon átmenni 😊

IMYke2.0.0.0
Ez direkt szopatás, vagy tényleg nem lehet lóval átmenni egy ilyen hídon?!

Tinman
Hmm. Homm 2 - Price of Loyalty.

4. pálya végén az utolsó ellenséges hero, az utolsó várában csinált egy olyat, hogy elnyomott egy Armageddont, amivel a saját maradék egységeit kinyírta, így nyertem a játékot. <#wow2>

Nyilván amúgy is elvertem volna, mert túlerőben voltam, de akkor fura, hogy nem küzdött a végsőkig, ahogy szokta.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zorrobomber
Nem úgy néz ki szarul, hogy esztétikailag nem szép, hanem a játszhatóságot rontja. Szerintem konkrétan sikítottam mikor körbenéztem. Amúgy nem igazán érdekelne, 7 Days to Die sem egy szépségkirálynő, aztán azzal elvagyok.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.10.03. 14:55:40

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
Nem minden esetben. GRID 2. 2013. Saját képek:

TIL, ha valaminek leviszed a grafikáját minimumra, akk szarul néz ki. <#banplz>
MarkBlade
nem akarok beleszállni senkibe.. ARK játszható és szórakoztató is akár többen akár egyedül játszol. Erőgépet igényel igen de egy közepesnél jobb gépen már szépen fut. ARK az elején nem volt drága akkor vettem.. azóta kapott hype megdobta. Folyamatosan fejlesztik és adnak tartalmat hozzá. Szerintem azt a 4-5000-et megérte bőven.
grebber
A M$ $tore-os jobban fog futni sokkal a M$ miatt....kiváncsian várom mennyivel biztos lesznek tesztek majd. Steamen is jobban futna ha támogatná a M$ UWP-t de hát ugye nem 😊

Next PC upgrade: 2022