Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvileg ha leszedsz egy installert, felrakod vele a játékot, és játszol vele 5 percig, utána adnak egy Steam kulcsot is hozzá. Nekem megvan már úgyhogy nem teszteltem a módszert.
Next PC upgrade: 2022
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
1. 1.790 Ft még kb. 1 hétig 50%-os áron a Super Mario Run, droidom van ott láttam, gondolom almán is ez van. Ajánlani nem fogom, szerintem egy rossz vicc, de ahol kisgyerek van, meg nyálas, tejes tablet, ott jó lehet.
2. 890 Ft volt a G2A Deal és a Dungeon Rushers, The Beggar's Ride és az Alien Shooter TD miatt, nekem ez így rendben is van. A Dungeon Rushers egy ideje wishen volt.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Itt nyilván nem a kiadó követkő részére gondoltál, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy lehet, hogy jót is tenne annak a bandának, ha csinálnának egy Fable szerű (persze nem fingós) darkos, normális sztorival megáldott játékot. Cirka 23(!) éve ismétlik önmagukat és ennek az önismétlésnek a kicsúcsosodása a DaS 3.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Elég sok ótós' cucc ilyen, mert anno még elég volt a 3D-re nyált csorgatni, de ma már kínos ha csak ez akarja eladni. Éppen ezért tud szinte öröklétűvé válni a Dzsini által felhozott Full Throttle, mert hiába recés már a graf, az összhatás akkor is odavág még 100 év múlva is, mert egy vagány, hangulatos, jópofa kalandjáték.
Nekem nem tisztem megítélni melyik a jobb, mert egyiket sem ismerem, csak az arányokra illik vigyázni.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.10.05. 11:59:57
Fanboy vagyok mert van sorozat amit éppen kedvelek és pl te meg nem annyira. LOL és IGEN. Van sok más amit nem, de nem kezdek el azokon rágódni, mert nem érdekelnek, még hírérték szempontjából sem. Az sem érdekel ha a From következő része Fable mélyésgű lesz. Egyszerűen foglalkozni sem vagyok hajlandó a From játékaikkal legyen az bármilyen nagyon botrány, vagy szarrágás.
ACből a jó dolgokat szűröm ki, a szarrágást meghagyom másnak, nekem nem az teszi ki az AC élményét, hogy az 1000 eleméből 3on lovagoljak, mert az olyan amilyen.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.10.05. 11:39:09
Hogy értsd, hogy az istenbe sikerült belekeverned az Ubit és ACt amikor nem is arról beszélgettünk? elképesztő... persze kötekedésnek jó volt.
Látod, Tinmannak leírtam. Lehet hogy hülyeséget, baromságot, neked nem tetszik, meg beleköpsz, de ez már a te dolgod nekem semmi közöm hozzá.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.10.05. 11:23:09
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.10.05. 11:16:01
Carmageddon ugyan ez, Flatout ugyan ez. Ezeket valamikor nagyon jó játékok voltak, de valamiért ma már nem látnak benne potenciált, így olyanok foglalkoznak a címekkel akik a minimumot (se) tudják vagy akarják letenni. Pedig a mai fizika, csilli villi, online multi pont alkalmas már rá ahogy ezekből őrületesen jó cuccok legyenek. Sajnos nem azok ( hozzáteszem hogy a Flatout 4 a Moto Racer 4hez képest csúcsminőség, még így is )
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.10.05. 11:15:12
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Pont.
Nincs mit hozzáfűznöm.
Azért azt még hagyjuk itt, hogy Steam szerint a Road Redemption Very Positive értékelésű, a Moto Racer 4 pedig Mixed.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.10.05. 10:21:02
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.10.05. 10:14:57
Majd ha végre lesz egy önvezetőm, akkor majd újra visszatérek ebben a műfajba, addig meg kerülgetem IRL a bolondokat. Akik amúgy nincsenek sokan csak elég 100 emberből 3 balfasz, akik a többi 97 életét megkeserítik... na de 200-nál ez már 6, 400-nál 12, etc.
Én a 2. résszel asszem be is fejeztem végleg.
Valami mást, frisset vártam ettől az új résztől, de nem érzek kéztetést, megint megvenni.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Játékban a nyár elejei erőviszonyok vannak, azóta is sokat gyorsultak + itt ugye borult volt az idő, még lenne benne bőven mit fejlődni. Hétvégén ha nem lesz eső tippre 1.27-26 körül lesznek.
Az ilyen nagy sebességű gyors irányváltású pályákon az idei autók sokkal gyorsabbak, ez a pálya meg kb ebből áll.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.10.05. 09:29:29
Az AC-ból évente, 1.5 évente 1 db. elég.
Az sok. Én ezért is untam bele halálosan anno. 3 évente bőven elég lenne egy új rész, de akkor az szóljon is nagyot.
Azt még nagyon nem tudta egyik játék sem megoldani, hogy a grind rendben legyen.
A Mad Max volt az egyetlen, ahol nem zavart nagyon a grind, és a repetitív feladatok. Ahhoz valahogy passzolt is, nem lógott ki a hangulatból. De az AC-nek szerintem sem fog jól állni. Persze sokminden függ a mértéktől.
A magam részéről ezt az AC-t egyelőre biztosan passzolom, sokkal jobban izgat a Shadow of War, meg majd novemberben a Nioh. Wolfenstein is jön, szóval ez az asszasszin még bőven odébb lesz. Nagyon ráuntam anno sajnos.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2017.10.05. 09:19:15
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Dzsini:
Ráadásul a fizika is röhejes :-/
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Ettől jó:
- látvány
- dinamikus gameplay, sajnos ez a kihívás oltárán van beáldozva
- hangulat
- zenék
- filmszerű élmény
Igen, a core gameplay nem túl mély, de ez olyan, mint egy látványos akciófilm. Ha egész évben csak ilyen stílust kéne nézned beleőrülnél, de néha 1 teljesen oké. Ez az AC.
Talán most jobb lesz a megnövelt kihívással, de a grind nem hiszem, hogy élvezetes lesz. Azt még nagyon nem tudta egyik játék sem megoldani, hogy a grind rendben legyen.
Hidden Folks
Legend of Grimrock (ez nagyon jól át van ültetve touch controlra, és telefonon is perfekt(!))
Invisible, Inc.
Egyéb híreinkben: akinek nem jön be a Steamworld Dig, az egy.... <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.10.05. 05:53:03
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.10.05. 05:39:32
Next PC upgrade: 2022
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
DigitalFoundry
Published on Oct 3, 2017
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
* XCOM 2 alapjáték
* Reinforcement Pack,
* Digitális zenei album.
//Mégis csak volt olcsóbb:

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.10.04. 21:33:14