Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
"Ingyenes" Men of War Assault Squad

Elvileg ha leszedsz egy installert, felrakod vele a játékot, és játszol vele 5 percig, utána adnak egy Steam kulcsot is hozzá. Nekem megvan már úgyhogy nem teszteltem a módszert.

zorrobomber
Mondjuk esetleg az, hogy egy már bundliszökevény játék, és egy műanyagdarab kombójáért fizetsz alig 10k-t? <#papakacsint>

grebber
JC 3 CE Valaki esetleg hogy ebben mi a csapda, hogy ilyen olcsó? (Nincs 10k sem)

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Syberia 3 - G2A - 7,76 euro - ~2420 Ft. --- //A G2A-s induló árához képest -8,19 eurót esett már.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Látom megöltem a topikot ebédkor :-D

1. 1.790 Ft még kb. 1 hétig 50%-os áron a Super Mario Run, droidom van ott láttam, gondolom almán is ez van. Ajánlani nem fogom, szerintem egy rossz vicc, de ahol kisgyerek van, meg nyálas, tejes tablet, ott jó lehet.

2. 890 Ft volt a G2A Deal és a Dungeon Rushers, The Beggar's Ride és az Alien Shooter TD miatt, nekem ez így rendben is van. A Dungeon Rushers egy ideje wishen volt.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
"From következő része Fable mélyésgű lesz"

Itt nyilván nem a kiadó követkő részére gondoltál, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy lehet, hogy jót is tenne annak a bandának, ha csinálnának egy Fable szerű (persze nem fingós) darkos, normális sztorival megáldott játékot. Cirka 23(!) éve ismétlik önmagukat és ennek az önismétlésnek a kicsúcsosodása a DaS 3.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
A játékmechanika akkor tud elavulni idővel, ha anno főleg a techno adta el.

Elég sok ótós' cucc ilyen, mert anno még elég volt a 3D-re nyált csorgatni, de ma már kínos ha csak ez akarja eladni. Éppen ezért tud szinte öröklétűvé válni a Dzsini által felhozott Full Throttle, mert hiába recés már a graf, az összhatás akkor is odavág még 100 év múlva is, mert egy vagány, hangulatos, jópofa kalandjáték.

Tinman
Nekem is inkább az árkád vonal a nyerő, de azért ne ennyire lufi fizikával, mint ami a Road Redemption-ben van.

Tinman
Nem túl fair 42 értékelést 52x annyival összevetni.

Nekem nem tisztem megítélni melyik a jobb, mert egyiket sem ismerem, csak az arányokra illik vigyázni.

zorrobomber
Én még véletlenül sem anti-fanboyság oldalról közelítem meg a dolgokat, ezért ejtettem el azt a kijelentést is, hogy jó dolog, hogy a harcot Dark Souls-os elemekkel próbálják megbolygatni (AC). Bocs, ha rossz hírhozó voltam 😊 Nálad csak fekete-fehér van, nálam meg csak szürke. Még a számomra kb. évtized játéka Spelunky-ból is tudnék hibát felhozni, pedig az nálam közelít a tökéletes játékhoz... Pont ezért érthetetlen miért pont az én véleményem skippeled, mikor nálam elfogulatlanabb ember kevés van 😊 Najó lehet van, de azért igyekszem.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.10.05. 11:59:57

Totti5
Mivel már írtam róla anno, még egyszer nem fogom, csak a lényeget. Amúgy teljesen mindegy, mert Tinman nem játszik ilyenekkel, ergó hiába írok neki róla nem fogja tudni. Pont elég annyi az, mivel Én ezt gondolom. Hogy Te vagy Ő mást az már engem nem érint ( Tinman meglátása érdekel, ha van neki ebben a témában, a tied nem különösebben )

Fanboy vagyok mert van sorozat amit éppen kedvelek és pl te meg nem annyira. LOL és IGEN. Van sok más amit nem, de nem kezdek el azokon rágódni, mert nem érdekelnek, még hírérték szempontjából sem. Az sem érdekel ha a From következő része Fable mélyésgű lesz. Egyszerűen foglalkozni sem vagyok hajlandó a From játékaikkal legyen az bármilyen nagyon botrány, vagy szarrágás.

ACből a jó dolgokat szűröm ki, a szarrágást meghagyom másnak, nekem nem az teszi ki az AC élményét, hogy az 1000 eleméből 3on lovagoljak, mert az olyan amilyen.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

zorrobomber
Esküszöm tényleg nem kötekedni akarok, de a Moto Racer 4-ről se írtál semmi konkrétumot Tinman-nak. Nem kézzel fogható érv, hogy "olcsó, elavult, piacképtelen". Ha azt mondod hogy recés a grafika, szar az animáció, kevés a játékmód, szar az AI, az értelmezhető mindenkinek. És amúgy elég sok jó, de olcsó, elavult és piacképtelen játék van szerintem. Milyen szempontból elavult? Az még csak-csak elfogadható, hogy a 3-tól szarabb, de ez meg csak annak mond valamit aki játszott azzal. Ha nem játszott vele, és nincs mihez viszonyítania, akár még jó is lehetne számára. Nem értem hol van itt a beleköpés a dolgokba?? Persze hogy válaszolsz olyannak aki ugyanazt mondja mint te... Az AC azért került szóba, mert ott is annyit írtál hogy ez ilyen, neked jó. Ez nem érv, ráadásul nem is fikáztam élből az összes újítást, de hát fanboy vagy, magadra vetted a védelmező szerepét.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.10.05. 11:39:09

Totti5
Nincs értelme, mert megint olyanról beszélsz aminek semmi köze semmihez, csak kötekedés. Megint. Hidd el, szívesen leírtam volna, ha nem mész el megint arra amire SENKI sem kíváncsi.

Hogy értsd, hogy az istenbe sikerült belekeverned az Ubit és ACt amikor nem is arról beszélgettünk? elképesztő... persze kötekedésnek jó volt.

Látod, Tinmannak leírtam. Lehet hogy hülyeséget, baromságot, neked nem tetszik, meg beleköpsz, de ez már a te dolgod nekem semmi közöm hozzá.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.10.05. 11:23:09

zorrobomber
Pont azért magyarázok, hátha végre felfogod, hogy az nem érv, nem információ, hogy technó, meg grafó, meg AAA. Aztán persze lehet azzal én is többre megyek ha azt a megoldás választom amit te: leszarom mit írsz 😊
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.10.05. 11:16:01

Totti5
Ha valakit kicsit is érdekelt valaha is a Moto Racer, s jó szívvel emlékszik vissza a 3.részre ( pl a kuriózum a Trial versenytípusok, vagy az aréna krosszmotor ), annak baromi nagy csalódás lehetett a 4. rész, hisz mindent amitől jó volt az előző rész az nincs benne, ami meg van, az valami árkéd versenyzés gyatra minőségben, kivitelezésben, tartalmában amatőr, nagyon olcsó, elavult és piacképtelen dolog. Ami lehetne nagyon jó is pl egy Split/Second szint, de nem ezektől a fejlesztőktől, nem ezzel a hozzáállással. De ez csak az én véleményem.

Carmageddon ugyan ez, Flatout ugyan ez. Ezeket valamikor nagyon jó játékok voltak, de valamiért ma már nem látnak benne potenciált, így olyanok foglalkoznak a címekkel akik a minimumot (se) tudják vagy akarják letenni. Pedig a mai fizika, csilli villi, online multi pont alkalmas már rá ahogy ezekből őrületesen jó cuccok legyenek. Sajnos nem azok ( hozzáteszem hogy a Flatout 4 a Moto Racer 4hez képest csúcsminőség, még így is )
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.10.05. 11:15:12

zorrobomber
És az miért jelenti azt hogy kevésbé mérvadó? Egyébként metacriticen is sokkal jobban áll.

Totti5
Ez már a te problémád, old meg.

Tinman
Na látom már idén jön a Horizon: Zero Dawn - Complete Edition. Végre lesz értelme megvenni.

Tinman
Hagyjuk itt szerintem is, de csak úgy, hogy azt is leírjuk, hogy a Road Redemption-t 52x több ember értékelte, mint a MR4-et.

zorrobomber
Nem csak simán "nem vitázol", hanem igazából nem tudsz vitázni 😊

Dzsini
Viccesek vagytok 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Totti5
Nem tudom feltűnt e, de nem vitáztam.

Pont.

Nincs mit hozzáfűznöm.

zorrobomber
Igazán leszállhatnál már erről a technógrafó érvrendszerrel vitázásról. Nem az AAA világ a gaming nonploszultrája. És most ugye nem a Redemption-t védem, hanem egyszerűen bosszantó amikor amiatt szólsz le látatlanban egy játékot és, mert szarul néz ki és kevés pénzből csinálták. És ugye ezt itt hangosan ki is nyilvánítod, ami nem tudom mitől jobb, mint amikor én leszólok egy konkrét reklámozott feature-t a legújabb AAA csodából. Ja, meg ugye ez a másik csoda meg azért jó mert kurva hosszú, az Ubisoft öntötte bele a pénzt, és jó a grafó. Nem, nem az a lényeg hogy most jó lesz -e az AC Origins, hanem hogy ha jössz érvekkel, akkor azok vicc kategóriájúak.

Azért azt még hagyjuk itt, hogy Steam szerint a Road Redemption Very Positive értékelésű, a Moto Racer 4 pedig Mixed.

Totti5
Nem.

zorrobomber
És lehetett benne lánccal fejbeverni a melletted haladót? Nem, akkor eddig 1-1. Jöhet a többi érv a Burnout mellett. Így is tudok vitázni, ha nagyon muszáj...

Totti5
Paradise-ban elég látványos és nagyon részletes törésmodell volt pl az ütközéseknek megfelelően nagyon látványosan és részletesen roncsolódott a kaszni.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.10.05. 10:21:02

zorrobomber
Hozz már fel pár példát hogy milyen különleges dolgokat hozott, plz. (illetve ennek mi köze ahhoz hogy összehasonlítottam a két játék fizikáját?)
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.10.05. 10:14:57

Tinman
#Autósmotoros nálam skip.

Majd ha végre lesz egy önvezetőm, akkor majd újra visszatérek ebben a műfajba, addig meg kerülgetem IRL a bolondokat. Akik amúgy nincsenek sokan csak elég 100 emberből 3 balfasz, akik a többi 97 életét megkeserítik... na de 200-nál ez már 6, 400-nál 12, etc.

Totti5
Börnáut egy AAA játék, mindig volt benne valami különleges amitől kiemelkedőt nyújtott. Más világ, azt profik és hozzá értők csinálták.

Totti5
Ez ugyan olyan kuriózum és minőség mint a Moto Racer. Bottal se.

darkSectorxxx
Én is úgy vagyok vele mint a holtakkal, jót vagy semmit. 😊
Én a 2. résszel asszem be is fejeztem végleg.
Valami mást, frisset vártam ettől az új résztől, de nem érzek kéztetést, megint megvenni.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Totti5
Jelen állás szerint ez az idő a tavalyi polenál is lassabb ( Nico Rosberg Mercedes 1:30.647 ). 85% AIn van, az RBnél sokkal jobb autó a Ferrari és Mercedes. Mercivel 30 alá is mehetnék valszeg.

Játékban a nyár elejei erőviszonyok vannak, azóta is sokat gyorsultak + itt ugye borult volt az idő, még lenne benne bőven mit fejlődni. Hétvégén ha nem lesz eső tippre 1.27-26 körül lesznek.

Az ilyen nagy sebességű gyors irányváltású pályákon az idei autók sokkal gyorsabbak, ez a pálya meg kb ebből áll.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.10.05. 09:29:29

Totti5
Örülök neki ha valaki megnézi és tetszik neki, ezért csinálom <#eljen>

Voltan

Az AC-ból évente, 1.5 évente 1 db. elég.

Az sok. Én ezért is untam bele halálosan anno. 3 évente bőven elég lenne egy új rész, de akkor az szóljon is nagyot.

Azt még nagyon nem tudta egyik játék sem megoldani, hogy a grind rendben legyen.

A Mad Max volt az egyetlen, ahol nem zavart nagyon a grind, és a repetitív feladatok. Ahhoz valahogy passzolt is, nem lógott ki a hangulatból. De az AC-nek szerintem sem fog jól állni. Persze sokminden függ a mértéktől.

A magam részéről ezt az AC-t egyelőre biztosan passzolom, sokkal jobban izgat a Shadow of War, meg majd novemberben a Nioh. Wolfenstein is jön, szóval ez az asszasszin még bőven odébb lesz. Nagyon ráuntam anno sajnos.

Utoljára szerkesztette: Voltan, 2017.10.05. 09:19:15

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

zorrobomber
Árkád cucc, én várok még az (elő)ítélkezéssel. A Burnout-ban is röhejes a fizika, mégis jó móka.

Tinman
Ha mázlink lesz, hamar jön belőle fullos kiadás 2k-ért :-)

Dzsini:

Ráadásul a fizika is röhejes :-/

ZsZso
Ha "mázlink" lesz, akkor kijön majd hozzá egy fizetős DLC, amivel a grindelős részeket ki lehet hagyni 😉.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Dzsini
Hogy megváltozott a Full Throttle...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tinman

Tinman
Az AC-ból évente, 1.5 évente 1 db. elég.

Ettől jó:

- látvány
- dinamikus gameplay, sajnos ez a kihívás oltárán van beáldozva
- hangulat
- zenék
- filmszerű élmény

Igen, a core gameplay nem túl mély, de ez olyan, mint egy látványos akciófilm. Ha egész évben csak ilyen stílust kéne nézned beleőrülnél, de néha 1 teljesen oké. Ez az AC.

Talán most jobb lesz a megnövelt kihívással, de a grind nem hiszem, hogy élvezetes lesz. Azt még nagyon nem tudta egyik játék sem megoldani, hogy a grind rendben legyen.

zorrobomber
Jóféle game-ek amik épp most vannak iOS-en, de Android-on nem listára:
Hidden Folks
Legend of Grimrock (ez nagyon jól át van ültetve touch controlra, és telefonon is perfekt(!))
Invisible, Inc.

Dzsini
Hát igen, a "hogy merészelsz jól szórakozni vele, amikor én nem?" mentalitást jobb nem felvenni 😊

Egyéb híreinkben: akinek nem jön be a Steamworld Dig, az egy.... <#hehe>

zorrobomber
Végülis jogos. Estéket tudnék végigmagyarázni arról hogy miért ráz ki a hideg az AC sorozattól, de nem misszióm hogy megutáltassam másokkal is. Egyszerűen csak próbálom megérteni hogy mások mit zabálnak rajta. Értem én hogy AAA, de... najó abbahagytam. Ja és mielőtt, azért pofázok róla egyáltalán, mert ilyen high concept történelmi sorozat nincs sok más (0)... olyan mint a Steam, jót tenne neki már valami normális konkurencia. Vagy veszek majd egy Switch-et, csak a Zelda miatt.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.10.05. 05:53:03

Dzsini
"mer jó a gameplay" -> "mer nekem bejön a gameplay" FTFY 😊

zorrobomber
Ja, biztos azért hagytam félbe a millió ilyen játékot, mer jó a gameplay. 😊 Egy open world legyen már open, de hát úgy látszik erre van igény.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.10.05. 05:39:32

grebber
524. rész után ja nem ártana bele valami nehézség ami miatt használni kell a fegyvereket ami nem az alap hidden blade...

Next PC upgrade: 2022

darkSectorxxx
Félelmetesen fest így videón, a final verzió meg majd meglátjuk.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
"Red Dead Redemption 2 Trailer: RAGE Engine Tech Upgrades Analysed!
DigitalFoundry
Published on Oct 3, 2017

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Fehér forrásból, szerintem, még nem volt ennyire olcsó: "XCOM 2: Digital Deluxe" --- 66% OFF - 22,09 euro (= ~6890 Ft)
* XCOM 2 alapjáték
* Reinforcement Pack,
* Digitális zenei album.

//Mégis csak volt olcsóbb:

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.10.04. 21:33:14