Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
Plusz tapasztalataim alapján optimalizáció a béka segge alatt, graf szintet levéve meg üdv a 90as években. Kb. a Robinson's Requiem jutott az eszembe. Szemléltető példák:

Ark:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Robinsons's Requiem:

disclaimer: nem tudom mennyire friss az Ark kép, és saját tapasztalatom is csak a legutóbbi free weekend alapján van, de valami hasonló az emlék
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.10.03. 09:44:09

grebber
ARK egy rakás szar...Ott laza 40 millió $ megkurták őket így ki kellett adni EA-ként teljesbe meg áremelés meg a tököm tudja... Nagy szerencséjük van ,hogy annyian rákaptak... Videók alapján nem lenne rossz cucc sikít a single playerér,de ha ezeken múlik soha nem lesz benne

Dinos cucc kapcsán a Parawolrd jöhetne steamre
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.10.03. 08:50:29

Next PC upgrade: 2022

Atisz
Számomra talány az a nagy siker ami ezeket az EA open world multiplayer kötetlen lövöldéket övezi (persze OK, nagy lehetőségek vannak benne). Úgy látom, hogy inkább a youtuber marketing az, ami felpörget egyes játékokat. Fogalmam sincs ez milyen, de nem tűnik sokkal jobbnak a tucatjátékoknál, persze az ARK-hoz képest még így is kedvező ára van 😊

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Eddigi legjobb indiegala csomag (nem nagy kunszt mondjuk, mert az eddigiek nem voltak nagy számok finoman szólva). Kár, hogy HB és BS már korábban elnyomta a húzóneveket még kedvezőbb áron.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

darkSectorxxx
Igen a Ni-oH jobban adja hangulatban meg mindenben, de én bármikor bármibe vissza tudnék ugrani. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
Esküszöm az utolsó - kerestem egy ratgab-kompatibilis játékidejű véleményt is:

"Zeberg
176 products in account
2 reviews

Not Recommended
370.4 hrs on record

EARLY ACCESS REVIEW POSTED: 2 OCTOBER

I really loved playing this game and to an extent I still do. But the constant desync, servers with low tickrates, client side hit reg, and last but not least connection issues which happens every single day then it's hard for me to recommend to anyone. The biggest problem of it all is that instead of using more resources, on actually fixing these issues we constantly hear about what they want to implement, new weapons, new maps etc. They said we'd get more time to test out patches and report bugs on the test servers.. We got one more day so instead of one day we have two, simply put that is not enough to work out bugs, glitches etc. before a patch launches.
I really do hope they bring this game up to speed, but they can't even use the "It's early access" excuse anymore since we're not many months off of official launch. I sincerely doubt they can get all this fixed in a couple of months, taking their current development speed into consideration.
More time to test out patches before they go live could fix a lot of the ingame bugs that occur when we get new patches especially with weapon changes.
This is the best BR game I've played to date and I do really hope they get the ship turned around."

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
"Tricitum @ Twitch.tv/tricitum
101 products in account
2 reviews

Not Recommended
281.1 hrs on record

Worst servers then CSGO, hitreg worst the CSGO.
Hit reg is client side on this♥♥♥♥♥♥game.

Someshit bluehole did and said and did a completly turn and did something else:
1. "we wont have microtransaction" , later it came
2. We will update once each week - later, we update once each month, now gone to once each 2 months.
Even that is alot of stuff that been broken since begining, like a UI, thats break down, to fix this they added a "refresh ui" button. GOOD WORK!
3. Breaks the game, remove and add functions that arent usefull , removing double binds, that dosent do anything.
4. The bad communication and none existent post from bluehole, start to look like CSGO devs.
5. Main menu contains Google Analytics which is the only reason the menu is being loaded from an external source. Without it, we would be able to play right now. Also stop spying on your users.
ingame menu: http://front.battlegroundsgame.com/index.html
6. Hit reg that is client side, CLIENT SIDE? WTF?
So you shoot someone and your client says you hit him. It sends that data to the server and the server compares where the player was on your client to where the server had that player located. If this doesn't match up because you have poor ping, that hit doesn't actually go through to the server and the hit won't really count. PUBG has no secondary check on the server side for hit detection. If you hit him on your client and get your packets to the server it just checks off on that and allows it. A big issue here is how there are no trades in the game. If you and an enemy both shoot each other and should kill each other, whichever one of you gets your information to the server first wins. After you're downed your bullets no longer do any damage so even if your client also sees that you killed your enemy, the server just ignores that information as on the server you're already dead since the enemy got their packets there first. You'd think this means having low latency would just 100% be better, but it's not always that simple. If your enemy is lagging their bullets might not even show up on your game before you're shooting at them on your game, but by the time their bullets reach the server so that it can relay it to you they've already shot 20 times and you're dead on the server despite never having a chance to see all the bullets they missed before hitting you. Someone could have a high upload speed and get their packets to the server very quickly when shooting you but a very slow download speed and thus they don't see you moving but instead see you standing still despite you actually moving. The hitreg is actually calculated client side in this game.

What ever you do, stay away from this game right now"

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
"Not Recommended
98.1 hrs on record

always connection problem and forced playing as server wtf is this i live in austria"

IMYke2.0.0.0
"Not Recommended
190.0 hrs on record
EARLY ACCESS REVIEW POSTED: 28 SEPTEMBER

I BOUGHT THIS GAME FULL PRICE AND YOU GIVE ME IN GAME ADS!!!!!!! SHAME ON YOU BLUEHOLE!!!!

For those who do not understand what I'm talking about, I'm a Chinese player and seemingly Bluehole get parterned up with some 'game accelerator' software and put an ad ON THE LOBBY SCREEN. (Basically a VPN software that makes you connect to the game faster)

It says 'The only official accelerator of the game'..

The ad appears only if you connect from China, so it wouldn't be a problem for players elsewhere, but why did Bluehole even approved this? They are already charging full price for an early access game and now they put ads in it. What kind of developer do this?"

Tinman
Megértem őket és a legkedvesebb játékomat is nyugodtan széttéphetik a Steam userek, ha bármi gondjuk van a játékkal, a kiadóval, a fejlesztők viselkedésével, stb.

Mert a rivjú bomb egy szükségszerű melléktermék, amit az termelt ki, hogy az embereket sok helyen egészen egyszerűen nem akarják meghallgatni, kimoderálják a játékkal kapcsolatos topikjaikat akkor is, ha abban kulturált véleményt fogalmaznak meg. Már pedig ez nincs rendben!

Az viszont rendben van, hogy ezt a fejlesztők már nem hagyhatják figyelmen kívül, ezt nem moderálhatják ki, erre reagálniuk kell, ezt a problémát meg kell oldaniuk és ez így lehet, hogy nem fair, de pont annyira nem fair, mint nem meghallgatni azt a vevőt, akinek panasza van és korábban tejelt!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0

Tinman
Pár órát toltam csak. Szándékosan. Gyűlölöm amikor valami darabokban van, mert nincs időm arra, hogy letolva az alapjátékot, majd fél év múlva a DLC-k miatt újra toljam, mert addigra elfelejtem az egész tempóját, ritmusát.

Letoltam a DaS 3-at is nyilván, de ha most neki kéne esnem a DLC-knek az brutális lenne. Csak úgy van értelme majd a DLC-ket letolnom, ha újra végignyomom az alapjátékot. De az meg más számomra értékesebb játéktól vesz el időt és emiatt az egész tolódik. Hogy meddig azt nem tudom, de ha rá gondolok kb. 1% kedvem van From játékkal játszani, mert mostanában TBS és TPS hangulatom van és ez jó ideje tart és múlni sem akar.

De visszatérve a Nioh-ra... nekem rohadtul bejött amit tapasztaltam és sokkal nagyobb kedvem van azt tolni, mint a From-tól bármit.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

A PUBG-t is elérte a Steam-es "review bomb". A kínaiaknál reklámokat tol az arcukba. 😄 Link

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

darkSectorxxx
😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Tudom, nektek arra linkeltem, hogy osztjátok-e amit írtam? 😄

Voltan
Jaja, gondolom.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

darkSectorxxx
Igen, mert szarul van optimalizálva valszeg...amúgy nem igényelné a látvány.

IMYke2.0.0.0
4 dodót nekem is röhögve megért az, ami hiányzott:

* Tempest + DLC + Soundtrack
* Yet Another Zombie Defense
* Warhammer 40,000: Space Wolf
* Warhammer: End Times
* Guns of Icarus Alliance
* Dungeon Lords Steam Edition
* Impossible Creatures Steam Edition
* Lethal League

Tinman
Nagy része volt már bundlis, de már csak a Space Wolf miatt is megéri, mert bár az is volt már bundlis, de nekem valamiért kimaradt.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.10.02. 18:53:33

Tinman
Toltam már vele PS4-en ;-)

IMYke2.0.0.0
https://www.indiegala.com/warhammer: "Warhammer Alliance Bundle
(az összes kártyás - ha érdekel valakit)

Pay $1.0 or more to get these Steam games!
* Tempest: Pirate Action RPG --- STEAM-lap - 15 öcsi - 14,99 euro
* Guns of Icarus Online --- STEAM-lap - 880 öcsi - 4,99 euro
* Yet Another Zombie Defense --- STEAM-lap - 18 öcsi - 1,99 euro

Pay $3.99 or more to get this bundle full of Steam games before price increases and SAVE 97%!
* Warhammer 40,000: Space Wolf --- STEAM-lap - 39 öcsi - 17,99 euro
* Warhammer: End Times - Vermintide --- STEAM-lap - 104 öcsi - 27,99 euro
* Guns of Icarus Alliance --- STEAM-lap - 880 öcsi - 14,99 euro
* Dungeon Lords Steam Edition --- STEAM-lap - 0 öcsi - 14,99 euro
* Impossible Creatures Steam Edition --- STEAM-lap - 0 öcsi - 9,99 euro
* Lethal League --- STEAM-lap - 23 öcsi - 11,99 euro
* Tempest - Treasure Lands DLC --- STEAM-lap - 0 öcsi - 4,99 euro
* Tempest - Original Soundtrack --- STEAM-lap - 0 öcsi - 2,99 euro
* War for the Overworld - Coupon Code -83% OFF --- STEAM-lap - 102 öcsi - 27,99 euro
IMPORTANT NOTE: The War for the Overworld 93% OFF Coupon Code will be available only in the first week of sale and can be used only on indiegala.com/store before october 9th 2017.

Voltan
A gépigény eléggé combos

Minimális rendszerkövetelmények
Operációs rendszer: Windows 7, 8.1, vagy 10 (64-bites)
Processzor: Intel Core i5 3550 vagy újabb
Memória: 6 GB RAM
Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 780 3 GB VRAM-mal vagy jobb; AMD Radeon R9 280 3 GB VRAM-mal vagy jobb
Merevlemez: 100 GB szabad hely
DirectX 11
Szélessávú internet
Hangkártya: 16 bites sztereó, 48KHz-es Wave-fájlt le tudja játszani

Ajánlott rendszerkövetelmények:
Operációs rendszer Windows 7, 8.1, vagy 10 (64 bites)
Processzor: Intel Core i7 4770K vagy jobb
Memória: 8 GB RAM
Videokártya: NVIDIA GTX 1060 6 GB VRAM-mal vagy jobb; AMD Radeon R9 380X 4 GB VRAM-mal vagy jobb
Merevlemez: 100 GB szabad hely

darkSectorxxx

darkSectorxxx
Ahogy én ismerem őket, nem lesz az. 😄

darkSectorxxx
Pontosan.

Fpocok
Mondtam, hogy jon pcre. Mindegy, en mar vegigtolyam. Ajanlom mindenkinek.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Voltan
Köszi az óva intést. akkor ezt passzolom.

Tinman
6 euró, de az alap pakk, az nagyon gázos. Legalább a Traveler's kellene, mert az azzal járó inventory bővítés és ami még fontosabb a hátas + hívó síp az kb. létkérdés, ha csak nem akarod az amúgy is végtelenbe nyúló órákat megszorozni 2-3-al. De még így is mocskok, mert a paci hívó síp, csak 7 napig tart, viszont a ló az megmarad, az must, mert a távolságok nem kicsit.

Voltan
Beleolvasgattam a kriikákba én is. Csillapodni látszik már a höri 😊 Persze végülis 6 eurót még lehet, hogy így is megérne.

IMYke2.0.0.0
Feszüljek meg, de én ebben nem látom a csapdát...

kigyi
Kitartás, hidd el én is küszködök, de tudom mit jelent az a játék (1000+ óra játékidő és még akkor sem látod a végét).

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Ez a rész nem túl biztató:

"The PC version will support two visual modes. “Action Mode” will ensure a stable 60 FPS, while “Movie Mode” will support resolution up to 4K."

Ez nem PS4 Pro kérem, hanem PC. Van egy újabb érzésem, h egy újabb "remek" Koei Tecmo PC port jön. 😄
IMYke2.0.0.0
Pontosan.

Tinman
Tehát akkor ez már RÉG kész volt PC-re is... nyilván nem 1 hónap alatt készül el a PS4 -> PC port.

IMYke2.0.0.0
Na, ez szép - a 2017-es év életem "legrosszabb" éve a játékokra elvert pénzösszegek tekintetében... 😞)

Voltan
Hoppá! Na, ez jó hír.

Tinman
<#wow2>

De, jó, hogy még nem toltam végig! Majd a superior verzát innentől.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.10.02. 15:40:20

Prince23
Nioh Complete Edition novemberben PC-re megjelenik

IMYke2.0.0.0
Én is rágódtam felette - és teszem mindig, amikor ilyen akciót kap.
S na ekkor nézek rá a véleményekre...
A grindolás és a fizetős tápolás szele megcsap, és azonnal lehűti a lelkesedésemet.

Voltan
Ajjaj, a Black Desert Online le van értékelve 6 Euróra. Ajjaj... Érzem, hogy ezt a csatát nem fogom megnyerni a hörcsöggel.

Dzsini
Azért a Steamnek se nagyon megy mindig, mert pl. a Fallout New Vegas Ultimate Edition tulajdonlása ellenére minden alkalommal vidáman próbálja nekem eladni az alapváltozatot és a DLC-ket, hiszen nekem azok nincsenek meg. A sima Fallout3-nál (és még számtalan másik játéknál) ezt sikerült megoldaniuk, ott a GOTY (helyesen) a játékot és a DLC-ket tartalmazza. Az NVUE egy különálló termék - bár itt szerintem továbbra se a disztribútor (Valve), hanem a játékot ott elhelyező cég a probléma forrása, tojtak arra, hogy összefésüljék a dolgokat.

Az Elite Dangerous-nél pl. sikerült az 5 euros standalone külön arénás játékot (ami a teljes változat része) "megvan" jelöléssel ellátni, ha megvan a rendes játék.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.10.02. 14:38:56

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

FEARka
Én ha venni akarok egy játékot előtte megnézem, hogy mi van benne, kb. 5 perc az egész. Főleg ebben a szutyok DLC-s korszakban... Valószínűleg azért nem jelzi mert az stand alone kiadás. Steamen is csak pár éve van ez, hogy jelzi mi van már meg. Sony le van maradva ebben is.

Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók

zorrobomber
Tény hogy ehhez több idő kell, nem lehet igazán csak úgy beugrani, de meghálálja a befektetett energiát.

Ha időmilliárdos lennék, Napoleonic Wars-ban (egy Mount and Blade Warband DLC) csinálnék regimentet. Pár éve játszottam egy csapatban, és roppantmód élveztem, de sajnos a leader eléggé a teljesítményre ment, és nem arra hogy közösséget építsen. Hiába működött minden úgy, mint egy seregben, ez még mindig csak egy szerepjáték. Na mindegy, itt egy videó, egy számomra ismeretlen regimentről, de látszik rajta, hogy mire gondolok, milyen egy igazi multis játék: igazi közösségi élmény. Ha ebben a játékban nyersz, akkor tényleg nem azt érzed, hogy egyedül elértél valamit, hanem a csapat.

Tinman
Na most képzelj el engem, mint multi lövölde naívát... én nem tudom melyik a jobb, max értékeléseket nézek a nagyobb nevek között. Aztán nézek, képeket, videókat. Azok alapján nekem a Battlefield meg a Battlefront jön be inkább. De ezt csak külső szemlélőként látom így, ezért én is a nagyok mellé csapódnék.

zorrobomber
Na ezzel én nem így vagyok, nem kapásból a nagyobb játékosbázishoz csapódnék, hanem a jobbhoz... egy meccshez elég ~50 ember is, nem kell 100ezer, bár tény hogy nem mindegy milyen pinggel, de pár ezer már bőven elegendő, főleg ha azok kitartóak. Márpedig ehhez kell kitartás, és (szerk.:RO2)-ben kőkemény profi szerverekhez tudtam még a végén is csatlakozni. A Commander osztotta az utasításokat, a leader dobta a gránátot meg minden. És nem mellesleg a játék is számomra jobb mint a CoD + Battlefield. Többször leírtam már, de a bullet sponge multis shootereknél jobban szeretem azt amikor nagyobb a tét. Még akkor is inkább ezt töltöm be, ha ritka béna vagyok, és 1-2 killel a lista alján árválkodok, mert nekem így élmény... mondjuk én szerepjátékos múlttal érkezem, és nem zavar ha nem én vagyok a "hős" a ranglista elején, valakinek utolsó gyáva féregnek is kell lennie <#nevetes1> Így aztán még nagyobb élmény, amikor sikerül megkerülnöm a frontvonalat, és remegő kezekkel kaszálok le egyszerre 3-4 vietkongot. Tényleg jó cucc, és nem utolsó szempont, hogy reális áron dobálják utánad.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.10.02. 14:16:58

Tinman
Igen, de ezzel is az a gond, hogy kapásból versenyeznie kell a CoD + Battlefield címekkel, amik mögött a marketinggépezet is keményen ott van, egyszerűen "menőbbé" van téve. És akkor még ott van az összes többi remek cím.

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem érdekelne valamennyire egy Battlefront vagy egy 1. VH-s BF, de ahogy írtam jobbakra sincs idő, nem, hogy ezekre. És ezzel nem csak én vagyok így... a gaming idő korlátlansága elég kevesek kiváltsága. NA DE! Ha lenne időm egy Battlefront-ra, akkor SEM néznék rá a RS2:V-re, mert nyilván én is oda csapódnék, ahol nagyobb a játékosbázis, ahol a haverok is biztos fent vannak.

Nincsenek könnyű helyzetben a játékfejlesztők, de az igényesebb úgyis fent marad, az igénytelenebb meg úgyis belebukik, vagy úgy jár, mint a nem olyan rég a Steam-ről kivágott cég, akinek cirka 50+ játékát vette le a Steam, mert nagy fake game gyáros volt. Tűzzel-vassal kéne irtani a fajtájukat, de nem egyszerű, nagyon nem. Elvégre mitől számít fake game-nek valami? Van amikor nem is olyan egyszerű rásütni a bélyeget.

zorrobomber
Minőségi gond ezzel kivételesen szerintem nem volt, simán csak rosszul pozicionálták, marketingelték. Amúgy meg nem is tetszett nekem. Nem rossz, de van sok más jobb, és multis címnél ez pont elég az ordas buktához. Rising Storm 2 szerintem kicseszett jó játék, hiánycikk környezetben (Vietnam), baromi jó, taktikus, bár pont emiatt kicsit niche gameplay-el, és így is szép lassan döglődget. Nem olyan szinten mint a Mirage, de lehetne jobb is, megérdemelné.

Bocs, hogy nem spoilerben, de ennyit hadd tegyek hozzá a reklámhoz 😊

zorrobomber
Én rendeltem egyet pénteken, és nem sikerült még visszaigazoló mailt kapnom hogy mehetek érte (pedig igen, az oldal szerint elvileg van raktáron).

Tinman
Teljesen elismerem, hogy én vagyok a hülye, mert nem olvasom el a sokadik vacak leírását és igen én is benyalom a Tesco-ban, a 900 Ft-os akkut, amiről a pénztárnál kiderül, hogy 2500 Ft, csak ott rögtön szólok, hogy no thx.

Ez most tényleg tök véletlenül volt, hogy nem nyaltam be.

Viszont az is tipikus kereskedői fogás, hogy a KIEMELVE feltüntetjük, hogy a termékünk milyen extrát tartalmaz. Ez ilyen fairplay vagy mi...