Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
195. alkalom?

Mi egy cipős dobozban lakunk. -> A Neon Drive-ba van egy pálya, aminek a számlálója 300 felett van. Igen, ennyire estem neki, de csak sikerült. Ja, nyilván hardról van szó :-)

Fordítás miatt csalni az sima ügy, azzal semmi gond nincs.

Azt ugye tudjátok, hogy a szaGma, előszeretettel használ csalásokat és aztán annak alapján ír rivjút? Erről nekem a véleményem egy olyan gif lenne, amiért kapnék egy hét pihit...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Így van, csak ne hangoztassa, meg ne mondja a képembe, hogy vicces. Fúúúú komolyan, úgy fel tudnak húzni ilyennel, amikor ott van egy GTA V és a single-t rommá csalja, pedig a single k. erős oldala a stuffnak. (Multiban nem tud benne csalni, mert tört szarral játszik, pedig 600k-t keres/hó. Száni.)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.10.17. 19:01:19

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Single esetében SOHA nem használnék ki exploitot, azonban multi esetében, ha magam találok rá egy jó módszerre és azt tesztelve beválik, akkor ráülök a titokra és szemérmetlenül használom. Amíg nem nerfelik esetleg.

Volt már ilyen... egy sráccal egy iszonyú drága alapanyagot farmoltunk hetekig egy MMO-ban ketten, mert rájöttünk, hogy glass cannon + power healer-el éppen mindig túlélhető 1-1 küzdelem egy speciális MOB ellen. Ez a build sehová nem volt jó, de ott op. volt. Hogy titkoltuk :-D

Karma: Aztán amikor rommá szedtük magunkat, egyszer az egyik tárolóból a másikba kellett költöztetnem a saját részem. Odáig stimmelt, hogy felvettem a saját inventorymban a cuccokat. Majd amikor át akartam tenni a másik tárolóba az ÖSSZES eltűnt!

Írtam a supportnak, nem ismerték el, hogy bug. Haverok nem akarták elhinni, azt hitték szívatom őket. Aztán nem.

MMO = minden mikronja értelmetlen. Kizárólag rossz tapasztalatom van. Egyikre majd' ráment az akkori kapcsolatom és az csak a torta egy kis szelete volt.

wantonly
Nem vészes. 😊
IMYke2.0.0.0
Ilyen PC kell a Destiny 2-höz

"Október 24-én PC-re is megjelenik a Destiny 2, és az ígéretek szerint egy minőségi portot fogunk kapni. Az biztos, hogy számos grafikai beállítás lesz elérhető, támogatni fogja a 4K-s felbontást, a framerate pedig nem lesz korlátozva, legalábbis akkor, ha úgy kívánjuk.

Ezen kívül befutott a PC-s launch trailer is, ami lentebb megtekinthető, valamint kiderült, hogy holnap indul az előtöltés, amire érdemes lehet lecsapni, ugyanis a játék 68GB-ot foglal.

Végül pedig következzen a gépigény. Operációs rendszerek tekintetében a 64 bites Windows 7/8.1/10 lesz támogatott.

Minimum

CPU Intel: Intel Core i3-3250 3,5 GHz, Intel Pentium G4560 3,5 GHz
CPU AMD: AMD FX-4350 4.2 GHz
GPU Nvidia: Nvidia GeForce GTX 660 2GB, GTX 1050 2GB
GPU AMD: AMD Radeon HD 7850 2GB
RAM: 6GB

Ajánlott

CPU Intel: Intel Core i5-2400 3,4 GHz, i5 7400 3,5 GHz
CPU AMD: AMD Ryzen R5 1600X 3,6 GHz
GPU Nvidia: Nvidia GeForce GTX 970 4GB, GTX 1060 6GB
GPU AMD: AMD R9 390 8GB
RAM: 8GB "

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

RatBaG
én anno az operation flashpointban csaltam... <#mf1>
küldetés közben csak egyszer lehetett menteni, kivéve ha menet közben kitörölted a filet. <#idiota> így is mai napig elevenen emlékszem jó pár missionre, például mikor lelövik a repülőnket, és fegyvertelenül kell elvergődni az extraction pointig, 3 erdőn meg 2 nagy nyílt terepen át, járőrök mindenhol.
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2017.10.17. 15:33:10

Per Aspera Ad Inferi.

IMYke2.0.0.0
Ne is mondd...
Tomb Raider 1-2-Gold-3-Goldot szanaszét savescammeltem és -tük, mert egyetemen küzdöttük le az első 2-őt szobatársakkal és a barátnőikkel... az volt csak az igazi szosülgéming. Szó szerint 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
Savescumming csalásnak számít? Azzal is magadnak "ártasz", de sokszor egyszerűen úgy szórakoztató egy játék (nekem). Jó példa a Max Payne, ahol a lentebb Imy által is írt eset állt fent. Megcsináltam egy szakaszt, de akkor is visszatöltöttem ha jól sikerült - még jobbat akartam. Vagy mondjuk olyan pályaszakaszon jártam ami érdekes kihívás volt, és megpróbáltam másik fegyverrel, más harcmodorral lenyomni az adag ellenfelet. Ha nincs gyors quicksave-quickload, akkor hajlamos vagyok behörcsögölni mindent, majd úgy végigjátszani a játékot, hogy az eszközök jó részéhez nem is nyúlok, mert csak a leghatékonyabbat használom.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.10.17. 13:47:34

IMYke2.0.0.0
Return to Castle Wolfenstein - Forest Compound:

//Szerk.: Ja és a videóban a srác már trükközik. Én frontálisan csináltam végig.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.10.17. 13:40:07

IMYke2.0.0.0
Én például a fordítások miatt fordultam nem egyszer trainerhez - muszáj volt a hosszabb játék esetén, a 2. vagy 3. végigjátszás (ami már a tényleges "munka", és nem az élvezeti megismerés fázis volt) alkalmából.
De, előfordult, hogy szimpla játék során is használtam mások által mocskosnak ítélt megoldást SP játékban, mert ott és akkor több mint frusztrált a 195. alkalommal visszatöltés és megpusztulás.

Érdekes mód, a "Return to Castle Wolfenstein" esetében, ahol a dombos pályaszakaszt --- őrház, alagút, 3 őrtorony, őrbódé és sorompó, és az alagút bejárat a térkép felső részén --- eszembe se jutott segédeszközzel. Pedig csak ott és azon a napon 64 visszatöltésem volt, mert annyira tökéletesen, riasztás nélkül, tempóra és (magam számára kitűzött) időre akartam megcsinálni. Sikerült.

Dzsini
Amíg single a játék, mindenki azt és úgy, ahogy neki tetszik.

Multiban a multis közösség beleegyezésével azt és úgy, ahogy az mindenkinek tetszik.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Folosleges moralizalni ezen sztem (mondom ezt ugy h nem emlekszem mikor csaltam jatekban utoljara ... de a mostani cuccok nem igazan igenylik a csalast sztem, alt eleg konnyuek), a lenyeg ugy is azon van mikor masnak az oromfaktorat csorbitod onos erdekbol.

Kivancsisagbol felteszem viszont a kerdest h mi a velemenyetek az exploitok kihasznalasabol? (Akar single akar multi eseten) ill az eleve beepitett bonuszok orultmod egymasra pakolasabol? (Pl mikor a neverwinter nights guide-ok ugy kezdodnek h hanyas szinten kell kasztot valtanod es mibol hany szint kell h uberfasza legyen a kari?)
Tinman
Felnőtt, értelmes ember nem csal semmiben. Magánvélemény.

Aki mások élményét tönkreteszi a sajátján kívül, az meg Taigetosz pozitív.

Voltan
Ez nem felnövés kérdése. Van aki így szereti, van aki úgy. Ennyi. És nincs ezzel baj. A baj ott kezdődik, ha a saját szórakozásod mások szórakozásának kárára történik.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Tinman
Nyilván van olyan játék, ahol akár 1 hetem is ráment arra, hogy leverjem az adott boss-t vagy, átrágjam magam adott pályán, de eszembe nem jutott volna csalni. Ha nem megy az azt jelenti, hogy vagy béna vagyok és git gud, vagy azt jelenti, hogy a korábbi pályákat szarul csináltam, mert nem vagyok elég fejlett az adott ellenfél ellen, vagy totál fals taktikát alkalmazok.

Hogy a faxa tanulnék abból és fejlődnék, ha csalnék? Sehogy.

Amúgy abban az említett bullet hell cuccban, ráadásul úgy csaltam, hogy saját kútfőből ötlöttem ki, hogy melyik lehet hexában a cash értéke!
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.10.17. 12:23:12

Scooter
Helyes. Én a Wolfenstein 3D-ben, utoljára. Ami nem ma volt. Azzal elveszi a játék élvezeti értékét.
Tinman
Utoljára egy bullet hell játékban csaltam 486DX 66 MHz mellett. Aztán felnőttem.

Voltan
Igen, én még jó áron kaptam el. És ezen megfontolásból megvettem onnan az Evil Within 2-t is. Az ár hajlamos megugrani megjelenés után sajna.

Voltan
Előfordul, hogy használok csalást single playerben. Nem általános, de előfordul. Miért is ne? Ha így esik jól, akkor így.
A probléma nyilván ott van, hogy multinál már egész más a téma, mert ott mások levesébe köpsz bele, és az már nem pálya, mocsok egy dolog, és tényleg tűzzel-vassal kellene irtani.

IMYke2.0.0.0
Ez -- szerintem -- nagyon pozitív dolog.
Mondjuk, még mindig nem vagyok elég lelkes ahhoz, hogy átköltözzek a Windows 10-re (még úgy sem, hogy a dolog előbb-utóbb kikerülhetetlen lesz még számomra is).

TBTPumpa
UWP alkalmazásoknál úgy tudom, hogy Microsoft általi ellenőrzésen kell átesnie a cuccnak, kizárólag úgy kerülhet fel a sztórba. Csak úgy nem engedik feltölteni a fejlesztőnek (mint mondjuk Steam-nél) - előny, hogy így vírusos/bányász/kémprogram sem tud települni a gépre (feltéve, ha nem maga a Microsoft teszi bele) <#ravasz1>.
Patcheknél is megfigyelhető. Steam-nél azonnal elérhető, Windows Store-ban kell néhány nap, amíg elérhető lesz az adott játéknál (Ori and the Blind Forest, Rise of the Tomb Raider).
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.10.17. 09:31:44

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Néztem egy review-t. Tipikus PB játék ilyen szempontból. Hacsak nem jön egy szép 0 day patch akkor lesznek benne hibák dögivel.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én kivárok mert ha szokásos Piranha játék akkor még kell pár patch neki. 😊 De most néztem kicsit walkthrough-t youtubeon, nekem valónak tűnik.

Why so serious?

Persze, majd mesélek.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Instantról rendeltem. Még nem kaptam kulcsot.

Ne is mondd agyvérzést kaptam múltkor .27-28 euró volt a Middle-Earth: Shadow of War. Mire megvettem meg 40 lett.

Jim Morrison
"This is a Win32 API that's only supported in UWP desktop apps."

Nem nagyon ástam bele magam, de ezek szerint nem csak úgy beleírnak a meglévő játékba pár száz sort, és kész is. Steam eleve nem támogatja UWP appokat (kérdés egyáltalán fogja-e), addig steamről szedett játék (ha jól olvastam) nem fog ilyesmit tartalmazni.
Azt se tudom van-e valami megkötés UWP apokkal, hogy pl csak windows storeba lehet feltölteni... mert akkor valve keze meg van kötve.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

IMYke2.0.0.0
Nem lehet már előtölteni az ELEX-et?
Mesélsz majd róla a héten?
CDKeys-en pöttömöt megemelték az árát - 27,29 volt az induló, és most már 30,79... 😞

"Bannoltunk, mert....miért is ne" felirat fogad majd.

FEARka
Itt legalább bannolnak 😊 Nem úgy, mint más AAA-s multikban 😊

Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók

IMYke2.0.0.0
Töredelmesen bevallom neked: csaltam már Single Player játékban. Pokolra kerülök?
//Lásd Left 4 Dead-ben csak tört szerverre léptem fel és bumm, és VACkantam egyet... 😞)

Dzsini
És te leszel az, akit - mivel már nem tudsz elindítani egyedül egy játékot - a főmenüből rúgnak ki csalásért. 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

A végén lehet csak én maradok, mint a Hegylakó. :-)

Összes többi játékos játéktudása belém száll. XD

Multis játék kompetitív játék (mielőtt megint a Guild Wars-t hoznád fel) ráadásul nem is a könnyű fajtából. Tegye fel a kezét aki csodálkozik, hogy csalnak benne vagy legalábbis próbálnak.

Dzsini
Természetesen mindenki addig játszik, amíg ki nem bannolják 😊

Igen. Pont erre akartam kilyukadni. HA átlagot számolunk egy hónapban az 180 000 játékos. 10 hónap alatt 1,8 millió játékos....100 hónap alatt (8 év) múlva nem lesz egy darab játékos sem aki a Pubg-al játszanik. :-)

Tinman
Ha 7.5 millióan vették volna meg és naponta 3000 játékost banolnának az is rohadt gáz lenne.

Tinman
Konkrétan vannak olyan "játékosok", akik úgy indítják az adott játékot, hogy na nézzük milyen csalás van hozzá.

Végtelen pénz, lőszer, fejlesztés, minden unlockolva. Kérdeztem, hogy mi ebben a jó? Válasz: "Elökörködni."

Na jó, de mi így az értelme? Válasz: "Hát vicces!"

Értitek? Vicces. Van akinek az a vicces, ez a szórakoztató. Nem egyszer megkaptam, hogy ez még szar játék, ehhez nincs csalás.

IMYke2.0.0.0
"PUBG's anti-cheat system is banning more than 6,000 players a day"

Ez alapján akkor még jó ideg lesz dolguk a csalókkal...

Azt tudod, hogy 15 millióan vették meg eddig a játékot?

IMYke2.0.0.0
Nap mint nap összefutok ilyenekkel a GRID 2-ben... sokszor olyan düh kap el, hogy az Emberi Jogok Chartáját simán semmisnek véve le tudnám tépni a fejét nekik...
//Vagy lerugdosni, mint tette azt Brawl-ban a főszereplőnk.

Aztán hirtelen civilizálódom, és elkezdek gúnyosan kacagni a mikrofonba neki, és elküldöm --- direkt magyarul --- az anyukájába.

Nagyon szép ez a bannolás minden egyes játéknál, de mi játékosok tudjuk hogy 1 bannolt játékosra 3 újabb cheater jut. Sajnos ezt a fajt nem lehet kiírtani. Legszívesebben az összes cheater ujjáról lenyúznám a bőrt, majd a lenyúzott ujjat belemártanám egy tál sóba. Plusz még poénból véresre pofoznám az arcukat. Komolyan, az ilyen kapna szívinfarktust a monitor előtt.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

IMYke2.0.0.0
Józsi barátomnak is megvan a játék (236 órát hadimezősködött) - nem is oly' rég dumcsiztunk a játékról: személyesen ő tapasztalt meg olyan dolgokat, hogy ép eszű gémer a fejét fogja.
A kedvencem az lett, amikor Józsi barátomat leérkezéskor, házon keresztül azonnal fejbe lőtték 😊

Tinman
PUBG's anti-cheat system is banning more than 6,000 players a day. (Naponta!)

Nearly 20,000 banned on Friday.

Over 322,000 cheaters have been banned from PUBG so far.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.10.16. 19:36:14

Totti5
350 + DLCkkel 400 fölött.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Az autók teljesen mindegy kihagyhatóak, alapból is torony magasan a legtöbb van benne az árkéd szegmensbe. Tartalom lehetőséget dettó. A két kiegészítőt viszont érdemes megvenni, mert a havas térkép és a hot wheels sziget is parádés, de azt elég az alapjáték után amivel ha valaki kivesézős 50-100 óra is kényelmesen belemehet.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Szerintem elég lesz...:-)

Egy 6 gigás GTX 1060 meg 16 giga RAM csak bírja. 😄 (plusz SSD-m is van ha ennyire ajánlatos neki)

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Ha emlékeim nem csalnak valami 300 autó van benne gyárilag? És ha emlékeim továbbra sem csalnak mindegyik tuningolható, állítható, babrálható. Azért egy viszonylag komoly gépet és egy ssd-t ajánlanék a Forza alá ha mindenképpen PC-n akarod játszani. Meghálálja.

Vagy csak simán nem vagy oda az autós cuccokért.

Engem ez megmondom őszintén nem érdekel. Én csak annyit mondtam, hogy nem kell teljes verziót venni a játékból akkor is van több 10 óra vagy több száz óra. benne Ennyi és nem több. Nem kell 20 ezret kiadni, 10-ért is elég sok tartalmat kap a kolléga.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.10.16. 17:26:59