Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi egy cipős dobozban lakunk. -> A Neon Drive-ba van egy pálya, aminek a számlálója 300 felett van. Igen, ennyire estem neki, de csak sikerült. Ja, nyilván hardról van szó :-)
Fordítás miatt csalni az sima ügy, azzal semmi gond nincs.
Azt ugye tudjátok, hogy a szaGma, előszeretettel használ csalásokat és aztán annak alapján ír rivjút? Erről nekem a véleményem egy olyan gif lenne, amiért kapnék egy hét pihit...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.10.17. 19:01:19
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Volt már ilyen... egy sráccal egy iszonyú drága alapanyagot farmoltunk hetekig egy MMO-ban ketten, mert rájöttünk, hogy glass cannon + power healer-el éppen mindig túlélhető 1-1 küzdelem egy speciális MOB ellen. Ez a build sehová nem volt jó, de ott op. volt. Hogy titkoltuk :-D
Karma: Aztán amikor rommá szedtük magunkat, egyszer az egyik tárolóból a másikba kellett költöztetnem a saját részem. Odáig stimmelt, hogy felvettem a saját inventorymban a cuccokat. Majd amikor át akartam tenni a másik tárolóba az ÖSSZES eltűnt!
Írtam a supportnak, nem ismerték el, hogy bug. Haverok nem akarták elhinni, azt hitték szívatom őket. Aztán nem.
MMO = minden mikronja értelmetlen. Kizárólag rossz tapasztalatom van. Egyikre majd' ráment az akkori kapcsolatom és az csak a torta egy kis szelete volt.
"Október 24-én PC-re is megjelenik a Destiny 2, és az ígéretek szerint egy minőségi portot fogunk kapni. Az biztos, hogy számos grafikai beállítás lesz elérhető, támogatni fogja a 4K-s felbontást, a framerate pedig nem lesz korlátozva, legalábbis akkor, ha úgy kívánjuk.
Ezen kívül befutott a PC-s launch trailer is, ami lentebb megtekinthető, valamint kiderült, hogy holnap indul az előtöltés, amire érdemes lehet lecsapni, ugyanis a játék 68GB-ot foglal.
Végül pedig következzen a gépigény. Operációs rendszerek tekintetében a 64 bites Windows 7/8.1/10 lesz támogatott.
Minimum
CPU Intel: Intel Core i3-3250 3,5 GHz, Intel Pentium G4560 3,5 GHz
CPU AMD: AMD FX-4350 4.2 GHz
GPU Nvidia: Nvidia GeForce GTX 660 2GB, GTX 1050 2GB
GPU AMD: AMD Radeon HD 7850 2GB
RAM: 6GB
Ajánlott
CPU Intel: Intel Core i5-2400 3,4 GHz, i5 7400 3,5 GHz
CPU AMD: AMD Ryzen R5 1600X 3,6 GHz
GPU Nvidia: Nvidia GeForce GTX 970 4GB, GTX 1060 6GB
GPU AMD: AMD R9 390 8GB
RAM: 8GB "
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
küldetés közben csak egyszer lehetett menteni, kivéve ha menet közben kitörölted a filet. <#idiota>#idiota> így is mai napig elevenen emlékszem jó pár missionre, például mikor lelövik a repülőnket, és fegyvertelenül kell elvergődni az extraction pointig, 3 erdőn meg 2 nagy nyílt terepen át, járőrök mindenhol.
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2017.10.17. 15:33:10
Per Aspera Ad Inferi.
Tomb Raider 1-2-Gold-3-Goldot szanaszét savescammeltem és -tük, mert egyetemen küzdöttük le az első 2-őt szobatársakkal és a barátnőikkel... az volt csak az igazi szosülgéming. Szó szerint 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.10.17. 13:47:34
//Szerk.: Ja és a videóban a srác már trükközik. Én frontálisan csináltam végig.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.10.17. 13:40:07
De, előfordult, hogy szimpla játék során is használtam mások által mocskosnak ítélt megoldást SP játékban, mert ott és akkor több mint frusztrált a 195. alkalommal visszatöltés és megpusztulás.
Érdekes mód, a "Return to Castle Wolfenstein" esetében, ahol a dombos pályaszakaszt --- őrház, alagút, 3 őrtorony, őrbódé és sorompó, és az alagút bejárat a térkép felső részén --- eszembe se jutott segédeszközzel. Pedig csak ott és azon a napon 64 visszatöltésem volt, mert annyira tökéletesen, riasztás nélkül, tempóra és (magam számára kitűzött) időre akartam megcsinálni. Sikerült.
Multiban a multis közösség beleegyezésével azt és úgy, ahogy az mindenkinek tetszik.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Kivancsisagbol felteszem viszont a kerdest h mi a velemenyetek az exploitok kihasznalasabol? (Akar single akar multi eseten) ill az eleve beepitett bonuszok orultmod egymasra pakolasabol? (Pl mikor a neverwinter nights guide-ok ugy kezdodnek h hanyas szinten kell kasztot valtanod es mibol hany szint kell h uberfasza legyen a kari?)
Aki mások élményét tönkreteszi a sajátján kívül, az meg Taigetosz pozitív.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Hogy a faxa tanulnék abból és fejlődnék, ha csalnék? Sehogy.
Amúgy abban az említett bullet hell cuccban, ráadásul úgy csaltam, hogy saját kútfőből ötlöttem ki, hogy melyik lehet hexában a cash értéke!
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.10.17. 12:23:12
A probléma nyilván ott van, hogy multinál már egész más a téma, mert ott mások levesébe köpsz bele, és az már nem pálya, mocsok egy dolog, és tényleg tűzzel-vassal kellene irtani.
Mondjuk, még mindig nem vagyok elég lelkes ahhoz, hogy átköltözzek a Windows 10-re (még úgy sem, hogy a dolog előbb-utóbb kikerülhetetlen lesz még számomra is).
Patcheknél is megfigyelhető. Steam-nél azonnal elérhető, Windows Store-ban kell néhány nap, amíg elérhető lesz az adott játéknál (Ori and the Blind Forest, Rise of the Tomb Raider).
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.10.17. 09:31:44
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Why so serious?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ne is mondd agyvérzést kaptam múltkor .27-28 euró volt a Middle-Earth: Shadow of War. Mire megvettem meg 40 lett.
Nem nagyon ástam bele magam, de ezek szerint nem csak úgy beleírnak a meglévő játékba pár száz sort, és kész is. Steam eleve nem támogatja UWP appokat (kérdés egyáltalán fogja-e), addig steamről szedett játék (ha jól olvastam) nem fog ilyesmit tartalmazni.
Azt se tudom van-e valami megkötés UWP apokkal, hogy pl csak windows storeba lehet feltölteni... mert akkor valve keze meg van kötve.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Mesélsz majd róla a héten?
CDKeys-en pöttömöt megemelték az árát - 27,29 volt az induló, és most már 30,79... 😞
Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók
//Lásd Left 4 Dead-ben csak tört szerverre léptem fel és bumm, és VACkantam egyet... 😞)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Összes többi játékos játéktudása belém száll. XD
Végtelen pénz, lőszer, fejlesztés, minden unlockolva. Kérdeztem, hogy mi ebben a jó? Válasz: "Elökörködni."
Na jó, de mi így az értelme? Válasz: "Hát vicces!"
Értitek? Vicces. Van akinek az a vicces, ez a szórakoztató. Nem egyszer megkaptam, hogy ez még szar játék, ehhez nincs csalás.
Ez alapján akkor még jó ideg lesz dolguk a csalókkal...
//Vagy lerugdosni, mint tette azt Brawl-ban a főszereplőnk.
Aztán hirtelen civilizálódom, és elkezdek gúnyosan kacagni a mikrofonba neki, és elküldöm --- direkt magyarul --- az anyukájába.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
A kedvencem az lett, amikor Józsi barátomat leérkezéskor, házon keresztül azonnal fejbe lőtték 😊
Nearly 20,000 banned on Friday.
Over 322,000 cheaters have been banned from PUBG so far.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.10.16. 19:36:14
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.10.16. 17:26:59