Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
Vigyázz, ez itt szentségtörés hogy te egy játékot nem teljes mivoltában szeretnél kiélvezni, 8ezer órát beleölve 😊

Nem nagyon kívánom az Ultimate Edition-t. Úgy tudom hogy alapból kurva sok kocsit tartalmaz a játék, szerintem azokkal simán el lennék. Szeretem a kocsikat, de annyira azért nem hogy fizessek DLC-kért.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

darkSectorxxx
Azért mondom. Nekem ugyanilyen a Witcher, de tudom hogy a stílusrajongóinak milyen lehet, más szemmel nézik. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

grebber
Ebben lehet valami mivel itt van xbox 360-ra megjelent létező összes része és kb van az egyikbe fingom sincs melyikbe kb 10 percem és ennyi.Mondjuk ez ugyanúgy igaz a Grand Turizmóra is... lehet az áll mögötte hogy utálok kontrollerrel játszani bármit is.Főleg autósat.

Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.10.16. 17:02:59

Next PC upgrade: 2022

darkSectorxxx
Hát vállalom. 😊
De én jól szórakozom közben, és ez a lényeg.

Windows, meg store, az nem egyenlő a Forza-val
Store-on lehetnek bugok hibák, utálhatod, ettől még onnantól hogy a játék elindul egy másoknak max álomszerű minőséget kapsz, ami a fontos.

Ha igénytelenség, az max akezelőfelületet érinti, nem a játékot. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.10.16. 17:03:07

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Az a baj, hogy pont a Forza az a játékok kevese, ami megéri a pénzét, egy bődületesen jó játék.....
Szubjektíven neked lehet az a pénz sok, mert a játék nem érdekel annyira... 😊

grebber
Inkább igénytelen a jó szó rá<#banplz><#eplus2>

darkSectorxxx
Játékos lettél, mint én,, aki leszarja min és hol játszik csak az a fontos, hogy mivel...😛

grebber
Lényegtelen én a pc-s autós cuccokból indulok ki lásd pl Cars Complete 2-3$ -5$ ha sefter vagy ingyen van...ból indulok ki mindig. Szóval felőlem lehet egybe is az összes Forza, akkor se fogom megvenni amíg M$ $tore + államadósság áron adják a többi pc-s értsd jól steam-es játékhoz képest.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.10.16. 16:56:37

Fölösleges a teljes. Az alapverzió is bőven túl sok dolgot tartalmaz (több száz autó, hatalmas pálya). Aztán ha nagyon hiányoznak a kiegek akkor megvehető külön is akár.

Alapverziót leárazva már 10k körül meg lehet kapni.

Ha meg kell valami konkrét autó az külön is vehető általában.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
Szokott kapni kemény 40%-ot.. úgy már csak 20 ezer a teljes élmény ha mindent akarsz hozzá....

Van rá esély hogy mostanában a Forza Horizon 3-at leárazzák PC-n? Bevallom őszintén, megjött hozzá a kedvem, de teljes áron felejtős. Tényleg nem értem mi van velem, régebben még bojkottáltam a Windows Store ellen, most meg igazából leszarom....
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2017.10.16. 16:42:57

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

grebber
UWP api támogatás nem tart semmiből Valve , Origin akárki bármikor támogathatja....
Nem figyeltem megjelent-e már a $toreban az ARK ,de állítólag sokkal jobban fog futni mint a steam-es ...de mivel nem találtam vs videot nyilván még nem jelent meg... De ha ilyen jóságokat tud támogathatná legalább a Valve.....

kigyi
Szóval, ha már nem sikerül gyorsítani a rendszeren ahogy ígérték akkor lassítanak rajt? 😄 Hmm figyelemre méltó fejlesztés a semmiért. Szóval akkor ez megint csak ott érne valamit ami az ms sztórból van. Na ez az amiből nem lesz sok 😄
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2017.10.16. 15:35:17

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

grebber
Leszámolna a csalókkal a Windows 10 legújabb frissítése

Valve is bevezethetne egy ilyet igazán........vagy egyszerűen támogatnia kéne az UWP-t és lehet több cím is fogyna pc-re a csalók hiánya miatt...

Dzsini
Szerintem - ahogy a Vakondoknál is - először filmszemlékre, vetítésekre megy, és majd utána lesz mindenhol és mindenki számára látható.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tinman
Hogy te nem veszed az is biztos :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Jó-jó, de ezt hol lehet megnézni. Csak 15 perc, de nem látom sehol.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wesker24
Egy újabb Survival Horror amit jövőre veszünk az tuti !
Tinman
Agony

Megjelenés: 2018. március 30.

Maak
Nem kapott valamelyikotok Paragon kupont vga melle mostanaban/regebben? Ha igen es nem kell neki akkor dobjon egy privit pls.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

yep, ez az, thx. meg most is borzaszto hallgatni 😄
ettől eltekintve van hozzá teljes fordítás
IMYke2.0.0.0
Kristóf Tibor volt az intro alatt!
(Star Wars) (Heroes IV intro, magyarul, vele)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Breyer Zoltán (RIP) is köztük volt. S úgy tudom, hogy Galbenisz Tomasz is.
A két idősebb hang most nem ugrik be.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

A King's Bounty: The Legendnél is volt ilyen gond, hogy a magyar verzióra nem ment rá az utolsó patch, így bugosabb volt. Nálam nem volt gond, mert a francia CE-t ez nem érintette 😊
az elso heroes 4-em volt magyar szinkronos, soha tobbet. Nem az volt a bajom vele h magyarul kell hallgatnom hanem az h szegeny szinkronszineszt (nem jut eszembe ki volt, de ismeros volt a hangja alapbol) sztem ugy instrualtak,h "legyel minel robotikusabb, meg veletlenul se legyen normal hangsulyozas es csinald ugy h erezni lehessen meg veletlenul se erdekel."

amugy annak nagyon orulok, h anno nem volt gameplay szamlalo, sanszosan labon kihordanek egy szivinfarktust ha meglatnam mennyi ido ment bele a heroes2-3-4be, egyenkent. 😊)))
Utoljára szerkesztette: Andule, 2017.10.15. 21:46:30
Tinman
Konkrétan alig bírtam előle elmozdulni, persze így is volt filmnézős program, meg sok üresjárat mellette. Rövidke, kb. 50 pálya és olyan 6-7 boss harc.

Azt hiszem a 4. világ végén volt egy olyan boss, amelyik rendesen megszívatott. A bombákat úgy kellett pakolni, hogy nekilökjék az elektromos kerítésnek, de rohadt random mozgott és nagyon könnyen és gyorsan elért, párszor elkalapált. One hitelés van itt ugye keményen... ha bármi 1x elér azonnal meghalsz.

A final boss meg 2 fázisból állt, az első relatív könnyű volt, a másik sebezhetetlen volt, csak akkor lehetett bombát dobni rá, ha full random időközönként ritkán megjelent a bomba dobó "kesztyű". Ha az nem jött, akkor lehetett menekülni előle, miközben szórta keményen az áldást. Nem volt egyszerű, de MEGINT csalódás a Bomberman vége!

Anno Famicom-on letoltam az első részt... 99. pálya után fekete háttér, gratulációs szöveg és szevasz. Oltári nagy csalódás volt. Éééés ez se volt sokkal több.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Boss felrobban, kipotyog belőle 2 ellenfél, te eliszkolsz az "épületből", az épület rájuk dől, a Bombermanok meg örülnek,
credits lepereg, The End felirat amiből csak resettel lehet kilépni. Sigh... talán a Super Bomberman 2... talán.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.10.15. 21:26:44

Tinman
<#eljen>

Jó is az! Nekem most picit pihen, mert cégben szoktam tolni, de elég sok meló van, itthon más pörög.

IMYke2.0.0.0
<#vigyor1>

Tinman
Na ennyit arról, hogy kipróbálom 2 percre a Super Bombermant :-D

Atisz
Nekem a Warlords 4 volt magyar (szinkron is) és nem lehetett patch-elni, mivel a magyar szöveg nem volt kompatibilis a javítással. Így kis négyzet formájú ismeretlen karakterek jelentek meg és gyakorlatilag játszhatatlan lett (a patch persze szükséges volt hozzá, mert rengeteg dolog rosszul működött az alap verzióban).

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Hardcoded magyar... amikor install-nál nem dönthetsz, hogy eredeti feliratos legyen-e. Rosszabb esetben még magyar szinkronos is...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

3Error
Az nagyon szép volt. Akár csak a Mass Effect-nél... <#whatever>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Ráadásul a Dragon Age: Originshez nem is honosítottak minden DLC-t, így ha azokat felraktad a magyar alapjátékra, akkor egy kevert nyelvű végeredményt kaptál.
"Hát a minőség rohadtul örök, az 1 milliárd százalék."
Szent igaz. 😊 a multkori eszmecsere utan gondoltam ranezek par kor erejeig a Heroes2-re ... epp most kezdem 17 black dragonnal meg a sleppel Archi utolso palyajat (ossz 350 napnal jarok eddig pedig el is csesztem magamnak mikor az ogre szovi helyett a nekros palyajat csinaltam meg; ugy sztem kevesebb is lenne siman mivel azert a 6ik, 7iknel anyaztam parszor) es Rolanddal a 4-5ik palya korul tartok. (ott sokkal kevesbe emlekszem a terkepekre)
Felreertessz lehet. az altalam emlitettekben a magyar kotelezo volt, nem lehetett atrakni masra, tobbek kozott nekem ezert nem is volt hajlando automatan felpatchelni.
Valljuk be a DA😮 kapcsan sokaknak jol johet h magyarul van a jatek (es ebbe logikusan beletartozik a menu is), ha anno lett volna BG magyarul tuti ugy jatszom vegig. (Bar ketsegkivul sokat veszitene a jelenlegi szokincsem es jopar, az evek alatt elsutott idezetes poen is kimaradt volna)
A bajom nekem annyi h nem tudtad atallitani igy ha vmire ra akartam keresni elosszor fordithattam vissza ... ill a Stalker: Clear Sky eseteben nekem marhara illuziorombolo is volt. (abban "kotelezo" a ruszki duma angol felirattal. Pedig oroszbol annyi maradt meg h 'senki nem hianyzik' {ragozni mar nem tudtam ami kivaltkepp vicces volt egyszer egy influenza szezonban}, viz meg h beke)
Ha oda jutsz, hogy leér: Extreme difficulty és kapcsold ki a markings-t. Úgy még kihívás is lesz.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Hát a minőség rohadtul örök, az 1 milliárd százalék.

Így kapásból meg sem tudom mondani, mikor jelent meg a Super Bomberman SNES-re. Google: Sokkoló... 24 éve!

Gondoltam ránézek, tényleg csak 1 perc erejéig. Kapásból elvittem valami 30 pályáig, 3 boss-t lenyomtam, most pause + kajálás, megyek vissza mindjárt. Eddig 1x kellett continue, a régi reflexek azért még megvannak. Őrületes jó cucc és persze a Nintendo szerint ennek a 21 játék között nem lett volna helye, főleg, hogy 2 player üzemmód is van. Oké... mit is vártam tőlük. -.-

Nintendo konzolt nem lehet Bombaman' nélkül adni és pont :-P

zorrobomber
Másik free weekend... Day of Infamy, nézzünk rá a coop részre. Direkt figyelem milyen irányban támadunk, bemegyek az épületbe, meglátom az emberkét na ez Allied, velem van. Persze ő nem így gondolja, meglő, erre kap tőlem egy fejlövést. Megyek tovább, kinyírok másfél nácit, aztán látom a chatben, hogy zorrobomber, can't do that, 2 másodperc, majd az asztalon találom magam. Gyors karrier volt a játék, pedig amit addig láttam eléggé tetszett.

zorrobomber
uPlay "free" weekend -> Ghost Recon Wildlands-et preloadoltam vagy 40 GB-ot még csütörtökön. Most jutottam el oda, hogy alszik mindenki, nézzük meg mit tud, Play... update required?? <#ticking>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

wantonly
Más progit használunk, de ingyér teszek vele majd egy próbát, kösz!
Tinman
Hátha megmenti valakinek a napját:

Elég jó data recovery progi 70$ helyett most free, rendes serialt ad.

IMYke2.0.0.0
<#worship>
Na, lassan nekem is telepíteni kellene a sztáffot. 😊

Rapid81
Új Prey végigjátszva. Egyelőre 1 alkalommal.

31 órámba tellett, így sem találtam meg mindent, de csupán emberi képességeket szedegettem, szóval még van benne egy teljesen másféle végigjátszás. Plusz acsik miatt (ölj meg minden embert, ne ölj meg egy embert sem, találd meg az összes alkalmazottat, stb, stb) is érdemes nekifutni többször.

Történet jóféle, az űrállomás a végletekig kidolgozott és összeszedett. A zárfeltörés kissé gagyira sikeredett, de meg lehet szokni. Jó sok mellékküldetés van, amikre a bolyongások során vagy hangfelvételek meghallgatása, esetleg emailek olvasása közben lehet rábukkanni.
Ki is lehet menni az űrállomásról és jónéhány küldetéshez ki is kell menni.

Ugyan semmi köze az eredetihez, de nekem tetszett. 8.5/10.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

bon
Nagyon nem örültme neki, de amúgy az előrendelők ilyet kaptak:
"Age of Empires: Definitive Edition
( Microsoft Studios )
Mennyiség: 1
Beérkezés: 2018. december 30., vasárnap "

Nagyon remélem csak vicc.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Tinman
Lepergett a credits.

Hát ez egy egészen különleges cucc ^^

Aki kitalálta ezeket a szörnyeket és ezeket az elvont ötleteket, amik a játékban vannak az vagy zseni, vagy teljesen elmebeteg. Iszonyú komoly fantáziára vall. Olyan dolgokat láttam benne, amiket játékban még soha. Rohadt furcsa érzés volt ez végig.

A játékidőt jól saccoltam... lassan haladva 4.5 max 5 óra lehetett, viszont tele van feloldható cuccokkal, így akit nem lepnek el a játékok az simán tolhatja tovább.

De basszus egy ilyen játékot:

- Az átvezető sztori, az konkrétan locked content, XP-ért oldható fel ^^
- Ahogy már írtam, az idegen lények beszédének felirata szintén XP-ért oldható fel.
- Az 1989-es klasszikus rész 250.000 XP volt ha jól rémlik, nem sok nagyon könnyű összeszedni és a menüből indítható és igen az AMIGA verzió! Választható a classic 50 Hz, de 60 is nyilván van, ahogy pixel perfekt vagy 16:9 szétnyújtás is akad. Asszem' 1 milla XP, hogy örök életed legyen a klasszikus részben, még erre is figyeltek.

A boss harcok elég frankók voltak benne, bár az elején nehezen indult be a dolog, de később dobálta ma WTF-eket rendesen.

Az értékeléssel nem tévedtem... nyugodt szívvel dobnám rá a 7/10-et és aki egy különleges, véres, erőszakos, már-már elmebeteg kaszab élményre vágyik, nem túl bonyis, de látványos (Unreal moci) platform elemekkel, az ne szarakodjon, vegye meg nyugodtan ezerpárszázért (1350 Ft körül).

Zenéje is nagyon okés: Katt
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.10.14. 21:36:51

grebber
M$ $tore-os lesz ez az egyetlen ok ami felháborodásra ad okot. Az Age of 2 HD 4.58 milliós steam-es eredménye telibe van fosva

TBTPumpa
1 héttel a megjelenés előtt bejelentették, hogy 2018 elejére csúszik az Age of Empires Definitive Edition.

Látom megy a felháborodás (mondjuk részben jogosan), hogy ezt miért csak most - pár nappal a tervezett megjelenés előtt jelentik be, amikor már sokan előrendelték a sztórból. Eddig biztos nem volt rá idejük, hogy közöljék ezt a hírt, annyira el voltak foglalja a fejlesztéssel és azzal, hogy a Windows Store-ból le lehessen tölteni mindenféle hibaüzenet nélkül. <#idiota>
De rendben, dolgozzanak csak rajta, ameddig csak kell, viszont akkor már Steam-re is kiadhatnák, ne csak arra a hulladék vindózsztórra.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.10.14. 19:21:03

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."