Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.10.16. 17:02:59
Next PC upgrade: 2022
De én jól szórakozom közben, és ez a lényeg.
Windows, meg store, az nem egyenlő a Forza-val
Store-on lehetnek bugok hibák, utálhatod, ettől még onnantól hogy a játék elindul egy másoknak max álomszerű minőséget kapsz, ami a fontos.
Ha igénytelenség, az max akezelőfelületet érinti, nem a játékot. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.10.16. 17:03:07
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Szubjektíven neked lehet az a pénz sok, mert a játék nem érdekel annyira... 😊
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.10.16. 16:56:37
Alapverziót leárazva már 10k körül meg lehet kapni.
Ha meg kell valami konkrét autó az külön is vehető általában.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2017.10.16. 16:42:57
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Nem figyeltem megjelent-e már a $toreban az ARK ,de állítólag sokkal jobban fog futni mint a steam-es ...de mivel nem találtam vs videot nyilván még nem jelent meg... De ha ilyen jóságokat tud támogathatná legalább a Valve.....
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2017.10.16. 15:35:17
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Valve is bevezethetne egy ilyet igazán........vagy egyszerűen támogatnia kéne az UWP-t és lehet több cím is fogyna pc-re a csalók hiánya miatt...
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Megjelenés: 2018. március 30.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A két idősebb hang most nem ugrik be.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
amugy annak nagyon orulok, h anno nem volt gameplay szamlalo, sanszosan labon kihordanek egy szivinfarktust ha meglatnam mennyi ido ment bele a heroes2-3-4be, egyenkent. 😊)))
Utoljára szerkesztette: Andule, 2017.10.15. 21:46:30
Azt hiszem a 4. világ végén volt egy olyan boss, amelyik rendesen megszívatott. A bombákat úgy kellett pakolni, hogy nekilökjék az elektromos kerítésnek, de rohadt random mozgott és nagyon könnyen és gyorsan elért, párszor elkalapált. One hitelés van itt ugye keményen... ha bármi 1x elér azonnal meghalsz.
A final boss meg 2 fázisból állt, az első relatív könnyű volt, a másik sebezhetetlen volt, csak akkor lehetett bombát dobni rá, ha full random időközönként ritkán megjelent a bomba dobó "kesztyű". Ha az nem jött, akkor lehetett menekülni előle, miközben szórta keményen az áldást. Nem volt egyszerű, de MEGINT csalódás a Bomberman vége!
Anno Famicom-on letoltam az első részt... 99. pálya után fekete háttér, gratulációs szöveg és szevasz. Oltári nagy csalódás volt. Éééés ez se volt sokkal több.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.10.15. 21:26:44
Jó is az! Nekem most picit pihen, mert cégben szoktam tolni, de elég sok meló van, itthon más pörög.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Szent igaz. 😊 a multkori eszmecsere utan gondoltam ranezek par kor erejeig a Heroes2-re ... epp most kezdem 17 black dragonnal meg a sleppel Archi utolso palyajat (ossz 350 napnal jarok eddig pedig el is csesztem magamnak mikor az ogre szovi helyett a nekros palyajat csinaltam meg; ugy sztem kevesebb is lenne siman mivel azert a 6ik, 7iknel anyaztam parszor) es Rolanddal a 4-5ik palya korul tartok. (ott sokkal kevesbe emlekszem a terkepekre)
Valljuk be a DA😮 kapcsan sokaknak jol johet h magyarul van a jatek (es ebbe logikusan beletartozik a menu is), ha anno lett volna BG magyarul tuti ugy jatszom vegig. (Bar ketsegkivul sokat veszitene a jelenlegi szokincsem es jopar, az evek alatt elsutott idezetes poen is kimaradt volna)
A bajom nekem annyi h nem tudtad atallitani igy ha vmire ra akartam keresni elosszor fordithattam vissza ... ill a Stalker: Clear Sky eseteben nekem marhara illuziorombolo is volt. (abban "kotelezo" a ruszki duma angol felirattal. Pedig oroszbol annyi maradt meg h 'senki nem hianyzik' {ragozni mar nem tudtam ami kivaltkepp vicces volt egyszer egy influenza szezonban}, viz meg h beke)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Így kapásból meg sem tudom mondani, mikor jelent meg a Super Bomberman SNES-re. Google: Sokkoló... 24 éve!
Gondoltam ránézek, tényleg csak 1 perc erejéig. Kapásból elvittem valami 30 pályáig, 3 boss-t lenyomtam, most pause + kajálás, megyek vissza mindjárt. Eddig 1x kellett continue, a régi reflexek azért még megvannak. Őrületes jó cucc és persze a Nintendo szerint ennek a 21 játék között nem lett volna helye, főleg, hogy 2 player üzemmód is van. Oké... mit is vártam tőlük. -.-
Nintendo konzolt nem lehet Bombaman' nélkül adni és pont :-P
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Elég jó data recovery progi 70$ helyett most free, rendes serialt ad.
Na, lassan nekem is telepíteni kellene a sztáffot. 😊
31 órámba tellett, így sem találtam meg mindent, de csupán emberi képességeket szedegettem, szóval még van benne egy teljesen másféle végigjátszás. Plusz acsik miatt (ölj meg minden embert, ne ölj meg egy embert sem, találd meg az összes alkalmazottat, stb, stb) is érdemes nekifutni többször.
Történet jóféle, az űrállomás a végletekig kidolgozott és összeszedett. A zárfeltörés kissé gagyira sikeredett, de meg lehet szokni. Jó sok mellékküldetés van, amikre a bolyongások során vagy hangfelvételek meghallgatása, esetleg emailek olvasása közben lehet rábukkanni.
Ki is lehet menni az űrállomásról és jónéhány küldetéshez ki is kell menni.
Ugyan semmi köze az eredetihez, de nekem tetszett. 8.5/10.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
"Age of Empires: Definitive Edition
( Microsoft Studios )
Mennyiség: 1
Beérkezés: 2018. december 30., vasárnap "
Nagyon remélem csak vicc.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Hát ez egy egészen különleges cucc ^^
Aki kitalálta ezeket a szörnyeket és ezeket az elvont ötleteket, amik a játékban vannak az vagy zseni, vagy teljesen elmebeteg. Iszonyú komoly fantáziára vall. Olyan dolgokat láttam benne, amiket játékban még soha. Rohadt furcsa érzés volt ez végig.
A játékidőt jól saccoltam... lassan haladva 4.5 max 5 óra lehetett, viszont tele van feloldható cuccokkal, így akit nem lepnek el a játékok az simán tolhatja tovább.
De basszus egy ilyen játékot:
- Az átvezető sztori, az konkrétan locked content, XP-ért oldható fel ^^
- Ahogy már írtam, az idegen lények beszédének felirata szintén XP-ért oldható fel.
- Az 1989-es klasszikus rész 250.000 XP volt ha jól rémlik, nem sok nagyon könnyű összeszedni és a menüből indítható és igen az AMIGA verzió! Választható a classic 50 Hz, de 60 is nyilván van, ahogy pixel perfekt vagy 16:9 szétnyújtás is akad. Asszem' 1 milla XP, hogy örök életed legyen a klasszikus részben, még erre is figyeltek.
A boss harcok elég frankók voltak benne, bár az elején nehezen indult be a dolog, de később dobálta ma WTF-eket rendesen.
Az értékeléssel nem tévedtem... nyugodt szívvel dobnám rá a 7/10-et és aki egy különleges, véres, erőszakos, már-már elmebeteg kaszab élményre vágyik, nem túl bonyis, de látványos (Unreal moci) platform elemekkel, az ne szarakodjon, vegye meg nyugodtan ezerpárszázért (1350 Ft körül).
Zenéje is nagyon okés: Katt
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.10.14. 21:36:51
Látom megy a felháborodás (mondjuk részben jogosan), hogy ezt miért csak most - pár nappal a tervezett megjelenés előtt jelentik be, amikor már sokan előrendelték a sztórból. Eddig biztos nem volt rá idejük, hogy közöljék ezt a hírt, annyira el voltak foglalja a fejlesztéssel és azzal, hogy a Windows Store-ból le lehessen tölteni mindenféle hibaüzenet nélkül. <#idiota>#idiota>
De rendben, dolgozzanak csak rajta, ameddig csak kell, viszont akkor már Steam-re is kiadhatnák, ne csak arra a hulladék vindózsztórra.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.10.14. 19:21:03
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."