Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Az Abaddon szobájában felravatalozott Mordana életre kel és tényleg segít: elmondja, hogy a kris kést a pincelépcső alatti titkos szobában kell keresni (10-et le kell vonni a fejezetszámból), de a jelszóra már nem emlékszik. Sajnos egy fordítási baki miatt a magyar nyelvű Elátkozott házból csalás nélkül soha sem derül ki a helyes jelszó: ez ugyanis a Gyilkosság, azaz a Murder szó. Elvileg a púpos Shekou, ha másodjára is találkoznuk vele a pincében, és leitatjuk konyakkal, az angol eredetiben elmondja, hogy már nem Pravemi a jelszó, hanem a ház neve, összekevert betűkkel (Earl of Drumer -> Murder anagramma ugye)."
Next PC upgrade: 2022
Jah és persze új fizetési eszközként érzékeli mindig a kártyát és az engedélyeztetési folyamatot nem tudod végigvinni, mert a bank állítólag nem tudja megmondani, hogy a zárolt kétszer 350 ft pontosan mennyi euró is volt (én ezt egyébként azóta se tudom elhinni. Steam meg euróban kéri megadni a két összeget, így patthelyzet alakul ki.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"Market listing will be held for: 2 days
You have recently transferred the Mobile Authenticator to a new device."
Hazugság!!!!!!!! Béna barmok! Semmiféle new device nincs, semmi!
Semmi más nem történt, mint az, hogy egy filekezelő progival gondjaim lettek, elkezdte enni az akksim, leszedtem, de semmi nem változott. Lementettem mindent, factory reset, majd mindent szépen felpakoltam, term. a helyreállító kódom is megvolt ehhez a retekhez, el is fogadta, nem változott se a tel. számom, se a telóm, se a droid verzió, se SEMMI!
Erre azt mondja, hogy új eszköz és kitilt a marketről. Akik ezt a retket a világra köpték, remélem a szomáliai négerek fogják őket minden nap 2x megrakni.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A Souls addig nehéz, amíg fel nem veszed a ritmust, meg nem szokod a körülményeket... utána már elég walk in the park, főleg az 1. rész. A DeS a Scholar és a 3. rész agyrángós baromságai azért tudnak meglepetést okozni.
Ettől függetlenül mégis összességében a DaS 1 a legjobb... nekem mégis a DeS a személyes kedvenc.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Pár éve meg megpróbáltam emulátoron. Hát....már az első pályával bajok voltak. 😄
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
A Gothic II: Night of the Ravenben is volt egy easter egges hely, amit megnéztem Marvin módban.
A Contrát pedig a (S)NES-klónomon csak a sokéletes verzióval sikerült végigjátszani, három élettel soha. Később PC-n is használtam save state-et (mondjuk a hivatalos emulátoros kiadásban ott a lehetőség az arcodba tolva rá). Meg a Sonichoz is, de azt azért is hagytam abba, mert csalni nem akartam, életekkel meg kínlódott a fene. A Claw-ban meg csalni sem próbáltam, mert az szerintem sérthetetlenséggel se menne, eszelős egy-két pálya, másokon meg semmi kihívás.
Én aki halálra frusztráltam magamat ezeken régi korlátozott életes játékokon, ezért is nem értettem soha, hogy mi a nehéz a Soulsokban. Hiszen mehetsz újra, ha meghaltál, ez így szinte felér egy frissítő masszázzsal.
Sok esetben meg tényleg a mázlin múlt, hogy elkerülted-e az instant deathet, vagy belefutottál-e olyan tárgyba, amire mindenképpen szükség volt. Én bírtam a nem KJK, de magyar A sárkány háborúját is. Abban volt egy helyen, hogy három überhasznos varázstárgy közül választhattál, melyiket használod a kalandot folytatása során. Nos, jó pár oldallal később szükséged lett az egyikre, és ha a másik két opciót választottad, véged volt, pedig volt, amelyikhez több egyedi bejegyzést is írtak, még ezzel is elhitetve, hogy nem ítélted magadat halálra vele.
Ha videojátékban mai fejjel belefutna ezekbe az ember, megállás nélkül szidná. pen and paper RPG-zés közben pedig megvernék a mesélőt a szadizmusáért.
Király volt, na.
Most is ez van, csak most minket neveznek kockáknak, már értem a kifejezés honnan ered. :})
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.10.17. 22:10:18
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Én azt csináltam volna ha Hard, akkor lapozz x oldalt tovább, és egy nehezített rész jönne...huh, nekem is kellene írnom egy ilyet, vannak ötleteim 😊
Amúgy mennyire múlt raktad és mennyire a dobókockákon a végkifejlet?
Volt több ending?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.10.17. 22:05:03
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: wantonly, 2017.10.17. 22:02:06
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.10.17. 21:56:39
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
PL.: Antikvár könyv - Bajnokok próbája 2.990
Megkérik az árát...még jó,hogy az én KJK gyűjteményem fasza állapotban megmaradt...kivéve amit lenyúltak a kölcsönkéregetők 😄
MrAndree: ha úgy nézzük, akkor az én térképrajzolásom is az volt 😊 Most ébredtem rá: Már akkor csíteltem, az anyám úristenit 😞)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Why so serious?
//Ez az:

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.10.17. 21:30:10
Sajnos, második végigjátszás így már nem volt benne nekem, de a húgomnak nehezebb volt--- nem adtam neki a térképet 😊)
Azt az élményt amit ezekből a könyvektől kaptam abban az időben... Azt azóta sem übereli semmi.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.10.17. 21:02:13
Next PC upgrade: 2022
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
szerk.: és szerintem Armello is Monthly-ból van, jobban belegondolva.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.10.17. 20:59:39
A The Warlock of Firetop Mountain-t remélem nem kell bemutatni senkinek. Jó régóta wishen volt, nagyon solid akciókat szokott kapni, erre most 1 dolcsi. Érthetetlen.
A Satellite Reign tavaly volt monthly-s, ott volt akkor a legolcsóbb, most 1 dolcsi, nem értem az üzletpolitikát, mert mind a 2 játékot Tier 2-be tettem volna az biztos... és úgy is vonzó lett volna rengeteg embernek.
Hand of Fate meg alapvetés, akinek nem volt meg eddig és érdekli a kártyás/harcos/sztoris móka, annak must play. Mondjuk nem könnyű cucc.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.10.17. 20:54:07
1 $:
The Warlock of Firetop Mountain
Screencheat
Hand of Fate
Satellite Reign
BTA:
Hacknet
Hacknet Labyrinths
Crawl
Hurtworld
12 $:
Armello
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Ha van egy játék, mely csak rendkívül ritkán ment, akár eltelhet úgy 1 óra is, hogy nem volt mentés és te kézzel mentesz, az nekem simán belefér. Mert ez már nem a tudásról, skillről szól, hanem arról, hogy a játéktervező balfax volt.
Más ügy, de pl. a DarkSector Souls 3-ban volt egy hely, ahol az egyik mentési pont a másiktól 15 másodpercre volt. Meg volt benne olyan is, ahol simán eltelt 20 perc. Értelmes mondhatom.
Nem, nem csaltam a Sector Souls 3-ban, csak meséltem.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.10.17. 19:06:51