Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Mindkettőre: Inkább abbahagyom... én vagyok a hülye, hogy leállok veled diskurálni...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

darkSectorxxx
Hát de bakker, a Hellblade nem az a játék, ami nincs AAA szférában, vagy nem arra akartad példának, hogy az AAA játékokból mi hiányzik?

Nem vitaképpen, nekem mindegy, de a Hellblade marketing hype-ja túl lett tólva kicsit, most mindenki ezzel nyomul,, mert 2 etióp félkezű kisgyerek csinálta szoci segélyből, azt a nagy szerelem történet.

Ejha, kár hogy más játékokban ez sokszor alap, persze nem szerelmes párok, de érdekes, fordulatos story-val....
Persze, pont ugyanilyen nincs, de hasonló van sok.

De akkor sem étem, mert arról beszéltetek, hogy a mai AAA játékok.
Jók a mai AAA játékok, csak nem akkora számban jók, mint régen.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.10.18. 19:25:00

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Várj, lehet manipulálni az ezközökkel a nyerést, de sok régi játékban alap fegyverekkel gyilkolászta....ha betesznek olyan eszközöket, ami mellé nem kell skill, akkor valóban necces.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Scooter
Ember 1.49€! A Bundle Stars-on 24 órán keresztül vagy amíg el nem fogy.
IMYke2.0.0.0
"Hát lehet nem egy interaktív filmet hoztam volna ellenpédának. 😊"

Isti, ne beszélj "fasságokat" légyszi...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
"Ez skill függő, a felszerleések nem mindig elegendők a nyeréshez."

Ne legyél ennyire magabiztos... nem olvastál. néztél manapság semmit a neten?
A Battlefront 2-be érkező ládákkal a mikrokkal élők (értsd: a vásárlók) SOKKAL GYORSABBAN tehetnek szert olyan védelmekre, amik ellen a nem vásárlók, vagy lassabban vásárlási döntésre jutók egyszerűen hatástalanok: a mikro-val élőnek 100%-os védelme van (immunitása), te pedig ezer évig lőheted, és ő két jól célzott lövéssel leterít téged. Mindig.

"Röhej, ami manapság megy AAA szinten."

Ha közösen - a játékos közösség 50-60%-a - összefogna és egyszerűen nem venné meg ezeket az új játékokat (SW Battlefront 2, CoD:WW2, Destiny 2 stb.), hatalmas bukták lennének. A kiadók elsírnák magukat, mert több milliárd dollártól buktak el, így nem tudják megvenni az új BMW-t és Audi-t. Ennek kéne megvalósulnia, csak sajnos mindegyiket veszik az emberek. Pedig olyan jó lenne ha így összefognánk. 😞

Mondom ezt én, aki előrendelte az AC😮rigins-t.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

darkSectorxxx
Hát lehet nem egy interaktív filmet hoztam volna ellenpédának. 😊

IMYke2.0.0.0
Egyetértek.

Épp ezért (is!) maga a gyöngyszem a "Hellblade: Senua's Sacrifice"...

darkSectorxxx
Ez skill függő, a felszerleések nem mindig elegendők a nyeréshez.

Röhej, ami manapság megy AAA szinten.
IMYke2.0.0.0
" eddig is gyenge játékos voltam. 😄"

Ne poénkodd el... ha igaz lesz ez a dolog, akkor nem egyszerűen gyenge játékos leszel ott és akkor... a matchmaking odadob téged a húsdarálóba, és ha nem dobsz valódi pénzt a monitorra (értsd: mikrotranzakciók és kapcsolódó csomag vásárlások etc.), akkor SOHA semmilyen jó eredményt nem érhetsz el az adott játék multijában, mert a magukat kivásárlók mindig erősebbek lesznek nálad... és a rendszer mindig ilyen játékosokkal rak össze.

darkSectorxxx
Értem, csak poénkodtam, hogy nekem nem lesz változás, eddig is gyenge játékos voltam. 😄

IMYke2.0.0.0
"Nem mert én eddig is, csak nálam erősebbekkel játszottam. 😄"

De eddig nem is volt még olyan rendszer, mint amit most levédettek, és be fognak vezetni a mulitplayer játékaikba...

Totti5
Benne vagyok.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

darkSectorxxx
Nem mert én eddig is, csak nálam erősebbekkel játszottam. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.10.18. 19:06:23

IMYke2.0.0.0
Te sumákolásnak hívod --- holott ezernyi ilyen teaser érkezett az évek folyamán, amikből végül landolt a gépeid HDD/SDD-in a végeredmény.
A mostanit kaszálták.
A következő cég következő teaseréről is beszélgessünk majd...

IMYke2.0.0.0
"Activision multi nem érdekes nekem, nem látnám az eltérést 😄"

Majd ha megveszed a későbbi Call of Duty-kat, vagy Destiny-ket, akkor megérzed...

Totti5
Ez volt a sumákolás. Akkor is vicces volt hogy ilyennel áltak elő.

IMYke2.0.0.0
Mutattak, csak bazi keveset:

darkSectorxxx
+1

Activision multi nem érdekes nekem, nem látnám az eltérést 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.10.18. 18:56:44

Totti5
Nem tudjuk mi lesz helyette, ha lesz is valami, akkor kb 0áról kezdik most és 2-3 év.

Sajnálom, kár hogy nem sikerült nekik valami jót alkotni, mert biztos nem azért "rúgták" ki a bandát, mert túl jó munkatempóban túl jó erőforrás menedzseléssel kreáltak valami tutit. Valszeg az a lineáris SW játék nem volt jó, bár semmit nem láttunk, etalán nem véletlen. Nagy blama, főleg hogy az EAnak ennek ellenére kellett reklámozni és sumákolni az elmúlt 2 év rendezvényein, főleg az E3on. Betelt a pohár, hogy nem tudtak mit a közönségnek megmutatni.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.10.18. 18:56:03

IMYke2.0.0.0
* Electroni Arts: bezárja a Visceralt, kaszálja a Single Player only Star Wars játékot...
* Activision: levédeti a multiplayer játékokba tervezett rendszert, ami a gyengébb játékosokat direkt erősebekkel rakja össze, így a gyengébb kénytelen a beépített mikrotranzakciókhoz fordulni, ha sikerélményre vágyik...

Atomot nekik!

darkSectorxxx
PS topikban hallottam, rohadjanak meg!

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
Most kaszálták el a Single Player only Star Wars játékot... a Viscerallal. --- Helyette lesz valami multis, vásárolható-dobozos egyen-tömeg-Star Wars-játék, más fejlesztőkkel.
Amy Hennig (Uncharted...) ehhez a céghez került... Most házalhat.

darkSectorxxx
Izgalmasan hangzik. 😊

Voltan
Ezzel az elmélettel csak az a baj, hogy amíg ez a biznisz jól megy, addig simán elkaszálhatnak a kiadók olyan, egyébként nagyon jónak ígérkező single címeket, mondván, hogy mi a fenének, jön be elég zsé a multis mikróból. A következőt kiadni pedig még mindig olcsóbb, és kevésbé macerás, mint egy kornak megfelelő igazán jó single címet kihozni. Avagy még ötlet szinten is egyre kevesebbet foglalkoznak a single fejlesztés lehetőségével. Ez meg baj, mert kevesebb olyan játék kerül a piacra, amire igényt tartanék. A multi only címek nálam sem játszanak, de ez a tendencia éppen a jó, igényes single darabok megszületését nehezíti meg.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2017.10.18. 18:47:22

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

darkSectorxxx
Az szép. 😊

grebber
Hamar rá fognak ébredni ,hogy még ennyiért sem kell senkinek sem <#eljen>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.10.18. 18:34:38

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Agents of Mayhem - BundleStars/STEAM - 66% OFF - 20,39 euro = ~6290 Ft
Agents of Mayhem - IndieGala/STEAM - 66% OFF - 20,39 dollár = ~5340 Ft

Különbség az IG javára: -950 Ft.

Totti5
War for the Planet of the Apes

Megint sikerült húzni egyet. Ez egy baromi lassú film, persze van akció, de elenyésző. Nagyon tetszett hogy kevés duma, mégis az érzelmek viszik előre az egészet. Zenék is ehhez igazoda, kellemes dallamok végig. Tök jó az összekötése a 4. résszel, minden benne van amitől ott már megfordultak az erőviszonyok és ami miatt az ember oda került ahova önhibájából és butaságából.

Látány pazar, Andy Serkis pedig... ismét órásit alakított, ezt mindig érdemes kiemelni, még ha rá is van húzva a CGI, valójában Ő játszik végig, Ő arca, Ő tekintete Ő gesztusai, Ő a Caesar-t alakító színész. És ez döbbenetes. De mindenki más kiváló, annyira élethű az összes majom és társaik hogy állejtős.

Kiváló trilógia lett ez és előzményfim. S sajnálom hogy vége😞

Totti5
És te nem veszed meg a szaros MS szarját a szar Win10es szar sztóron.<#whatever>

grebber
Juhu jó hír annak a 30 db pc-s nek aki talán megvettem oda<#eplus2>

Totti5
Attention all units! Crossplay between Xbox One consoles and Win10 PCs is coming to Halo Wars 2 later this year!<#eljen>

grebber
Attól ,még hogy lesznek ilyen emberek engem pl továbbra sem érdekel ennek a jelenléte.
Tőlem soha nem fognak egy kanyi vasat se látni ezek... Nem szenvedek kényszeres most azonnal akarok mindent szindrómában. Szóval nekem nem nehéz ezeket mellőzni.

Atisz
Jogos... sajnos ez már múlt idővé vált, valamikor 2006 környékén, amikortól megjelentek az első olyan játékok, amiket nem tudtál máshogy játszani, csak úgy hogy mindebbe beleegyeztél...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Dzsini
... a digitális letöltést, az accounthoz kapcsolt (továbbértékesíthetetlen) termékeket, a DRM intézményét, az always online-t, a régiózást ...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

IMYke2.0.0.0
"Amíg multiban teszik ezeket meg"...

De ezek megteremtik és megteremtették az alapot a játékosok fejében annak, hogy a mikrotranzakciók hétköznapiak legyenek az olyan, alapvetően Single Palyer játékokban is, mint a Middle-earth: Shadow of War.
S bár mindig is voltak és lesznek véleményüket hangosan, leírók és közlők, egyre többen lesznek, akik ezt elfogadják... lásd DLC-ket, és a Season Pass-eket, az Early Access intézményét...

grebber
Amíg multiban teszik ezeket meg f2p játékokban nem tud érdekelni engem.Aki meg türelmetlen fizessen érte meg is érdemli...
Ezekkel a játékokkal is mindegyikkel simán lehet játszani ott van pl mobilon a Real Racing 3 (bármilyek platformon megállná a helyét ha kiszednék belőle a lassító/fizetős részt.... ) haveom már vagy 500 órát belerakott INGYEN ő kitudja várni az x idő mire megjavul a kocsi feltöltödik az izé stb.. Egyik haverom meg mutatja mivel tolja valami hack and slash volt azt mondja olyan jó hogy fizetett a továbbhaladásért mert nem tudott várni...
Ez erre megy ki ...és amíg lesznek türelmetlen emberek (megszámolhatatlan mennyiségben léteznek) virágozni fog ez a biznisz... Szerencsére én sosem tartoztam ebbe a kategóriába és leszarom mikor fogom tolni az xy játékomat...20 év múlva is ugyanaz a játék lesz a játékmenet story nem fog változni soha!

Voltan
Igen. Bár az utolsó mondatoddal nem feltétlen értek egyet. A játékosoknak csinálják, és amíg a mikrotranzakciókkal, meg a pay 2 win modellekkel meg tudják etetni a játékosok egy részét (lehet, hogy ez a kisebbség, sőt, biztos. mindenesetre elegendően vannak ahhoz, hogy bőven megérje ezt a modellt hajszolni a továbbiakban, úgy látszik) Egy multis lövöldét, meg egyszerűbb, de legalábbis olcsóbb összerakni, mint egy igényes, a kornak megfelelő szintű, komoly single kalandot (legalábbis ez a meglátásom, lehet, hogy fals, de elég csak az Uncharted-re nézni, ami annyira drága volt, hogy ki sem bír írni annyi számot a monitorom 😄)
Sajnos ez van, és ez bizony valóban mocsok szomorú...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Atisz
Igen, valami nekem is rémlik és valóban ott valami univerzális fordítási/számozási hiba lehetett.

Érdekes, hogy a horror környezet ellenére nem tartozott a kedvenceim közé, ugyanúgy, ahogy a felkapott klasszikusok sem.
Számomra a Szamuráj Kardja és a Hóboszorkány Barlangjai jelentették a sorozat csúcsát.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

grebber
Ja de bezzeg majd pár év múlva telekúrják a netet az ilyen lett volna szívfájditó videóikkal mint minden atomzsír törölt játéknál...
Itt látszik ,meg hogy ezek maguknak fejlesztenek játékot és nem pedig a játékosoknak

Az EA meg bezáratta a Visceral Games-t, így a készülő singleplayer Star Wars játékot is lepasszolták és újra lesz gondolva az egész. Gondolom multissá teszik ezt is. Minek is kéne nekünk egy only singleplayer Star Wars játék? Senki nem kért ilyet, ugye? UGYE??? Az EA is egy bolond, bár ezt tudja mindenki.

Egy újabb Jedi Knight játékért ölni tudnék, de ezt sem hajlandó megcsinálni az EA. Csak is a mikrotranzakciós Battlefront, az a lényeg....
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2017.10.18. 16:36:05

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

grebber
Kezdem tényleg megutálni a videójáték ipart. Hánynom kell. Az Activision meg remélem csődbe megy (úgy se fog, de kurvára megérdemelnék)!

Kotaku
YouTube

TBTPumpa
Őszi leárazások a WinGameStore oldalon

Pillars of Eternity The White March kiegészítők 50%-ot kaptak + dolláros fizetés van, ezáltal olcsóbban kijössz, mintha euróban fizetnéd.
Nem emlékszem, hogy lett volna ennél nagyobb kedvezmény ezekre a kiegészítőkre.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Tinman
Az érzés amikor várod, hogy leteljen a munkaidő, hogy hazamehess az 1991-ben készített Bomberman II-vel tolni.
(Super Bomberman-t toltam le SNES classicon, ez az első classic rész közvetlen folytatása NES Classicon.)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.10.18. 14:41:57

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
Na ezért jó az internet a gyerekkorom nagy rejtélye megoldodott...<#eljen>

3Error
<#szomoru1>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]